Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Ηρθε :D

teaser1.jpg

teaser2.jpg

ΥΓ Συγγνωμη αν ειναι μεγαλες οι φωτογραφιες,αλλα ποναει φρικτα το...σαγονι μου :flipout:

Ευχαριστω...γειτονα :D

Δυστυχως ειναι ο πρωτος μου και δεν ξερω ποσο αντικειμενικος μπορω να ειμαι(εχω μεσανυχτα απο καλιμπραρισμα κλπ κλπ)

Απάντηση: Re: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Ευχαριστω...γειτονα :D

Δυστυχως ειναι ο πρωτος μου και δεν ξερω ποσο αντικειμενικος μπορω να ειμαι(εχω μεσανυχτα απο καλιμπραρισμα κλπ κλπ)

Δεν πειράζει, πέστα μας εσύ κι ας μήν είσαι και απόλυτα αντικειμενικός. Ούτως ή άλλως , αφού είναι ο πρώτος σου, το δικαιούσαι.

Καλοθέατος... -bye-

καλορυζικος καλες θεασεις
θα τρελαθεις απο την εικονα
δεν κρατιομαστε
πες πες....

Ηρθε :D

ΥΓ Συγγνωμη αν ειναι μεγαλες οι φωτογραφιες,αλλα ποναει φρικτα το...σαγονι μου :flipout:
πήρες το χειρότερο μηχάνημα που υπάρχει.
την πάτησες!!!

Πλάκα κάνω!
Καλορίζικος και να μην καπνίζεις, τουλάχιστον όταν είναι σε προβολή.

Οι πρωτες εντυπωσεις απο ματροσκες 720p και 1080p ειναι θετικοτατες,με ρεαλιστικα χρωματα στο low,σε cinema mode.
Σε dynamic mode η εικονα ειναι πιο εντυπωσιακη αλλα τα χρωματα μου φαινονται υπερκορεσμενα και για την ωρα απορριπτεται.

Σε PC games εμφανιζει tearing μεχρι στιγμης,θα το ψαξω καλυτερα στο μελλον.

PS3 δεν εχω,αλλα θα δανειστω ενα για τεσταρισμα κι αν με ικανοποιησει...

Τωρα σε πιο πρακτικα θεματα,ειναι πολυ ησυχος,απο τα 3-3,5 μετρα βγαζει καθαρη εικονα σε ταινια,περιπου 2.90x1.15(καπου 122 inches αν υπολογιζω σωστα) χωρις να ενεργοποιησω το zoom(σημερα συνειδητοποιησα οτι το σπιτι ειναι χαμηλοταβανο τελικα)
Επισης, απο το φως που βγαινει,φωτιζεται επαρκως ο χωρος,ενω "αντεχει" κι αλλη φωτεινη πηγη(μικρη φυσικα)

Ολα αυτα ΧΩΡΙΣ πανι,προβαλλοντας σε εναν μπεζ τοιχο για την ωρα(ειπαμε,τωρα ξεκιναω με το "πραγματικο home cinema" :D:D:D )

αν τωρα ξεκινας εισαι σε πολυ καλο δρομο
τις δυνατοτητες παντως του προβολεα θα τις δεις με καλη πηγη σωστο χωρο ρυθμισεις και φυσικα ΟΘΟΝΗ.
Παντως το πιο βασικο το πηρες
καλη αρχη.......

Καλες προβολες φιλε μου.Εαν παντως στο σπιτι σου περισευει τοιχος για προβολη..ουτε να το σκεφτεις για οθονη.Με την σωστη περιποιηση γινεται...stewart..

δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα αυτο που λες ειναι εντελως λαθος-bye-
Καλες προβολες φιλε μου.Εαν παντως στο σπιτι σου περισευει τοιχος για προβολη..ουτε να το σκεφτεις για οθονη.Με την σωστη περιποιηση γινεται...stewart..

καλα ενταξει οχι και stewart!αλλα αν εχεις καλο τοιχο και τον βαψεις οπως πρεπει δεν χρειαζεσαι καμια οθονη λογικης τιμης.