Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-HW40ES
Μάλλον
Εννοεις X35 δαγκωτο?
Μάλλον

Εννοεις X35 δαγκωτο?
Μάλλον![]()
Εγω έχω ενα Benq w1070 (8 μήνες τωρα)ειναι καλός για τα χρήματα του αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος απο μαυρο και ειναι δύσκολος στη τοποθέτηση έτσι θέλω να πάω σε αναβάθμιση.Ειμαι μεταξύ epson eh tw 9200 και αυτού .Τον 9200 τον έχω δει καλό μαυρο καλό ξεκούραστο 4d και ελαφρύς γυαλιά.Το μείνω ειναι οτι βλέπω για αρκετές βλάβες και αν χαλάσει πάει έξω και περιμένεις .Τον 40αρι δεν τον είδα μου εδειξανν55αρι και μου είπαν οτι εχει τα ίδια χαρακτηριστικά με απουσία όμως ίριδας.Τον είδα καλό μαυρο μου είπαν οτι δεν εχει καλιμπραριστει απλά το 3d με κούρασε με ζάλισε ίσως δεν το είχαν ρυθμίσει καλά και τα γυαλιά άβολα και βαριά .Το περίεργο ειναι οτι δεν μου ειπαν ποσό αντίθεση εχει ούτε έχω βρει πουθενά επίςημα απο τη Sony.Αυτο όμως μπορεί να βρεθεί απο μετρήσεις που γίνονται .Φυσικα ενθουσιάστηκα απο τη τεχνική υποστήριξη που παρέχουν .Εγω τον βρίσκω 1700 και είμαι σε διλημμα σε σχέση πάντα με τον 9200.Απλα με απασχολεί το 3d που ειδα και σε άλλες κριτικές οτι σεντόνια καλό .και κόστος λάμπας που δεν ξέρω . Ο 55αρια με γυαλιά μου τον αφήνουν 2700 Τεχνική υποστήριξη 3 και πάνω απο εβδομάδα αντικατασταση
Εγώ τον 55αρι ειδα ίσως δεν το ρυθμίσετε καλά ,Μου είπαν οτι ειναι σχεδόν ίδιοι εσυ έχεις εμπειρία για τον συγκεκριμένο και σαν επιλογή Sony η epson lcd η τεχνολογία της Sony ?
Δεν μας δίνει λόγο αντίθεσης η Sony έξω αν το ψάξεις λενε οτι δεν εχει κακό μαυρο όσο ο epson ούτε καλό 3d.Το ποιο περίεργο ειναι απο 2300 να μου κόβουν 600 ευρώ κάτι σημαίνει αν πούλαγε δεν θα το καναν αυτο
Να σε ρωτήσω σε ποια forums έχεις δει οτι ειναι καλύτερος ο Sony απο τον epson? η σε 3d;Εγω ειδα τον 55αρι σε σχέση με τον epson 9200 ήταν η μέρα με τη νύχτα όχι καλό μαυρο και το 3d του ζαλίζει κ γυαλιά βαρύα.Η τιμή του Sony ειναι ίδια με Ελλάδας απλά το συγκεκριμένο κατάστημα μου έκανε τέτοια έκπτωση .Αυτο που κες για τιμές εξωτερικού ο epson ειναι πολυ ακριβότερος έξω .ΔΕΝ ξέρω αν εχει μηχάνημα τωρα αλλά μη παραμυθιάζετε απο τα ονόματα η benq που πόλοι δν την ξέρουν βάζει καλούς projector.Γιαν ν αρεία καλό Sony θέλεις κάβα 10000.Επιση την έχω ψάξει πολυ στις epson δεν κόβουν τίποτα
Μου κες δλδ οτι σε μετρήσεις ο 40 στις ειναι σχεδόν ίδιος με τον 55αρι;Να σε ρωτήσω γιατι στο εξωτερικό ο epson ειναι ακριβότερος στην Ελλάδα χαμηλότερος και Sony ειναι σχεδόν ίδιοι παντού;Εγω εκεί που ειδα τον 55αρι δεν υπήρχε ο epson τα ειδα σε διαφορετικά μαγαζιά μου φάνηκε όρθιο epson είχε καλύτερο μαυρο εξαλου οι εταιρία του δίνει και καλύτερη αντίθεση .Τωρα για τον 55αρι μου είπαν οτι εχει 2 ζευγάρια γυαλιά και ίριδα αυτή ειναι η βασική διαφορά.Γιατιβομως η εταιρία δεν δίνει αντίθεση για τον 40αρι;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και το 3d στον Sony με ζάλισε μπορεί να ήθελε ρυθμίζεις δεν ξέρω πάντως σε reviews δεν λενε οτι ο 55αρις εχει καλό 3d τρεμοπαίζει λενε τωρα για τεχνική υποστήριξη ναι ειναι καλή η sony
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Επίσης Sony λάμπα δίνει μόνο ενα χρόνο εγγύηση και epson παραπάνω και νομίζω οτι το κόστος λάμπας της Sony ειναι πολυ μεγαλύτερο πάντως ναι η epson βγάζει προβλήματα το έχω δει και σε κριτική στο Σκρουτζ .Εσυ ποιον είχες πριν; Πάντως ειμαι σε διλημμα για epson η Sony .Ειναι και δέλεαρ η ασύρματη έκδοση του epson για να μη περνάω καλώδια αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει καλά κάπου έχω διαβαςει οτι χάνει κάπου το σήμα .Τωρα ο Benq όχι μαυρο συςτυχως δεν εχει.Τωρα για τι τιμη ΕΣΥ ποτέ λες να τον αγοράσεις;και σε τι χρώμα;Πες μου άμα ειναι να πάρουμε απο εκεί δυο κομμάτια να μας κάνει και καλύτερη τιμη άμα γίνεται σε μένα μου είχε πει οτι μπορώ να τα κανω και σε 6 άτοκες σε ενδιαφέρει να ρωτήσω;
... και να γιορτασεις RF emitter ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.