Συριε, εχεις δει τον σονυ?
Αν ναι,
Που εγγυται τι "κλικ" σε σχεση με τον ντιλα?
Καλα, περιμενεις Νεκταριε να ακουσεις "αντικειμενικη" αποψη απο ντιλα οουνερ?
Αφου βλεπεις τα σχολια.........![]()
Σωστον !!
Και σαν ντιλα οουνερ, θα ελεγα, οτι για να ειναι καλυτερος απο τον ντιλα (αντε, ενα κλικ κοντα, αλλα παρακατω παντα) θα πρεπει να ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο τον 50αρι.
Τι λετε εσεις που τον εχετε δει (σε σχεση με 50αρι)
Νεκταριε ?
Αφου ειπε ο ανθρωπος απο τα οσα εχει διαβασει......
Οχι, δεν ειπε οτι το εχει διαβασει, αλλα το εκτιμα απο οσα εχει διαβασει![]()
Με τη λογικη σου ακυρωνεις το ερωτημα. Ρωτας εναν 60 οουνερ![]()
...ακομα χειροτερα δηλαδη οσον αφορα το ερωτημα σου![]()
Οχι μονο τον 60 οουνερ ομως.
Χρηστο?
Κανε ενα τσιγαρακι εσυ γιατι αρχιζεις και φουντωνεις....![]()
Μαρεσει που προσπαθεις να "μεταφερεις" τα συναισθηματα σου![]()
Καιρό έχει κάποιος να αναφερθεί στον συγκεκριμένο προβολέα. Στην Ελλάδα ακόμα τον βρίσκω με πάνω απο 4000 ευρώ. Απο όσα έχω διαβάσει, δε λέω σίγουρα τα αξίζει τα λεφτά του αλλά εφόσον μπορώ να το αγοράσω σε καλύτερη τιμή, να μην το κάνω; Ψάχνοντας στο e-bay τον βρήκα απο αμερική με 3.529$ (2.400 ευρώ) χωρίς έξοδα αποστολής βέβαια και το ρίσκο του τελωνείου. Τον βρήκα επίσης στο Γερμανικό ebay me 2.730euros +50 ευρώ έξοδα αποστολής. Ως γνωστόν δεν παίζει τελωνείο λόγω ΕΕ και όπως καταλαβαίνετε με τρώει η τσέπη μου και είμαι έτοιμος να τον χτυπήσω. Η γνώμη σας ποιά είναι; Όσον αφορά το ebay, δεν φοβάμαι καθόλου καθώς η αγορά θα γίνει μέσω paypal με ασφάλεια και απο πωλητή με σεβαστό feedback.
Επίσης.. καλώς σας βρήκα (επίσημα). Παρακολουθώ πολύ καιρό το forum σαν μαθητής μεταξύ γιατρών του Home cinema και μου έχουν λυθεί πάρα πολλές απορίες σχετικά με το άθλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.