ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Συριε, εχεις δει τον σονυ?

Αν ναι,
Που εγγυται τι "κλικ" σε σχεση με τον ντιλα?

Ωραίοι είστε ρε....
Δηλαδή εγώ έχω δυνατότητα να αγοράσω με 4500 Ε ή τον έναν ή τον άλλον...
Κι αγοράζω τον Α.
Είναι δυνατόν να πιστεύω οτι ο Β είναι καλλίτερος; :flipout:

Το αν είναι ή δεν είναι είναι άλλο θέμα... Για μένα όμως που πλήρωσα για τον Α δέν είναι.

(Εκτός αν θέλετε να με πείτε λαλάκα και το λέτε πλαγίως....:slapface:)

Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Συριε, εχεις δει τον σονυ?

Αν ναι,
Που εγγυται τι "κλικ" σε σχεση με τον ντιλα?

Αφου ειπε ο ανθρωπος απο τα οσα εχει διαβασει......

Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Καλα, περιμενεις Νεκταριε να ακουσεις "αντικειμενικη" αποψη απο ντιλα οουνερ?

Αφου βλεπεις τα σχολια.........:flipout::grinning-smiley-043

Σωστον !!

Και σαν ντιλα οουνερ, θα ελεγα, οτι για να ειναι καλυτερος απο τον ντιλα (αντε, ενα κλικ κοντα, αλλα παρακατω παντα) θα πρεπει να ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο τον 50αρι.

Τι λετε εσεις που τον εχετε δει (σε σχεση με 50αρι)

Νεκταριε ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Σωστον !!

Και σαν ντιλα οουνερ, θα ελεγα, οτι για να ειναι καλυτερος απο τον ντιλα (αντε, ενα κλικ κοντα, αλλα παρακατω παντα) θα πρεπει να ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο τον 50αρι.

Τι λετε εσεις που τον εχετε δει (σε σχεση με 50αρι)

Νεκταριε ?

Με τη λογικη σου ακυρωνεις το ερωτημα. Ρωτας εναν 60 οουνερ -bye-

Re: Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Αφου ειπε ο ανθρωπος απο τα οσα εχει διαβασει......

Οχι, δεν ειπε οτι το εχει διαβασει, αλλα το εκτιμα απο οσα εχει διαβασει :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Οχι, δεν ειπε οτι το εχει διαβασει, αλλα το εκτιμα απο οσα εχει διαβασει :p

...ακομα χειροτερα δηλαδη οσον αφορα το ερωτημα σου-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

...ακομα χειροτερα δηλαδη οσον αφορα το ερωτημα σου-bye-

Κανε ενα τσιγαρακι εσυ γιατι αρχιζεις και φουντωνεις.... :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Οχι μονο τον 60 οουνερ ομως.

Χρηστο?

Προσωπικα τις εκτιμισεις μου πανω κατω τις εχω καταθεσει πιστευω. Για λεπτομερειες μη ρωτας. Αν δε δω δεν.....:singer:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Κανε ενα τσιγαρακι εσυ γιατι αρχιζεις και φουντωνεις.... :p

Μαρεσει που προσπαθεις να "μεταφερεις" τα συναισθηματα σου :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Μαρεσει που προσπαθεις να "μεταφερεις" τα συναισθηματα σου :flipout::flipout:

Γιατι το λες αυτο.
Εγω στην "ειπα" ??

Τεσπα..-bye-

Συγχαρητήρια για την αγορά..

Από ότι φαίνεται, μετά τα πρώτα υπερθετικά reviews αλλά και τις αναφορές απλών χρηστών ένθεν και ένθεν, ο προβολέας βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και στη λίστα Χριστουγεννιάτικων δώρων πολλών από εμάς...

Τα νέα από το μέτωπο των τιμών: Σε τουλάχιστον 4 καταστήματα η τιμή σταθεροποιείται γύρω στα 4600 ευρώ. Το apothema.gr εμφανίζει νέα τιμή (γύρω στα 4600) ενώ το Πλαίσιο παραμένει ακλόνητο στην τιμή των 5199 ευρώ !!!

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=1018&product=1022210

Στην Ευρώπη, στο ebay έκανε την εμφάνισή του πριν λίγες μέρες στην τιμή των 3199 ευρώ, από Ιταλία. Ο πωλητής βέβαια, είχε feedback score κάτω του 99%. Θεωρώ πάντως παρακινδυνευμένο το ebay για αγορά τέτοιου μεγέθους..

Στη Γερμανία, η τιμή από τα 4600+ της προηγούμενης εβδομάδας έπεσε στα 4400 και η διαθεσιμότητα στο idealo.de φαίνεται άμεση.

http://www.focusline.info/katalog/Sony_VPL-VW60/1137.html

Το συγκεκριμένο κατάστημα φαίνεται ότι στέλνει και Ευρώπη..

Και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν..

Καιρό έχει κάποιος να αναφερθεί στον συγκεκριμένο προβολέα. Στην Ελλάδα ακόμα τον βρίσκω με πάνω απο 4000 ευρώ. Απο όσα έχω διαβάσει, δε λέω σίγουρα τα αξίζει τα λεφτά του αλλά εφόσον μπορώ να το αγοράσω σε καλύτερη τιμή, να μην το κάνω; Ψάχνοντας στο e-bay τον βρήκα απο αμερική με 3.529$ (2.400 ευρώ) χωρίς έξοδα αποστολής βέβαια και το ρίσκο του τελωνείου. Τον βρήκα επίσης στο Γερμανικό ebay me 2.730euros +50 ευρώ έξοδα αποστολής. Ως γνωστόν δεν παίζει τελωνείο λόγω ΕΕ και όπως καταλαβαίνετε με τρώει η τσέπη μου και είμαι έτοιμος να τον χτυπήσω. Η γνώμη σας ποιά είναι; Όσον αφορά το ebay, δεν φοβάμαι καθόλου καθώς η αγορά θα γίνει μέσω paypal με ασφάλεια και απο πωλητή με σεβαστό feedback.
Επίσης.. καλώς σας βρήκα (επίσημα). Παρακολουθώ πολύ καιρό το forum σαν μαθητής μεταξύ γιατρών του Home cinema και μου έχουν λυθεί πάρα πολλές απορίες σχετικά με το άθλημα.

Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Καιρό έχει κάποιος να αναφερθεί στον συγκεκριμένο προβολέα. Στην Ελλάδα ακόμα τον βρίσκω με πάνω απο 4000 ευρώ. Απο όσα έχω διαβάσει, δε λέω σίγουρα τα αξίζει τα λεφτά του αλλά εφόσον μπορώ να το αγοράσω σε καλύτερη τιμή, να μην το κάνω; Ψάχνοντας στο e-bay τον βρήκα απο αμερική με 3.529$ (2.400 ευρώ) χωρίς έξοδα αποστολής βέβαια και το ρίσκο του τελωνείου. Τον βρήκα επίσης στο Γερμανικό ebay me 2.730euros +50 ευρώ έξοδα αποστολής. Ως γνωστόν δεν παίζει τελωνείο λόγω ΕΕ και όπως καταλαβαίνετε με τρώει η τσέπη μου και είμαι έτοιμος να τον χτυπήσω. Η γνώμη σας ποιά είναι; Όσον αφορά το ebay, δεν φοβάμαι καθόλου καθώς η αγορά θα γίνει μέσω paypal με ασφάλεια και απο πωλητή με σεβαστό feedback.
Επίσης.. καλώς σας βρήκα (επίσημα). Παρακολουθώ πολύ καιρό το forum σαν μαθητής μεταξύ γιατρών του Home cinema και μου έχουν λυθεί πάρα πολλές απορίες σχετικά με το άθλημα.

Καλωσηρθες και επισημως στην παρεα μας!:ernaehrung004:
Η τιμη που λες απο ebay ειναι καταπληκτικη και δεν νομιζω να βρεις κατι καλυτερο στα λεφτα αυτα! Αν δεν το φοβασαι, προχωρα!

Ένα μικρό update απο μένα. Δεν τον πήρα απο ebay και αυτό γιατί σκέφτηκα μερικά πράγματα που αφορούν την εγγύηση καθώς και το στήσιμο και τη ρύθμισή του. Πρόκειται για τον πρώτο προβολέα που θα πάρω και δεν έχω ιδέα καθώς μέχρι τώρα μόνο με τηλεοράσεις είχα πάρε δώσε. Αυτό που χρειάζομαι είναι να μου προτείνει κάποιος -έστω σε προσωπικό μήνυμα- ένα σοβαρό κατάστημα απο το οποίο θα παραγγείλω τον προβολέα. Μένω επαρχία (Μάνη) και αφενός δεν υπάρχουν εξειδικευμένα καταστήματα, αφετέρου δεν θέλω να παω σε οποιοδήποτε πολυκατάστημα και να αγοράσω τον vw-60 δίπλα απο τα μίξερ.. Έχω συμφιλιωθεί με το κόστος του, απλά θα προτιμούσα να τα δώσω σε κάποιον που τα αξίζει και που θα μπορέσει να με καθοδηγήσει. Πού μπορώ να απευθυνθώ;; Ευχαριστώ :)

4380 ευρώ περίπου είναι η χαμηλότερη τιμή που δίνει ο Skroutz στην Ελλάδα.

Στη Γερμανία (Βερολίνο-Sony Style Shop) όπου είχα τη δυνατότητα να τον δώ σε σύγκριση με τους VW100 και ΑW15, η τιμή του ήταν 4999 ευρώ..

Θεωρώ απογοητευτική την τιμολογιακή πολιτική της Sony Europe, δεδομένου ότι η street price στις ΗΠΑ αγγίζει τα 3000 ευρώ.