ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Ε, καλα, για την Σαρλιζ θα καναμε μια εξαιρεση!
icon10.gif

η Σαρλιζ ειναι ο καινουργιος Diamond?

Παιδιά ας μιλήσουμε και για το θέμα.
Στο αμερικάνικο, αγγλικό και ιταλικό φόρουμ ψάχνονται....
Αν μη τι άλλο αυτό και μόνο μας κάνει περήφανους... που έχουμε τόσο έγκυρα περιοδικά με τόσο αξιόλογα ΣΤΕΛΕΧΗ!!:SFGSFGSF:

Αυτο το τεύχος του περιοδικού, μου έφερε στο μυαλό, περασμένες καλές εποχές εκδόσεων, και νομίζω ότι η ποιότητα θεμάτων και ο τρόπος γραφής έχει αρχίσει να ανεβαίνει και πάλι....
Μπράβο στα παιδιά του club που δίνουν τον εαυτό τους για αυτο τον σκοπό.
Είναι τιμή του club που τους έχει ως μέλη.

Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Το διαβάσαμε το τρέχον τεύχος και μας άναψες φωτιές. Άντε να δούμε, και έλεγα ότι θα περάσω ήσυχο καλοκαίρι.

Κατς κατ εσυ ορε!!!!:slapface:

Ακίνητος!

Πολλα Μπραβο Μανωλη!!:grinning-smiley-043

Η SONY, όσο κι αν την αντιπαθούν, δεν είναι κανένα χθεσινό κορόϊδο, ούτε καμιά εταιριούλα της πλάκας.
Άν θέλει μπορεί να "τελειώσει" τα 3/4 των εταιριών που ασχολούνται με προτζέκτορες σε μια βραδυά. Είναι κολοσσός με τρομακτικές δυνατότητες, μια μικρή ιδέα του τι μπορεί να κάνει πήραμε όλοι πριν 1.5 χρόνο και γι' αυτό έχουμε σήμερα τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε καταπληκτική εικόνα με 5 χιλιαρικάκια.
Μακάρι να συνεχίσουν και σε 2 χρόνια να έχουμε κορυφαία ποιότητα στα 2-2.5 χιλιαρικάκια...
Ούτως ή άλλως από αυτή τη μάχη κερδισμένοι θα βγούμε. Αρκεί να μην καταλήξουμε κάποια στιγμή σε μονοπώλιο.

Ωχ!Ωχ! Πάμε πάλι...

Εγώ πάντως ψιλοκατάλαβα, ότι πλησιάζει σε κάποια σημεία τον HD1,και όχι ότι συνολικά είναι ισάξιος η καλύτερος....μπορεί πάλι και να έχω πέσει έξω...θα δείξει.
Γιάννη λάβε υπόψην σου όμως ότι είναι κομμάτι προπαραγωγής οπότε το τελικό προιόν θα είναι σίγουρα καλύτερο. Πάντως προβλέπω γερή κόντρα με τον HD1. Kαι το περίεργο είναι ότι λανσάρει τέλος Αυγούστου καινούργιο μοντέλο η Sony, ίσως γιατί τα Χριστούγεννα ετοιμάζεται για την μεγάλη αντεπίθεση όπως λέει και ο Στρατηγός.

Γιάννη λάβε υπόψην σου όμως ότι είναι κομμάτι προπαραγωγής οπότε το τελικό προιόν θα είναι σίγουρα καλύτερο. Πάντως προβλέπω γερή κόντρα με τον HD1. Kαι το περίεργο είναι ότι λανσάρει τέλος Αυγούστου καινούργιο μοντέλο η Sony, ίσως γιατί τα Χριστούγεννα ετοιμάζεται για την μεγάλη αντεπίθεση όπως λέει και ο Στρατηγός.

Μα γιά αυτό που δοκιμάστηκε μιλώ και γιά τίποτε παραπάνω.

Η SONY, όσο κι αν την αντιπαθούν, δεν είναι κανένα χθεσινό κορόϊδο, ούτε καμιά εταιριούλα της πλάκας.
Άν θέλει μπορεί να "τελειώσει" τα 3/4 των εταιριών που ασχολούνται με προτζέκτορες σε μια βραδυά. Είναι κολοσσός με τρομακτικές δυνατότητες, μια μικρή ιδέα του τι μπορεί να κάνει πήραμε όλοι πριν 1.5 χρόνο και γι' αυτό έχουμε σήμερα τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε καταπληκτική εικόνα με 5 χιλιαρικάκια.
Μακάρι να συνεχίσουν και σε 2 χρόνια να έχουμε κορυφαία ποιότητα στα 2-2.5 χιλιαρικάκια...
Ούτως ή άλλως από αυτή τη μάχη κερδισμένοι θα βγούμε. Αρκεί να μην καταλήξουμε κάποια στιγμή σε μονοπώλιο.

+1

Στρατηγέ μου....

Εγώ αυτό που βλέπω σε λίγο καιρό τα Αμερικανάκια να κάνουν πρώτα την βόλτα τους από εδώ και μετά στα δικά τους λημέρια.Έτσι Μανωλο "γέρα παρτους τα μυαλά"Φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στον Φωτιάδη για την αποκλειστικότητα και στον Μιχάλη για το ωραίο άρθρο του.Το περιοδικό σκίζει.:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Μανωλη γράψε δυο λόγια για τα παιδιά εκεί.Μην τα αφήνεις σε αγωνια.Σε βλέπω να ρυθμίζεις μηχανάκια και εκτός συνόρων και μετά να σε ψάχνουμε εμείς.-bye-

Ντροπή και αίσχος μου...
του έφτιαχνα του αγοριού εσπρεσάκια στην κουζίνα μου...
απο την Φλωρεντία κατέυθείαν από το Manaresi caffe' θα πίνει από δώ και πέρα ο Μανωλιός...το καφεδάκι του
Πάνω τους Μάνο