ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Φαντάζομαι ότι αφού μιλάμε για μηχανική μετακίνηση των πάνελ, είναι αδύνατη η μετακίνηση μέρους του ή σημείου του... Αλλά από το να έχεις 2 πίξελ κάτω και 0 πάνω ας έχεις 1 παντού...

Αν κρίνω από τον Ruby πάντως ο φακός του ήταν άψογος. Καμία απολύτως διαφοροποίηση ´με την χρήση του Lens Shift ακόμα και από το ένα άκρο μέχρι το άλλο.

Wise you speak :worshippy:.

Δεν ξερω ομως αν τα οπτικα του ειναι πιο κοντα σε αυτα του ρουμπι η σε αυτα του vw50.
Υποθετω , βαση τιμων που ανακοινώνονται, οτι θα ειναι πιο κοντα σε αυτα του περλ, οποτε οποιος μπορει, ας κανει μια δοκιμουλα με το συγκεκριμενο πατερν της γεννητρια που εχει και ο vw50 και ας μας πει αν εχει διαφορες σε ολη την οθονη , και πως επηρεαζεται απο το λενσ σιφτ το συγκεκριμενο φαινομενο !

Ναι , ήρθε εχθές το βράδυ στο όνειρο μου και μου σύστησε 2 κοκκινομάλλες !!! Απλά πέταξε τα χρώματα πάνω στον τοίχο , πήδηξαν οι κοπέλες μέσα από το πανί και μου έδειξαν τις "δυνατότητες"!!!

…πάντως το μηχάνημα πρέπει αν αξίζει τα λεφτά του… οι πρώτες εντυπώσεις χρήστη στο avsforum.com μιλούν για ένα ευτυχισμένο ιδιοκτήτη…το μηχάνημα κυκλοφόρησε στην αγορά της Ιαπωνίας και σε τιμή 2 χιλιάρικα πιο κάτω από τον RS-1 (όπως ήταν και οι αναφορές ;) αυτό και αν είναι price squeeze για όλους τους ανταγωνιστές…οι μόνοι δυσαρεστημένοι είναι οι κάτοχοι του VW-50 ;)

Picture004.jpg

Και καποιες μετρησεις ..........

"All figures were taken with the lamp in High mode ie. 200w not normal which is good for close to 130w (133w to be exact).

Contrast ratio, on/off

Iris mode: Off (native contrast) = 4,695:1

Iris mode: Manual (max' aperture size) = 4,762:1, (min' aperture size) = 6,221:1

Iris mode: Auto 2 = 17,605:1

Iris mode: Auto 1 = 21,885:1

Light output

Iris mode: Off = 467 lumens.

Iris mode: Manual (max' aperture size) = 443 lumens.

Iris mode: Auto 2 & Auto 1 = 455 lumens.

Gents, don't be too concerned by the low'ish lumen figures, these are with the projector set up at max' throw with minimum zoom."

http://www.dtvforum.info/index.php?showtopic=54118

…πάντως το μηχάνημα πρέπει αν αξίζει τα λεφτά του… οι πρώτες εντυπώσεις χρήστη στο avsforum.com μιλούν για ένα ευτυχισμένο ιδιοκτήτη…το μηχάνημα κυκλοφόρησε στην αγορά της Ιαπωνίας και σε τιμή 2 χιλιάρικα πιο κάτω από τον RS-1 (όπως ήταν και οι αναφορές ;) αυτό και αν είναι price squeeze για όλους τους ανταγωνιστές…οι μόνοι δυσαρεστημένοι είναι οι κάτοχοι του VW-50 ;)

Δεν είναι..Δεν είναι...

Picture004.jpg

τι υπαρχει μπροστα απο τον φακο και σε τι εξυπηρετει?

Συγνωμη, αλλα σε ενδιαφερει?

Σαφώς... όπως και οποιοσδήποτε από τη νέα φουρνιά βγει... Αλλά περισσότερο ο συγκεκριμένος και ο 200άρης καθότι απ' ότι ακούγεται περιλαμβάνουν καινοτόμες τεχνολογίες... Και αν η ερώτησή σου είναι αν μ' ενδιαφέρει για αγορά η απάντηση είναι: όχι... έχω προβολέα...

:ADFADF1:

εγω παντως και θελω να δω την καινουργια φουρνια και σκεφτομαι για αγορα..:chinscratch:αντε να ερχονται τα σοσονια και τα τζειβισια..........