ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Σε 7 μέρες από την κυκλοφορία του στην Ελλάδα (προηγούμενη Τρίτη), η τιμή έπεσε από 5100 ευρώ (Πλαίσιο) στα 4430 ευρώ (apothema.gr). Επέτρεψέ μου να ελπίζω..

Να θυμίσω ότι στην Αμερική πωλείται αυτή τη στιγμή γύρω στα 3500 $, ήτοι 2465 ευρώ με την τωρινή ισοτιμία. Με προσθήκη 19% ΦΠΑ, η τιμή του φτάνει τα 3000 ευρώ..

Στην Αμερική είναι άλλο εργοστάσιο , και εδώ άλλο ... Εγώ σου λέω πως έχουν τα πράγματα χρόνια τώρα , εσύ ελπίζεις ... Μακάρι , αλλά μάλλον θα μείνουν στις 4500 ευρώ ...

Σεβαστή η άποψή σου, αλλά ας μην ανοίξουμε και διάλογο σχετικά με το τι προσδοκεί και προβλέπει ο καθένας..

Ένα εργοστάσιο πάντως κατασκευάζει τους VW, και αυτό βρίσκεται στη μακρινή Ιαπωνία.

Θυμάστε που το shop21 είχε ταράξει λίγο τα νερά βγάζοντας τιμή 4499? Και ακολούθησε και το apothema?

Για ρίξτε μια ματιά πάλι http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=vw6

Το Shop21 άλλαξε την τιμή στα 4999. Μήπως είχε γίνει λαθάκι? Πάντως το απόθεμα εξακολουθεί να τον έχει 4430.

Έχω την εντύπωση ότι και αυτό μάλλον λάθος θα έχει κάνει....

σωστο.
Αμεσως μετα τα Χριστουγεννα που θα αγορασουν ολοι με το δωρο η με οτι αλλο.....η τιμη θα πεσει κατω απο τα 4000.

Θυμάστε που το shop21 είχε ταράξει λίγο τα νερά βγάζοντας τιμή 4499? Και ακολούθησε και το apothema?

Για ρίξτε μια ματιά πάλι http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=vw6

Το Shop21 άλλαξε την τιμή στα 4999. Μήπως είχε γίνει λαθάκι? Πάντως το απόθεμα εξακολουθεί να τον έχει 4430.

Έχω την εντύπωση ότι και αυτό μάλλον λάθος θα έχει κάνει....

Στο shop21 λέει οτι μαζί με τον προβολέα παίρνεις και μια LCD 26 της samsung που κάνει 600 δώρο.
Sony VPL - VW60 + Δώρο Τηλεόραση LCD Samsung 26" LE26S86B

Άρα υπάρχει περιθώριο μείωσης τιμής στον προβολέα.

Προφανώς η Sony τους έβαλε χέρι και έβαλαν την τηλεόραση για δωράκι (που μπορεί και να τους στοιχίζει 300 ευρώ...).
Μακάρι παιδιά όσοι ενδιαφέρεστε να τον πάρετε όσο φτηνότερα γίνεται. Εννοείται αυτό!
Αλλά το ότι θα πέσει κάτω από τα 4,000 τα Χριστούγεννα επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω αρκετά. Σε ένα χρόνο μπορεί. Ο VW50 δεν έπεσε ποτέ κάτω από τα 4.000.....
Σίγουρα με το να περιμένεις πετυχαίνεις καλύτερες τιμές αλλά κάποτε πρέπει και να αγοράζεις γιατί στο τέλος καταντάς να είσαι με το refresh στο χέρι για να δεις αν άλλαξε η τιμή :ears:

Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Το shop21 έχει τον VW50 3500 ευρώ..

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε (δεν έχει κλεισει χρόνο), η street price του ήταν αρκετά πάνω από τα 5500 ευρώ..

Μάλιστα, κάποιοι τον πουλάνε ακόμα 5500 ευρώ!

http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=sony+vpl&page=5

Τον έχει τόσο γιατί βγήκε ο 60. Και ο 60 τόσο θα πάει όταν βγει ο 70. και ο 70 τόσο θα πάει όταν βγει ο 80!
Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθούμε να αποδείξουμε. Είναι προφανές ότι όταν ένα προιόν παλιώνει τότε πέφτει και η τιμή του. Αλλά σε 2-3 μήνες δεν παλιώνει όταν πρόκειται για προβολέα αυτής την κατηγορίας. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δείτε πόσο έχει ο DILA τώρα (4900 νομίζω). Μετά από ένα χρόνο από τα 5500? Αν πάλι δεν κάνω λάθος....
Ε εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να περιμένω 1 χρόνο να γλυτώσω 600 ευρώ όταν μιλάμε για τέτοια ποσά.

Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Τον έχει τόσο γιατί βγήκε ο 60. Και ο 60 τόσο θα πάει όταν βγει ο 70. και ο 70 τόσο θα πάει όταν βγει ο 80!
Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθούμε να αποδείξουμε. Είναι προφανές ότι όταν ένα προιόν παλιώνει τότε πέφτει και η τιμή του. Αλλά σε 2-3 μήνες δεν παλιώνει όταν πρόκειται για προβολέα αυτής την κατηγορίας. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δείτε πόσο έχει ο DILA τώρα (4900 νομίζω). Μετά από ένα χρόνο από τα 5500? Αν πάλι δεν κάνω λάθος....
Ε εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να περιμένω 1 χρόνο να γλυτώσω 600 ευρώ όταν μιλάμε για τέτοια ποσά.

Δεν νομίζω να αγόρασε κανείς τον Dila στα 5.500..

Αν θυμάμαι καλά ο DILA πρωτοκυκλοφόρησε το Μάρτιο. Αν κοιτάξουμε το Thread θα δούμε πότε τον είχε αγοράσει ο Μπάμπης και πρέπει να έκανε γύρω στα 5200-5300 . Σε 7 μήνες έπεσε μόνο 300 με 400 . Πάρα πολύ λίγο.Αυτό του το επέτρεπε ο ανύπαρκτος ανταγωνισμός.Σε αυτή την τιμή δεν είχε αντίπαλο γιατί να πέσει; Νομίζω τώρα αξίζει να περιμένει κάποιος που μπαίνουν στην αγορά καινούργια μηχανήματα και θα προσπαθήσουν να πάρουν μερίδιο από την πίτα.
Ελπίζω ο σονυ να είναι αρκετά καλός για να συμβάλει στην μείωση τιμών.
Εγώ για να πω την αλήθεια τον DILA περιμένω και όχι τον σονυ γιατί τον φοβάμαι από άποψη φωτεινότητας. Μπορεί να έχει ίσως προβάδισμα σε κάποιους τομείς όπως είναι η ευκρίνεια πχ. αλλά αν είναι το ίδιο φωτεινός με τον προκάτοχό του VW50 τότε δεν κάνει για μένα. Αντίθετα ο DILA πιστεύω θα μου δώσει απροβλημάτιστα περισσότερες ίντσες και θα τον προτιμήσω. Αυτά βέβαια θα τα δούμε ελπίζω σύντομα στην πράξη.
Δεν έχω λόγο να βιάζομαι, άλλωστε έχω προβολέα. Δεν τον πούλησα ακόμα.-bye-

Ανουσια η συζητηση......

Θα θελει κανας να διαβασει για τον προβολεα και να βγαλει καμμια ακρη και θα διαβαζει με τις μερες για το ποσο θελαμε να τον αγορασουμε.

Δεν μεταφερετε οτι αφορα την τιμη του σε ενα νεο νημα που να αφορα την τιμη του?

Κριμα ειναι.