Νεος Sony VW-200 (a.k.a. "Saphire")!

παρακαλειται ο Μανωλης οπως ξεκαθαρισει την πραγματικοτητα της τιμης γιατι ο Μπαμπης ειναι με υπογλωσσια

Απάντηση: Re: Νεος Sony VW-200 (a.k.a. "Saphire")!

παρακαλειται ο Μανωλης οπως ξεκαθαρισει την πραγματικοτητα της τιμης γιατι ο Μπαμπης ειναι με υπογλωσσια

Λάθος κάνεις........ Μόνο για μερικά δευτερόλεπτα σάστισα... Μετά φρόντισα κι έμαθα...
icon12.gif

Η τιμή στο Shop21 είναι απολύτως σωστή. :grandpa:

Re: Απάντηση: Νεος Sony VW-200 (a.k.a. "Saphire")!

Δεν ξερω τι λετε, αλλα μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια μου ΔΗΛΩΘΗΚΕ οτι κατεβαινει μηχανημα, 135 ωρων, απο ταβανι ΣΗΜΕΡΑ !:flipout:

οποιος καταλαβε , καταλαβε :2thumb22sup:

Δεν λες παντως για εμενα μιας και εγω ειμαι στις 122 ωρες !!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεος Sony VW-200 (a.k.a. "Saphire")!

Δεν λες παντως για εμενα μιας και εγω ειμαι στις 122 ωρες !!!

Προφανως. Αμα ελεγα για σενα θα το ηξερα :flipout::flipout:

Μοναδική προσφορά:
Με απόλυτη εχεμύθεια, ξεταβανιάζουμε και αποσύρουμε τον παλιό σας dila. Τιμές λογικές. Προλάβετε!

Πληροφορίες pm Lepton

Απάντηση: Re: Νεος Sony VW-200 (a.k.a. "Saphire")!

εντιτ ................λαθος

Last edited:

Στο ιδιο λινκ λεει και για τον 60αρη [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2.020, 16 Euro..........

Καποιος που γνωριζει ιταλικα να μας πει τι λεει ο ποιητης μπας και εξηγει κανα ονειρο που ειδε παλι ο ιταλος ?????
[/FONT]

Χτυπα το βασικο σαιτ και μπες στα ιταλικα. Θα το δεις αριστερα

Στο ιδιο λινκ λεει και για τον 60αρη [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2.020, 16 Euro..........[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Καποιος που γνωριζει ιταλικα να μας πει τι λεει ο ποιητης μπας και εξηγει κανα ονειρο που ειδε παλι ο ιταλος ?????[/FONT]

Mπορεί να λέει για άτοκες δόσεις... 2Χ2020,16 και 2Χ6.356,66... :flipout: