Νέος στο forum με μια απορία στο θέμα εστίασης

ναι send, απο την 1η φωτο οταν την προβαλα στο 100% κάτι δεν μου πήγαινε καλά, και μετά απο 300 click ψιλιάστικα....
Γνωρίζετε είναι κάτι που διορθώνεται? (διαβάζω για καλιμπράρισμα φακού και το αντιλαμβάνομαι ως μια απλή διαδικασία). Για τον αισθητήρα ισχύει το ίδιο?

Διορθώνεται. Δεν πρόκειται για επισκευή, αλλά ρύθμιση του υποσυστήματος AF. Αφού είσαι μέσα στην εγγύηση, να απευθυνθείς στο κατάστημα αγοράς και αυτοί θα σε κατευθύνουν.

Άρα πρόκειται για μια διαδικασία "ρουτίνας"!?!

δλδ να μην πάω απευθείας στην intersys?
Μίλησα με την ίδια και μου ζήτησαν να τους πάω την μηχανή με τον φακό και φυσικά δείγμα με φωτος..

Μια τελευταία ερώτηση.
Ο φίλος nmastro πρότεινε να απευθυνθώ στον τσακναρίδη.
Επειδή δεν γνωρίζω, είδα απο το site του οτι αναλαμβάνει επισκευές canon.., υπάρχει περίπτωση αν επισκευάσει ο ίδιος την βλάβη αργότερα η intersys να μην αναγνωρίζει μια σοβαρότερη βλάβη? Μιλάω για περίπτωση που απαραίτητα μπορεί μονο να διεκπεραιώσει η intersys.

Αφού είναι εντός εγγύησης, πηγαίνεις στην Intersys

Απ' ότι ξέρω και ο Τσακναρίδης επίσημος είναι, και το γενικότερο consensus από όσο γνωρίζω είναι ότι είναι καλύτερος από τους τύπους στην Intersys.... έχω ακούσει πολλές ιστορίες αλλά δεν θέλω - ούτε και επίτρεπεται - να αναφέρω γιατί δεν τα έχω ζήσει ο ίδιος......