Καλά. Ψάχνω τόση ώρα, αλλά δεν υπάρχει κάποιο κεντρικό, που σημαίνει ότι μόλις στείλω e-mail, θα το κατευθύνουν στην Ελλάδα, οπότε δεν πρόκειτε να πάρω απάντηση όσο και να χτυπιέμαι.
Πάντως εγω δεν θα έπερνα Onkyo με τίποτα. Και αυτό γιατί η ίδια η εταιρεία υποστηρίζει ότι αν η αντίσταση των ηχείων πέσει κάτω από τα 4Ω σε κάποια/ες συχνότητες, ή παίζει πολύ δυνατά, ή η μουσική έχει ακραία δυναμικά, τότε μπορεί να προκληθεί σοβαρό πρόβλημα στον ενισχυτή και τα ηχεία (να τινάξουν τα πέταλα, κοινώς να καούν). Και αν πάθει κάτι ο ενισχυτής, άντε μετά να αποδηξεις στην αντιπροσωπία ότι δεν έφτεγαν τα ηχεία σου και η μουσική που άκουγες ή η ταινία που έβλεπες. Με λίγα λόγια δεν έχει αρκετό ρεύμα το τροφοδοτικό τους.
Θα μου πείτε πάρε ηχεία με 8Ω, αλλά και πάλι δεν θα μπορούσα να είμαι 100% σίγουρος ότι ακόμα και ένα ηχείο 8Ω, η αντίστασή του δεν πέφτει κάτω από τα 4Ω σε καμία συχνότητα. Υπάρχουν ηχεία 8Ω, που η αντίστασή τους, μετρημένα πέφτει κάτω από τα 4Ω.
Τα Jamo D6 στα 4Ohm. Ελεγα να τον πουλησω τον Adcom μιας και ο Onkyo 876 είναι αρκετά δυνατός. Αλλα μετά από αυτό που διάβασα μάλλον θα τον κρατήσω και θα τα δουλεύω μ' αυτόν για περισσότερη ασφάλεια μιας που ακούω μουσική και βλέπω ταινιές σε αρκετά μεγάλες εντάσεις. We will see !