Νέος συνδιαχειριστής στην κατηγορία

Μπορει καποιος απο τη διαχειριση να μας πει γιατι εχει γινει ban στον παλιο μας πλεον moderator?

Παράβαση κανονισμών λειτουργίας 2.6.α, 2.6.β και 2.6.θ...

Νικο καλοριζικος για δευτερη φορα...συμπαθειες ειναι αυτες...

Παράβαση κανονισμών λειτουργίας 2.6.α, 2.6.β και 2.6.θ...

Mε την απαντηση σου αυτη εχεις αδειαση τον kblachos στο ποστ 13 !!!!!!

αλλο ειναι παραβαση !!!!!!! και αλλο ειναι παραιτήση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:
Καθόλου.
Το ban δεν έχει κάποια σχέση με την παραίτησή του Σεραφείμ.
Ούτε το ανάποδο.

Λυπαμαι που καποιοι χρησιμοποιουν ενα thread καλως ορισματος για να βγαλουν τα οποια απωθημενα τους και να ασκησουν την οποια κριτικη τους επι παντος επιστητου. Το επομενο off topic θα φυγει μαζι με τον δημιουργο του.

Κάποτε στο φόρουμ του awmn.net είχα γράψει: "Το να δέχεσαι την κριτική ενώ έχεις την εξουσία να την φιμώνεις είναι αυτό που κάνει ένα moderator ικανό και αξιοσέβαστο." Εύχομαι σε κάθε μέλος της Δ.Ο. να καταλάβει αυτό το πολύ απλό πράγμα. Αυτή είναι και η ευχή μου στον bykrie. Ελπίζω πως τώρα δεν είμαι offtopic.

"Και το να καλως οριζεις ενα νεο mod καλοπιστα και χωρις εμπαθεια ειναι αυτο που κανει ενα ανθρωπο ευγενη".
Το εγραψα μολις τωρα, στο avclub.

Re: Απάντηση: Νέος συνδιαχειριστής στην κατηγορία

Κάποτε στο φόρουμ του awmn.net είχα γράψει: "Το να δέχεσαι την κριτική ενώ έχεις την εξουσία να την φιμώνεις είναι αυτό που κάνει ένα moderator ικανό και αξιοσέβαστο." Εύχομαι σε κάθε μέλος της Δ.Ο. να καταλάβει αυτό το πολύ απλό πράγμα. Αυτή είναι και η ευχή μου στον bykrie. Ελπίζω πως τώρα δεν είμαι offtopic.

Προσυπογράφω και με την ευκαιρία να πω ότι είναι κρίμα σε ένα νήμα καλωσορίσματος από μερικούς να βγαίνει χολή για έναν άνθρωπο που ούτε καν γνωρίζουν το ποιόν του !!!

Καλωσορισε κάποιος τον νεο διαχειριστή με εμπάθεια ?
Μας διέφυγε μηπως τιποτα?

Καλωσορισε κάποιος τον νεο διαχειριστή με εμπάθεια ?
Μας διέφυγε μηπως τιποτα?
Λυπαμαι που καποιοι χρησιμοποιουν ενα thread καλως ορισματος για να βγαλουν τα οποια απωθημενα τους και να ασκησουν την οποια κριτικη τους επι παντος επιστητου. Το επομενο off topic θα φυγει μαζι με τον δημιουργο του.
Μια ημερα εκτος.

Re: Απάντηση: Νέος συνδιαχειριστής στην κατηγορία

:a0210::a0210:

Ευχόμαι στον νέο διαχειριστή καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Όπως φαίνεται και από αυτό το ποστ το έργο του θα είναι δύσκολο.
Καλή επιτυχία φίλε bykrie!