Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

ο ζάρας είπε: 4) Εχουν ζητησει και μοντούλες VideoGuard για να πουλανε μοντουλες παντρεμενες με το δεκτη.
Δεν είπε καν για Ci ή Ci+.

Πολυ σωστα,απο μια μικρη παρανοηση ξεκινησε ολοκληρο θεμα

Για εσάς η λέξη μοντούλα τι σημαίνει δηλαδή ;

...

Εν τω μεταξύ Όλο το thread σύμφωνα με αυτό
Δεν μπορεί ο καθένας να λέει οτι θέλει αναπόδεικτα.
είναι μια ΜΟΥΦΑ :angel:

Εν τω μεταξύ Όλο το thread σύμφωνα με αυτό
είναι μια ΜΟΥΦΑ :angel:

Δεν φτάνει που μου πετσοκόβεις τη φράση, το κάνεις και εντελώς άκομψα ...

Να τί έγραψα και πού αναφερόμουν
ΟΚ ... Ας το συνοψίσουμε για να δείς και την δική μου πλευρά...

Βγαίνεις και κατηγορείς πριν απο 5-6 posts οτι "φάγανε τα Ευρώ και αυτό ήταν".
Για να ενστερνιστώ την άποψή σου θα πρέπει πρώτα να μου πείς το ΠΟΙΟΙ τα φάγανε. Αλλά όχι γενικά κι αόριστα ! Αν έχεις να καταγγείλεις κάτι, α) κάνε το επώνυμα και β) δώσε στοιχεία. Δεν μπορεί ο καθένας να λέει οτι θέλει αναπόδεικτα. Αυτό δεν είναι πολιτικάντικη τακτική, έιναι τακτική που βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Πιστεύεις όντως ότι τα 2 ζητήματα είναι ταυτόσημα ή έστω παρόμοια ? Γιατί το μεν ένα κατηγορεί εμμέσως πλήν σαφώς για κλεψιά (αυτό στο οποίο αναφέρομαι στο quote) , το δέ άλλο μια είδηση που μεταφέρθηκε απο στόμα σε στόμα και ερμηνεύθηκε ανάλογα με το τί ήθελε να ακούσει και να δεί ο καθένας...

Πιστεύεις όντως ότι τα 2 ζητήματα είναι ταυτόσημα ή έστω παρόμοια ? Γιατί το μεν ένα κατηγορεί εμμέσως πλήν σαφώς για κλεψιά (αυτό στο οποίο αναφέρομαι στο quote) , το δέ άλλο μια είδηση που μεταφέρθηκε απο στόμα σε στόμα και ερμηνεύθηκε ανάλογα με το τί ήθελε να ακούσει και να δεί ο καθένας...

Ε τότε να σου πω, πως και εκείνο, μου το ψιθύρισε στο αυτί κάποιος, και απ’ ότι βλέπω εδώ μπορούμε να μην κάνουμε cross-check αυτά που μας λένε και να τα βγάζουμε στη φόρα

Μετράτε πόσα HD να δούμε πόσα θα βγουν !!!!!!! :D

Πλάκα κάνω, μην το πάρετε στα σοβαρά. :D

Με καθαρά μαθηματικά πάντως, με 10Mbps bitrate , μέχρι 6HD ανά transpoder μπορεί να χωρέσει.... :D

Last edited:
Ε τότε να σου πω, πως και εκείνο, μου το ψιθύρισε στο αυτί κάποιος, και απ’ ότι βλέπω εδώ μπορούμε να μην κάνουμε cross-check αυτά που μας λένε και να τα βγάζουμε στη φόρα

Η διαφορά έιναι οτι ο zaras27 το είπε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, δεν το εμφάνισε κατόπιν εορτής ... Επιπλέον, έιπε μεταγενέστερα οτι το διασταύρωσε εκ νέου....

Οσον αφορά τα άλλο ποστ απο το οποίο έγιναν τα σχετικά quotes, καταλαβαίνω την οργή και την αγανάκτηση όλων ! Δεν είναι η πρώτη φορά που μένουμε με την πικρή γέυση στο στόμα οτι μας κοροϊδεύουν με σκοπό το κέρδος.
Εχω έρθει ουκ ολίγες φορές σε τέτοια θέση. Πάντα όμως κράτησα και την υποψία μου και την οργή μου για τον εαυτό μου.
Μία φορά την έβγαλα στον έξω κόσμο και ευτυχώς που ΕΙΧΑ αποδέιξεις γιατι μου έγινε μήνυση και έτρεχα στην Ευελπίδων ...
Δεν δίνω ποτε μου συμβουλές που δεν προτίθεμαι ο ίδιος να τηρήσω. Επιπλέον επειδή είμαι καμμένος, είμαι και περισσότερο προσεκτικός στο τί λέω και τί γραφω και κατα συνέπεια περισσότερο ευαίσθητος στα λεγόμενα και γραφόμενα των άλλων ...

Φιλιππε ,

Θα μου επιτρεψεις να πω κι εγω κατι απο πιο ηρεμη σκοπια .

Παιδια αν ειναι να πεσετε να με φατε :smash::smash::smash:οκ καντε το .
Εμαθα κατι και το μοιραστηκα μαζί σας .
Οσοι διαβαζουν που ποσταρω μεχρι τωρα δεν εχω γραψει μουφες .Αλλωστε γιατί να το κανω αφου δεν ειμαι ειδικός όπως ολοι εσεις στα δορυφορικά .Χομπιστας ειμαι σαν κι εσας . Στα αυτοκίνητα που ειναι η ειδικότητα μου εκει δεν θα χωρουσε αμφιβολία να μην οχι απλά τεκμηριωσω αλλά να μην δεχομαι πραγματα που δεν ισχυουν Ο καθενας λοιπον στην ειδικότητα του Αυτά σαν 1ο σκέλος .

Στο 2ο σκέλος νομίζω οτι ολοι εδω μοιραζόμαστε πληροφορίες , αλλες εγκυρες και αλλες ακυρες .Αν δουλευαμε στην ΝΟΒΑ ή στον ΟΤΕ τότε θα ειχαμε και αμεση επιβεβαιωση εφόσον και μπορουσαμε να διαρρευσουμε κατι πριν γινει γιατί καλυπτόμαστε κατω από ενα nickname και ετσι μπορει να καναμε ηθελημενα τα παπαγαλακια ....αν λεω δουλευαμε εκει....
Εγω λοιπον ουτε στην ΝΟΒΑ δουλευω , ουτε στον ΟΤΕ αλλά και ουτε προσωπικό οφελος εχω και εγω και αυτός που μου ειπε την πληροφορία και εδω δεν χωράει αμφιβολία .Και οταν εννοω προσωπικό όφελος εννοω χρήμα ...ή δοξα (δηλ να σας πουλήσω εξυπναδα εφόσον δεν το κατεχω το αθλημα)
Η πληροφορία ερμηνευτηκε με πολλούς τρόπους γιατί οποιος ηθελα διαβαζε διαφορετικά τα γραφώμενα μου και ελεγε οτι του ερχόταν επειδή πιανοταν από το πχ Πανε για 25 HD .
Φυσικά και δεν ειναι του στυλ μου μεθαυριο να βγω και να σας πω Πχ ΑΑ σας τα λεγα και να ή ωχ ο ΟΤΕ αλλαξε απόφαση. Στα @@@ μου τι κανει ο ΟΤΕ και η ΝΟΒΑ .
Καλιστα οι ειδικοί εδω επρεπε αντι να κριτικαρουν εμενα και να αρχισουν να λενε οτι παραπληροφορω θα μπορουσαν αφου το παιζουν ειδικοί με πιο ΚΟΣΜΙΟ τρόπο να πουν προς ολους εμας πχ. φιλε ζαρα επειδη ειναι mpeg και δεν ξερω εγω τι αλλο δεν θα μπορεσει απ την αρχη να γινει κτλ κτλ και να αρχισει ενα επικοδομητικός διαλογος ο οποιος εγινε σε καποια ποστ του τυπου πχ Δεν χωραει γιατι διαθεσημοτητα κτλ κτλ και ολοι εμεις οι υπολοιποι θα μαθαιναμε καινουργια πραγματα για χωρητικότητες κτλ.

Να χαλαρωσουμε λοιπον ολοι και ας ασχοληθουμε με το χομπι μας και να εκθεσουμε τις απόψεις μας επι του θεματος για να μαθουμε κι εμεις περισσότερα :ernaehrung004:

Last edited:
Η romtelecom ανακοίνωσε ότι στις 4 ιουνίου ξεκινάει ένα νέο πακέτο Dolce HD με τα εξής κανάλια : TVR HD, ProTV HD, Sport.ro HD, Discovery Showcase HD και ότι αργότερα θα μπεί και το HBO HD. Η τιμή του πακέτου είναι 4,9 euro.

Επίσης θα δίνουν HD receivers που οι τιμές τους θα ξεκινάνε από 49 ευρώ.
Θα δείξει και το mundial σε HD στο TVR HD.

http://www.romtelecom.ro/en/company/media-center/press-releases/2010/may/27-may-2010/

Οπότε οι αλλαγές δεν έγιναν για εμάς.

Last edited:
Οχι,και παλι μπορει να υπαρχουν κοινα καναλια hd,με dvb subtitles.Η ακομα καλυτερα με πολλες γλωσσες κτλπ

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Οχι,και παλι μπορει να υπαρχουν κοινα καναλια hd,με dvb subtitles.Η ακομα καλυτερα με πολλες γλωσσες κτλπ

Μόνο το discovery και το HBO από αυτά.

Αλλά 5 HD κανάλια μαζί με mundial για 5 ευρώ μας δίνει ελπίδες για την τιμή.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Μόνο το discovery και το HBO από αυτά.

Αλλά 5 HD κανάλια μαζί με mundial για 5 ευρώ μας δίνει ελπίδες για την τιμή.

Θα μπουν και αλλα σιγουρα,εγω το discovery θελω να σου πω,και ενα με σπορ.Το conn-x sports 1 hd all discovery in hd mtv hd και ειμαστε μια χαρα για αρχη...

Να σας πληροφορήσω ότι όπως έμαθα πρόσφατα, στην εταιρία που εργάζεται ο γιός μου. κατασκευάζουν πρόγραμμα για την δορυφορική εκπομπή του Conex TV. Πρόσφατα μπήκαν στον Hellas Sat για να κάνουν δοκιμές. Το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται! Σε λίγη ώρα είχε τεθεί σε συναγερμό ολάκερο το ιντερνέτ. Ε! Το Conex TV εκπέμπεται δορυφορικά! Ξυπνάτε!
Καλά βρε πατέρα, μου λέει ο μικρός, δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει ο κόσμος και κάθεται όλη μέρα και σκανάρει τον δέκτη του; Ούτε 10 λεπτά δεν είχαν περάσει και το ιντερνέτ είχε πάρει φωτιά. Αφήνω τους γνωστούς που ξέροντας που δουλεύουν τα παιδιά, τους τάραξαν στα τηλέφωνα γυρεύοντας πληροφορίες!
Για να σας προλάβω, ότι μη νομίσετε ότι έχω το μέσον και μαθαίνω περισσότερα από σας, ούτε που ήξερα ότι το παιδί ασχολείται με το πρόγραμμα αυτό, παρόλο που γνώριζε ότι με ενδιαφέρει κάπως το θέμα. Δεν μιλάει πολύ για την δουλειά του και δεν θέλω να τον πιέσω σ’ αυτό.

Η συμφωνία με τη Conax τελικά τι έγινε; Προμηθεύτηκε ο ΟΤΕ τα συστήματα κρυπτογράφησης της εταιρίας και τα έχει κάπου να κάθονται χωρίς να τα χρησιμοποιεί, πλήρωσε χωρίς να τα προμηθευτεί τελικά; Γνωρίζει κάποιος;
Εδώ η επίσημη ανακοίνωση της Conax http://www.conax.com/en/press/newsarchive/2008/greeces-first-hd-platform-project-to-deploy-conditional-access-solution-from-conax.html?newsitem=1

Οι φήμες λένε ότι η Hellasat (η θυγατρική πλέον του ΟΤΕ) έκανε την συμφωνία με την conax , και προμηθεύτηκε εξοπλισμό (server) καθώς και έναν αριθμό καρτών (κάποιες χιλιάδες), ενόψει της μετάδοσης Ολυμπιακών αγώνων / Euro σε HD που προγραμμάτιζε τότε να μεταδώσει σε συνεργασία με την ΕΡΤ. Η συνεργασία αυτή όμως δεν επικυρώθηκε από τον τότε υπουργό.... το γιατί είναι άλλη ιστορία....

Ο ΟΤΕ από την άλλη είχε από παλιά συμβόλαιο συνεργασίας με την NDS videoguard, το οποίο απ'οτι φαίνεται θα είναι και το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει για το connx-tv ...
Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να χρησιμοποιηθούν και τα 2 συστήματα (με simulcrypt, το conax cas-7 είναι εξίσου ασφαλές με το NDS), ώστε και να μην πάει χαμένη η αγορά της Hellassat, αλλά και εμείς να μην είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουμε άλλον ένα ιδιοκτησιακό δέκτη... Θα δείξει...

Η romtelecom ανακοίνωσε ότι στις 4 ιουνίου ξεκινάει ένα νέο πακέτο Dolce HD με τα εξής κανάλια : TVR HD, ProTV HD, Sport.ro HD, Discovery Showcase HD και ότι αργότερα θα μπεί και το HBO HD. Η τιμή του πακέτου είναι 4,9 euro.

Επίσης θα δίνουν HD receivers που οι τιμές τους θα ξεκινάνε από 49 ευρώ.
Θα δείξει και το mundial σε HD στο TVR HD.

http://www.romtelecom.ro/en/company/media-center/press-releases/2010/may/27-may-2010/

Οπότε οι αλλαγές δεν έγιναν για εμάς.

Τα κανάλια ήδη είναι εκεί
Discovery HD Showcase, HBO HD Romania, Pro TV HD, Sport.Ro HD, TVR HD
12729 V, sr 30000, VideoGuard

Λοιπον, νεοτερες πληροφοριες κανουν λογο για διαθεση του δορυφορικου πακετου ΑΡΧΙΚΑ MONO σε αυτους που δεν εχουν τη δυνατοτητα για IPTV, δηλαδη που αποδεδειγμενα συγχρονιζουν κατω απο 7,5mbps (ανεξαρτητως πακετου) μετρημενα απο το συστημα που ελεγχει τη γραμμη.

Επισης, θα υπαρχουν τα ιδια καναλια, 47 νομιζω στο συνολο, αλλα για HD δεν εγινε περαιτερω αναφορα. Η τιμη παραμενει η ιδια με αυτη της IPTV.

Τελος, η μονη χρεωση που θα υφισταται λενε οτι θα ειναι η εγκατασταση και ρυθμιση του πιατου/δεκτη.

Για οτιδηποτε νεοτερο θα υπαρξει αντιστοιχα ενημερωση. Με καθε επιφυλαξη ολα αυτα οποτε οποιος γνωριζει ας επιβεβαιωσει.

Last edited:
Λοιπον, νεοτερες πληροφοριες κανουν λογο για διαθεση του δορυφορικου πακετου ΑΡΧΙΚΑ MONO σε αυτους που δεν εχουν τη δυνατοτητα για IPTV, δηλαδη που αποδεδειγμενα συγχρονιζουν κατω απο 7,5mbps (ανεξαρτητως πακετου) μετρημενα απο το συστημα που ελεγχει τη γραμμη.

Επισης, θα υπαρχουν τα ιδια καναλια, 47 νομιζω στο συνολο, αλλα για HD δεν εγινε περαιτερω αναφορα. Η τιμη παραμενει η ιδια με αυτη της IPTV.

Τελος, η μονη χρεωση που θα υφισταται λενε οτι θα ειναι η εγκατασταση και ρυθμιση του πιατου/δεκτη.

Για οτιδηποτε νεοτερο θα υπαρξει αντιστοιχα ενημερωση. Με καθε επιφυλαξη ολα αυτα οποτε οποιος γνωριζει ας επιβεβαιωσει.

Το μόνο πακέτο στην Ευρώπη που εφαρμόζει αυτη την τακτική ειναι το Orange της Γαλλίας
Παντως απ όσο έχω δει την ποιότητα των sd καναλιών του ConnX TV iptv νομίζω ότι απέχουν σημαντικά απο αυτό που θα ήταν σε δορυφορική μετάδοση, ενω για HD με τις υπάρχουσες γραμμές σε iptv δεν νομίζω ότι αξίζει σοβαρά ούτε να το συζητάμε.
Κοντολογίς αν το κάνουν αυτό (που δεν μπορεί να αποκλειστεί) θα έχουν κάνει ...μιά τρύπα στο νερό!
Επίσης αν το πάνε έτσι θα υποχρεώσουν και κάποιον που έχει Forthnet, Hol, Cyta ή άλλο πάροχο να παει στην Otenet, οπότε το κόστος θα ανέβει και φυσικά....δεν θα ειναι πλέον 15 ευρώ αλλά θα πρεπει να προσθέσει και το επιπλέον ποσό που θα πληρώνει σε ΟΤΕ-Otenet, με λίγα λόγια θα του είναι ασύμφορο και δεν θα κάνει την κίνηση.