Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Δορυφορική Πλατφόρμα από Ote - Hellas Sat

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες αδειοδότησης του Hellas Sat HD (υψηλής ευκρίνειας) , αφού το διαδικαστικό μέρος που έχει σχέση με την ΕΣΡ οδεύει επιτέλους προς το τέλος του. Η ανεξάρτητη αρχή παρά τις καθυστερήσεις έδωσε την πολυπόθητη έγκριση της και το μόνο που απομένει τώρα είναι η σύμβαση παραχώρησης από το Υπουργείο Επικρατείας.

Αναφορικά με τις καθυστερήσεις όσο αφορά την ανεξάρτητη αρχή κυρίως, οι ειδικοί επιστήμονες του ΕΣΡ ζήτησαν διευκρινιστηκά στοιχεία σχετικά με το Business Plan της εταιρείας. Η άποψη και ο στόχος της εταιρείας βέβαια ως προς τις διευκρινήσεις που ζήτησε η ανεξάρτητη αρχή, προβλέπει την απόκτηση του 40% του μεριδίου της συνδρομιτικής τηλεόρασης (συντηριτικός στόχος) σε βάθος 5ετίας το οποίο θα βασίζεται σε 2 άξονες. Ο πρώτος θα αποτελεί το ανταγωνιστικότατο πρόγραμμα που θα παρέχει η πλατφόρμα και ο δεύτερος φυσικά στην ανταγωνιστική τιμή της υπηρεσίας (φημολογείται ότι θα ξεκινάει από τα 19 €).

Παράλληλα θα πρέπει να υπολογίσουμε και το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες υπηρεσίες, δεν έχουν ιδιαίτερη απήχηση ακόμα στην χώρα μας, κάτι που για τα στελέχη της Hellas Sat αναμένεται να έχει σημαντική διεύρινση. Από πλευράς περιεχόμενου θα δημιουργηθούν 4 νέα κανάλια υψηλής ευκρίνειας πάντα και η εταιρεία, έχει ήδη κινηθεί για να συνάψει συμβάσεις με μεγάλους τηλεοπτικούς φορείς, οι οποίοι παράγουν περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης (όπως το Eurosport, BBC, Discovery κλπ.) προκειμένου να τα εντάξει στην πλατφόρμα της. Να θυμίσουμε φυσικά ότι δεν χρειάζεται καμία πρόσθετη ή νέα άδεια από το ΕΣΡ για τα παραπάνω κανάλια μιας και έχουν αδειοδότηση στις χώρες που δραστηριοποιούνται.

Επίσης να σημειώσουμε ότι η Hellas Sat είναι έτοιμη για έναρξη δραστηριοτήτων, ενώ πριν λανσαριστεί το νέο προϊόν θα υπάρξει και η ανάλογη διαφημιστική καμπάνια. Αναμένεται τέλος να αξιοποιηθούν ως σημεία πώλησης τα καταστήματα Ote Shops αλλά και η αλυσίδα "Γερμανός".

Πηγή: www.naftemporiki.gr

....επιτελους γιατί με μόνο την ΓΟΒΑ στο παιχνίδι και την μηνιαια συνδρομη όσο 2 μεροκάματα...δεν γινεται δουλειά....

Άμα ξεκινάει o OTE από 19 ευρώ και η nova από 20 δεν βλέπω να γλυτώνεις πολλά.
Εκτός αν έχει γύρω στα 25 το full του πακέτο συμπεριλαμβανομένων των 3-4 HD.:a0210:

Y.Γ.: Μίλησα με κάποιον "υποτίθεται" γνώστη των πραγμάτων (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί σήμερα τον γνώρισα) και μου είπε ότι σύντομα θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις!

Last edited:
Και αν δημιoυργηθεί και start pack αντίστοιχο με της nova (με όλα τα μεγάλα ελληνικά κανάλια), θα πρέπει να έχει κάτω από 10...

Μόνο και μόνο το ότι δεν θα χρεώνει τον δέκτη(όπως και στο iptv)είναι ένα μεγάλο + νομίζω...

Εκτός αν έχει γύρω στα 25 το full του πακέτο συμπεριλαμβανομένων των 3-4 HD.:a0210:

Y.Γ.: Μίλησα με κάποιον "υποτίθεται" γνώστη των πραγμάτων (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί σήμερα τον γνώρισα) και μου είπε ότι σύντομα θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις!
Κάτω από τα 45Ε το full Πακέτο δεν πρόκειται να πέσει...θυμηθείτε με...μην κάνετε όνειρα, στην Ελλάδα ζούμε, επίσης πιος θα πάει να βάλει το πακέτο του ΟΤΕ Χωρίς super league? Ο ανταγωνισμός στη συγκεκριμένη υπηρεσία θα ξεκινήσει σε 2-3 χρόνια, μέχρι τότε όλα ειναι δοκιμές! Επίσης, το μόνο που μπορεί κάποιος να ελπίζει είναι μία καλύτερη τιμή σαν καινούργιος συνδρομητης...

Έγώ θα έβαζα.Αν και φαν του ελληνικού πρωταθλήματος γουστάρω πιο πολύ τα καλα HD του discovery και είμαι κατα του φορ8νετ γκρουπ.Η εξυπηρέτηση του οτε 1000 φορές καλύτερη...!!!

Κι εγώ θα έβαζα. Έχω ήδη το IPTV και είμαι υπερευχαριστημένος από το περιεχόμενό του, πάντα σε σχέση με την τιμή του. Αν μου δώσουν discovery, discovery showcase, natgeo wild σε HD με χίλια παίρνω και το δορυφορικό...

Να σας υπενθυμίσω πως οι φήμες για τον ερχομό του δορυφορικού πακέτου του ΟΤΕ είχαν ξεκινήσει από την άνοιξη του 2008 και σύμφωνα με τις οποίες γινόταν και προσπάθειες να μεταδοθεί σε HD το Euro2008...

Επισης, υπαρχουν πληροφοριες οτι στο μπουκετο θα υπαρχει το ESPN UK το οποιο μεταδιδει Premier League, Uefa Cup κλπ

Επισης, υπαρχουν πληροφοριες οτι στο μπουκετο θα υπαρχει το ESPN UK το οποιο μεταδιδει Premier League, Uefa Cup κλπ

Αν την premier league την έχει άλλος στην Ελλάδα, προφανώς...δεν θα μπορει να την μεταδώσει, το ίδιο και για το uefa cup!
Τα δικαιώματα αγοράζονται ανα χώρα...(γι αυτό και το ονόμασαν UK...)

Κάτω από τα 45Ε το full Πακέτο δεν πρόκειται να πέσει...θυμηθείτε με...μην κάνετε όνειρα, στην Ελλάδα ζούμε, επίσης πιος θα πάει να βάλει το πακέτο του ΟΤΕ Χωρίς super league? Ο ανταγωνισμός στη συγκεκριμένη υπηρεσία θα ξεκινήσει σε 2-3 χρόνια, μέχρι τότε όλα ειναι δοκιμές! Επίσης, το μόνο που μπορεί κάποιος να ελπίζει είναι μία καλύτερη τιμή σαν καινούργιος συνδρομητης...

Θα συμφωνήσω με τον kapatso.
Μην ονειρευόμαστε 20άρικα και 25άρια. Δεν το βλέπω.

Για τα παιδιά που λένε πως θα έβαζαν και χωρίς Ελλ. πρωτάθλημα, θα πω απλά πως δεν είναι αντιπροσωπευτικοί πελάτες για τον ΟΤΕ που θέλει (φαντάζομαι) μαζικές παραγγελίες για τη νέα πλατφόρμα του.

Κακά τα ψέματα, η μεγάλη μάζα των πελατών, ούτε εξοπλισμό θέλει να επιβαρύνεται, ούτε 2ο πιάτο, ούτε να σκοτίζεται για αλλαγή στην εγκατάσταση του πιάτου ώστ να λαμβάνει άλλο δορυφόρο κλπ. Και όλα αυτά χωρίς μπάλα (έστω αυτή την απαράδεκτη μπάλα στο Ελλ. πρωτάθλημα).

Από διαίσθηση πιστεύω ότι αν ο ΟΤΕ θελήσει σοβαρά να πιάσει μεγάλο μερίδιο αγοράς, θα κοιτάξει κάτι να κάνει με τα δικαιώματα του ποδοσφαίρου. Συμφωνία με τη νόβα? Προσπάθεια εξαγοράς της? Κάτι πάντως.

Όσο για συνδρομή? Σίγουρα 45 και βάλε.
Η αίσθησή μου είναι ότι

Αν την premier league την έχει άλλος στην Ελλάδα, προφανώς...δεν θα μπορει να την μεταδώσει, το ίδιο και για το uefa cup!
Τα δικαιώματα αγοράζονται ανα χώρα...(γι αυτό και το ονόμασαν UK...)

Καλα δε λεγεται UK. Απλα το ονομασανε ετσι για να ξεχωριζει. Εισαι σιγουρος οτι δεν μπορει να μεταδωθει απο αλλο καναλι; Υπαρχει τετοια ρητρα; Γιατι αν δεις εδω μπορει να μεταδωθει και απο διαφορετικα πακετα σε καθε χωρα.

Last edited:
ΚΕισαι σιγουρος οτι δεν μπορει να μεταδωθει απο αλλο καναλι; Υπαρχει τετοια ρητρα; Γιατι αν δεις εδω μπορει να μεταδωθει και απο διαφορετικα πακετα σε καθε χωρα.

Νομίζω(δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος που γνωρίζει) πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ των 2 ή και περισσοτέρων καναλιών που μεταδίδουν μια διοργάνωση την οποία γνωρίζει και εγκρίνει η εταιρεία που διαχειρίζεται (και πουλά) τα τηλεοπτικά δικαιώματα της εν λόγω διοργάνωσης. Ένα παράδειγμα είναι το ισπανικό πρωτάθλημα και η μετάδοση του στην Ελλάδα που γίνεται από τον ΣΚΑΙ και το ConnX...

Να σας υπενθυμίσω πως οι φήμες για τον ερχομό του δορυφορικού πακέτου του ΟΤΕ είχαν ξεκινήσει από την άνοιξη του 2008 και σύμφωνα με τις οποίες γινόταν και προσπάθειες να μεταδοθεί σε HD το Euro2008...

και τι μας το λες δηλαδη?? ορισμενοι καρφωνεστε μονοι σας

και τι μας το λες δηλαδη?? ορισμενοι καρφωνεστε μονοι σας

Εγώ φίλε μου λέω αυτά που διάβαζα και άκουγα πριν από 2,5 χρόνια και με το ποστ μου εξέφρασα την επιφυλακτικότητα μου για το συγκεκριμένο εγχείρημα...Τώρα αν εσύ έχεις άλλη άποψη, δικαίωμα σου....

Εγώ φίλε μου λέω αυτά που διάβαζα και άκουγα πριν από 2,5 χρόνια και με το ποστ μου εξέφρασα την επιφυλακτικότητα μου για το συγκεκριμένο εγχείρημα...Τώρα αν εσύ έχεις άλλη άποψη, δικαίωμα σου....

δηλαδη εσυ βλεπεις τα πραγματα ιδια με πριν απο 2,5 χρονια? ειχε πριν 2,5 χρονια iptv ? ΚΑΙ Η ΝΟΒΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΕ HD ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!