Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Καλησπέρα σας.Μόλις γράφηκα και σκόπευα να κάνω post σε άλλο μέρος του site αλλά το τελευταλιο ρεπλυ έδρασε προρμητικά πάνω μου.Συγνώμη χρήστη zaras27 αλλά και από τους υπόλοιπους αλλά πως γίνεται να πιστεύετε όλα όσα γράφονται σε όλες τι προηγούμενες σελίδες και μόλις κάποιος εναντιωθεί να απαιτείτε τα στοιχεία του "δεν θα ηταν καλύτερα να μιλήσεις ανοιχτα και οχι με υπονούμενα ή υπεκφυγες ?"?Εαν ήταν να σας πει ανοιχτά όσα ήξερε πιστεύω θα έκανε δελτίο τύπου μέσα από τον ίδιο τον ΟΤΕ και όχι με ψευδόνυμο.
Διαψεύδω και εγώ με την σειρά μου κάποια από τα λεγόμενα του χρήστη Σ.Παναγιωτοπούλου επειδή όπως φαίνεται ανοίκει σε εμπορικό τμήμα και όχι σε τεχνικό,μια και δεν σας δίνει καμία τεχνική πληροφορία. Οι διαρροές λειτουργούν σαν ημιμάθεια και μόνο καλό δεν κάνουν στο λανσάρισμα μιας νέας υπηρεσίας που στο κάτω κάτω δημιουργήθηκε για τον κόσμο και όχι για εσωτερική κατανάλωση στον ΟΤΕ.Θα πρέπει ίσως να δείτε πρώτα την υπηρεσία,τον εξοπλισμό της,την τιμή της, το επίπεδο ποιότητας πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.Υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζει-αγνοεί πολύς κόσμος για το είδος,τον τρόπο,τον χρόνο και προυποθέσεις που κάποια services(κανάλια) μπορούν να "βγουν" σε ένα ψηφιακό δορυφορικό μπουκέτο(πχ δικαιώματα).Όλοι θέλουν τα καλύτερα αθλητικά κανάλια,με τις τελευταίες ταινίες,με multiroom, με pvr,με 3D,αριθμό καναλιών πάνω από 200+,να κρατήσουν τον παλιό τους δέκτη(ακόμη και αν δεν είναι DVB-s2) και προπάντων στην χαμηλότερη τίμή.Πιστεύεται ότι κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί πριν καν το λανσάρισμα?σας ζητώ συγνώμη για το ύφος μου αλλά γράφηκα στο site για να αφουγκράζομαι τις απόψεις όλου του κόσμου-ακόμη και ακρέες-αλλά όχι την παραπληροφόριση όπως για τους δέκτες(κάτι που αποφασίστηκε 1 χρόνο νωρίτερα).Ευχαριστώ που έγινα μέλος της κοινότητάς σας.

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Καλησπέρα σας.Μόλις γράφηκα και σκόπευα να κάνω post σε άλλο μέρος του site αλλά το τελευταλιο ρεπλυ έδρασε προρμητικά πάνω μου.Συγνώμη χρήστη zaras27 αλλά και από τους υπόλοιπους αλλά πως γίνεται να πιστεύετε όλα όσα γράφονται σε όλες τι προηγούμενες σελίδες και μόλις κάποιος εναντιωθεί να απαιτείτε τα στοιχεία του "δεν θα ηταν καλύτερα να μιλήσεις ανοιχτα και οχι με υπονούμενα ή υπεκφυγες ?"?Εαν ήταν να σας πει ανοιχτά όσα ήξερε πιστεύω θα έκανε δελτίο τύπου μέσα από τον ίδιο τον ΟΤΕ και όχι με ψευδόνυμο.
Διαψεύδω και εγώ με την σειρά μου κάποια από τα λεγόμενα του χρήστη Σ.Παναγιωτοπούλου επειδή όπως φαίνεται ανοίκει σε εμπορικό τμήμα και όχι σε τεχνικό,μια και δεν σας δίνει καμία τεχνική πληροφορία. Οι διαρροές λειτουργούν σαν ημιμάθεια και μόνο καλό δεν κάνουν στο λανσάρισμα μιας νέας υπηρεσίας που στο κάτω κάτω δημιουργήθηκε για τον κόσμο και όχι για εσωτερική κατανάλωση στον ΟΤΕ.Θα πρέπει ίσως να δείτε πρώτα την υπηρεσία,τον εξοπλισμό της,την τιμή της, το επίπεδο ποιότητας πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.Υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζει-αγνοεί πολύς κόσμος για το είδος,τον τρόπο,τον χρόνο και προυποθέσεις που κάποια services(κανάλια) μπορούν να "βγουν" σε ένα ψηφιακό δορυφορικό μπουκέτο(πχ δικαιώματα).Όλοι θέλουν τα καλύτερα αθλητικά κανάλια,με τις τελευταίες ταινίες,με multiroom, με pvr,με 3D,αριθμό καναλιών πάνω από 200+,να κρατήσουν τον παλιό τους δέκτη(ακόμη και αν δεν είναι DVB-s2) και προπάντων στην χαμηλότερη τίμή.Πιστεύεται ότι κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί πριν καν το λανσάρισμα?σας ζητώ συγνώμη για το ύφος μου αλλά γράφηκα στο site για να αφουγκράζομαι τις απόψεις όλου του κόσμου-ακόμη και ακρέες-αλλά όχι την παραπληροφόριση όπως για τους δέκτες(κάτι που αποφασίστηκε 1 χρόνο νωρίτερα).Ευχαριστώ που έγινα μέλος της κοινότητάς σας.

Εγώ προσωπικά είμαι όλος αυτιά. Περιμένω λοιπόν να σε ακούσω. Το ίδιο και οι υπόλοιποι εδώ μέσα. Πέρα από τους δέκτες, τα υπόλοιπα ισχύουν ναι ή όχι;

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Συμφωνω με το χρήστη malakudi σε αυτα που εγραψε 1000% και συνεχιζω να υποστηριζω αυτα που λεω για τον imcan χωρις βεβαια να εξαιρείται και η κα

Τα υπολοιπα ειναι φυκια γαι κορδελες και εαν δεν μπορει να πει ανοιχτα αυτα που ξερει να μην διαψευδει και να λεει τι θα γινει τεκμηριωμενα

Πολλά ισχύουν αλλά σε πιλοτικό επίπεδο.Η τιμή όντως θα είναι χαμηλή,ο δέκτης όντως θα είναι ιβρυδικός(DVB-T και DVB-S2),δεν έχει cam,δεν χρειάζεται να αλλάξεις input για να δεις κανάλια άλλου format-προστίθενται στην λίστα .
των καναλιών με άλλο αριθμό,έχει USB και ethernet αλλά "κλειδωμένα¨από το σύστημα κρυπτογράφισης.Για αποκλειστικό cam δεν έχει αποφασιστεί τίποτε ακόμη.Μπορεί η SKY Deutshe να έχει αλλά το videoguard κυκλοφορεί σε διάφορες ¨"γεύσεις".Το cam της SKY Deutshe μπορεί να μην είναι συμβατό με το SKY UK.PVR στην πρώτη έκδοση των δεκτών δεν θα υπάρξει,αλλά συζητιέται.Προώθηση και εγγραφή θα γίνεται από OTESHOP που θα σου στέλνουν και τον ανεξ'αρτητο-συμβεβλημένο με τον ΟΤΕ εγκαταστάτη ή το βάζετε οι ίδιοι.Το scart,το component,to composite και το HDMI δουλεύουν παράλληλα.Πραγματική ανάλυση 1080ι στο HDMI (απλά re-encoding για οικονομία πχ 12 Mbps->9Mbps) και στα standard definition 576 χωρίς να διαφοιμίζουν άλλα τα tables στους analyzers και άλλα να γίνονται εσωτερικά στους encoders. Είναι λογικό το connx sat να βασίζεται στο connex ip αλλά για το μέλλον των προστιθέμενων καναλιών (HD) εξαρτάται από το μέσο διάδοσης ADSL#satellite και του ρυθμού μετάδοσης(υπερτερεί το DVB-s).Εκεί έγκυται και η διαφοροποίση των δύο υπηρεσιών-εκτός και αν γίνει συμπίεση των HD και για χρήση στο connex iptv.Sorry αλλά περισσότερα δεν ξέρω εαν μπορώ να αναφέρω.Χαιρετίσματα στον mouse (SATPLUS)

Πολλά ισχύουν αλλά σε πιλοτικό επίπεδο.Η τιμή όντως θα είναι χαμηλή,ο δέκτης όντως θα είναι ιβρυδικός(DVB-T και DVB-S2),δεν έχει cam,δεν χρειάζεται να αλλάξεις input για να δεις κανάλια άλλου format-προστίθενται στην λίστα .
των καναλιών με άλλο αριθμό,έχει USB και ethernet αλλά "κλειδωμένα¨από το σύστημα κρυπτογράφισης.Για αποκλειστικό cam δεν έχει αποφασιστεί τίποτε ακόμη.Μπορεί η SKY Deutshe να έχει αλλά το videoguard κυκλοφορεί σε διάφορες ¨"γεύσεις".Το cam της SKY Deutshe μπορεί να μην είναι συμβατό με το SKY UK.PVR στην πρώτη έκδοση των δεκτών δεν θα υπάρξει,αλλά συζητιέται.Προώθηση και εγγραφή θα γίνεται από OTESHOP που θα σου στέλνουν και τον ανεξ'αρτητο-συμβεβλημένο με τον ΟΤΕ εγκαταστάτη ή το βάζετε οι ίδιοι.Το scart,το component,to composite και το HDMI δουλεύουν παράλληλα.Πραγματική ανάλυση 1080ι στο HDMI (απλά re-encoding για οικονομία πχ 12 Mbps->9Mbps) και στα standard definition 576 χωρίς να διαφοιμίζουν άλλα τα tables στους analyzers και άλλα να γίνονται εσωτερικά στους encoders. Είναι λογικό το connx sat να βασίζεται στο connex ip αλλά για το μέλλον των προστιθέμενων καναλιών (HD) εξαρτάται από το μέσο διάδοσης ADSL#satellite και του ρυθμού μετάδοσης(υπερτερεί το DVB-s).Εκεί έγκυται και η διαφοροποίση των δύο υπηρεσιών-εκτός και αν γίνει συμπίεση των HD και για χρήση στο connex iptv.Sorry αλλά περισσότερα δεν ξέρω εαν μπορώ να αναφέρω.Χαιρετίσματα στον mouse (SATPLUS)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, διαψεύδω και εγώ με την σειρά μου την κα Παναγιωτοπούλου, αλλά και τον χρήστη sat zapper για τις ανακοινώσεις που ανέβασαν. Και οι δύο έχουν κάποιες δώσεις αλήθειας, αλλά και μεγάλο κομμάτι παραπληροφόρησης. Οι πληροφορίες που έχω ταιριάζουν ακριβώς με αυτές των amvrakas1 και imcam. Τέλος, τονίζω ξανά ότι ο δέκτης θα είναι 100% ο Kaon. Επίσης, δεν είμαι ανώνυμος. Ονομάζομαι Αργύρης Νομικός (εξού και το ARNO) και ανήκω στο Sat team του περιοδικού Digital TV.

Συγνώμη χρήστη Zaras27 το τεκμηριωμένο για εσένα ποιο είναι?Ότι έγραψα παραπάνω είναι τεκμηριωμένο και παντελώς αληθινό. Εσύ θέλεις να πω ποιος είμαι και τι κάνω στον ΟΤΕ?Administrator συγνώμη γίνεατι να σβήσεις ένα από το διπλό reply μου?Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συγνώμη zaras27 αλλά νόμιζα ότι ανοίκω στο "...φυκια γαι κορδελες και εαν δεν μπορει να πει ανοιχτα αυτα που ξερει να μην διαψευδει και να λεει τι θα γινει τεκμηριωμενα"

Παντως η κα καταφερε με την αναρτηση να στειλει στα ουρανια το AVCLUB.:firstprize:
Τουλαχιστον 5 μεγαλα sites αναφερονται στο club μας και τις πληροφοριες για το connx sat .

Εσεις τωρα δεν πιστευετε οτι μετα απο αυτο το ποστ της δεν θα υπαρξει ανακοινωση από ΟΤΕ ? αφου το γραφουν μεχρι τωρα καμια 10αρια μπλογκ και 5 ειδησεογραφικά site?

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Παντως η κα καταφερε με την αναρτηση να στειλει στα ουρανια το AVCLUB.:firstprize:
Τουλαχιστον 5 μεγαλα sites αναφερονται στο club μας και τις πληροφοριες για το connx sat .

Εσεις τωρα δεν πιστευετε οτι μετα απο αυτο το ποστ της δεν θα υπαρξει ανακοινωση από ΟΤΕ ? αφου το γραφουν μεχρι τωρα καμια 10αρια μπλογκ και 5 ειδησεογραφικά site?

εγώ πάλι νομίζω ότι ο ΟΤΕ απάντησε, εις διπλούν μάλιστα:cool4:

Εγώ καταλαβαίνω πως διαψεύδετε σχεδόν όλα όλα αναφέρει ο χρήστης "Παναγιωτοπούλου" και ζητώ από τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές του φόρουμ να αποκαλύψουν τα στοιχεία αυτού του χρήστη, γιατί φαίνεται πως παίζεται ένα παιχνίδι παραπληροφόρησης.

Στα τεχνικά θέματα, αφού φαίνεται ότι ίσως είστε από τμήμα ανάπτυξης και όχι πωλήσεων, μπορείτε να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες;

Πως θα ξεπεράσετε το νομικό πλαίσιο που υποχρεώνει το δεύτερο πακέτο να εκπέμψει σε συμβατό με το πρώτο πακέτο σύστημα; Πιστεύετε ότι μπορεί να υποχρεωθείτε σε simulcrypt με irdeto λόγω αυτού του νόμου;

Πως σκοπεύετε να αντιδράσετε σε προσφυγές κατά της αποκλειστικής χρήσης
δικού σας δέκτη; Σας υπενθυμίζω ότι τέτοιες προσφυγές έχουν ήδη γίνει στην επιτροπή ανταγωνισμού και εκκρεμεί απόφαση της ΕΕΕΤ.

Καλησπέρα χρήστη malakudi.Δεν ανοίκω σε κανένα τμήμα ανάπτυξης του ΟΤΕ αλλά θα ήθελα να καταλάβω τι περισσότερες πληροφορίες θα ήθελες να δωθούν μέσα από ένα forum όταν η εκάστωτε υπηρεσία δεν έχει καν λανσαριστεί.Γιατί πιστεύεις ότι έχω όρεξη και χρόνο να σε παραπληροφορίσω αφού πριν το αρχικό μου post και του icam μια χαρά τα καταφέρνατε και οι ίδιοι? Επιπλέον πως μπορείς να "...ζητώ από τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές του φόρουμ να αποκαλύψουν τα στοιχεία αυτού του χρήστη"?Τι έχεις να κερδίσεις ειλικρινά από μια τέτοια κίνηση?Τα δεδομένα που παρουσιάστηκαν θα μπορούσα κάλλιστα να τα γνωρίζω από εγκαταστάτη του ΟΤΕ για την εν λόγω υπηρεσία χωρίς να ανοίκω καν στο δυναμικό του ΟΤΕ.Η δυσφήμιση των άλλων είναι το μόνο που μετράει όταν δεν ικανοποιούνται οι ορέξεις?Μπορεί να γράφτηκα σήμερα αλλά έχω προχωρίσει πολλαπλά σε reply άλλων χρηστλων όπως και εσένα ο χρήστης "Παναγιωτοπούλου" έκανε το ίδιο?

φίλε άμβρακας αν κατάλαβα καλά ο χρήστης μαλακουδι μιλάει για άνοιγμα των στοιχείων του χρήστη παναγιωτοπούλου

Ζητώ ειλικρινά συγνώμη από τον χρήστη malakudi(δεν είναι εύκολο όταν διαβάζεις από pda).Ξέρω την συνεισφορά του στην εξάπλωση γνώσης σε δορυφορικά ζητήματα από άλλα sites του χώρου και απλά τον παρερμήνευσα μια και έκανε reply σε δικό μου post. Όπως και εσείς έχω εκτιμήσει τις γνώσεις του και τα φώτα του πάνω σε διάφορους δέκτες (πχ dreambox) χωρίς να τον ευχαριστήσω αφού δεν είχα γραφτεί σε κανένα forum πέρα από το AVclub σήμερα.

Ζητώ ειλικρινά συγνώμη από τον χρήστη malakudi(δεν είναι εύκολο όταν διαβάζεις από pda).Ξέρω την συνεισφορά του στην εξάπλωση γνώσης σε δορυφορικά ζητήματα από άλλα sites του χώρου και απλά τον παρερμήνευσα μια και έκανε reply σε δικό μου post. Όπως και εσείς έχω εκτιμήσει τις γνώσεις του και τα φώτα του πάνω σε διάφορους δέκτες (πχ dreambox) χωρίς να τον ευχαριστήσω αφού δεν είχα γραφτεί σε κανένα forum πέρα από το AVclub σήμερα.

Ναι, αναφέρομαι στο χρήστη "Παναγιωτοπούλου". Γιατί δε μπαίνει να πάρει θέση σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί; Αν απλώς ήταν ένα troll δε θα ασχολούμασταν, αλλά συνήθως, όταν κάποιος γράφεται με ονοματεπώνυμο, παραπέμπει σε κάτι επίσημο.

Το φόρουμ δε πρέπει να επιτρέπει να παίζονται πάνω του παιχνίδια παραπληροφόρησης. Αν ο χρήστης "Παναγιωτοπούλου" δε μπορεί να στηρίξει αυτά που ισχυρίστηκε δημόσια, καλύτερο θα είναι όλα αυτά να διαγραφούν.

Πακέτο Conn-XTV Sat
[προϋποθέτει αγορά εξοπλισμού ΟΤΕ N8750H+Κάρτα πρόσβασης]
50 SD-κανάλια: PROMO, Sport1, Sport2, Sport3, Eurosport, Eurosport 2, Extreme Sports Channel, ESPN Classic, ESPN America, Universal Channel, FoxLife, FX!, FoxCrime, AXN, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery ID, Discovery World, Discovery Travel & Living, National Geographic Wild, National Geographic Music, Disney Channel, Kids&Co, Baby TV, Euronews, DWTV, France 24 Eng, France 24 Fra, Al Jazeera International, Al Jazeera Arabic, Russia Today, Bloomberg, Style TV, Zone Reality, Fashion TV, World Fashion Tv, MTV, MTV Music, C Music TV, ET1, NET, ET3, ALTER, SKAI, SINE+, PRISMA+, SPOR+, Kontra Channel, ERT World, Blue Hustler, Hustler TV, Dorcel TV.

7 HD-κανάλια: Sport1 HD, Eurosport HD, Discovery HD Showcase, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, AXN HD, ΣΚΑΪHD.

Τιμή: 16,90 , δέκτης: 189 - 12μηνη σύμβαση
Τιμή: 15,90 , δέκτης: 0 - 24μηνη σύμβαση

Πακέτο Conn-XTV Sat+EXPLORE
[προϋποθέτει αγορά εξοπλισμού ΟΤΕ N9760B+Κάρτα πρόσβασης+σύνδεση Conn-X]
50 SD-κανάλια: PROMO, Sport1, Sport2, Sport3, Eurosport, Eurosport 2, Extreme Sports Channel, ESPN Classic, ESPN America, Universal Channel, FoxLife, FX!, FoxCrime, AXN, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery ID, Discovery World, Discovery Travel & Living, National Geographic Wild, National Geographic Music, Disney Channel, Kids&Co, Baby TV, Euronews, DWTV, France 24 Eng, France 24 Fra, Al Jazeera International, Al Jazeera Arabic, Russia Today, Bloomberg, Style TV, Zone Reality, Fashion TV, World Fashion Tv, MTV, MTV Music, C Music TV, ET1, NET, ET3, ALTER, SKAI, SINE+, PRISMA+, SPOR+, Kontra Channel, ERT World, Blue Hustler, Hustler TV, Dorcel TV.

7 HD-κανάλια: Sport1 HD, Eurosport HD, Discovery HD Showcase, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, AXN HD, ΣΚΑΪHD.

Υπηρεσίες Explore: ενσωματωμένος σκληρός δίσκος 1TB, πρόσβαση στο FilmExpress την πρώτη ψηφιακή βιντεοθήκη και δωρεάν τηλεοπτικό υλικό διάρκειας συγκεκριμένων ωρών. Νοικιάστε ταινίες πρώτης τηλεοπτικής μετάδοσης στο Film Express και αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στη συλλογή του Film Club η οποία περιέχει προγράμματα για όλη την οικογένεια, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, παίξτε interactive τάβλι με άλλους συνδρομητές και διακόψτε το πρόγραμμα όποτε εσείς το επιθυμείτε. Συνδέστε όλες τις συσκευές τηλεόρασης του σπιτιού σας με τον δέκτη και απολαύστε όλες τις τηλεοπτικές ανέσεις παντού. Σε κάθε δωμάτιο. Σε κάθε τηλεόραση.
Τιμή: 36,80 (περιλαμβάνει το Conn-X Internet).

Conn-X Sat Soft Launch: 1/2/2011
Conn-X Sat Explore Soft Launch: 15/2/2011

Διάθεση μέσω 13888 από 15 Ιανουαρίου 2011

Ενδιαφέρον,αλλά πως είστε τόσο σίγουρη για α)Τιμές; β)To Fox Crime δεν έχει ''παράρτημα'' στην Ελλάδα,μιας και δεν διατίθεται ακόμη τουλάχιστον σε κανένα πακέτο,υπάρχει στην Κύπρο (Ελληνικοί υπότιτλοι).γ)Προς αποφυγή παρεξηγήσεων,τα 36,80 (αμφιβάλω μερικώς για το ποσό μιας και οι τιμές συνεχώς μεταβάλλονται) θα περιλαμβάνει και το πάγιο εννοείται.Το να ανεβάσει έστω και τα Ελληνικά κανάλια χωρίς την σχετική άδεια θα το έλεγα τουλάχιστον παράλογο (σε δικαστήριο μπορεί να δικαιωθεί βέβαια...τα κανάλια ζητούν υπέρογκο ποσό για την παραχώρηση της άδειας).Επίσης...με την έλευση του VDSL,θα διατίθενται οι υπηρεσίες HD και στους συνδρομητές της Επίγειας ψηφιακής.

Last edited:
καλημερα σε ολους
συνεπεσε να ρωτησω πρωτος την κα παναγιωτοπουλου για την πηγη της πληροφοριας
θα ηθελα τωρα να προσθεσω το εξης...
το κειμενο της ειναι στοιχειοθετημενο με τετοιο τροπο που...μαλλον δυσκολα θα το εκανε ενας χρηστης του φορουμ...
τι θελω να πω?
πιθανοτατα ειναι προιον copy-paste!
σας λεει κατι αυτο?
βεβαια το πιο ευκολο και απλο, θα ελεγα και.. εντιμο θα ηταν να βγει η ιδια και να μας διευκρινησει την πηγη της η να υποστηριξει την αληθεια των γραφομενων της
φιλικα
γιωργος

Καλημερα σε όλους,πιστευω πως θα πρεπει να περιμένουμε τις επισημες ανακοινωσεις του οτε για το θέμα του δορυφορικου πακέτου.Επειδη οι καιροι που ζούμε είναι περίεργει και πολλοί κάνουν πόλεμο στον οτε για αυτο το πακέτο,γιατι ξέρουν οτι θα είναι ένα μπαμ στην αγορά γιατι πρώτη φορα σε αυτή εδω την χώρα θα υπάρξει ανταγωνισμος στον τομέα αυτό!!!

"ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ,, ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΙΣΑ"