Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Καλά, ας το δούμε πρώτα το πακέτο και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε...

Αν είχαν βγει πριν καμια εβδομάδα και είχαν διαφήμιση τον χθεσινό αγώνα BARCA-REAL θα είχαν πουλήσει αρκετά. Στο μπουρνάζι είχε μια καφετέρια τον αγώνα και ήταν σαν τα τσαμπια. (παλιες εποχές supersport1 αναλογικό).

Συνολικά 4 HD κανάλια έχει ανεβάσει ο ΟΤΕ στον δορυφόρο του για την δορυφορική πλατφόρμα που φτιάχνει.Τα κανάλια έχουν την ονομασία TEST HD 1,2,3,4 και βρίσκονται στις συχνότητες 12606 3/4 και 12729 5/6 με Η 30000 dvbs-2 και στις 2
Επειδή ο δέκτης μου(AZBOX) τα κατεβάζει σαν κανάλια δεν γνωρίζω αν είναι μόνο data channels
Πάντως σε όλο το πακέτο του ΟΤΕ στον Hellasat έχουμε 7ήμερο πρόγραμμα εκτός από τα TEST HD

Συνολικά 4 HD κανάλια έχει ανεβάσει ο ΟΤΕ στον δορυφόρο του για την δορυφορική πλατφόρμα που φτιάχνει.Τα κανάλια έχουν την ονομασία TEST HD 1,2,3,4 και βρίσκονται στις συχνότητες 12606 3/4 και 12729 5/6 με Η 30000 dvbs-2 και στις 2
Επειδή ο δέκτης μου(AZBOX) τα κατεβάζει σαν κανάλια δεν γνωρίζω αν είναι μόνο data channels
Πάντως σε όλο το πακέτο του ΟΤΕ στον Hellasat έχουμε 7ήμερο πρόγραμμα εκτός από τα TEST HD

ετσι κ μου δινει Primera Division(αρε Μπαρτσα!!) κ Bundesliga σε HD κ SKAI HD(ετσι ειπανε στο ραδιοφωνο τους) εφυγα! αν εχει κ 20-25Ε ακομα καλυτερα!

Απλά ετοιμάζονται, διαδικασίες απαραίτητες για να βγουν στον αέρα..

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

γιατι με πμ; αν ξερει ας πει να μαθουμε ολοι ή ..μη μας βαζει στην πριζα..!!
παντα φιλικα κ. mouse :a0210:
Λίγες μέρες υπομονή... μόλις θα έχω το ok

Γνωρίζουμε αν τελικά η πλατφόρμα θα έχει όλα τα μεγάλα ελληνικά κανάλια (ό,τι περιλαμβάνει το start pack της nova δηλαδή);

Πακέτο Conn-XTV Sat
[προϋποθέτει αγορά εξοπλισμού ΟΤΕ N8750H+Κάρτα πρόσβασης]
50 SD-κανάλια: PROMO, Sport1, Sport2, Sport3, Eurosport, Eurosport 2, Extreme Sports Channel, ESPN Classic, ESPN America, Universal Channel, FoxLife, FX!, FoxCrime, AXN, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery ID, Discovery World, Discovery Travel & Living, National Geographic Wild, National Geographic Music, Disney Channel, Kids&Co, Baby TV, Euronews, DWTV, France 24 Eng, France 24 Fra, Al Jazeera International, Al Jazeera Arabic, Russia Today, Bloomberg, Style TV, Zone Reality, Fashion TV, World Fashion Tv, MTV, MTV Music, C Music TV, ET1, NET, ET3, ALTER, SKAI, SINE+, PRISMA+, SPOR+, Kontra Channel, ERT World, Blue Hustler, Hustler TV, Dorcel TV.

7 HD-κανάλια: Sport1 HD, Eurosport HD, Discovery HD Showcase, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, AXN HD, ΣΚΑΪHD.

Τιμή: 16,90 , δέκτης: 189 - 12μηνη σύμβαση
Τιμή: 15,90 , δέκτης: 0 - 24μηνη σύμβαση

Πακέτο Conn-XTV Sat+EXPLORE
[προϋποθέτει αγορά εξοπλισμού ΟΤΕ N9760B+Κάρτα πρόσβασης+σύνδεση Conn-X]
50 SD-κανάλια: PROMO, Sport1, Sport2, Sport3, Eurosport, Eurosport 2, Extreme Sports Channel, ESPN Classic, ESPN America, Universal Channel, FoxLife, FX!, FoxCrime, AXN, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery ID, Discovery World, Discovery Travel & Living, National Geographic Wild, National Geographic Music, Disney Channel, Kids&Co, Baby TV, Euronews, DWTV, France 24 Eng, France 24 Fra, Al Jazeera International, Al Jazeera Arabic, Russia Today, Bloomberg, Style TV, Zone Reality, Fashion TV, World Fashion Tv, MTV, MTV Music, C Music TV, ET1, NET, ET3, ALTER, SKAI, SINE+, PRISMA+, SPOR+, Kontra Channel, ERT World, Blue Hustler, Hustler TV, Dorcel TV.

7 HD-κανάλια: Sport1 HD, Eurosport HD, Discovery HD Showcase, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, AXN HD, ΣΚΑΪHD.

Υπηρεσίες Explore: ενσωματωμένος σκληρός δίσκος 1TB, πρόσβαση στο FilmExpress την πρώτη ψηφιακή βιντεοθήκη και δωρεάν τηλεοπτικό υλικό διάρκειας συγκεκριμένων ωρών. Νοικιάστε ταινίες πρώτης τηλεοπτικής μετάδοσης στο Film Express και αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στη συλλογή του Film Club η οποία περιέχει προγράμματα για όλη την οικογένεια, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, παίξτε interactive τάβλι με άλλους συνδρομητές και διακόψτε το πρόγραμμα όποτε εσείς το επιθυμείτε. Συνδέστε όλες τις συσκευές τηλεόρασης του σπιτιού σας με τον δέκτη και απολαύστε όλες τις τηλεοπτικές ανέσεις παντού. Σε κάθε δωμάτιο. Σε κάθε τηλεόραση.
Τιμή: 36,80 (περιλαμβάνει το Conn-X Internet).

Conn-X Sat Soft Launch: 1/2/2011
Conn-X Sat Explore Soft Launch: 15/2/2011

Διάθεση μέσω 13888 από 15 Ιανουαρίου 2011

Last edited:
Για αυτο η ακατανομαστη ανεβασε νεο hd καναλι στην συχνοτητα με τα αλλα HD?

Εαν πραγματι θα εχουν 7 HD θα ειναι super!!!!

η πηγη της πληροφορησης ποια ειναι κα παναγιωτοπουλου?
συμπαθατε με αλλα εχουμε παρει φοβο απο την αναβλητικοτητα..

Και ΤΩΡΑ τα καλά νέα.
Ειναι από εσωτερικη πηγη η οποία δεν χωρά αμφισβητηση .Αν του τα ειπαν λάθος τότε λάθος τα γραφω αλλά νομιζω οτι ειναι καραμπινατα σωστά .

1) Εκπαιδευονται όλοι οι τεχνικοί και πωλήσεις γαι την δορυφορική tv μεσω connx στον Hellasat.

2) Οι δεκτες ειναι εδω.Εναρξη Αυγουστο!!!

3) Η κάρτα θα παντρευεται με το δέκτη (κι αλλο κουτί....)Videoguard το συστημα ..χε,χε

4) Εχουν ζητησει και μοντούλες VideoGuard για να πουλανε μοντουλες παντρεμενες με το δεκτη

5) Πανε για 25 HD καναλια !!!!!!!!!!!!!Ηδη κανονιζουν το βουλγαρικο/ρουμανικο να τα περιορισουν οσο γινεται για ν αυξηθει ο χωρος για τα HD

6) Και τωρα η τιμή 15 Ευρω:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Αυτά είχα γράψει και με επιβεβαίωσε και ο Δερμιτζάκης, Afam, κτλ .

1 Έχει γίνει ήδη :a0210:
2 Η εναρξη πήγε τον Φεβρουαριο ( Σορρυ παίδες δεν φταίω εγώ) :tdown:
3 Η κάρτα ειναι παντρεμενη με τον δέκτη :a0210:
4 Για τις μοντούλες υπομονη και ας μιλήσει καποιος αλλος :a0210:
5 Ξεκινησανε με 7 , θα πανε στα 25 :a0210:
6 Στην τιμή ε...0,90 - 1 ,90

Από τα 6 τα 5 θα γινουν ::firstprize:

Ας δεχτούμε πως η πληροφόρηση της κ. Παναγιωτοπούλου είναι έγκυρη. Εγώ έχω πολλές απορίες:
1. Θα δώσετε δυνατότητα πρόσβασης στις υπηρεσίες χωρίς ιδιοκτησιακό δέκτη; Με CI/CI+ μοντούλα;
2. Θα υποστηρίζετε multiroom; Αν ναι, με τι εξοπλισμό;
3. Γιατί δε δίνετε PVR δέκτη με δυνατότητες εγγραφών στο απλό πακέτο; Θέλω εγγραφές, αλλά μπορεί να μη θέλω conn-x και filmclub.
4. Τι θα γίνει με την απουσία από το πακέτο σας των MEGA, ANT1, ALPHA, STAR; Γιατί δεν προχωράτε σε αναμετάδοση χωρίς άδεια;
5. Τι γίνεται με τον νόμο που υποχρεώνει το δεύτερο πακέτο που εκπέμπει να έχει συμβατότητα με το πρώτο πακέτο;

Αυτά για την ώρα, αν μπορείτε να μας διαφωτίσετε θα ήμουν ευγνώμων.

Χμμμμ... νομίζω ότι η Νόβα θα συνεχίσει να βασιλεύει. Να κάνουμε μία σούμα;

Το Conn-XTV explore προσφέρει έναν PVR αποκωδικοποιητή, σου δίνει το δικαίωμα να δεις το πρόγραμμα σε πολλές τηλεοράσεις και το δίνει για 36.80 . Επίσης σου παρέχει το ίντερνετ. Αντίστοιχο πακέτο της Νόβα δεν υπάρχει, αλλά το "περίπου" της, στοιχίζει γύρω στα 100 . Αυτό περιλαμβάνει την ιντερνετ και τηλεφωνία, και τηλεθέαση σε 2 τηλεοράσεις με εικόνα HD (υποθετικά αυτό, υπολογίζοντας το multiview στα 10 ). Η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη, αλλά υπάρχουν και μεγάλες διαφορές στα 2 προγράμματα. Ο ΟΤΕ δεν προσφέρει στην τιμή αυτή τηλέφωνο (και είναι ακριβό το άτιμο), δεν προσφέρει κανάλια ταινιών αλλά ταινίες επί πληρωμή και δεν προσφέρει τα αθλητικά της Νόβα (ελληνικό, αγγλικό, ιταλικό πρωτάθλημα στην μπάλα, ελληνικό πρωτάθλημα και ευρωλίγκα στο μπάσκετ, ΝΒΑ κ.α.) και λογικά το multiview του ΟΤΕ θα δίνει δυνατότητα για HD σε μία μόνο τηλεόραση.

Προσωπικά, δεν μπορώ να πω ότι με ελκύει. Είναι μία πολύ οικονομική υπηρεσία, αλλά χωρίς ιδιαίτερο περιεχόμενο.