Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Από την εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ:
Κυκλοφορεί πολύ έντονα πως ο ΟΤΕ κατέθεσε προσφυγή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού διεκδικώντας τα ελεύθερα κανάλια εθνικής εμβέλειας που μεταδίδονται, ύστερα από συμφωνία, από τη Nova. Λέγεται μάλιστα ότι η απάντηση αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Κυκλοφορεί πολύ έντονα πως ο ΟΤΕ κατέθεσε προσφυγή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού διεκδικώντας τα ελεύθερα κανάλια εθνικής εμβέλειας που μεταδίδονται, ύστερα από συμφωνία, από τη Nova.
oh yes Και μάλιστα η δικαίωση του οτε είναι κατι παραπανω από βεβαιη βάσει και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Σειρά θα πάρει και το ελληνικό πρωτάθλημα κάποια στιγμή (όπως γίνεται σε γερμανια, αγγλια, ιταλια, ισπανια κλπ...). Η εποχή των τρελών αγελάδων τελείωσε για την εταιρεία της κατζας. Το μόνο που θα τους μείνει θα ειναι οι ανακοινώσεις της φορθνετ για την αναβαθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου :FSGSFGS4:

oh yes Και μάλιστα η δικαίωση του οτε είναι κατι παραπανω από βεβαιη βάσει και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Σειρά θα πάρει και το ελληνικό πρωτάθλημα κάποια στιγμή (όπως γίνεται σε γερμανια, αγγλια, ιταλια, ισπανια κλπ...). Η εποχή των τρελών αγελάδων τελείωσε για την εταιρεία της κατζας. Το μόνο που θα τους μείνει θα ειναι οι ανακοινώσεις της φορθνετ για την αναβαθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου :FSGSFGS4:

Έτσι και ο ΟΤΕ πάρει τα ιδιωτικά και τα προσφέρει σε μία λογική τιμή, ίσως τσιμπήσουν όσους έχουν προβλήματα λήψεις σε αναλογική βάση. Πράγματι κάτι είχε ακουστεί πως ο ΟΤΕ χτυπά το Novasport1/Cartoon Network και το Novacinema1 μία και αυτά εκπέμπουν σε αναλογικές συχνότητες που ανήκουν στο δημόσιο. Γι' αυτό άλλωστε δεν μεταφέρθηκαν και τα πρωτοκλασάτα παιχνίδια της Σ/Λ στο δεύτερο κανάλι και έγινε χτύπημα προσφοράς στους αναλογικούς συνδρομητές για να βάλουν πιάτο? Καλό-χρυσό το εγχείρημα του ΟΤΕ, αλλά χωρίς Σούπερ Λίγκα δύσκολο! Άσε το άλλο που οι Καντζιώτες έκαναν μαζικές ανανεώσεις με κινηματογραφικά στούντιο μέχρι και για το 2014! :BXVZCBXZ6:

Μια διόρθωση,από τη συχνότητα του ns1,τις πρωινές ώρες αναλογικά μεταδίδεται το disney XD.

Σας έχασα λίγο από την ανακοίνωση του Connx TV Sat και μετά... υπάρχει περίπτωση η Nova να χάσει τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος; Ξέρω ότι τα έχει κλείσει για τα επόμενα 5 χρόνια (ή 3 δε θυμάμαι). Υπάρχει περίπτωση να τα πάρει το connx tv αυτά;

Έτσι και ο ΟΤΕ πάρει τα ιδιωτικά και τα προσφέρει σε μία λογική τιμή, ίσως τσιμπήσουν όσους έχουν προβλήματα λήψεις σε αναλογική βάση. Πράγματι κάτι είχε ακουστεί πως ο ΟΤΕ χτυπά το Novasport1/Cartoon Network και το Novacinema1 μία και αυτά εκπέμπουν σε αναλογικές συχνότητες που ανήκουν στο δημόσιο. Γι' αυτό άλλωστε δεν μεταφέρθηκαν και τα πρωτοκλασάτα παιχνίδια της Σ/Λ στο δεύτερο κανάλι και έγινε χτύπημα προσφοράς στους αναλογικούς συνδρομητές για να βάλουν πιάτο? Καλό-χρυσό το εγχείρημα του ΟΤΕ, αλλά χωρίς Σούπερ Λίγκα δύσκολο! Άσε το άλλο που οι Καντζιώτες έκαναν μαζικές ανανεώσεις με κινηματογραφικά στούντιο μέχρι και για το 2014! :BXVZCBXZ6:
ο οτε μπορει να χτυπησει οτιδηποτε, αρκει βεβαια να καταβαλλει το αντιτιμο. Η ευρωπαικη νομοθεσια τον καλυπτει στα ελευθερα επιγεια. Τωρα να αγορασει καναλια απο τη νοβα, μαλλον αστειο μπορει να θεωρηθει για τον οτε. Αν θελησει να διεκδικησει κατι, θα πληρωσει για το περιεχομενο, οχι για τα καναλια της νοβα. Θεωρω οτι θα διεκδικησει σιγουρα ενα μερος του πρωταθληματος για τα conn-x sports, αρκει βεβαια να "σπασει" γρήγορα τα συμβολαια της διοργανωτριας αρχης. Τιποτα δεν είναι απίθανο, το είδαμε αυτό στην ιταλία με τη mediaset και τη dahlia που εσπασαν το μονοπωλιο της sky, στην αγγλια με την setanta (τωρα espn), στη γερμανια με την iptv της dt να σπαει το μονοπωλιο της premiere, στη γαλλια νομιζω κατι αντιστοιχο ισχυει, στην πορτογαλια με cabo και meo και φυσικα το πιο κραχτο παραδειγμα, στην ισπανια, με 2 πλατφορμες (η μια επιγεια, η αλλη δορυφορικη) να μεταδιδουν τα ιδια παιχνιδια του ισπανικου πρωταθληματος εδω και 2 χρονια τωρα...Πιστευω οτι δεν αργει η στιγμη που θα βιωσουμε κατι τετοιο και στην ελλαδα. Η νοβα το γνωριζει αυτο και προσπαθει να αρπαξει οτι μπορει, με τελευταιο παραδειγμα την αλητικη συμπεριφορα απεναντι στους (οποιους) αναλογικους συνδρομητες. Εγω τους ευχομαι να αρπαξουν οσο προλαβαινουν, γιατι το εγραψα και πανω, οι αλλοτινοι καιροι τελειωσαν, ερχονται δυσκολα για αυτους, και η αρχη θα γινει με τα ελευθερα επιγεια. Αν μπορεσουν να παλεψουν για τα δικαιωματα του πρωταθληματος, μονο τοτε θα σωθουν. Ο οτε δειχνει να μην αστειευεται, τα κεφαλαια ειναι πολλα, για καζο του στυλ αλφα ντιτζιταλ ουτε λογος να γινεται, οποτε δε θελει και πολυ "κλικ κλικ" για να καταλαβει καποιος τι θα παιχτει...

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Ναι, υπάρχουν 16 κανάλια.

Δοκιμασα 12729 Η 30000 3/4 αλλα δεν κατεβασα τιποτα...εχω τον Dreambox DM800 Bootloader 76 ...επισης ουτε και ο αδελφος μου που εχει τον original δεν μπορεσε να βρει τα καναλια,δεν κατεβαζει τιποτα γιατι απλα δεν εχει σημα....Μηπως επειδη ειναι δοκιμαστικες εκπομπες το σημα υπαρχει συγκεκριμενες ωρες και ποιες ειναι αυτες?
Ευχαριστω!!!-bye-

Last edited:

Δοκιμασα 12729 Η 30000 3/4 αλλα δεν κατεβασα τιποτα...εχω τον Dreambox DM800 Bootloader 76 ...επισης ουτε και ο αδελφος μου που εχει τον original δεν μπορεσε να βρει τα καναλια,δεν κατεβαζει τιποτα γιατι απλα δεν εχει σημα....Μηπως επειδη ειναι δοκιμαστικες εκπομπες το σημα υπαρχει συγκεκριμενες ωρες και ποιες ειναι αυτες?
Ευχαριστω!!!-bye-

Καλησπέρα σας.
Κι σε μένα στον Commander6000 δεν μου κατεβάζει τις 12729Η & 12606H.
Δεν βρίσκει σήμα. Κάνουμε κάτι λάθος ή θέλουμε άλλους αποκωδικοποιητές(HD)?

Last edited:

Καλησπέρα σας.
Κι σε μένα στον Commander6000 δεν μου κατεβάζει τις 12729Η & 12606H.
Δεν βρίσκει σήμα. Κάνουμε κάτι λάθος ή θέλουμε άλλους αποκωδικοποιητές(HD)?

Ούτε σε μένα με DM800HD. Αυτό το παρατήρησα σήμερα, όταν αναβαθμισα το Gemini 4.70 σε 5.10

Τον commander τον ξεχνάτε για το connx sat αφού δεν μπορεί να "πιάσει" τα dvb-s2 !
O dm800 μια χαρά κλειδώνει στην 12729, πιθανόν είναι θέμα μεγέθους του πιάτου σου ή κακής στόχευσης, για δώσε μας κάποιες επιπλέον πληροφορίες για την εγκατάσταση σου.

Τον commander τον ξεχνάτε για το connx sat αφού δεν μπορεί να "πιάσει" τα dvb-s2 !
O dm800 μια χαρά κλειδώνει στην 12729, πιθανόν είναι θέμα μεγέθους του πιάτου σου ή κακής στόχευσης, για δώσε μας κάποιες επιπλέον πληροφορίες για την εγκατάσταση σου.

Δεν έχω σήμα στη 12729 αλλά ούτε και στη 12606 (ERTWorld, 902 κλπ) που έπιανα μέχρι τώρα. Έχω Wave Frontier T90.