Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Δεν έχω σήμα στη 12729 αλλά ούτε και στη 12606 (ERTWorld, 902 κλπ) που έπιανα μέχρι τώρα. Έχω Wave Frontier T90.

Και οι δυο συχνότητες γύρισαν σε dvb-s2 (τα κανάλια του οτε πήγαν σε νέα συχνότητα), διόρθωσε τις παραμέτρους και σκάναρε τις συχνότητες ξανά ή κατέβασε κάποια έτοιμα setting φρέσκα.

Τα βρήκα (βέβαια δεν παίζουν) με κωδικοποίηση ND. Μερικά απ' αυτά βγάζουν μήνυμα "SID not found in PAT". (?)
Πού μπορώ να βρώ φρέσκα settings?
Εχω 13,0 - 19,2 - 28,2 - 39,0

Last edited:
http://satellites-xml.eu/

Για να μην χάσεις την μπάλα με κάποια νέα λίστα καναλιών έτοιμη, θα σου πρότεινα να κατεβάσεις από το παραπάνω site το update .xml με τους δορυφόρους που σε ενδιαφέρουν και έπειτα με ftp να αντικαταστήσεις το ήδη υπάρχον στο δέκτη σου και να ξανασκανάρεις τον δορυφόρο που σε ενδιαφέρει.

http://satellites-xml.eu/

Για να μην χάσεις την μπάλα με κάποια νέα λίστα καναλιών έτοιμη, θα σου πρότεινα να κατεβάσεις από το παραπάνω site το update .xml με τους δορυφόρους που σε ενδιαφέρουν και έπειτα με ftp να αντικαταστήσεις το ήδη υπάρχον στο δέκτη σου και να ξανασκανάρεις τον δορυφόρο που σε ενδιαφέρει.

φοβερό site! Σου δίνει satellite.xml για τους δορυφόρους που σ' ενδιοαφέρουν.

Μήπως ξέρεις να μου πείς που θα βάλω το satellites.xml που κατέβασα? (Μέσα στο etc έχει ένα shortcut για το satellites.xml...),... ώστε να...

Πάω να δοκιμάσω το scan..

Last edited:
φοβερό site! Σου δίνει satellite.xml για τους δορυφόρους που σ' ενδιοαφέρουν.

Μήπως ξέρεις να μου πείς που θα βάλω το satellites.xml που κατέβασα? (Μέσα στο etc έχει ένα shortcut για το satellites.xml...),... ώστε να...

Πάω να δοκιμάσω το scan..

Έκανα το εξής: Αντικατέστησα το satellites.xml που είχε κρατήσει το Dreambox Edit απ' τον δέκτη, με αυτό που κατέβασα. Στη συνέχεια, στο Dreambox Edit, έκανα upload τα settings στο δέκτη (μαζί μ' αυτά και το νέο satellites.xml).
Πάω τώρα για scan.

στο /etc/tuxbox πάει το satellites.xml

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Πράγματι βρήκα τα κανάλια της 12606 (ERT World, 902, THLEASTY κλπ) και είναι ξεκλείδωτα. Αυτά της 12729 βέβαια (Πρισμα, ΕΤ1, ΝΕΤ ΕΡΤ3, ALTER κλπ), είναι κωδικοποιημένα.
Thanks again!

Ακούστηκε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ πως το κανάλι του Φαλήρου θα εκπέμπει και σε HD από το Conn-X Sat! Ειπώθηκε κατά λέξη στην εκπομπή με τα media: "Ευκαιρία τώρα με το δορυφορικό του ΟΤΕ ο τηλεθεατής να απολαύσει τα ντοκιμαντέρ και τις εκπομπές του ΣΚΑΪ σε υψηλή ανάλυση" :)

Στο κανάλι του Φαλήρου έχουν μπερδέψει την υψηλή ανάλυση με την υψηλή ευκρίνια...εγώ πάντως επιφυλάσομαι για το εάν θα γίνει πραγματικότητα το παραπάνω...

Ακούστηκε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ πως το κανάλι του Φαλήρου θα εκπέμπει και σε HD από το Conn-X Sat! Ειπώθηκε κατά λέξη στην εκπομπή με τα media: "Ευκαιρία τώρα με το δορυφορικό του ΟΤΕ ο τηλεθεατής να απολαύσει τα ντοκιμαντέρ και τις εκπομπές του ΣΚΑΪ σε υψηλή ανάλυση" :)

O ΣΚΑΪ πάντως είναι ήδη ανάμεσα στα κανάλια που υπάρχουν στη 12606 του ΟΤΕ. Δεν παίζει λόγω κωδικοποίησης, όπως κι ο ALTER στη 12729. Υπάρχουν επίσης τα Cine+, Prisma+, Σπορ+, ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3 και άλλα κωδικοποιημένα.

Last edited:
Έκανα το εξής: Αντικατέστησα το satellites.xml που είχε κρατήσει το Dreambox Edit απ' τον δέκτη, με αυτό που κατέβασα. Στη συνέχεια, στο Dreambox Edit, έκανα upload τα settings στο δέκτη (μαζί μ' αυτά και το νέο satellites.xml).
Πάω τώρα για scan.

Να ρωτήσω κάτι ίσως χαζό. Το ανανεωμένο satellites.xml που κατέβασα από το site, είναι μόνο 39.2ΚΒ για τους 4 δορυφόρους που με ενδιαφέρουν. Αυτό που βρίσκεται ήδη στον DM800 είναι 396ΚΒ! Κάνω κάτι λάθος ή είναι λογικό?

Να ρωτήσω κάτι ίσως χαζό. Το ανανεωμένο satellites.xml που κατέβασα από το site, είναι μόνο 39.2ΚΒ για τους 4 δορυφόρους που με ενδιαφέρουν. Αυτό που βρίσκεται ήδη στον DM800 είναι 396ΚΒ! Κάνω κάτι λάθος ή είναι λογικό?
Ναι λογικό, αφού περιέχει μόνο 4 δορυφόρους.

Πάντως και αυτοί ρε παιδιά στο Conn-X και παιδί να γεννούσαν... θα γιόρταζαν φέτος τα τρίχρονα! Από αναβολή σε αναβολή. Την μία έλεγαν για το πρώτο τρίμηνο του 2010, μετά ήθελαν να είναι έτοιμοι το καλοκαίρι για να προλάβουν την τηλεοπτική σεζόν... μετά έλεγαν για μετά την ΔΕΘ και τώρα πια βλέπουν τα Χριστούγεννα χωρίς να έχουν δώσει ούτε πληροφορίες για συνδρομή (άλλος λέει 15 , άλλος 20 ... άλλος λέει θα το δίνουν πακέτο μόνο με προπληρωμένη για έναν χρόνο)!
Ωραία αρχή κάνουν... κάποιους μου θυμίζουν! Κοντά στο αεροδρόμιο των Αθηνών. Αναβαθμίσεις τάζουν εδώ και εβδομάδες και αναβαθμίσεις δεν βλέπουμε!

Και να δεις που θα βγει και θα έχει κι αυτό πάγιο, έτσι από συνήθεια :)

Μακάρι πάντως να είναι φτηνό (αν και δε το βλέπω) για να γίνει ανταγωνιστικός και ο κλάδος αυτός

Σωστά ή θα σου ζητάνε να είσαι συνδρομητής ΟΤΕ. Πάντως η ανταγωνιστικότητα όντως χρειάζεται και πρέπει να επιβληθεί.

Το πάγιο είναι για την συντήρηση των γραμμών,ας μην τα μπλέκουμε.Η συνδρομή του δορυφορικού πακέτου δεν απαίτηση εννοείται να είσαι συνδρομητής και σε άλλες υπηρεσίες ή να πληρώνεις πάγιο.

Φίλε Ανδρέα, μήπως γνωρίζεις που θα κάτσει τελικά η συνδρομή και μήπως ξέρεις αν στέκει αυτό που έχει γραφτεί για προπληρωμένη κάρτα ενός χρόνου? Την πάτησα με τη Nova, μην την ξαναπατήσω... :P

Πάντως, αν κρίνω από τα προβλήματα που είχε το IP TV, εγώ δεν θα το ρισκαρα τουλάχιστον στην αρχή να πάω σε OTE Sat. Εδώ το IP TV έχει προβλήματα και οι τεχνικοί του ΟΤΕ από IP δίκτυα ξέρουν. Τώρα που θα τους πας σε άλλο περιβάλλον (sat) θα ανταπεξέλθουν; Δε ξέρω, μου φαίνεται λίγο risky, ακόμα και να μην είναι όσο ακριβό περιμένω.

Πάντως, αν κρίνω από τα προβλήματα που είχε το IP TV, εγώ δεν θα το ρισκαρα τουλάχιστον στην αρχή να πάω σε OTE Sat. Εδώ το IP TV έχει προβλήματα και οι τεχνικοί του ΟΤΕ από IP δίκτυα ξέρουν. Τώρα που θα τους πας σε άλλο περιβάλλον (sat) θα ανταπεξέλθουν; Δε ξέρω, μου φαίνεται λίγο risky, ακόμα και να μην είναι όσο ακριβό περιμένω.

+1