Πάντως, αν κρίνω από τα προβλήματα που είχε το IP TV, εγώ δεν θα το ρισκαρα τουλάχιστον στην αρχή να πάω σε OTE Sat...
Συνολικά 4 HD κανάλια έχει ανεβάσει ο ΟΤΕ στον δορυφόρο του για την δορυφορική πλατφόρμα που φτιάχνει.Τα κανάλια έχουν την ονομασία TEST HD 1,2,3,4 και βρίσκονται στις συχνότητες 12606 3/4 και 12729 5/6 με Η 30000 dvbs-2 και στις 2
Επειδή ο δέκτης μου(AZBOX) τα κατεβάζει σαν κανάλια δεν γνωρίζω αν είναι μόνο data channels
Πάντως σε όλο το πακέτο του ΟΤΕ στον Hellasat έχουμε 7ήμερο πρόγραμμα εκτός από τα TEST HD
Συνολικά 5 θα είναι τα HD κανάλια και έπονται εκπλήξεις ευχάριστες....
Λίγες μέρες υπομονή... μόλις θα έχω το okγιατι με πμ; αν ξερει ας πει να μαθουμε ολοι ή ..μη μας βαζει στην πριζα..!!
παντα φιλικα κ. mouse :a0210:
Και ΤΩΡΑ τα καλά νέα.
Ειναι από εσωτερικη πηγη η οποία δεν χωρά αμφισβητηση .Αν του τα ειπαν λάθος τότε λάθος τα γραφω αλλά νομιζω οτι ειναι καραμπινατα σωστά .
1) Εκπαιδευονται όλοι οι τεχνικοί και πωλήσεις γαι την δορυφορική tv μεσω connx στον Hellasat.
2) Οι δεκτες ειναι εδω.Εναρξη Αυγουστο!!!
3) Η κάρτα θα παντρευεται με το δέκτη (κι αλλο κουτί....)Videoguard το συστημα ..χε,χε
4) Εχουν ζητησει και μοντούλες VideoGuard για να πουλανε μοντουλες παντρεμενες με το δεκτη
5) Πανε για 25 HD καναλια !!!!!!!!!!!!!Ηδη κανονιζουν το βουλγαρικο/ρουμανικο να τα περιορισουν οσο γινεται για ν αυξηθει ο χωρος για τα HD
6) Και τωρα η τιμή 15 Ευρω:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.