Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

κε Χατζηγεωργίου, εκτιμώ πολύ την προσφορά σας στο σύνολο του κλαμπ. Νομίζω ότι συμφωνείτε και εσείς ότι η παρέμβαση του κου Σούρλα ήταν υπέρμετρη. Στα υπόλοιπα που γράφετε δεν έχω παρά να συμφωνήσω.

Αρχίζω πραγματικά να μην σας εννοώ.....

''Εγκαλέσατε'' τον Α.Γ.Δ. όχι για το θεσμικό του ρόλο, αλλά, για το ποια είναι η προσφορά του στην κατηγορία, κάτι το οποίο είναι παντελώς άσχετο με το περιστατικό των ποινών. Απ' όσο διαβάζω, ο Α.Γ.Δ. έκανε παρέμβαση προς τους 2 αποκλεισμένους κατόπιν της απρεπούς και προσβλητικής συμπεριφοράς τους. Δεν έπρεπε? Δηλαδή, εμείς πρέπει να ακούμε όλες τις βλακείες του κόσμου, περί ''κολληταριών'' μας, περί (ούτε λίγο ούτε πολύ) φασιστικής συμπεριφοράς μέσα στο φόρουμ απέναντι στα μέλη, περί μη ορθής λειτουργίας του φόρουμ και να μην μιλάμε?? Με συγχωρείτε, αλλά, ούτε φορτωμάδες είμαστε, ούτε extra large σε κάθε ανοησία. Η υπομονή έχει και όρια, και αν οι κύριοι που προέβησαν σε αυτές τις δηλώσεις ήταν κάπως την ώρα που έγραφαν, ας πρόσεχαν.....

Τι εννοείτε ως ''υπέρμετρη'' παρέμβαση, αδυνατώ να κατανοήσω.....για μένα ήταν ορθότατη και επιβεβλημένη. Οι κ. Σουζάκιας και Malakudi δεν είναι καινούργιοι στο φόρουμ ώστε να παίξουμε την κολοκυθιά ή να υπάρξει η απαραίτητη ανοχή. Γνωρίζουν πολύ καλά και πως και τι να ποστάρουν......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

κε Σούρλα δεν μπορείτε να με διώξετε από το φόρουμ. Αν δεν κάνω λάθος αυτό πρέπει να το αποφασίσει ή Γ.Δ. ή η Δ.Ο. Σωστά?

Δέν σάς επιτρέπω οιαδήποτε κριτική επί τής τοποθετήσεώς μου ..Το άν είναι υπέρμετρη ή οχι το γνωρίζω καλύτερα.
Απλά τέτοιου είδους απόπειρες στοχοποιήσεως νά τίς απευθύνετε σέ μικρά παιδιά..
Ουδείς σας ζήτησε νά πάτε οπουδήποτε εκτός φυσικά άν εσείς τό επιλέξετε οπότε τό post σας το θεωρώ τό λιγότερο απλά εντυπωσιασμού και το περισσότερο προβοκατόρικο.

Τέλος αυτό πού εννοείτε στην γενική σας τοποθέτηση θά σάς το αντιστρέψω...

Ενεργό μέλος τής Μουσικης (επί παραδείγματι)Κατηγορίας λοιδωρεί Διαχειριστή ή άλλο μέλος τής Κατηγορίας και παρεμβαίνει έτερος Διαχειριστής ή sm ή Γ.Δ.πού δεν συμμετέχει ενεργά στην Κατηγορία εκ τού θεσμικού του ρόλου
Υπονοείτε οτι θά επιτραπεί δηλαδή στο ''προσφέρον '' μέλος νά απευθυνθεί στον Γ.Δ. ή στον sm μέ τό στύλ ''Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ""??

Θά αστειεύεστε βέβαια..

αυτο ειναι φορουμ για το CONNX SAT ή μπηκα λαθος εδω ρε παιδια?κουρασατε καποιοι με ανουσια ποστ!

Διαβάζοντας τα προηγούμενα post ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από τη συνάφεια που έχουν με το θέμα : Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat:worshippy::worshippy::worshippy:

Εχουν ανέβει από εχθές άλλα 3 HD κανάλια στο πιλοτικό μπουκέτο του ΟΤΕ...Eurosport HD, ESPN America HD, Sundance HD

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι ο άσχετος?
Το πακέτο του ΟΤΕ στον Hellassat πως μπορεί κάποιος θνητός χριστιανός να τον πιάσει? Βάζω τα στοιχεία της συχνότητας, αλλά ενώ ο δέκτης μου, μου κατεβάζει τα γνωστά ERT World, ANTENNA EUROPE, 902, 4E κτλ. στην 11052, την 12606 μου την παρουσιάζει ως 0 κανάλια. Χρειάζεται εξειδικευμένος δέκτης ή απλά εγώ κάνω κάτι λάθος?

Την έχεις ρυθμίσει σε DVB-S2/8PSK Γιώργο; Είναι αυτό που έχει αλλάξει από παλιά που είχε τα κανάλια που βρίσκονται τώρα στην 11052.

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

...Παρόλα αυτά ο δέκτης Kaon (Σάκη είναι ίδιος με του Digitalb, με κάποιες μικροδιαφορές (π.χ. NDS, αντί Conax, κ.ά.) είναι με διαφορά καλύτερος από τους Panasat - Pace και ναι παίζει 4 δορυφόρους σωστά.
Οπότε λογικά, είναι ο KAON 660HD. Μακάρι να μην έχει κάποια προβληματάκια που ξέρω για τους αντίστοιχους 660 της ελεύθερης αγοράς.
Κατά τα άλλα, είμαι φαν των ΚΑΟΝ, απότε μακάρι να βγει πολύ καλό μοντέλο!

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Οπότε λογικά, είναι ο KAON 660HD. Μακάρι να μην έχει κάποια προβληματάκια που ξέρω για τους αντίστοιχους 660 της ελεύθερης αγοράς.
Κατά τα άλλα, είμαι φαν των ΚΑΟΝ, απότε μακάρι να βγει πολύ καλό μοντέλο!

Ευχαριστώ.
Σάκη μαγικά δεν γίνονται. ο δέκτης είναι ένας και είναι ίδιος για όλους:jester:

Νομίζω από τις καλύτερες επιλογές για ιδιοκτησιακό δέκτη... αλλά ας περιμένουμε να δούμε αν θα έχουμε και άλλες επιλογές....

Εχουν ανέβει από εχθές άλλα 3 HD κανάλια στο πιλοτικό μπουκέτο του ΟΤΕ...Eurosport HD, ESPN America HD, Sundance HD

Σύμφωνα με το kingofsat υπάρχουν 5 HD κανάλια. TEST HD , και TEST HD 2,3,4,5. Δηλαδή μέχρι τώρα έχουμε natgeo Wild HD,Eurosport HD, ESPN America HD, Sundance HD. Το πέμπτο HD ποιο είναι;

Λείπουν όλα τα ελληνικά κανάλια εκτός του alter μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το kingofsat υπάρχουν 5 HD κανάλια. TEST HD , και TEST HD 2,3,4,5. Δηλαδή μέχρι τώρα έχουμε natgeo Wild HD,Eurosport HD, ESPN America HD, Sundance HD. Το πέμπτο HD ποιο είναι;

Λείπουν όλα τα ελληνικά κανάλια εκτός του alter μέχρι τώρα.

πως ειμαστε σιγουροι ότι είναι αυτά τα κανάλια; ειναι ξεκλείδατα και μπορείτε να τα δείτε, έχει αλλάξει το ονομα του απο test hd κλπ σε κάτι άλλο ή βγάζει epg τις πληροφορίες των νέων καναλιών. Ρωτάω γιατι δεν έχω πιάτο που να στοχεύει hellas sat για να ξέρω τι γίνεται.

Δεν είναι ξεκλείδωτα και στο stream δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποια κανάλια αντιστοιχούν με τα test. Είμαι περίεργος πάντως πως το kingofsat αναφέρει συγκεκριμένα κανάλια και από που έχει τις πληροφορίες. Κάποιες πληροφορίες για κανάλια HD που θα ανέβουν στο πακέτο έχουν αναφερθεί σε άλλα μηνύματα, αλλά για παράδειγμα το Sundance HD πόθεν ξετρύπωσε; Δορυφορικά μόνο στον Eurobird 9A μεταδίδεται, δεν ξέρω αν έχει ενταχθεί σε κάποια επίγεια ή καλωδιακά ευρωπαϊκά πακέτα...

Edit. Από ότι είδα το Kingofsat δεν ονοματίζει τα test. Οπότε μένει και η απορία, ειδικά για το Sundance...

Last edited:
Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Edit. Από ότι είδα το Kingofsat δεν ονοματίζει τα test. Οπότε μένει και η απορία, ειδικά για το Sundance...
Μην ξεχνάς τους beta testers.. Υπάρχουν αρκετοί που πιθανότατα τα βλέπουν και τα αναφέρουν...

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

...αλλά για παράδειγμα το Sundance HD πόθεν ξετρύπωσε; Δορυφορικά μόνο στον Eurobird 9A μεταδίδεται, δεν ξέρω αν έχει ενταχθεί σε κάποια επίγεια ή καλωδιακά ευρωπαϊκά πακέτα...

Οπως και το C-Music έτσι και αυτό αφενός ξετρύπωσε, αφετέρου λογικό! Αφού ο πΟΤΕ είναι γερμανικών συμφερόντων όπως ξέρουμε πλέον.
Καλή επιλογή πάντως...

ΥΓ: και στις 9Ε τώρα πήγε