Μήπως ειναι το Sports1 δηλαδή το κανάλι του ΟΤΕ. Λογικά θα βγάλει κάποιο δικό του σε HDΠιθανότατα το Discovery SHOWCASE HD είναι το πέμπτο κανάλι
Μήπως ειναι το Sports1 δηλαδή το κανάλι του ΟΤΕ. Λογικά θα βγάλει κάποιο δικό του σε HDΠιθανότατα το Discovery SHOWCASE HD είναι το πέμπτο κανάλι
:4600::4600::4600: Πήγες σε κέντρο απεξάρτησης ή τα κατάφερες μόνος σου;3 μήνες και 22 μέρες χωρίς NOVA...και είμαι καλά!![]()
Σύμφωνα με το kingofsat υπάρχουν 5 HD κανάλια. TEST HD , και TEST HD 2,3,4,5. Δηλαδή μέχρι τώρα έχουμε natgeo Wild HD,Eurosport HD, ESPN America HD, Sundance HD. Το πέμπτο HD ποιο είναι;
Λείπουν όλα τα ελληνικά κανάλια εκτός του alter μέχρι τώρα.
ΩΡΑΙΟΣ!!!Πω πω πω! Τι έγινε ρε παιδιά; Αν και καιρό "απών" βλέπω ότι ο ΟΤΕ μας έβαλε φωτια! :guitarist:
Υ.Γ. 3 μήνες και 22 μέρες χωρίς NOVA...και είμαι καλά!![]()
:4600::4600::4600: Πήγες σε κέντρο απεξάρτησης ή τα κατάφερες μόνος σου;
ΩΡΑΙΟΣ!!!
Eτσι τους "χρειάζεται"! :guitarist: :slapface:
5 μήνες χωρίς nova εγώ και είμαι καλά!
κάποτε είχαμε full pack αλλά τώρα δεν τους δίνω ούτε start pack τους αχάριστους.
παιδιά αν όντως είναι κάτω απτα 20 ευρώ ο πΟΤΕ πιστεύω ότι πρέπει να τον τιμήσουμε...έστω και δοκιμαστικά για ένα χρόνο! τι λέτε??
Τι σχέση έχουν πάγια και internet με το επερχόμενο δορυφορικό πακέτο του Ο.Τ.Ε.;Ακόμα και τσάμπα να είναι γιατί να πληρώσεις πάγια, ιντερνετ και πακέτα τηλεόρασης αν δεν έχεις τι να δεις.
και γω τα ίδια πιστεύω αλλά ας βγούμε λάθος και ναναι χαμηλά για τον κοσμάκη!!Μόνος φυσικά! Αλλά με "το βοήτεια από το φίλο μου το Γκιόργκο" τώρα πλέον βλέπω και κανένα ποδόσφαιρο!:ernaehrung004:
Μακάρι φίλε μου, αλλά δύσκολο το βλέπω για κάτω από 20 ευρώ για το αντίστοιχο full πακέτο τους. Πάντος με max τα 25-30 μια χαρά θα είναι πάλι.:gossip:
Δεν καταλαβαίνω το ύφος σας. Η απορία μου είναι ξεκάθαρη και δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετούν αυτά που γράψατε. Δε νομίζω να "επιτέθηκα" σε κάποιον.ο φίλος πιθανολογώ ότι θα αναφέρεται στην οικονομική πολιτική που θα ακουλουθήσει ο πΟΤΕ. δηλαδή αν ο άλλος στα τόσα πάγια που έχει να πληρώνει (καθώς και το adsl πλεον είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι) που να βρει λεφτά στις μέρες μας και για ένα ακόμη πάγιο.
ή μήπως διαφωνείτε κύριε Σεραφείμ Καρακώστα ότι ο πΟΤΕ και η γΟVA δεν είναι πάγια??? αφού και αυτοι 12μήνο συμβόλαιο σε βάζουν και υπογράφεις...μην το ξεχνάμε
πάντως πολύ άνετους σας "βρίσκω" όλους τους διαχειριστές-μέλη τι τελοσπάντων είστε. τι σχέση έχει το ένα τι σχεση έχει το άλλο?? δεν έχει όταν ο άλλος σκέφτεται "σήμερα" ακόμα και το αν θα φάει κρέας-ψάρι ή χορτα-φακές γιατί δεν του περισσεύουν. πιστεύω ότι όσο το συνεχίζετε είναι σε βάρος σας για τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους που σας διαβάζουν!!
φιλικά πάντα
JOHNMORE
ο φίλος πιθανολογώ ότι θα αναφέρεται στην οικονομική πολιτική που θα ακουλουθήσει ο πΟΤΕ. δηλαδή αν ο άλλος στα τόσα πάγια που έχει να πληρώνει (καθώς και το adsl πλεον είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι) που να βρει λεφτά στις μέρες μας και για ένα ακόμη πάγιο.
ή μήπως διαφωνείτε κύριε Σεραφείμ Καρακώστα ότι ο πΟΤΕ και η γΟVA δεν είναι πάγια??? αφού και αυτοι 12μήνο συμβόλαιο σε βάζουν και υπογράφεις...μην το ξεχνάμε
πάντως πολύ άνετους σας "βρίσκω" όλους τους διαχειριστές-μέλη τι τελοσπάντων είστε. τι σχέση έχει το ένα τι σχεση έχει το άλλο?? δεν έχει όταν ο άλλος σκέφτεται "σήμερα" ακόμα και το αν θα φάει κρέας-ψάρι ή χορτα-φακές γιατί δεν του περισσεύουν. πιστεύω ότι όσο το συνεχίζετε είναι σε βάρος σας για τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους που σας διαβάζουν!!
φιλικά πάντα
JOHNMORE
όπως έχω ξαναπεί ορισμένοι εδώ μέσα είστε πολύ "άνετοι" (οικονομικά και από στυλάκι) και δεν σας νοιάζει για τους υπόλοιπουςΓιάννη, το iptv η Νόβα και όλοι οι άλλοι πάροχοι είναι Premium υπηρεσίες και δεν μπορούμε να τις λάβουμε ως πάγιο παρά μόνο όταν έχουμε συνάψει σύμβαση μαζί τους. Για να αγοράσουμε αυτές τις υπηρεσίες σημαίνει ότι όλο και κάτι περισσεύει, γιατί αν δεν περισσεύει και εμείς πάμε και τις αγοράζουμε τότε δεν πάει στραβά ο γιαλός αλλά εμείς στραβά αρμενίζουμε...
Μη το κάνουμε σαν τις υπερχρεωμένες κάρτες που έχουν οι περισσότεροι και δεν τις πληρώνουν γιατί ποτέ δεν έκατσαν να υπολογίσουν το κόστος της ζωής τους...
Για αυτό το λόγο βρίσκω πάντα υπερβολικές τις φωνές ανθρώπων που ούτε καν είναι πελάτες σε αυτές τις υπηρεσίες !!!!!
Αυτά...
Και όπως έγραψες και στο τέλος, τελικά έχει λίγη σημασία το όνομα που θα έχει η συνδρομητική πλατφόρμα...
όπως έχω ξαναπεί ορισμένοι εδώ μέσα είστε πολύ "άνετοι" (οικονομικά και από στυλάκι) και δεν σας νοιάζει για τους υπόλοιπους
και θα το ξαναπω ότι εσύ έχεις το αλάθητο να λες ό,τι θες (και άσχετα θέματα, βλ. κάρτες) και να μας την λες χωρίς να σε banαρουν!!!
ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.....ΚΑΠΟΙΟΙ!
πάντως ή έχεις άγνοια ή εισαι ανεγκέφαλος. εσύ διαλέγεις. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ότι υπάρχουν άνθρωποι στην επαρχία που επειδή αυτό το κωλοκράτος δεν φρόντισε ούτε τα κρατικά κανάλια που όλοι πληρώνουμε και από ΔΕΗ και από ΕΦΟΡΙΑ αλλά ουτε και τα ιδιωτικά μεγάλα να πιάνουν καλά ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να βάζουν τη γΟVA??
και μην μου πεις ότι να βάλουν το start pack γιατί παλιότερα πλήρωναν full pack για ναχουν τα κρατικά και οικονομάγανε καλά!!!
και για να σου απαντήσω και για το off topic: όπως και αυτό που προανέφερα αλλά και για το ότι κάποιοι πουλάνε ΟΣΟ θέλουν το ίδιο ακριβώς προϊόν σε αυτό τον τόπο ανάλογα με το πόσα γουστάρουν να πάρουν με διαφορές ακόμα και τις τάξεως του 75%!!!....ε για αυτό δεν φταίνε οι πολίτες μόνο!
άσε που μάλλον επειδή δεν έχεις γνώση από εξωτερικό και οι γνώσεις σου έχουν κάποια στενά όρια...πήγαινε ή ρώτα στο εξωτερικό πόσο είχαν επιτόκιο τα δανεια και οι κάρτες και πόσο είχαν εδώ όταν άρχισαν ολα
και σε προτρέπω να μην ακούς μόνο ειδήσεις στα κλασσικά κανάλια αλλά και να διαβάζουμε και στο ιντερνετ και από καμιά εφημερίδα έξτρα ύλη!!!
άσε που ακόμα κάτι που μας έφαγε είναι αυτό το στυλ του "large" που καταμαρτυρεί ο τρόπος που μιλάς για σένα και όσοι είναι έχοντες, και οι μη κατεχοντες να κάτσουν στα αυγά τους
ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ για τους υπόλοιπους που τους την "λες" από την μερια σου!
αυτά πιστεύω εγώ ότι έχουν σημασία
κρίνουμε και κρινόμαστε!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.