Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Πω πω πω! Τι έγινε ρε παιδιά; Αν και καιρό "απών" βλέπω ότι ο ΟΤΕ μας έβαλε φωτια! :guitarist:

Υ.Γ. 3 μήνες και 22 μέρες χωρίς NOVA...και είμαι καλά!:flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Σύμφωνα με το kingofsat υπάρχουν 5 HD κανάλια. TEST HD , και TEST HD 2,3,4,5. Δηλαδή μέχρι τώρα έχουμε natgeo Wild HD,Eurosport HD, ESPN America HD, Sundance HD. Το πέμπτο HD ποιο είναι;

Λείπουν όλα τα ελληνικά κανάλια εκτός του alter μέχρι τώρα.

Το Natgeo Wild παίζει και στο TEST HD5 αλλά με διαφορετικό fec....
Δοκιμές γίνονται...

Πω πω πω! Τι έγινε ρε παιδιά; Αν και καιρό "απών" βλέπω ότι ο ΟΤΕ μας έβαλε φωτια! :guitarist:

Υ.Γ. 3 μήνες και 22 μέρες χωρίς NOVA...και είμαι καλά!:flipout::flipout::flipout:
ΩΡΑΙΟΣ!!! :flipout:
Eτσι τους "χρειάζεται"! :guitarist: :slapface:
5 μήνες χωρίς nova εγώ και είμαι καλά!
κάποτε είχαμε full pack αλλά τώρα δεν τους δίνω ούτε start pack τους αχάριστους.
παιδιά αν όντως είναι κάτω απτα 20 ευρώ ο πΟΤΕ πιστεύω ότι πρέπει να τον τιμήσουμε...έστω και δοκιμαστικά για ένα χρόνο! τι λέτε??

:4600::4600::4600: Πήγες σε κέντρο απεξάρτησης ή τα κατάφερες μόνος σου;

Μόνος φυσικά! Αλλά με "το βοήτεια από το φίλο μου το Γκιόργκο" τώρα πλέον βλέπω και κανένα ποδόσφαιρο!:ernaehrung004:

ΩΡΑΙΟΣ!!! :flipout:
Eτσι τους "χρειάζεται"! :guitarist: :slapface:
5 μήνες χωρίς nova εγώ και είμαι καλά!
κάποτε είχαμε full pack αλλά τώρα δεν τους δίνω ούτε start pack τους αχάριστους.
παιδιά αν όντως είναι κάτω απτα 20 ευρώ ο πΟΤΕ πιστεύω ότι πρέπει να τον τιμήσουμε...έστω και δοκιμαστικά για ένα χρόνο! τι λέτε??

Μακάρι φίλε μου, αλλά δύσκολο το βλέπω για κάτω από 20 ευρώ για το αντίστοιχο full πακέτο τους. Πάντος με max τα 25-30 μια χαρά θα είναι πάλι.:gossip:

Εγώ εξακολουθώ να έχω τις επιφυλάξεις μου για το κατά πόσο θα πετύχει όλη αυτή η επένδυση που κάνει ο ΟΤΕ στην τηλεόραση. Όσα κανάλια και να φέρει, αν δεν προσπαθήσει να φέρει και λίγο περιεχόμενο, έχει νόημα; Ακόμα και τσάμπα να είναι γιατί να πληρώσεις πάγια, ιντερνετ και πακέτα τηλεόρασης αν δεν έχεις τι να δεις.... θα δείξει πάντως και μακάρι να γίνει λίγο ανταγωνιστικός ο χώρος.

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Ακόμα και τσάμπα να είναι γιατί να πληρώσεις πάγια, ιντερνετ και πακέτα τηλεόρασης αν δεν έχεις τι να δεις.
Τι σχέση έχουν πάγια και internet με το επερχόμενο δορυφορικό πακέτο του Ο.Τ.Ε.;

Μόνος φυσικά! Αλλά με "το βοήτεια από το φίλο μου το Γκιόργκο" τώρα πλέον βλέπω και κανένα ποδόσφαιρο!:ernaehrung004:

Μακάρι φίλε μου, αλλά δύσκολο το βλέπω για κάτω από 20 ευρώ για το αντίστοιχο full πακέτο τους. Πάντος με max τα 25-30 μια χαρά θα είναι πάλι.:gossip:
και γω τα ίδια πιστεύω αλλά ας βγούμε λάθος και ναναι χαμηλά για τον κοσμάκη!!
αν θες δες στο post #1076
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=60844&page=108´
;-)

Στον έλεγχο του ΟΤΕ πέρασε η άδεια δορυφορικών συνδρομητικών υπηρεσιών που κατείχε η θυγατρική της Hellas Sat . Η μεταβίβαση εγκρίθηκε από το ΕΣΡ και δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β 1958/2010), προβλέποντας την εκπομπή σήματος με το διακριτικό τίτλο OTE TV , χρησιμοποιώντας το δορυφόρο Hellas Sat 2. Αν και στην περίπτωση της Hellas Sat η άδεια είχε διάρκεια 5 ετών, το ΕΣΡ αναθεώρησε την απόφασή του και την επέκτεινε σε 15 χρόνια, όπως συμβαίνει και με την περίπτωση της Nova.

Ο ΟΤΕ TV θα μπορεί τη μέρα να μεταδίδει 1.392 ώρες προγράμματος , έναντι 95 ωρών που ανέφερε η αρχική άδεια της Hellas Sat . Επίσης όπως αναφέρεται ρητά η «νέα κάτοχος της άδειας επιτρέπεται να παρέχει τις συνδρομητικές της υπηρεσίες , μόνο ύστερα από τη σύναψη σύμβασης με το Ελληνικό δημόσιο, εντός αποκλειστικής προθεσμίας 6 μηνών». Προηγούμενως όμως (Οκτώβριος 2008) η Hellas Sat είχε υπογράψει τη σύμβαση με το δημόσιο καταβάλλοντας τίμημα 176.082.17 ευρώ για 96 ώρες προγράμματος. Απομένει να διευκρινιστεί αν θα πρέπει να υπογραφεί μια επέκταση της σύμβασης, και το κυριότερο πότε θα μπορέσει με βάση το νόμο να εκπέμψει τα προγράμματά του ο ΟΤΕ. Η εταιρεία από την πλευρά του έχει σχεδιάζει την έναρξη των δραστηριοτήτων της την 1η Φεβρουαρίου 2011.

Η μετάδοση της πλατφόρμας γίνεται, όπως αναφέρεται στην άδεια, υπό τον όρο της έγκρισης των συμβάσεων κατόχου άδειας με διαχειριστές και προμηθευτές προγράμματος. Ο ΟΤΕ TV είναι υποχρεωμένος “να παράσχει στο Ελληνικό Δημόσιο ή σε άλλους δημόσιους ή κοινωνικούς φορείς τις αντισταθμιστικές υπηρεσίες που καθορίζονται στην σύμβαση παραχώρησης” , ενώ “υποχρεούται να καταβάλλει στο Ελληνικό Δημόσιο τα οικονομικά ανταλλάγματα που προβλέπονται από το νόμο 2644/1998.

ΦΕΚ Β 1958/2010

Πόσο πάει η πλατφόρμα;

Το τίμημα που καταβάλουν οι πλατφόρμες στο δημόσιο για τις συνδρομητικες δορυφορικές υπηρεσίες είναι κατά την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης και κατά την διάρκεια εκτελέσης της. Η αδειούχος από το 1999 Multichoice είναι υποχρεωμένη ως το 2014, οπότε και λήγει η σύμβασης του ελληνικού δημοσίου να πληρώνει τα εξής ποσά: Για τα έτη 2000 & 2001 το 0,5% του τζίρου της, τις χρονιές 2002 και 2003 , το 1% , το 2004 και το 2005, το 1,5%, το 2006 και το 2007 το 2% , το 2008 και το 2009 2,5% και το τρέχον έτος και το επόμενο 3%. Για τις χρονιές 2012 και 2013 το τίμημα ανεβαίνει στο 3,5% και το 2014 στο 4% του κύκλου εργασιών.

Πηγή: http://media-industry.blogspot.com/

Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

μπράβο PAPASOUZAKIAS!!!
προσωπικά χαίρομαι να διαβάζω τέτοια post γιατί πολύ απλά εκτος από την πηγή αναφέρεις και τους νόμους και τα ΦΕΚ που στην τελική σχεδόν κανείς δεν διαβάζει ΑΛΛΑ αυτά που αναφέρονται σε αυτά είναι και αυτά που ακολουθούνται...και όχι το τι λεω εγώ,εσύ ή ο καθένας που εκθέτει απόψεις,γνώμες,προγνωστικά...
δηλαδή αντί για CONN-X SAT θα ανέβει στον δορυφόρο με το λογότυπο ΟΤΕ ΤV SAT άραγε??? αν και λίγη σημασία έχει αυτό...

Γιάννη, το iptv η Νόβα και όλοι οι άλλοι πάροχοι είναι Premium υπηρεσίες και δεν μπορούμε να τις λάβουμε ως πάγιο παρά μόνο όταν έχουμε συνάψει σύμβαση μαζί τους. Για να αγοράσουμε αυτές τις υπηρεσίες σημαίνει ότι όλο και κάτι περισσεύει, γιατί αν δεν περισσεύει και εμείς πάμε και τις αγοράζουμε τότε δεν πάει στραβά ο γιαλός αλλά εμείς στραβά αρμενίζουμε...

Μη το κάνουμε σαν τις υπερχρεωμένες κάρτες που έχουν οι περισσότεροι και δεν τις πληρώνουν γιατί ποτέ δεν έκατσαν να υπολογίσουν το κόστος της ζωής τους...

Για αυτό το λόγο βρίσκω πάντα υπερβολικές τις φωνές ανθρώπων που ούτε καν είναι πελάτες σε αυτές τις υπηρεσίες !!!!!

Αυτά...

Και όπως έγραψες και στο τέλος, τελικά έχει λίγη σημασία το όνομα που θα έχει η συνδρομητική πλατφόρμα...

Απ' ότι λέει το ΦΕΚ δηλαδή συμπεραίνουμε:

Το όνομα αυτού: ΟΤΕ TV
Τηλεοπτικός "όγκος": 1392 ώρες τη μέρα, δηλαδή 58 24ωρα κανάλια.
Διαρκεια συμβολαίου χρήσης του δορυφόρου: 15 χρόνια
Χρηματικό αντάλλαγμα: Δεν αναφέρεται.

σε αυτες τις ωρες τις 1392 ειναι αποκλοιστικα και μονο τα δικα του καναλια η μαζι με τα ελληνικα που εγω πιστευω οτι θα τα παρει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

ο φίλος πιθανολογώ ότι θα αναφέρεται στην οικονομική πολιτική που θα ακουλουθήσει ο πΟΤΕ. δηλαδή αν ο άλλος στα τόσα πάγια που έχει να πληρώνει (καθώς και το adsl πλεον είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι) που να βρει λεφτά στις μέρες μας και για ένα ακόμη πάγιο.
ή μήπως διαφωνείτε κύριε Σεραφείμ Καρακώστα ότι ο πΟΤΕ και η γΟVA δεν είναι πάγια??? αφού και αυτοι 12μήνο συμβόλαιο σε βάζουν και υπογράφεις...μην το ξεχνάμε
πάντως πολύ άνετους σας "βρίσκω" όλους τους διαχειριστές-μέλη τι τελοσπάντων είστε. τι σχέση έχει το ένα τι σχεση έχει το άλλο?? δεν έχει όταν ο άλλος σκέφτεται "σήμερα" ακόμα και το αν θα φάει κρέας-ψάρι ή χορτα-φακές γιατί δεν του περισσεύουν. πιστεύω ότι όσο το συνεχίζετε είναι σε βάρος σας για τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους που σας διαβάζουν!!
φιλικά πάντα
JOHNMORE
Δεν καταλαβαίνω το ύφος σας. Η απορία μου είναι ξεκάθαρη και δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετούν αυτά που γράψατε. Δε νομίζω να "επιτέθηκα" σε κάποιον.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Καλημερα σε ολους
Σε τουτο εδω τον χωρο μπηκα οταν κολησα το μικροβιο της δορυφορικης
οντας εντελως ασχετως με το θεμα ομολογω πως μου φανηκε ιδιαιτερα χρησιμο γιατι εμαθα πολλα πραγματα απο καποιους φιλους που εδω μοιραζονται την γνωση κανοντας διαλογους σε πολιτισμενο και ωραιο επιπεδο ακομη κι οταν διαφωνουν...
Αλλωστε χωρος ανταλλαγης αποψεων ειναι
αυτο ομως ειναι κατι τελειως διαφορετικο χρησιμοποιηση χαρακτηρισμων ακομη και προσωπικων επιθεσεων..
Κατι τετοιο συμβαινει συχνα τωρα τελευταια απο ενα "φρεσκο" μελος πραγμα που θεωρω εντελως απαραδεκτο...
Δεν γνωριζω τον σεραφειμ ειναι απο αρτα ειμαι απο βολο ουτε θελω να κανω τον δικηγορο του αλλα αυτα που γραφονται ειναι ανεπιτρεπτα
Αλλωστε στην ουσια ειπε απλα οτι η δορυφορικη συνδεση conn x η οπως αλλοιως την πουν δεν προυποθετει τηλεφωνικη συνδεση και παγια...
Ποιο ειναι το νοημα των χαρακτηρισμων και των ιδιαιτερων αναφορων σε ασχετα θεματα?

ο φίλος πιθανολογώ ότι θα αναφέρεται στην οικονομική πολιτική που θα ακουλουθήσει ο πΟΤΕ. δηλαδή αν ο άλλος στα τόσα πάγια που έχει να πληρώνει (καθώς και το adsl πλεον είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι) που να βρει λεφτά στις μέρες μας και για ένα ακόμη πάγιο.
ή μήπως διαφωνείτε κύριε Σεραφείμ Καρακώστα ότι ο πΟΤΕ και η γΟVA δεν είναι πάγια??? αφού και αυτοι 12μήνο συμβόλαιο σε βάζουν και υπογράφεις...μην το ξεχνάμε
πάντως πολύ άνετους σας "βρίσκω" όλους τους διαχειριστές-μέλη τι τελοσπάντων είστε. τι σχέση έχει το ένα τι σχεση έχει το άλλο?? δεν έχει όταν ο άλλος σκέφτεται "σήμερα" ακόμα και το αν θα φάει κρέας-ψάρι ή χορτα-φακές γιατί δεν του περισσεύουν. πιστεύω ότι όσο το συνεχίζετε είναι σε βάρος σας για τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους που σας διαβάζουν!!
φιλικά πάντα
JOHNMORE

Γιάννη, το iptv η Νόβα και όλοι οι άλλοι πάροχοι είναι Premium υπηρεσίες και δεν μπορούμε να τις λάβουμε ως πάγιο παρά μόνο όταν έχουμε συνάψει σύμβαση μαζί τους. Για να αγοράσουμε αυτές τις υπηρεσίες σημαίνει ότι όλο και κάτι περισσεύει, γιατί αν δεν περισσεύει και εμείς πάμε και τις αγοράζουμε τότε δεν πάει στραβά ο γιαλός αλλά εμείς στραβά αρμενίζουμε...

Μη το κάνουμε σαν τις υπερχρεωμένες κάρτες που έχουν οι περισσότεροι και δεν τις πληρώνουν γιατί ποτέ δεν έκατσαν να υπολογίσουν το κόστος της ζωής τους...

Για αυτό το λόγο βρίσκω πάντα υπερβολικές τις φωνές ανθρώπων που ούτε καν είναι πελάτες σε αυτές τις υπηρεσίες !!!!!

Αυτά...

Και όπως έγραψες και στο τέλος, τελικά έχει λίγη σημασία το όνομα που θα έχει η συνδρομητική πλατφόρμα...
όπως έχω ξαναπεί ορισμένοι εδώ μέσα είστε πολύ "άνετοι" (οικονομικά και από στυλάκι) και δεν σας νοιάζει για τους υπόλοιπους
και θα το ξαναπω ότι εσύ έχεις το αλάθητο να λες ό,τι θες (και άσχετα θέματα, βλ. κάρτες) και να μας την λες χωρίς να σε banαρουν!!!
ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.....ΚΑΠΟΙΟΙ!
πάντως ή έχεις άγνοια ή εισαι ανεγκέφαλος. εσύ διαλέγεις. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ότι υπάρχουν άνθρωποι στην επαρχία που επειδή αυτό το κωλοκράτος δεν φρόντισε ούτε τα κρατικά κανάλια που όλοι πληρώνουμε και από ΔΕΗ και από ΕΦΟΡΙΑ αλλά ουτε και τα ιδιωτικά μεγάλα να πιάνουν καλά ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να βάζουν τη γΟVA??
και μην μου πεις ότι να βάλουν το start pack γιατί παλιότερα πλήρωναν full pack για ναχουν τα κρατικά και οικονομάγανε καλά!!!
και για να σου απαντήσω και για το off topic: όπως και αυτό που προανέφερα αλλά και για το ότι κάποιοι πουλάνε ΟΣΟ θέλουν το ίδιο ακριβώς προϊόν σε αυτό τον τόπο ανάλογα με το πόσα γουστάρουν να πάρουν με διαφορές ακόμα και τις τάξεως του 75%!!!....ε για αυτό δεν φταίνε οι πολίτες μόνο!
άσε που μάλλον επειδή δεν έχεις γνώση από εξωτερικό και οι γνώσεις σου έχουν κάποια στενά όρια...πήγαινε ή ρώτα στο εξωτερικό πόσο είχαν επιτόκιο τα δανεια και οι κάρτες και πόσο είχαν εδώ όταν άρχισαν ολα
και σε προτρέπω να μην ακούς μόνο ειδήσεις στα κλασσικά κανάλια αλλά και να διαβάζουμε και στο ιντερνετ και από καμιά εφημερίδα έξτρα ύλη!!!
άσε που ακόμα κάτι που μας έφαγε είναι αυτό το στυλ του "large" που καταμαρτυρεί ο τρόπος που μιλάς για σένα και όσοι είναι έχοντες, και οι μη κατεχοντες να κάτσουν στα αυγά τους
ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ για τους υπόλοιπους που τους την "λες" από την μερια σου!
αυτά πιστεύω εγώ ότι έχουν σημασία
κρίνουμε και κρινόμαστε!

όπως έχω ξαναπεί ορισμένοι εδώ μέσα είστε πολύ "άνετοι" (οικονομικά και από στυλάκι) και δεν σας νοιάζει για τους υπόλοιπους
και θα το ξαναπω ότι εσύ έχεις το αλάθητο να λες ό,τι θες (και άσχετα θέματα, βλ. κάρτες) και να μας την λες χωρίς να σε banαρουν!!!
ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.....ΚΑΠΟΙΟΙ!
πάντως ή έχεις άγνοια ή εισαι ανεγκέφαλος. εσύ διαλέγεις. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ότι υπάρχουν άνθρωποι στην επαρχία που επειδή αυτό το κωλοκράτος δεν φρόντισε ούτε τα κρατικά κανάλια που όλοι πληρώνουμε και από ΔΕΗ και από ΕΦΟΡΙΑ αλλά ουτε και τα ιδιωτικά μεγάλα να πιάνουν καλά ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να βάζουν τη γΟVA??
και μην μου πεις ότι να βάλουν το start pack γιατί παλιότερα πλήρωναν full pack για ναχουν τα κρατικά και οικονομάγανε καλά!!!
και για να σου απαντήσω και για το off topic: όπως και αυτό που προανέφερα αλλά και για το ότι κάποιοι πουλάνε ΟΣΟ θέλουν το ίδιο ακριβώς προϊόν σε αυτό τον τόπο ανάλογα με το πόσα γουστάρουν να πάρουν με διαφορές ακόμα και τις τάξεως του 75%!!!....ε για αυτό δεν φταίνε οι πολίτες μόνο!
άσε που μάλλον επειδή δεν έχεις γνώση από εξωτερικό και οι γνώσεις σου έχουν κάποια στενά όρια...πήγαινε ή ρώτα στο εξωτερικό πόσο είχαν επιτόκιο τα δανεια και οι κάρτες και πόσο είχαν εδώ όταν άρχισαν ολα
και σε προτρέπω να μην ακούς μόνο ειδήσεις στα κλασσικά κανάλια αλλά και να διαβάζουμε και στο ιντερνετ και από καμιά εφημερίδα έξτρα ύλη!!!
άσε που ακόμα κάτι που μας έφαγε είναι αυτό το στυλ του "large" που καταμαρτυρεί ο τρόπος που μιλάς για σένα και όσοι είναι έχοντες, και οι μη κατεχοντες να κάτσουν στα αυγά τους
ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ για τους υπόλοιπους που τους την "λες" από την μερια σου!
αυτά πιστεύω εγώ ότι έχουν σημασία
κρίνουμε και κρινόμαστε!

Αγαπητέ JOHNMORE, προφανώς εξακολουθείτε να μην έχετε μπει στο κλίμα του avclub..

Είπαμε, αντιπαραθέσεις επί προσωπικού εδώ δεν γίνονται ανεκτές.

Τα λέμε σε 7 μέρες.