Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Άρα, να υποθέσω πως δεν είσαι σίγουρος για τα παραπάνω?

Σάκη του ΟΤΕ η της ΝΟΒΑ εισαι και ψαχνεσαι απόψε γαι να δωσεις αναφορά αυριο ? Οτι ειπαμε ειπαμε , λες και θα πας ν αγοράσεις αυριο το δεκτη ....Τι σημαινει αν ειμαι σιγουρο ή οχι .Ρωτα τις δικές σου πηγες και απαντησε εσύ

Καληνυχτα :ADFADF1:

Βρέ σείς ! Θεριά ανήμερα γίνατε !

Μην τρελλαίνεστε, σύντομα θα ξέρουμε πολυ περισσότερα. Ετσι είναι το παιχνίδι. Δίνουμε μια γεύση στην αρχή και μετά χτίζουμε ...

Δεν υπάρχει λόγος αντεγκλήσεων ή χαρακτηρισμών μεταξύ σας(μας) ;) Αλλωστε, αυτή τη στιγμή, όλες οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω είναι "μισές".

Μια κρούση σε φίλο μου που έκανα σχετικά, με μπέρδεψε ακόμα περισσότερο !
Το μόνο που επιβεβαίωσε είναι οτι τα HD θα αυξάνονται προοδευτικά σε βάθος χρόνου, όπως και οτι κάποια HD θα είναι shared με το Dolce και το Bulsatcom (με simulcrypt).

Πάντως το θέμα έχει πολύ "ψωμί" και σίγουρα θα προκαλέσει αντίδραση απο την άλλη πλευρά ;)

Σάκη του ΟΤΕ η της ΝΟΒΑ εισαι και ψαχνεσαι απόψε γαι να δωσεις αναφορά αυριο ? Οτι ειπαμε ειπαμε , λες και θα πας ν αγοράσεις αυριο το δεκτη ....Τι σημαινει αν ειμαι σιγουρο ή οχι .Ρωτα τις δικές σου πηγες και απαντησε εσύ

Καληνυχτα :ADFADF1:
Έγραψες κάποια πράγματα στην αρχή.
Ζήτησα διευκρίνηση για τα δύο για να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ απορία και να συνεχίσουμε την συζήτηση βάσει των παραπάνω.
Θέλησα να μου απαντήσεις με ένα ΑΠΛΟ ναι, όχι, δεν ξέρω.
Δεν απαίτησα τίποτα, απλά, είναι τόσο δύσκολο?

Δεν είμαι του ΟΤΕ, δεν είμαι της NOVA, αναφορά δίνω μόνο στον εαυτό μου και δεν είπα ποτέ πως έχω δικές μου πηγές.

Καλή σου νύχτα.
Σάκης!

Έγραψες κάποια πράγματα στην αρχή.
Ζήτησα διευκρίνηση για τα δύο για να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ απορία και να συνεχίσουμε την συζήτηση βάσει των παραπάνω.
Θέλησα να μου απαντήσεις με ένα ΑΠΛΟ ναι, όχι, δεν ξέρω.
Δεν απαίτησα τίποτα, απλά, είναι τόσο δύσκολο?

Δεν είμαι του ΟΤΕ, δεν είμαι της NOVA, αναφορά δίνω μόνο στον εαυτό μου και δεν είπα ποτέ πως έχω δικές μου πηγές.

Καλή σου νύχτα.
Σάκης!

Συζητηση θα γινεται γιατί απλά γι αυτο το λογο δημιουργηθηκαν τα φορουμ.
Οι αποριες λυνονται μερα με τη μερα .
Δεν καθοριζω τη στρατηγική του ΟΤΕ να ξερω .
Το μοιραστηκα και θα βρω και τον μπελά μου ? Δεν κατάλαβα .
Αμα γνωριζω κατι απανταω και δεν εχω πει εδω μεσα αρλουμπες ποτέ .
Πιεστικες ερωτησεις δεν δεχομαι και φυσικά και δεν μου αρεσει να μου λενε πως θα απαντησω κιόλας .
Τι σε νοιαζει εσενα αν θα βγει NDS η σε άλλο συστημα ? Μπορεις να κανεις κάτι ή θα σε βοηθησει αν σου πω οτι θα ειναι NDS ? Και αν σε βοηθαει πες μας γιατί ρωτας ? ΕΙμαι περίεργος να μαθω
Οπως επίσης θα ηθελα να μαθω τι σε ενδιαφερει η τιμή ?
Νομιζω λοιπον οτι δεν ειναι δυσκολο και για μας να μαθουμε γιατί σε ενδιαφερουν αυτά τα 2 πράγματα.

Εδω ειμαστε όλο :ears:

πολλές φορές παρεξηγείται ο γραπτός λόγος παίδες.

zara είμαι σίγουρος ότι ο Σάκης δεν το εννοούσε έτσι όπως φάνηκε, μουρλοκομείο σαν και εμάς είναι με τα δορυφορικά... απλά δεν το έθεσε λίγο πιο κοψα....

Δεν υπάρχει λόγος για φαγωμάρες βρε... μια παρέα είμαστε.....

υ.γ. Δεν ξαναμιλάω σε όποιον δεν είναι Αεκτζής !!!!!!!!!!!! :D

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

zara είμαι σίγουρος ότι ο Σάκης δεν το εννοούσε έτσι όπως φάνηκε, μουρλοκομείο σαν και εμάς είναι με τα δορυφορικά... απλά δεν το έθεσε λίγο πιο κοψα....

υ.γ. Δεν ξαναμιλάω σε όποιον δεν είναι Αεκτζής !!!!!!!!!!!! :D

Οκ Πάσο .Ασχετο Αλήθεια αυτο το 0/23 τριποντα σημερα εχει ξαναγινει :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Οκ Πάσο .Ασχετο Αλήθεια αυτο το 0/23 τριποντα σημερα εχει ξαναγινει :flipout::flipout::flipout:

Δεν γουστάρω σπυριάρες μπάλες οπότε δεν ασχολούμαι !!!!!!!! :D

Διαβάζοντας με προσοχή τα μηνύματα έχω να πω τούτο μόνο: ας έρθει επιτέλους το conn-x να αισθανθεί η nova το αντίπαλον δέος και για τα κανάλια hd βλέπουμε.;)

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Διαβάζοντας με προσοχή τα μηνύματα έχω να πω τούτο μόνο: ας έρθει επιτέλους το conn-x να αισθανθεί η nova το αντίπαλον δέος και για τα κανάλια hd βλέπουμε.;)

+1000, πήγαινε και εδώ, το επανέφερα γιατί ήταν πολύ καλό θέμα για κουβέντα....

Συζητηση θα γινεται γιατί απλά γι αυτο το λογο δημιουργηθηκαν τα φορουμ.
Οι αποριες λυνονται μερα με τη μερα .
Δεν καθοριζω τη στρατηγική του ΟΤΕ να ξερω .
Το μοιραστηκα και θα βρω και τον μπελά μου ? Δεν κατάλαβα.
Δεν πρόκειται να βρεις κανέναν μπελά, ειδικά από εμένα.
ΟΚ, στην πορεία απ' ότι κατάλαβα θα λυθούν οι απορίες μου.

Αμα γνωριζω κατι απανταω και δεν εχω πει εδω μεσα αρλουμπες ποτέ .
Πιεστικες ερωτησεις δεν δεχομαι και φυσικά και δεν μου αρεσει να μου λενε πως θα απαντησω κιόλας .
Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να είμαι πιεστικός, αν φάνηκε έτσι.

Τι σε νοιαζει εσενα αν θα βγει NDS η σε άλλο συστημα ? Μπορεις να κανεις κάτι ή θα σε βοηθησει αν σου πω οτι θα ειναι NDS ? Και αν σε βοηθαει πες μας γιατί ρωτας ? ΕΙμαι περίεργος να μαθω
Έχω 9 δορυφορικούς δέκτες και μία Skystar2 + 1-2 ακόμα δέκτες, εκτός. Η τελευταία αγορά μου ήταν ένας Octagon 518 που μπήκε στην τελευταία "τρύπα" που έχω στον χώρο μου. Δεν χωράει τίποτα άλλο. Αν γίνω συνδρομητής και δίνει δέκτη NDS, δεν υπάρχει χώρος να μπει.

Επίσης, όταν γνωρίζω κάτι μου αρέσει να το μοιράζομαι με όλους τους άλλους που θα έχουν τις ίδιες ερωτήσεις. Όταν κάποιος φίλος των φόρουμ που βρίσκομαι, ρωτήσει κάτι από τα παραπάνω, μου αρέσει να γνωρίζω καλά για να του απαντήσω.

Οπως επίσης θα ηθελα να μαθω τι σε ενδιαφερει η τιμή ?
Νομιζω λοιπον οτι δεν ειναι δυσκολο και για μας να μαθουμε γιατί σε ενδιαφερουν αυτά τα 2 πράγματα.
Η τιμή και τα κανάλια είναι βασικός λόγος για να γίνει κάποιος συνδρομητής σε οποιοδήποτε πακέτο. Στην περίπτωσή μας το πακέτο του ΟΤΕ.

Φιλικά... Σάκης!

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Άκου εκεί σαν και εσάς!!!......................Χειρότερος είμαι!!! :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Άκου εκεί σαν και εσάς!!!......................Χειρότερος είμαι!!! :music-smiley-005:

Σόρυ λάθος....ήθελα να γράψω ότι είσαι για δέσιμο !!!!!!!! :D

Χαμός για τον ΟΤΕ... πριν καλά καλά τον δούμε...
Εγω πάντως ότι και να δώσει είμαι επιφυλακτικός για την πορεία του σε αυτή την περίοδο που επέλεξε ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Σόρυ λάθος....ήθελα να γράψω ότι είσαι για δέσιμο !!!!!!!! :D
Τώρα έπεσες... μέσα! :music-smiley-005:

slipping-and-falling.jpg

Μόνο η πορτογαλική πλατφόρμα Zon TV Cabo στον Hispasat 1C/1D - 30.0°W (http://www.lyngsat.com/packages/cabo.html), χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς χωρητικότητα που χρησιμοποιεί και ο ΟΤΕ και προσφέρει σε μια συχνότητα μάξιμουμ 10 HD κανάλια (προφανώς με χαμηλότερο Bitrate εικόνας και ήχου)… Ο ΟΤΕ για να εκπέμψει 25 συνολικά HD κανάλια, θα χρειαστεί εκτός της 12729Η (σε DVB-S2) και άλλη μια αντίστοιχη συχνότητα χωρητικότητας (για άλλα 10 HD κανάλια με αντίστοιχο χαμηλότερο Bitrate εικόνας και ήχου ), μετατρέποντας π.χ. την 12606 Η σε DVB-S2 και μεταφέροντας τις sd υπηρεσίες της συχνότητας (τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές), στην διασυνδεμένη συχνότητα που αναφέρει ο Sotos65 (12073H)… Ενώ θα απαιτηθεί και η μίση χωρητικότητα της Bulsatcom (με τα πέντε ενεργά HD κανάλια), για να μπορέσουμε με ένα τέτοιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας να φτάσουμε συνολικά τα 25 HD κανάλια… Μακάρι o OTE, να γίνει η πρώτη δορυφορική πλατφόρμα στην Ευρώπη που θα προσφέρει απευθείας HD εκδόσεις δημοφιλών διεθνών καναλιών (με εξαιρέσεις τα ελληνικά SD κανάλια)… Και φυσικά ο ΟΤΕ βγάζει αρκετά λεφτά από τα ακριβά τιμολόγια που διαθέτει στους καταναλωτές-συνδρομητές του, επομένως έχει την δύναμη να κάνει μια σουπερ HD πλατφόρμα… Μου ακούγεται όμως πολύ προχωρημένο για να βγει αληθινό, γιατί οι μέχρι τώρα πιλοτικές εκπομπές του δείχνουν 25 SD κανάλια…

Μόνο η πορτογαλική πλατφόρμα Zon TV Cabo στον Hispasat 1C/1D - 30.0°W (http://www.lyngsat.com/packages/cabo.html), χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς χωρητικότητα που χρησιμοποιεί και ο ΟΤΕ και προσφέρει σε μια συχνότητα μάξιμουμ 10 HD κανάλια (προφανώς με χαμηλότερο Bitrate εικόνας και ήχου)… Ο ΟΤΕ για να εκπέμψει 25 συνολικά HD κανάλια, θα χρειαστεί εκτός της 12729Η (σε DVB-S2) και άλλη μια αντίστοιχη συχνότητα χωρητικότητας (για άλλα 10 HD κανάλια με αντίστοιχο χαμηλότερο Bitrate εικόνας και ήχου ), μετατρέποντας π.χ. την 12606 Η σε DVB-S2 και μεταφέροντας τις sd υπηρεσίες της συχνότητας (τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές), στην διασυνδεμένη συχνότητα που αναφέρει ο Sotos65 (12073H)… Ενώ θα απαιτηθεί και η μίση χωρητικότητα της Bulsatcom (με τα πέντε ενεργά HD κανάλια), για να μπορέσουμε με ένα τέτοιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας να φτάσουμε συνολικά τα 25 HD κανάλια… Μακάρι o OTE, να γίνει η πρώτη δορυφορική πλατφόρμα στην Ευρώπη που θα προσφέρει απευθείας HD εκδόσεις δημοφιλών διεθνών καναλιών (με εξαιρέσεις τα ελληνικά SD κανάλια)… Και φυσικά ο ΟΤΕ βγάζει αρκετά λεφτά από τα ακριβά τιμολόγια που διαθέτει στους καταναλωτές-συνδρομητές του, επομένως έχει την δύναμη να κάνει μια σουπερ HD πλατφόρμα… Μου ακούγεται όμως πολύ προχωρημένο για να βγει αληθινό, γιατί οι μέχρι τώρα πιλοτικές εκπομπές του δείχνουν 25 SD κανάλια…

Απο κάπου πρέπει να ξεκινήσουν κι αυτοί ...

Εγώ πιστεύω οτι με την έλευση του HellasSat 3 θα έιναι και τα 25 HD ... Αλλά αυτό απέχει αρκετά ακόμα !

Ε τι ειπα εγω ρε παιδια στην αρχή ? Δεν εγραψα οτι θα γινει σιγα σιγα οταν ερθει και ο hellasat 3 ?

Μετα από 6 σελίδες απο την ωρα που ειπα την πληροφορία στο τελος στα ιδια ηρθαμε :ADFADF1:

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Ε τι ειπα εγω ρε παιδια στην αρχή ? Δεν εγραψα οτι θα γινει σιγα σιγα οταν ερθει και ο hellasat 3 ?

Μετα από 6 σελίδες απο την ωρα που ειπα την πληροφορία στο τελος στα ιδια ηρθαμε :ADFADF1:

Αυτό λέγεται και " Ο μεγάλος κύκλος εμπιστοσύνης" :smash:

Παντως ρε Αντωνη μεγαλη η χαρη μου:smash: τόσες σελίδες ειχα να δω από τοτε που εκανα το επιτυχημενο powerbuy των Kuro :award:.

Νομιζω τετοιες δοξες θα ξαναδω στο επομενο powerbuy που ετοιμαζω σε 5 χρόνια :Banane0::Banane0: για Kuro 3D FULL :flipout::flipout::flipout: