Απο το ποστ #76 και μετά, διάβασα τα πάντα 3 φορές πριν καταλήξω οτι δυστυχώς θα δειξω κίτρινη κάρτα ΚΑΙ στους 2 σας, κύριοι zaras27 και malakudi ...
Δυστυχώς, παρα το ότι ΔΕΝ θέλω να καταφεύγω σε τέτοιες λύσεις, για να προστατευθούν κυρίως οι υπόλοιποι εδώ που δεν φταίνε σε τίποτε να διαβάζουν τέτοια ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ γραπτά, οι αντεγκλήσεις επι προσωπικού θα διαγραφούν.
Είναι πάντως απορίας άξιον, πώς δύο εμπειρα μέλη (και κυρίως ο malakudi) σε κάποιες στιγμές καταντάνε να πέφτουν χαμηλά...
Ελπίζω να μην επαναληφθεί, είτε απο τους ίδιους είτε απο άλλους συνφορουμίτες γιατί τότε θα έχουμε ΚΑΙ banια επί 3ήμερο ...
Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Φίλιππος
Εγώ προσπάθησα να δείξω πως ο αρχικός ισχυρισμός στο post 76 είναι ψευδής και παραπληροφορεί. Όπως αποδεικνύεται λοιπόν από τα επόμενα post, το Conn-X δε θα έχει 25HD κανάλια στο launch, αλλά ίσως να έχει 25 HD κανάλια όταν τελειώσει και η εκτόξευση του Hellas Sat 3. Θα μου πεις, γιατί επανέρχεσαι να μας πεις κάτι που ήδη το ανέφερες και διαγράφηκε. Γιατί το post 76 παραμένει και πρέπει οι αναγνώστες του thread να μην ξεγελιούνται με το PR των στελεχών του ΟΤΕ. Η κίτρινη είναι δικαιολογημένη για τα post χωρίς ουσία (περί εικονιδίων κτλ) αλλά όχι για το post που αποδεικνύω με αναφορές στα post του zaras27 ότι έκανε λάθος για τα 25HD κανάλια.
Last edited by a moderator: