Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Απο το ποστ #76 και μετά, διάβασα τα πάντα 3 φορές πριν καταλήξω οτι δυστυχώς θα δειξω κίτρινη κάρτα ΚΑΙ στους 2 σας, κύριοι zaras27 και malakudi ...

Δυστυχώς, παρα το ότι ΔΕΝ θέλω να καταφεύγω σε τέτοιες λύσεις, για να προστατευθούν κυρίως οι υπόλοιποι εδώ που δεν φταίνε σε τίποτε να διαβάζουν τέτοια ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ γραπτά, οι αντεγκλήσεις επι προσωπικού θα διαγραφούν.

Είναι πάντως απορίας άξιον, πώς δύο εμπειρα μέλη (και κυρίως ο malakudi) σε κάποιες στιγμές καταντάνε να πέφτουν χαμηλά...

Ελπίζω να μην επαναληφθεί, είτε απο τους ίδιους είτε απο άλλους συνφορουμίτες γιατί τότε θα έχουμε ΚΑΙ banια επί 3ήμερο ...

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Φίλιππος

Εγώ προσπάθησα να δείξω πως ο αρχικός ισχυρισμός στο post 76 είναι ψευδής και παραπληροφορεί. Όπως αποδεικνύεται λοιπόν από τα επόμενα post, το Conn-X δε θα έχει 25HD κανάλια στο launch, αλλά ίσως να έχει 25 HD κανάλια όταν τελειώσει και η εκτόξευση του Hellas Sat 3. Θα μου πεις, γιατί επανέρχεσαι να μας πεις κάτι που ήδη το ανέφερες και διαγράφηκε. Γιατί το post 76 παραμένει και πρέπει οι αναγνώστες του thread να μην ξεγελιούνται με το PR των στελεχών του ΟΤΕ. Η κίτρινη είναι δικαιολογημένη για τα post χωρίς ουσία (περί εικονιδίων κτλ) αλλά όχι για το post που αποδεικνύω με αναφορές στα post του zaras27 ότι έκανε λάθος για τα 25HD κανάλια.

Last edited by a moderator:
Εγώ προσπάθησα να δείξω πως ο αρχικός ισχυρισμός στο post 76 είναι ψευδής και παραπληροφορεί. Όπως αποδεικνύεται λοιπόν από τα επόμενα post, το Conn-X δε θα έχει 25HD κανάλια στο launch, αλλά ίσως να έχει 25 HD κανάλια όταν τελειώσει και η εκτόξευση του Hellas Sat 3. Θα μου πεις, γιατί επανέρχεσαι να μας πεις κάτι που ήδη το ανέφερες και διαγράφηκε. Γιατί το post 76 παραμένει και πρέπει οι αναγνώστες του thread να μην ξεγελιούνται με το PR των στελεχών του ΟΤΕ. Η κίτρινη είναι δικαιολογημένη για τα post χωρίς ουσία (περί εικονιδίων κτλ) αλλά όχι για το post που αποδεικνύω με αναφορές στα post του zaras27 ότι έκανε λάθος για τα 25HD κανάλια.

Αφού πιάνεσαι απο τις λέξεις, να σου δώσω και γώ λοιπόν την ερμηνεία μου ...το νούμερο 4 του πόστ #76, γράφει αυτολεξεί "Πανε για 25 HD καναλια !!!!!!!!!!!!!Ηδη κανονιζουν το βουλγαρικο/ρουμανικο να τα περιορισουν οσο γινεται για ν αυξηθει ο χωρος για τα HD". Δεν λέει οτι θα πάνε αύριο, δεν λέει ούτε οτι θα ξεκινήσουν με τόσα, δεν λέει καν αν θα είναι ΤΕΛΙΚΑ 25 !!!!! Λέει απλώς οτι αυτός είναι ο στόχος...Απο εκείνο το σημείο και πέρα, εσύ το ερμήνευσες αλλιώς, κάποιοι άλλοι το ερμήνευσαν αλλιώς (διαφορετικά απο ότι εσύ)... Απο εκεί και πέρα όμως είναι τελείως άσχημη η τροπή που πήρε το ζήτημα. Ακόμα και χθές το βράδυ (ποστ #146) παρακάλεσα να πέσουν οι τόνοι... Και αντ' αυτού είχαμε τα σημερινά ...Θέλεις να με κατηγορήσεις οτι κάνω PR για λογαριασμό του ΟΤΕ επειδή δεν σβήνω το ποστ #76 ? Τεκμηρίωσέ το μου καλά, κι εγώ θα κόψω δελτίο παροχής υπηρεσιών και θα τους το στείλω να πληρωθώ με γνώμωνα την τεκμηρίωσή σου και θα μοιραστώ μαζί σου τα χρήματα (αφού θα πάμε να τα φάμε παρέα σε σουβλάκια και γουρουνόπουλα και κρασιά).Ελπίζω να είναι πλέον λήξαν το θέμα.Φίλιππος

Αφού πιάνεσαι απο τις λέξεις, να σου δώσω και γώ λοιπόν την ερμηνεία μου ...το νούμερο 4 του πόστ #76, γράφει αυτολεξεί "Πανε για 25 HD καναλια !!!!!!!!!!!!!Ηδη κανονιζουν το βουλγαρικο/ρουμανικο να τα περιορισουν οσο γινεται για ν αυξηθει ο χωρος για τα HD". Δεν λέει οτι θα πάνε αύριο, δεν λέει ούτε οτι θα ξεκινήσουν με τόσα, δεν λέει καν αν θα είναι ΤΕΛΙΚΑ 25 !!!!! Λέει απλώς οτι αυτός είναι ο στόχος...Απο εκείνο το σημείο και πέρα, εσύ το ερμήνευσες αλλιώς, κάποιοι άλλοι το ερμήνευσαν αλλιώς (διαφορετικά απο ότι εσύ)... Απο εκεί και πέρα όμως είναι τελείως άσχημη η τροπή που πήρε το ζήτημα. Ακόμα και χθές το βράδυ (ποστ #146) παρακάλεσα να πέσουν οι τόνοι... Και αντ' αυτού είχαμε τα σημερινά ...Θέλεις να με κατηγορήσεις οτι κάνω PR για λογαριασμό του ΟΤΕ επειδή δεν σβήνω το ποστ #76 ? Τεκμηρίωσέ το μου καλά, κι εγώ θα κόψω δελτίο παροχής υπηρεσιών και θα τους το στείλω να πληρωθώ με γνώμωνα την τεκμηρίωσή σου και θα μοιραστώ μαζί σου τα χρήματα (αφού θα πάμε να τα φάμε παρέα σε σουβλάκια και γουρουνόπουλα και κρασιά).Ελπίζω να είναι πλέον λήξαν το θέμα.Φίλιππος

Εγώ να δεχτώ πως ερμήνευσα λάθος το post 76. Το ίδιο προφανώς έκαναν και άλλοι χρήστες, στα post 81, 82 και 83 (αλλά και το δικό μου 84) που απορούν στα 25 κανάλια HD. Στο post 87 ο zaras27 απαντάει "Μολις μιλησα ξανα μαζί του και μου το επιβεβαιωσε .Δεν ειναι τυχαιος ειναι μεγαλο κεφάλι" επιβεβαιώνοντας τα 25 HD κανάλια. Στο post 89 το αλλάζει αναφέροντας πρώτη φορά πως θα μπουν σιγά σιγά τα HD κανάλια και 25 θα είναι κάποτε, όταν σηκωθεί και ο δεύτερος δορυφόρος. Αυτά έγραψα στο post μου που διέγραψες. Και σε αυτά έλαβα ειρωνική απάντηση με εικονίδια από τον zaras27, και απάντησα κι εγώ ειρωνικά (κακώς). Δικαιούμαι λοιπόν την κίτρινη κάρτα, αλλά όχι για το post στο οποίο επιχειρηματολογώ και το οποίο κακώς διέγραψες.

Αν είναι για γουρουνοπούλα εγώ είμαι μέσα !!!!!!!!!!!!:D:D

Λευτέρη είναι δυνατή η συχνότητα, στο δέκτη μου δείχνει S 78% Q 82% σε παράκεντρο lnb με κέντρο 28,5....

Να ξεκαθαρισουμε κατι που το γνωριζετε σιγουρα, τα καναλια δεν θα μπουνε με το ξεκινημα της πλατφορμας,αλλα σιγα σιγα οπως αναφερετε,οτιδηποτε αλλο ειναι ανακριβια,οι μοντουλες οντως θα υπαρξουν,λεγετε οτι θα υπαρχει κωδικοποιηση NDS δεν εχω πληροφοριες εαν θα ειναι η οριστικη επιλογη τους.Για τους δεκτες δεν υπαρχει καμια απολυτως ενημερωση.

Πολύ ενδιαφέρον το νήμα σας...τώρα μόλις ευκαίρησα να τα διαβάσω όλα, δηλαδή απο το ποστ 76 και μετά που το νήμα πήρε φωτιά!
(Συνονόματε Φίλιππε είσαι ....πολύ χαλαρός στα μπανιαρίσματα, εγω σε άλλο νήμα έφαγα μπάν για πολύ λιγότερα, αλλά οι δορυφορικοί πιστεύω ότι δεν μαλώνουμε πραγματικά, ακόμη κι αν έτσι φαίνεται, αφού δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε! (σε αντίθεση με τα νήματα όπου γίνονται πολιτικές συζητήσεις...))
Αυτό που γνωρίζω εγω για το θέμα είναι ότι...οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν την 16η Ιουνίου στην Γενική Συνέλευση του ΟΤΕ, στην οποία και θα πάρουν (...και στον ΟΤΕ) τα ηνία οι ιδιοκτητες Γερμανοί της Deutsche Telekom, καθώς μέχρι τώρα έκαναν κουμάντο ακόμη οι έλληνες! Ειναι βέβαια ήδη αποφασισμένο το δορυφορικό πακέτο, όντως γνωρίζουμε πλέον για NDS και πράγματι έχει μελετηθεί και το ενδεχόμενο για μοντούλα-κάρτα NDS συστήματος CI Plus (για το οποίο η NDS έχει ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσουν μοντούλες). Προφανώς είτε με μοντούλες (αργότερα), είτε με δέκτες (απο την αρχή) οι κάρτες θα ειναι παντρεμένες, αν και μέχρι τώρα δεν ήταν και πολύ ισχυρό το πάντρεμα του NDS, όμως ενημερώνω ότι έρχεται οσονούπω και νέα κάρτα nds4....
Τωρα για 25 HD κανάλια και μάλιστα με 15 ευρώπουλα μόνο (που θα ξεκινάνε απο 6 για τους 2000 πιλοτικούς συνδρομητές!) κι εμένα μου φαίνεται πολύ πολύ πολύ δύσκολο και το θεωρώ απίθανο να συμβεί απο την αρχή (σε 5 χρόνια μπορεί και η Nova να έχει 25 HD κανάλια...). Εγω με 5 HD κανάλια πλήρως εξελληνισμένα και με 15 ευρώ....παίρνω και 2 συνδρομές (που λεει ο λόγος) , κι ας μην έχω εξοχικό, για 25 HD κανάλια όμως και με σοβαρή ποιότητα + προφανώς και άλλα τόσα SD κανάλια θα χρειαστούν τουλάχιστον 6 αναμεταδότες, έστω κι αν κάποια μοιράζονται με το βουλγάρικο και το ρουμάνικο πακέτο! Το πιθανότερο λοιπόν ειναι να ισχύει αυτό που έγραψε ο malakudi, δηλαδή κάπου στο "σπασμένο τηλέφωνο" τα 25 dvb-s2/mpeg4 κανάλια βαφτίστηκαν HD.
Παρόλα αυτά και απ όσα γνωρίζω ως τώρα το πακέτο θα έχει και 4-5 HD κανάλια στο ξεκίνημα.
Ομως, όλα τα παραπάνω -τονίζω- πρέπει να εγκριθούν και απο τους Γερμανούς ιδιοκτήτες του ΟΤΕ στις 16 Ιουνίου!

δεν ξερω αν εχει υποθει ξανα:
απο http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_26/05/2010_402168

Επέκταση σε ενέργεια και συνδρομητική τηλεόραση από ΟΤΕ

Β. Μανδραβελης

Στην ενέργεια και στις συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης εισέρχεται ο ΟΤΕ. Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση (Γ.Σ.) των μετόχων ΟΤΕ που έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου 2010, μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνει την τροποποίηση του καταστατικού, ώστε να συμπεριληφθούν νέες δραστηριότητες. Σύμφωνα με στελέχη του ΟΤΕ, στον τομέα ενέργειας, αρχικά οι δραστηριότητες του οργανισμού θα περιοριστούν στην κάλυψη των ίδιων ενεργειακών αναγκών του οργανισμού. Ωστόσο, δεν αποκλείσθηκε στο μέλλον να υπάρξει και εμπορική δραστηριότητα του πλεονάσματος της ιδιοπαραγόμενης ενέργειας. Σε ό,τι αφορά τις συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης, ο ΟΤΕ εναρμονίζει το καταστατικό του με βάση την άδεια που απέκτησε πέρυσι από τη θυγατρική του εταιρεία HellasSat. Το θέμα αυτό απαιτεί αυξημένη πλειοψηφία για τη λήψη της σχετικής απόφασης και εκτιμάται ότι θ’ απαιτηθεί η διεξαγωγή επαναληπτικής Γ.Σ. που έχει προσδιοριστεί για 28 Ιουνίου 2010.

αρα απο τα παραπανω εχουμε εναν οριζοντα το τελος Ιουνιου...

Υπόψη πάντως ότι σύμφωνα με το ΝΙΤ της 12606Η όπως το έβαλα σε προηγούμενο μήνυμα, προβλέπονται 14 κανάλια σε αυτή τη συχνότητα. Και στην 12729Η έχουμε ήδη 18. Οπότε αν παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν, θα έχουμε ήδη 32 κανάλια σε DVB-S2/mpeg4. Και κανένα από αυτά δεν φαίνεται να είναι HD. Λογικά θα πρέπει να εμφανιστούν σε άλλη συχνότητα τα HD...

Αν βγει κάτι θα βγει από την ετήσια τακτική γενική συνέλευση (Γ.Σ.) των μετόχων ΟΤΕ

Τώρα 25 HD με τη πρώτη είναι απίθανο να γίνει.

5 κανάλια να προστίθενται το χρόνο μοιάζει το πιο πιθανό και εφικτό σενάριο.

Στο θέμα της τιμής 15 ευρώ για το full pack είναι λογικό μόνο σε συνδυασμό με triple play. Γιατί αν το δίνει σκέτο πόσο θα το βάλει σε triple play; Το μισό;

Αν πάντως θέλετε να κάνετε μια σύγκριση με το πακέτο του OTE στη Ρουμανία υπάρχει η σελίδα του Dolce με τα πακέτα και τις τιμές http://www.romtelecom.ro/personal/tv/dolce/oferte-speciale/pachet-dolce-star/. Πολλές προσφορές συνδυάζονται με δωρεάν 3 και 6 μήνες ανάλογα αν είσαι ήδη πελάτης της Romtelecom ή άν υπογράψεις σύμβαση για 14 ή 29 μήνες. Και φυσικά οι τιμές κυμαίνονται από 6 έως 15 ευρώ το μήνα για 55 και 77 κανάλια αντίστοιχα.

Εχει χωριτικοτητα ο hellas sat,χωραει ολοκληρο το πακετο(με αρκετα καναλια μαλλιστα)και χωρις μεγαλη συμπιεση,αυτο που συζιτειτε και μπορει να γινει πραξη ειναι πακετο μονο με τα Ελληνικα,με αυτο θα χτυπησουν την nova,ποσο να εχει πια αυτο το πακετακι;5 ευρω;η νοβα σου λεει πληρωσε 20...

Αν η DT παρει μεθαυριο τα ηνία δεν νομίζω οτι της ειναι δυσκολο να εμπλουτισει το πακέτο με HD . Τωρα από συμπιέσεις δεν ξερω και δεν ειμαι ειδικός αλλά την φιλοσοφία των Γερμανων την γνωριζω πολλά χρόνια .

Τωρα που βγηκε και ο ισολογισμός της Νοβα δεν νομιζω να κατσουν με σταυρωμενα χερια και θα πανε πιο γρήγορα .
Το θεμα ειναι οι 350.000 συνδρομητές είναι της μπάλας όλοι ? Γιατί αν υπαρχει χρήμα από τον ΟΤΕ & DT και χτυπήσει εκ νεου τα δικαιώματα τότε ..?

Μαχη θα γίνει και πιστευω οτι θα το πανε γρηγορα το καραβι σε όλους τους τομείς .
Οσο για το συστημα κωδικοποίησης εγω μάλλον δεν θα το καταλαβα και εγραψα Videoguard εκ παραδρομής ? Μαλλον .Μπορει να ερμηνευσα οτι θα γινει παντρεμα σαν του Sky .Οπότε αν μεθαυριο ειναι NDS ή αλλο συστημα τότε ειμαι φάουλ παρόλο οτι και αυτό εγραψα σε μετεπειτα ποσταρισμα .

Για τα HD διαβαζοντας περι συμπιεσεων που λετε εγω δεν ξερω απο αυτά, αλλά το οτι θα ανεβουν πολλά HD μπορεί οχι με την πρωτη ξαναλέω για να μην εχουμε λάθος ερμηνίες αλλά σταδιακά και οχι σε τόσο μεγαλο οριζοντα ειναι καρατσεκαρισμένο .

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Αν η DT παρει μεθαυριο τα ηνία δεν νομίζω οτι της ειναι δυσκολο να εμπλουτισει το πακέτο με HD . Τωρα από συμπιέσεις δεν ξερω και δεν ειμαι ειδικός αλλά την φιλοσοφία των Γερμανων την γνωριζω πολλά χρόνια .

Τωρα που βγηκε και ο ισολογισμός της Νοβα δεν νομιζω να κατσουν με σταυρωμενα χερια και θα πανε πιο γρήγορα .
Το θεμα ειναι οι 350.000 συνδρομητές είναι της μπάλας όλοι ? Γιατί αν υπαρχει χρήμα από τον ΟΤΕ & DT και χτυπήσει εκ νεου τα δικαιώματα τότε ..?

Μαχη θα γίνει και πιστευω οτι θα το πανε γρηγορα το καραβι σε όλους τους τομείς .
Οσο για το συστημα κωδικοποίησης εγω μάλλον δεν θα το καταλαβα και εγραψα Videoguard εκ παραδρομής ? Μαλλον .Μπορει να ερμηνευσα οτι θα γινει παντρεμα σαν του Sky .Οπότε αν μεθαυριο ειναι NDS ή αλλο συστημα τότε ειμαι φάουλ παρόλο οτι και αυτό εγραψα σε μετεπειτα ποσταρισμα .

Για τα HD διαβαζοντας περι συμπιεσεων που λετε εγω δεν ξερω απο αυτά, αλλά το οτι θα ανεβουν πολλά HD μπορεί οχι με την πρωτη ξαναλέω για να μην εχουμε λάθος ερμηνίες αλλά σταδιακά και οχι σε τόσο μεγαλο οριζοντα ειναι καρατσεκαρισμένο .

NDS και Videoguard ειναι το ιδιο

NDS = Videoguard, για την ακρίβεια NDS είναι η εταιρεία και Videoguard το σύστημα κωδικοποίησης που διαθέτει ως εμπορικό προϊόν...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Βάζω στοίχημα 1 εκατομμύριο ότι δε θα έχει 25 κανάλια HD.

Κανάλι που εκπέμπεται σε DVB-S2 με MPEG4 δεν είναι HD

100% - 1000% - 10000% το mpeg4 ως δια μαγείας έγινε hi def :tomato:

Επι του θέματος, μακάρι να υπάρξουν μοντούλες πάντως !

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Παίδες ας μείνουμε στα περί του θέματος.

Μια ερώτηση:
Επειδή δεν έχω πετύχει ενεργή την συχνότητα σε σκανάρισμα, από επίπεδο σήματος τι λέει σε σχέση με τις άλλες συχνότητες του hellasat;
Λόγω παράκεντρης θέσης δεν ξέρω αν τελικά θα μπορώ να το πιάνω ή θα χρειαστώ επιπλέον αναδιάρθρωση του setup μου.
Σε επίπεδο σήματoς σε σχέση με την συχνότητα την υπάρχουσα του ote ? 12606 H
Είναι λίγο χαμηλότερο το σήμα σε σχέση με τη 12606 αλλά θα τη λαμβάνεις άνετα.

Εγώ να δεχτώ πως ερμήνευσα λάθος το post 76. Το ίδιο προφανώς έκαναν και άλλοι χρήστες, στα post 81, 82 και 83 (αλλά και το δικό μου 84) που απορούν στα 25 κανάλια HD. Στο post 87 ο zaras27 απαντάει "Μολις μιλησα ξανα μαζί του και μου το επιβεβαιωσε .Δεν ειναι τυχαιος ειναι μεγαλο κεφάλι" επιβεβαιώνοντας τα 25 HD κανάλια. Στο post 89 το αλλάζει αναφέροντας πρώτη φορά πως θα μπουν σιγά σιγά τα HD κανάλια και 25 θα είναι κάποτε, όταν σηκωθεί και ο δεύτερος δορυφόρος. Αυτά έγραψα στο post μου που διέγραψες. Και σε αυτά έλαβα ειρωνική απάντηση με εικονίδια από τον zaras27, και απάντησα κι εγώ ειρωνικά (κακώς). Δικαιούμαι λοιπόν την κίτρινη κάρτα, αλλά όχι για το post στο οποίο επιχειρηματολογώ και το οποίο κακώς διέγραψες.

ΟΚ, αφού τόσο πολύ το θέλεις να συνεχίσεις το παιχνίδι μπλέκοντας και ποστς άλλων, να σου τονίσω οτι τα ποστς #81, #82 και #83 εκφράζουν δυσπιστία ΑΠΛΩΣ ώς προς το πλήθος και την τιμολόγηση, τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο...

Το δικό σου ποστ #84 είναι το πρώτο απο αυτή τη συστοιχία των τεσσάρων που είναι απόλυτο ("Το 5 σίγουρα δεν ισχύει. " έγραψες...).
Το ποστ #87 απαντά στις αιτιάσεις σου που αφορούν το ποστ #76 και επιβεβαιώνει το "Πανε για 25 HD καναλια" που επεξηγήθηκε νωρίτερα (και που δέχεσαι οτι ίσως το ερμήνευσες λάθος...)

Το ποστ #89 επεξηγεί (για πρώτη φορά) αυτό που αναφέρθηκε στο ποστ#76.

Εγώ λοιπόν μπήκα στο παιχνίδι που επιθυμείς και επεξήγησα τα ποστς που έθεσες. Εσύ μπορείς να μου πείς εδώ δημόσια ποιός κάνει PR του ΟΤΕ εδώ μέσα ?
Εσύ μπορεί να απαντάς επιλεκτικά, εγώ όμως έχω το δικαίωμα να σου ζητήσω να απαντήσεις και σε κομμάτια του δικού μου ποστ τα οποία (δεν θέλω να πιστεύω τεχνηέντως) αποσιώπησες...

Οταν λοιπόν με το καλό μου απαντήσεις, τότε θα σου δώσω κι εγώ την απάντηση για την "κίτρινη κάρτα" !

Φίλιππος

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Υπόψη πάντως ότι σύμφωνα με το ΝΙΤ της 12606Η όπως το έβαλα σε προηγούμενο μήνυμα, προβλέπονται 14 κανάλια σε αυτή τη συχνότητα. Και στην 12729Η έχουμε ήδη 18. Οπότε αν παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν, θα έχουμε ήδη 32 κανάλια σε DVB-S2/mpeg4. Και κανένα από αυτά δεν φαίνεται να είναι HD. Λογικά θα πρέπει να εμφανιστούν σε άλλη συχνότητα τα HD...

Πολύ σωστός και βέβαια HD με 14 ή 18 καναλια στον πομπό δεν μπορεί να γίνει!
Τα HD όπως έγραψα θα διαμοιράζονται σε 3 πακέτα (όπως γίνεται και στους Θωρ), άρα ήδη μπορούμε να κοιτάζουμε προς Βουλγαρία κατ αρχην για να δούμε τι μπορεί να μας δώσει άμεσα. Καθαρά ελληνικό 24ωρο κανάλι HD όταν η Νοβα έχει αγορασμένα τα περισσότερα προγραμματα σε αθλητικά και ταινίες δύσκολο να γίνει και το μόνο που θεωρώ άμεσα εφικτό ίσως ειναι ενα μιξ αθλητικών και ταινιών σε χαντε, όπως σκεφτεται και η Νοβα δηλαδή. Οσο για χαντε εκδόσεις ελληνικών καναλιών τύπου Mega, Ant-1. Alter κλπ ας εκπέμψουν πρώτα σε 16/9, ας αγοράσουν νέο χαντε εξοπλισμό, ας αλλάξουν όλα τα στούντιο και μετα το ξανασυζητάμε.... (Mόνο απο ΣΚΑΙ μπορούμε ίσως να ελπίζουμε που έχει δείξει ότι βλέπει πιο μπροστά σε τέτοια θέματα)
Τελος με βάση την απλή λογική και δεδομένου ότι απο την iptv connx tv δεν μπορούν να δοθούν χαντε κανάλια ακόμη με αξιοπρεπή ποιότητα δεν θεωρώ λογικό ότι ενα δορυφορικό πακέτο που θα έχει και χαντε κανάλια θα έχει το ίδιο κόστος με την iptv, δηλαδή 15 ευρώ. Αν συμβει αυτό...ποιός χαζός θα μείνει στην iptv....ολοι θα πάνε στον δορυφόρο! Ως εκ τούτου πιστεύω ότι τα 15 ευρώ θα αφορούν τα sd κανάλια που θα δίνονται δορυφορικά σε ίδια τιμή με το iptv πακετο connx tv και φαντάζομαι ότι θα προσθέσουν άλλα 10 ευρώ για όσους θέλουν να έχουν το φουλ πακέτο, μαζί και με τα χαντέ...

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Καλο ειναι παντα να μην σχολιαζουμε αρνητικα τα ποστ των υπολοιπων,και εαν θεωρουμε λανθασμενα οτι πρεπει να το κανουμε,να γινετε με εναν πιο ''ευγενικο'' τροπο,(μιλαω για το ποστ που εκανε ο χρηστης malakudi)Τα εξιγησαμε πολλες φορες,και ο χρηστης που εγραψε το αρχικο ποστ,λανθασμενα ή μη ζητησε μεχρι και συγνωμη,οποτε τουλαχιστον εγω θεορω οτι δεν αξιζει αυτην την επιθεση(απο τον χρηστη malakudi)Καλο θα ηταν να περιοριζομασταν στο θεμα του νηματος.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Καλο ειναι παντα να μην σχολιαζουμε αρνητικα τα ποστ των υπολοιπων,και εαν θεωρουμε λανθασμενα οτι πρεπει να το κανουμε,να γινετε με εναν πιο ''ευγενικο'' τροπο,(μιλαω για το ποστ που εκανε ο χρηστης malakudi)Τα εξιγησαμε πολλες φορες,και ο χρηστης που εγραψε το αρχικο ποστ,λανθασμενα ή μη ζητησε μεχρι και συγνωμη,οποτε τουλαχιστον εγω θεορω οτι δεν αξιζει αυτην την επιθεση(απο τον χρηστη malakudi)Καλο θα ηταν να περιοριζομασταν στο θεμα του νηματος.

Αφαίρεσα ήδη το quote του δικού μου ποστ που είχες βάλει εκ παραδρομής :ernaehrung004:

Οσο για τα υπόλοιπα, πιστεύω οτι όλοι μας κρινόμαστε απο τα γραφόμενα μας και το ύφος μας που αναδύει μέσα απο αυτά.

Πιστεύω οτι ήδη έγινε πολύς ντόρος, και δεν θα επιθυμούσα να συνεχιστεί περαν των εξηγήσεων που ζήτησα παραπάνω ...

Φιλικά,

Φίλιππος