Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

καλημερα σε ολους τους φιλους.Μετα απο 21 χρονια ενασχολησης με το αντικειμενο της δορυφορικης τηλεορασης ,με φωνες απο την σηζυγο οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος στην ταρατσα για απλωμα απο τα πιατα,(δορ) και με παρελαση αρκετων δεκτων και καρτων απο τα χερια μου ,οφειλω να ομολογησω οτι η συμπεριφορα του οτε ειναι το κατι αλλο πρωτοφανες για την αγορα και για τα μεγεθη ενος τοσο μεγαλου οργανισμου τοσο απο τον κυκλο εργασιων του αλλα και απο το μεγεθος και την παροχη υπηρεσιων του.Για να γινω πιο συγκεκριμενος ολα αυτα τα χρονια πακετα με καναλια,συνδρομητικες υπηρεσιες,καρτες ,εκαναν την ανακοινωση εναρξης η διαθεσης με ακριβη ημερομηνια αφου προηγουμενως για τουλαχιστον 2 με 3 μηνες νωριτερα ειχαν στησει και το site αλλα και μεσω του εντυπου τυπου ειχαν κανει και την απαραιτητη ενημερωση για τους υποψηφιους αγοραστες.Εδω λοιπον εχουμε 3 επισημες ανακοινωσεις απο το γραφειο τυπου του οτε για την δορυφορικη πλατφορμα πανω απο ενα χρονο,επισημη ανακοινωση παλι απο το γραφειο του οτε για την πιθανη εναρξη τα περασμενα χριστουγεννα,μετα εγινε αρχη φεβρουαριου και σημερα εχουμε πρωτον να μην εχει βγει η αποφαση ακομα για την ενταξη των ιδιωτικων καναλιων (γιατι αργησαν να την καταθεσουν?) δευτερον να ληξει προχθες η προθεσμια για τον διαγωνισμο μεταδοσης αθλητικου περιεχομενου (γιατι και εδω αργησαν?) και το πιο παραλογο να ανοιγουν λιστα στο 13888 για αμεση ενημερωση των υποψηφιων αγοραστων λες και αυτοι που γραφονται στην λιστα θα εχουν το προνομιο να ενημερωθουν πρωτοι η αν αποκτησουν πρωτοι το πακετο προτου βγει η διαφημηση η γινει ανακοινωση επισημα.Και επειδη κανενα oteshop και επειδη κανενας γερμανος μεχρι στιγμης δεν γνωριζει τιποτα για το αντικειμενο φανταστειτε που πηγαινει το πραγμα και χρονικα αλλα και απο πλευρας εμπορικης διαθεσης .Αυτην την στιγμη τα καναλια υπαρχουν στον δορυφορο και ουτε εχει ασχοληθει κανενας τους σε συγκριση με αλλες δορυφορικες πλατφορμες να δωσει εστω και σαν μια μικρη διαφημηση ενα σημα ,ενα logo ,η εστω και ενα test για να δει ο κοσμος.Επισης κανενας απο αυτους τους επισημους manager μετα τις τοσες αναβολες δεν εχει βγαλει καμμια ανακοινωση εστω και στα 2 μεγαλα επισημα δορυφορικα εντυπα για την καθυστερηση η την ακυρωση της πλατφορμας.Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα απο τον ΜΕΓΑΛΟ οτε παρολο που ο υπογραφων ανηκω σε αυτον ως πελατης

φιλε δεν εχεις αδικο σ'αυτα που γραφεις,αλλα εχουν καποιο δικιο και αυτοι...κακα τα ψεμματα,αν δεν εχεις τα μεγαλα ιδιωτικα καναλια και την superleague,ειναι δυσκολο να επιβιωσεις,ασε που τα περισσοτερα πιατα κοιταν τον hotbird..φυσικα δεν μιλαω για μας τους ψαγμενους,ομως εμεις ειμαστε η μειοψηφια

και εγω ειμαι πελατης του οτε και θα εξακολουθησω να ειμαι για παντα.πιστευω οτι ειναι μακραν ο καλυτερος απο υποδομες,απο εξυπηρετηση, απο τηλεφωνο, απο τα παντα ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα, και δεν το ελυσα μεσα σε δυο τρεις μερες.εγω πιστευω οτι ενας σωστος μαγαζατορας πρεπει αυτο που πουλαει να ειναι σωστο και οχι οτι ναναι.ο οτε θα βγαλει την υπηρεσια οταν ολα θα λοιτουργουν αψογα, και οχι με προβληματα και καλα κανει και δεν βιαζεται.δεν καταλαβαινω αυτην την τρελλα με το πακετο, τοσο πολυ σας καιει να το παρετε.αν βιαζεστε γιατι δεν βαζετε το conn-x tv να βλεπετε τα καναλια να ηρεμησετε.αφου ακριβως τα ιδια θα εχει και ο δορυφορος.για μενα μπραβο του οτε που δεν ανακοινωνει τιποτα παρολο που ηταν λαθος του οι προηγουμενες ανακοινωσεις.οταν θα ετοιμαστει απο ολα θα βγει και ας κανω και το δικηγορο του διαβολου η νοβα ειδατε τι προβληματα εχει με τους αποκοδικοποιητες της αυτα βλεπουν και ψαχνονται οι αντιπαλοι.

Εμένα πάντως η όλη καθυστέρηση μάλλον για υπαναχώρηση του ΟΤΕ στο θέμα της δορυφορικής μου μοιάζει, παρά για οτιδήποτε άλλο...

επειδη βιαστηκες να καταθεσεις την αποψη σου που πιστευω η το εκανες απο αγνοια η δεν εχεις ασχοληθει με τα δορυφορικα μιας και το φορουμ εδω ειναι δορυφορικα γενικα .Εγω εγραψα για την διαδικασια που ακολουθει ο κολοσος γιαυτο ειμαι και πελατης του ,δευτερον δεν ανηκω στην κατηγορια των φιλαθλων ,και αν ηθελα iptv δεν θα ανεφερα οτι ειμαι 21 χρονια στην δορυφορικη .Καθε πραγμα θελει την αναλογη υποδομη γιαυτο και εγω συμφωνω μαζι σου οτι ειμαι πελατης στην τηλεφωνια και στο internet με τις ιδιες απολαβες και ειμαι ευχαριστημενος αλλα αλλο iptv και αλλο δορυφορικη και οσοι διαβαζουν με καταλαβαινουν.Επισης μην ξεχνας οτι ο οτε ηδη προσφερει δορυφορικες υπηρεσιες στο εξωτερικο και εδω παλι αναφερομαι για τις διαδικασιες του,και μην αυταπατασαι οτι οταν θα βγει και αν βγει θα ειναι ολα ροδινα .Οσον αφορα το παραδειγμα της νοβα που αναφερεις ειναι ατυχες διοτι μην περιμενεις κανεναν δεκτη της προκοπης και ολα μεσα ξεκλειδωτα γιατι στην ελλαδα ακολουθουμε αλλη νοοτροπια.Προσωπικα εγω λοιπον απολαμβανω αυτο προσφατα http://www.satsklep.pl/index.php?s=produkt&id_prod=1835&id_kat=261&id_typu=0 πιο πριν ειχα την bulsatcom ,πιο πριν τους πολωνους και ετσι κανω το χομπυ μου με καλο περιεχομενο και προπαντων φθηνα. να εισαι καλα

Συμφωνώ με τον φίλο Rangers72, λίγο υπομονή δεν βλάπτει. Ο οτε θέλει να είναι όλα έτοιμα όταν βγεί στον αέρα, αυτό που περιμένει να τελεσιδικήσει είναι το θέμα με τα ιδιωτικά κανάλια, όταν τα πάρει κι αυτά τότε θα βγεί. Σε θέμα τιμών, προσφορών κλπ. πιστεύω είναι έτοιμος, αλλά δεν μπορεί να προσφέρει οτιδήποτε πριν ανακοινωθεί το τελικό πακέτο με τα κανάλια...

Ο οτε θέλει να είναι όλα έτοιμα όταν βγεί στον αέρα
Ότι να ναι!! Είστε σοβαροί(!) Πόσο καιρό θέλει δλδ; :D

τοσο πολυ σας καιει να το παρετε.αν βιαζεστε γιατι δεν βαζετε το conn-x tv να βλεπετε τα καναλια να ηρεμησετε
Καμία σχέση :bang: Μέρα με τη νύχτα.

δεν καταλαβαινω αυτην την τρελλα με το πακετο
Εμ δεν θα το καταλάβεις, μην το ψάχνεις.

για μενα μπραβο του οτε που δεν ανακοινωνει τιποτα
:vollkommenauf:
:bebored:​

καλημερα σε ολους τους φιλους.Μετα απο 21 χρονια ενασχολησης με το αντικειμενο της δορυφορικης τηλεορασης ,με φωνες απο την σηζυγο οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος στην ταρατσα για απλωμα απο τα πιατα,(δορ) και με παρελαση αρκετων δεκτων και καρτων απο τα χερια μου ,οφειλω να ομολογησω οτι η συμπεριφορα του οτε ειναι το κατι αλλο πρωτοφανες για την αγορα και για τα μεγεθη ενος τοσο μεγαλου οργανισμου τοσο απο τον κυκλο εργασιων του αλλα και απο το μεγεθος και την παροχη υπηρεσιων του.Για να γινω πιο συγκεκριμενος ολα αυτα τα χρονια πακετα με καναλια,συνδρομητικες υπηρεσιες,καρτες ,εκαναν την ανακοινωση εναρξης η διαθεσης με ακριβη ημερομηνια αφου προηγουμενως για τουλαχιστον 2 με 3 μηνες νωριτερα ειχαν στησει και το site αλλα και μεσω του εντυπου τυπου ειχαν κανει και την απαραιτητη ενημερωση για τους υποψηφιους αγοραστες.Εδω λοιπον εχουμε 3 επισημες ανακοινωσεις απο το γραφειο τυπου του οτε για την δορυφορικη πλατφορμα πανω απο ενα χρονο,επισημη ανακοινωση παλι απο το γραφειο του οτε για την πιθανη εναρξη τα περασμενα χριστουγεννα,μετα εγινε αρχη φεβρουαριου και σημερα εχουμε πρωτον να μην εχει βγει η αποφαση ακομα για την ενταξη των ιδιωτικων καναλιων (γιατι αργησαν να την καταθεσουν?) δευτερον να ληξει προχθες η προθεσμια για τον διαγωνισμο μεταδοσης αθλητικου περιεχομενου (γιατι και εδω αργησαν?) και το πιο παραλογο να ανοιγουν λιστα στο 13888 για αμεση ενημερωση των υποψηφιων αγοραστων λες και αυτοι που γραφονται στην λιστα θα εχουν το προνομιο να ενημερωθουν πρωτοι η αν αποκτησουν πρωτοι το πακετο προτου βγει η διαφημηση η γινει ανακοινωση επισημα.Και επειδη κανενα oteshop και επειδη κανενας γερμανος μεχρι στιγμης δεν γνωριζει τιποτα για το αντικειμενο φανταστειτε που πηγαινει το πραγμα και χρονικα αλλα και απο πλευρας εμπορικης διαθεσης .Αυτην την στιγμη τα καναλια υπαρχουν στον δορυφορο και ουτε εχει ασχοληθει κανενας τους σε συγκριση με αλλες δορυφορικες πλατφορμες να δωσει εστω και σαν μια μικρη διαφημηση ενα σημα ,ενα logo ,η εστω και ενα test για να δει ο κοσμος.Επισης κανενας απο αυτους τους επισημους manager μετα τις τοσες αναβολες δεν εχει βγαλει καμμια ανακοινωση εστω και στα 2 μεγαλα επισημα δορυφορικα εντυπα για την καθυστερηση η την ακυρωση της πλατφορμας.Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα απο τον ΜΕΓΑΛΟ οτε παρολο που ο υπογραφων ανηκω σε αυτον ως πελατης

Η εμπορική διάθεση της δορυφορικής υπηρεσίας του ΟΤΕ καθορίζεται κατά κύριο λόγο από την υπογραφή της Σύμβασης Παραχώρησης με το Δημόσιο η οποία ως γνωστόν δεν έχει ολοκληρωθεί. Χωρίς Σύμβαση, δεν μπορούν να διαφημίσουν, να κάνουν παρουσιάσεις, να δώσουν λογότυπο κλπ τουλάχιστον επίσημα.

Η συμφωνία με τα ιδιωτικά κανάλια είναι μια πονεμένη ιστορία, αν και ευχής έργο είναι να μπουν από την αρχή, υπάρχει στη μέση η αποκλειστικότητα με την NOVA την οποία έχει προσβάλει ο ΟΤΕ στην ΕΑ...οπότε αναμένουμε.

Ο διαγωνισμός για το αθλητικό περιεχόμενο είναι άσχετος, άλλωστε εταιρία που κάνει τις παραγωγές υπάρχει ...η PLD.

Για τις επίσημες ανακοινώσεις έχει γίνει κάτι σαν το βοσκό με τον λύκο...οπότε καταλαβαίνω γιατί στον ΟΤΕ κρατάνε σιγή ιχθύος. Αν δε σκεφτεί κανείς ότι αναμένονται αλλαγές στη διοίκηση τότε η σιγή είναι ακόμα ποιο δικαιολογημένη.

Last edited:
Η εμπορική διάθεση της δορυφορικής υπηρεσίας του ΟΤΕ καθορίζεται κατά κύριο λόγο από την υπογραφή της Σύμβασης Παραχώρησης με το Δημόσιο η οποία ως γνωστόν δεν έχει ολοκληρωθεί.

Η συμφωνία με τα ιδιωτικά κανάλια είναι μια πονεμένη ιστορία, αν και ευχής έργο είναι να μπουν από την αρχή, υπάρχει στη μέση η αποκλειστικότητα με την NOVA την οποία έχει προσβάλει ο ΟΤΕ στην ΕΑ...οπότε αναμένουμε.

Ο διαγωνισμός για το αθλητικό περιεχόμενο είναι άσχετος, άλλωστε εταιρία που κάνει τις παραγωγές υπάρχει ...η PLD.

Για τις επίσημες ανακοινώσεις έχει γίνει κάτι σαν το βοσκό με τον λύκο...οπότε καταλαβαίνω γιατί στον ΟΤΕ κρατάνε σιγή ιχθύος. Αν δε σκεφτεί κανείς ότι αναμένονται αλλαγές στη διοίκηση τότε η σιγή είναι ακόμα ποιο δικαιολογημένη.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Μία πονεμένη ιστορία ο προηγούμενος διαγωνισμός για τις ροές και για τις παραγωγές στον ΟΤΕ, όπως πονεμένη ιστορία και η PLD έτσι?

Αναφορικά με τον καινούργιο διαγωνισμό, έχουμε κανένα νέο?

Βρέ παιδιά τι έγινε?

Ψόφησε το thread, όπως στέρεψαν και τα νέα για τον ΟΤΕ ConnX TV SAT (ή όπως διάολο θα λέγεται) ή μήπως "σκαλίζετε" τις πηγές σας για ζουμερά νέα?

Δεν ψόφησε απλά άνοιξα το άλλο νήμα της φαγωμάρας και έμεινε αυτό να κάνει αυτό που λέει ο τίτλος του !!!!! :D

ναι αλλά δεν βλέπω και να κουνιέται τίποτα

κυρίως δεν κουνιούνται τα επίσημα χείλια

και κάτι ακόμα
εγώ που ήθελα να εισέλθω στα δορυφορικά τώρα όλο και το τρενάρω μήπως και πάρω κάποιο δέκτη ή κάτι άλλο που δεν θα είναι συμβατό με τον ΟΤΕ

για νόβα ούτε που το σκέφτομαι γιατί απλά δεν θέλω να πληρώσω τα λίγα εναπομείναντα μαλλιά της κεφαλής μου για την εθνική καταστροφή που λέγεται ποδόσφαιρο

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά η τιμή της εγκατάστασης θα είναι 50 ευρώ.
Απο αυτά το μαγαζί θα παίρνει τα 3(ευρώ).
:)

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά η τιμή της εγκατάστασης θα είναι 50 ευρώ.
Απο αυτά το μαγαζί θα παίρνει τα 3(ευρώ).
:)
ΛΑΘΟΣ φιλε, η εγκαταστηση του κατοπτρου θα έχει τιμη όσο μία εγκατασταση οποιουδήποτε δορυφορικού κατόπτρου για μία τηλεόραση ρώτα στην αγορα και θα μαθεις....Η τιμη του εξοπλισμού κεραία και τα υπόλοιπα θα είναι περίπου 55 euro:a0210:

Είδα τυχαία, πότε άνοιξε το νήμα, 14-05-2010, 20:20
Ενδιαφέρον είναι πάντως που περίπου 1 χρόνο μετά, δεν έχει αλλάξει κάτι το ουσιαστικό.....:grandpa: