Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

ΛΑΘΟΣ φιλε, η εγκαταστηση του κατοπτρου θα έχει τιμη όσο μία εγκατασταση οποιουδήποτε δορυφορικού κατόπτρου για μία τηλεόραση ρώτα στην αγορα και θα μαθεις....Η τιμη του εξοπλισμού κεραία και τα υπόλοιπα θα είναι περίπου 55 euro:a0210:

Μάλλον λαθος κάνεις εσύ.
Για ρωτα.
Επίσημα θα κάνει 50 ευρώ.
Τώρα αν εσυ την βάλεις με 55, τι να πω.
Οσο για τον εξοπλισμό έχουμε πει. Με αυτά που ξέρουν αυτοί που ξέρουν θα μπορείς να τον πάρεις και δωρεάν με ετήσιο συμβόλαιο.
Επίσεις τα μαγαζιά ΔΕΝ θα έχουν αποκωδικοποιητή(όποιος και να είναι αυτός. Δεν ξέρω και δεν με αποσχολεί). Αυτός θα υπάρχει σε oteshop και σε μεγάλες αλυσίδες.
Επίσεις θα μπορείς να κάνεις και αγορά online απο το site τους
Αυτά μου είπαν αυτά σας λέω

Μάλλον λαθος κάνεις εσύ.
Για ρωτα.
Επίσημα θα κάνει 50 ευρώ.
Τώρα αν εσυ την βάλεις με 55, τι να πω.
Οσο για τον εξοπλισμό έχουμε πει. Με αυτά που ξέρουν αυτοί που ξέρουν θα μπορείς να τον πάρεις και δωρεάν με ετήσιο συμβόλαιο.
Επίσεις τα μαγαζιά ΔΕΝ θα έχουν αποκωδικοποιητή(όποιος και να είναι αυτός. Δεν ξέρω και δεν με αποσχολεί). Αυτός θα υπάρχει σε oteshop και σε μεγάλες αλυσίδες.
Επίσεις θα μπορείς να κάνεις και αγορά online απο το site τους
Αυτά μου είπαν αυτά σας λέω

Η τιμή του κεραιοσυστήματος που θα δίνει ο ΟΤΕ θα είναι 55€ όχι 50...εννοειται ότι ο κάθε συνδρομητης μπορεί να βάλει μόνο του οποιοδήποτε κεραία θέλει.
Μια απλή εγκατάσταση θα στοιχίζει 70€ (με ΦΠΑ)

Και αυτή είναι η αλήθεια για την εγκατάσταση του πακέτου........

Πότε βγαίνει είπαμε ?????

Σήμερα έφτασε ο δέκτης.

ΚΑΟΝMEDIA B3202NSO

DVB-S/S2, DVB-T, 2 scart, HDMI, USB 2.0, S/PDIF Optical, RJ 45, RF Loop Through, CVBS, Y/Pb/Pr, 576p, 720p, 1080i.

Από διαστάσεις είναι αρκετά μαζεμένο. Η συσκευασία περιέχει τροφοδοσία, τηλεκοντρόλ, μπαταρίες, ένα καλώδιο scart. Η συνδρομητική κάρτα βρίσκεται μέσα στο card reader.

Τα λοιπά παρελκόμενα θα τα φέρει ο τεχνικός με την εγκατάσταση. Τώρα το πότε είνα ένα θέμα. Υπάρχει μια διαδικασία εκπαίδευσης και πιστοποίησης τεχνικών που ελπίζω να μην κρατήσει πολύ.

Αυτά για την ώρα. Αν μπορέσω θα ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες.

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Σήμερα έφτασε ο δέκτης.

ΚΑΟΝMEDIA B3202NSO

DVB-S/S2, DVB-T, 2 scart, HDMI, USB 2.0, S/PDIF Optical, RJ 45, RF Loop Through, CVBS, Y/Pb/Pr, 576p, 720p, 1080i.

Από διαστάσεις είναι αρκετά μαζεμένο. Η συσκευασία περιέχει τροφοδοσία, τηλεκοντρόλ, μπαταρίες, ένα καλώδιο scart. Η συνδρομητική κάρτα βρίσκεται μέσα στο card reader.

Τα λοιπά παρελκόμενα θα τα φέρει ο τεχνικός με την εγκατάσταση. Τώρα το πότε είνα ένα θέμα. Υπάρχει μια διαδικασία εκπαίδευσης και πιστοποίησης τεχνικών που ελπίζω να μην κρατήσει πολύ.

Τυχερέ σε περιμένουμε !:grinning-smiley-043

Σήμερα έφτασε ο δέκτης.

ΚΑΟΝMEDIA B3202NSO

Πιλοτικό;

Σήμερα έφτασε ο δέκτης.

ΚΑΟΝMEDIA B3202NSO

Που βρίσκεσαι??? Όλο και κάποιος θα είναι κοντά να πεταχτεί ν α στα εγκαταστήσει, τσάκα-τσάκα για να αρχίσει το feedback!!!:firstprize:

Σήμερα έφτασε ο δέκτης.

ΚΑΟΝMEDIA B3202NSO

Αυτή η διαδικασία πάντως γίνεται και στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι.Όσον αφορά τα υπόλοιπα,ήδη τα oteshop έχουν προμηθευτεί τους δέκτες.Από όσο γνωρίζω στην αρχή από την τηλ.υποστήριξη ''πιλοτικά'' θα δίνεται το πακέτο.Δηλαδή όπως και στην IPTV πλατφόρμα.Αυτά για την ώρα :):).

Last edited:
Σήμερα έφτασε ο δέκτης.

ΚΑΟΝMEDIA B3202NSO

Οριστε βρε σεις που λεγατε, ψιλοξεκιναει :grandpa:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ THREAD ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ CONNX TV SAT...

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ 13888 ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ -ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ- ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΕΛΗ ΦΛΕΒΑΡΗ...

ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ...

Καλώς μας ήρθες, αν θέλεις γράφε με πεζά γιατί τα κεφαλαία στο νετ είναι σαν να φωνάζεις....

ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ...

Και εγω επικοινωνησα με 13888 σημερα αλλα δεν μου ζητησαν τηλ. :frown:

Last edited:
Και εγω επικοινωνησα με 13888 σημερα αλλα δεν μου ζητησαν τηλ. :frown:

Πάντως μου είπαν για τέλος Φλεβάρη.
Και με ρώτησαν απο μόνοι τους αν θέλω να ενημερωθώ τηλεφωνικά για την έναρξη της υπηρεσίας.

Τι να πω...
Ας κάνουμε υπομονή...
Δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο...

Kαλημέρα και καλώς σας βρήκα..
Είμαι και γω νέος στο forum, αν και έχω διαβάσει όλα τα θέματα του ΟΤΕ tv πρίν γραφτώ ώστε να μπορώ να συμμετέχω χωρίς να κουράζω με άσκοπες ερωτήσεις. Ο δέκτης που δίνουν της KAON δείχνει αρκετά καλός για ιδιοκτησιακός και σίγουρα αν δουλέυουν τα βασικά όπως diseqc και ενεργοποίηση πάνω απο 2 δορυφόρων (γνωρίζω πολύ καλά ότι στην ΚΑΟΝ πρέπει να το ζητήσεις αυτό) και σε συνάρτηση με ένα αξιοπρεπές περιεχόμενο με ΗD κανάλια τότε όλα θα πάνε καλά με τον ΟΤΕ και θα πάρει κάποιο καλό μερίδιο αγοράς. Αναμένουμε λοιπόν!