vasilakis_1
Established Member
- 20 June 2006
- 263
Θα τους δώσει να πιουν όπως είπε και ο vasilakis1 "καλά κρασιά"!!!Ο Γαμπρίτσος ήταν από τα πολύ βασικά στελέχη της Nova. Αν πάει στον ΟΤΕ, θα του δώσει μεγάλο πλεονέκτημα.
Τι δουλειά έχει η απεργία με τα άτομα που δουλεύουν στο δορυφορικό κομμάτι ????
Κάπου τα έχεις μπερδέψει...... στο συγκεκριμένο project δουλεύουν συγκεκριμένοι άνθρωποι, οι οποίοι αν δεν βγει στον αέρα η πλατφόρμα τότε μάλλον θα πάνε στα σπίτια τους γιατί είναι με σύμβαση και όχι οι γνωστοί μόνιμοι....
Το έχουμε ξαναπεί, το πρόβλημα είναι η άδεια που περιμένουν...
Εσεις πιστεύετε δηλαδή πως μόνο η άδεια είναι? Γιατί η άδεια είναι το τυπικό κομμάτι.....που αν ταχεις κάνει σωστά θα στην δώσουν αργά ή γρήγορα. Μήπως όμως φοβούνται πλέον?? Επειδή τόσο που άργησαν τους έπιασε κι η μπόρα (οικονομική κρίση)???
Τέλος ακόμα κι αν μπουν στο παιχνίδι της "πίτας" της δορυφορικής τηλεόρασης.....με ποια τιμή πιστεύετε ότι θα μπορούσε το πακετάκι να "πιάσει"??? Γιατί νομίζω ότι πλέον ο κόσμος "ξύπνησε" αλλά και έχει "σπαστεί"!! Και σου "λέει" εσύ πχ: θα μου δίνεις κύπελλο ελλάδος και ισπανία, εσύ θα μου δίνεις πρωτάθλημα ελλάδος και αγγλία......δηλαδή σε λίγο μήπως θα πρέπει να πληρώνω και τρίτο πακέτο για να χω τις υπόλοιπες χωρες και β' εθνική?!
τα συμπεράσματα δικά σας......
Από αυτά που έχεις γράψεις βγάζω το συμπέρασμα ότι μάλλον δεν έχεις ιδέα για το πως βγαίνει μια δορυφορική πλατφόρμα στον αέρα....
Έχουν ξοδευτεί μεγάλα ποσά, ο εξοπλισμός υπάρχει ήδη για να δωθεί στους συνδρομητές όταν παρθεί η άδεια, το πακέτο δουλεύει ήδη εσωτερικά και πιλοτικά και κάποιοι το έχουμε δει και το έχουμε δοκιμάσει..
Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.....
Εσεις πιστεύετε δηλαδή πως μόνο η άδεια είναι? Γιατί η άδεια είναι το τυπικό κομμάτι.....που αν ταχεις κάνει σωστά θα στην δώσουν αργά ή γρήγορα. Μήπως όμως φοβούνται πλέον?? Επειδή τόσο που άργησαν τους έπιασε κι η μπόρα (οικονομική κρίση)???
Τέλος ακόμα κι αν μπουν στο παιχνίδι της "πίτας" της δορυφορικής τηλεόρασης.....με ποια τιμή πιστεύετε ότι θα μπορούσε το πακετάκι να "πιάσει"??? Γιατί νομίζω ότι πλέον ο κόσμος "ξύπνησε" αλλά και έχει "σπαστεί"!! Και σου "λέει" εσύ πχ: θα μου δίνεις κύπελλο ελλάδος και ισπανία, εσύ θα μου δίνεις πρωτάθλημα ελλάδος και αγγλία......δηλαδή σε λίγο μήπως θα πρέπει να πληρώνω και τρίτο πακέτο για να χω τις υπόλοιπες χωρες και β' εθνική?!
τα συμπεράσματα δικά σας......
Καλημέρα παιδιά!!
Μιλάμε οι άνθρωποι είναι άπαιχτοι και μακάρι να το διατηρήσουν. Τηλεφώνησα χθες στο 13888 για μία αλλαγή στο υπάρχον πακέτο μου του Conn-X και ρώτησα την υπάλληλο για το δορυφορικό. Η κοπέλα μου κάνει πως δεν έχει ιδέα, αλλά θα σημειώσει το νούμερο μου για να με ενημερώσει μόλις ξέρει κάτι. Είκοσι λεπτά αργότερα μου τηλεφώνησε άλλος υπάλληλος από τον ΟΤΕ και μου είπε πως το όλο πακέτο θα διανεμηθεί σύντομα πριν το καλοκαίρι, χωρίς να ξέρουν πότε ακριβώς, καθώς έχει να κάνει με θέματα νομικά (ακριβώς έτσι μου είπε) και το πακέτο θα πωλείται ακριβώς όπως και το Conn-X σε διάφορα καταστήματα! Με ρώτησε αν έχω Nova και είπε ότι το σημείωσε για να με έχει λέει υπόψιν του για άμεση ενημέρωση. Για το αν θα είναι παντρεμένη η κάρτα είπε ότι τέτοιες λεπτομέρειες δεν μπορεί να δώσει γιατί ακόμη δεν ξέρουν.
Ξέρω ότι τα περισσότερα τα γνωρίζουμε, αλλά είπα να προσθέσω και εγώ την δική μου εμπειρία, έτσι για το ιστορικό της υπόθεσης ρε γαμώτο...
η iptv παντως καλα παει 50000 κοσμο εχει, και να μη βγαλουν το δορυφορικο δε χαλασε κ ο κοσμος...
Μα θελουμε να βλεπουμε κυριε.... και θελουμε να πιασει και ο π-οτε. Και θελουμε να υπαρχει ανταγωνισμος, αλλα θελουμε να ειναι και σε λογικες τιμες. Αν ειναι να υπαρχουν δυο παροχη και να μην εχουν πελατες, ποιο θα ειναι το οφελος σε εμας τους καταναλωτες?Ακόμα κι αν είναι έτσι τα πράγματα, εσύ με τί χαλιέσαι? Πιάσει δεν πιάσει το πακέτο θα έχεις κάποιο πρόβλημα? Ούτως ή άλλως από τα γραφόμενά σου δεν έχεις ούτε nova, οπότε τι στενοχωριέσαι σε πόσα πακέτα θα σπάσουν τα πρωταθλήματα? Τπτ δεν βλέπεις τώρα, τπτ δε θα βλέπεις και μετά!
Εδώ αγόρασαν οι Γερμανοί τον Άλφα και η έγκριση από το ΕΣΡ ήρθε ένα εξάμηνο μετά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.