Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Το νομικό θέμα αναλύαμε τόση ώρα και όχι το έαν πρέπει να κλειδωθούν,αυτό είναι βέβαιο.

Έχουμε νέα,υπάρχουν 2 πιθανές περίοδοι για να ξεκινήσει,η μια είναι τον Σεπτέμβριο και η άλλη στις αρχές του επόμενου έτους,αυτό γίνεται ώστε να λανσαριστούν μαζί τα HD κανάλια.Δεν έχουν μαζευτεί ακόμα τα δικαιώματα.Απλά αναμένουμε νέα.

Θα δούμε,ποτέ δεν ξέρεις,αυτές είναι ενδεικτικές ημερομηνίες οι οποίες μπορεί να μεταβληθούν λίγο.Τουλάχιστον αυτά γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

58η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΤΕ

Το όγδοο θέμα που αφορά στην τροποποίηση του άρθρου 2 (Σκοπός) του ισχύοντος Καταστατικού της Εταιρείας με σκοπό την επέκταση των δραστηριοτήτων της, δεν συζητήθηκε καθώς για το θέμα αυτό, σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό, όταν συζητείται για πρώτη φορά, θα πρέπει να υπάρχει η αυξημένη απαρτία των 2/3 του Μετοχικού Κεφαλαίου. Το θέμα αυτό θα συζητηθεί στην Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της 28ης Ιουνίου 2010 προκειμένου να ληφθεί απόφαση επ’ αυτού.

http://www.ote.gr/portal/page/porta...eases_announcements_basket/160610_pr_58th_agm

Δεν πιστεύω ότι έχει σχέση με τα δικαιώματα.8 μήνες συζητήσεων χρειάζονται για τα δικαιώματα; Άντε για ιδιόκτητο HD κανάλι να το συζητήσουμε. Άμα το πάνε 2011 μάλλον δεν θα είναι ακόμα έτοιμοι.

Last edited:
Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει και η σκέψη για πρόταση προς τη Nova για αυτό και η καθυστέρηση. Από πότε λεγεται ότι θα ξεκινήσει ο ΟΤΕ; Από το 2008; Και κάθε φορά νέα καθυστέρηση, νεά ημερομηνία πιθανής έναρξης.

Εδώ που τα λέμε, το dorcel δεν είναι ΧΧΧ κανάλι, θεωρείται Χ κανάλι ...
Το ότι ο OTE ήταν fta αυτές τις μέρες, από ‛δώ το έμαθα, δεν πρέπει να τίθεται καν τέτοιο ζήτημα, διότι είναι καθαρά για τεχνικούς λόγους (ας το πούμε έτσι) και νομίζω αυτά εδώ
εχω τον technomate6900hdcombo super+,ενω μου κατεβασε τα 32 καναλια,με καλο σημα,βλεπω εικονα για λιγα δευτερολεπτα κ μετα κλειδωνει
Ίσως ο δέκτης του φίλου μπερδεύεται από την ύπαρξη flag κωδικοποίησης NDS στο κανάλι (και ας είναι FTA)
τους καλύπτουν
Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό το σκεπτικό
Συνήθως δεν κάθονται τα παιδιά να γυρνάνε όλα τα κανάλια σε όλους τους δορυφόρους και να παρακολουθούν πορνό,πάντως σε κάθε περίπτωση όλη την ευθύνη την έχεις εσύ για το τι λαμβάνεις στον δέκτη σου ειδικά σε δοκιμές.
Αλλά, για να πω κι εγώ τη γνώμη μου περί ποιότητας εικόνας – έτσι όπως έπαιζαν αυτές τις μέρες, για σύγκριση ούτε λόγος, μες στη συμπίεση και τα artifacts

Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει και η σκέψη για πρόταση προς τη Nova για αυτό και η καθυστέρηση. Από πότε λεγεται ότι θα ξεκινήσει ο ΟΤΕ; Από το 2008; Και κάθε φορά νέα καθυστέρηση, νεά ημερομηνία πιθανής έναρξης.

Τί είδους πρόταση; Τότε ήταν φήμες.Τώρα τα κανάλια είναι στον δορυφόρο.

Προφανώς παίζονται πολλά κάτω από το τραπέζι μεταξύ νόβα και οτε.....

Εννοείτε σε θέματα συνεργασίας ή αθέμιτου ανταγωνισμού; Γιατί έτσι όπως το λέτε εγώ καταλαβαίνω ή ότι υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός ή υπάρχει περίπτωση να πάρει ο οτε "μίζα" από την nova για να κρατήσει τα κεκτημένα της.

Αυτό το ξέρουν μόνο τα κεφάλια των δύο εταιρειών.....

Παζάρια γίνονται παντού μεταξύ εταιρειών...

Υπάρχουν τα προβλήματα με την νομοθεσία πχ ότι ο δέκτης του 2ου παρόχου πρέπει να είναι συμβατός με την κάρτα του δεύτερου και έτσι η νοβα πρέπει να ξεκλειδώσει την κάρτα της κτλπ κτλπ

Καλησπέρα σε όλους

Εδώ και αρκετές ημέρες παρακολουθώ το νήμα μιας και λέω να κάνω το ξεκίνημα μου με τα δορυφορικά με το νέο πακέτο του ΟΤΕ. Μια είδηση που βρήκα στο Internet, όχι κάτι που δεν ξέρουμε βέβαια :)

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=31116&catid=14

Γνωστό,στο παρόν νήμα αναφέρονται και τα κανάλια που μεταδίδονται.

Εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να τα καρεβασω. 12729h dvb-s2 8qpsk 30000 3/4 δεν είναι; Σε dm800. Λειτουργούν συνέχεια τώρα;

Κι εγώ μετά κοπων και βασάνων τα πήρα μια φορά. Αλλά για να το κατεφέρω αυτό έπρεπε να περάσω στο satellites.xml τον transpoder. Για κάποιο λόγο χειροκινητα δεν έπαιρνε τίποτα.. (ίσως η έκδοσή μου).

Εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να τα καρεβασω. 12729h dvb-s2 8qpsk 30000 3/4 δεν είναι; Σε dm800. Λειτουργούν συνέχεια τώρα;

xmm να σου πω και γω κατα καιρους κανω προσπαθειες αλλα η συχνοτητα δεν κατεβαινει σε DM 8000 ...
Ισως δεν την πετυχαινω γιατι δεν λειτουργει συνεχως ???

Προετοιμάζεται ο ΟΤΕ για το εγχείρημα του στη δορυφορική συνδρομητική τηλεόραση. Ο οργανισμός παρέλαβε το πρώτο πακέτο των αποκωδικοποιητών και των λοιπών μηχανημάτων , ενώ συνεχίζει τις δοκιμαστικές μεταδόσεις από το δορυφόρο, με στόχο να είναι έτοιμος το Σεπτέμβριο.

http://media-industry.blogspot.com/2010/06/848.html

Δλδ το οριστικο συστημα μεταδοσης θα ειναι το DVB-s2?
Αυτο σημαινει οτι ειτε πρεπει να αγορασουμε δεκτη HD για να γινουμε συνδρομητες, ειτε πρεπει να περιμενουμε να αγορασουμε τον ιδιοκτησιακο δεκτη. Ξερουμε κατι για τον δεκτη του ΟΤΕ?