εχω τον technomate6900hdcombo super+,ενω μου κατεβασε τα 32 καναλια,με καλο σημα,βλεπω εικονα για λιγα δευτερολεπτα κ μετα κλειδωνει
τους καλύπτουνΊσως ο δέκτης του φίλου μπερδεύεται από την ύπαρξη flag κωδικοποίησης NDS στο κανάλι (και ας είναι FTA)
Αλλά, για να πω κι εγώ τη γνώμη μου περί ποιότητας εικόνας – έτσι όπως έπαιζαν αυτές τις μέρες, για σύγκριση ούτε λόγος, μες στη συμπίεση και τα artifactsΣυνήθως δεν κάθονται τα παιδιά να γυρνάνε όλα τα κανάλια σε όλους τους δορυφόρους και να παρακολουθούν πορνό,πάντως σε κάθε περίπτωση όλη την ευθύνη την έχεις εσύ για το τι λαμβάνεις στον δέκτη σου ειδικά σε δοκιμές.
Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει και η σκέψη για πρόταση προς τη Nova για αυτό και η καθυστέρηση. Από πότε λεγεται ότι θα ξεκινήσει ο ΟΤΕ; Από το 2008; Και κάθε φορά νέα καθυστέρηση, νεά ημερομηνία πιθανής έναρξης.
Εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να τα καρεβασω. 12729h dvb-s2 8qpsk 30000 3/4 δεν είναι; Σε dm800. Λειτουργούν συνέχεια τώρα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.