Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Καθόλου κουφό,θα σε βάλει στην λίστα αναμονής για το δοκιμαστικό,είχε γίνει και με το iptv.

Πριν από λίγο αφου δεχομαι τηλ από τον ΟΤΕ μου λενε αφου πληρωνω το τηλ και ιντερνετ κανονικα να με βαλουν σε προγραμμα για δωρεαν αστικές κ υπεραστικές και τζαμπα το connex tv ! Δωρεαν τον δεκτη !.

τι κριμα που δεν εχω τηλεφωνικη συσκευη στο σπιτι. εχω οτε και connex αλλα δεν χρησιμοποιω το τηλεφωνο. και γιαυτο δεν εχω βαλει συσκευη. θα τους κανω ενα τηλεφωνο να δω αν παρω την "προσφορα" ...

Δεν είπα είναι πρόβλημα, δε με έπιασες, είπα ότι είναι αναπόφευκτο και λογικό.

Κατάλαβα,γιατί έτσι όπως το έθεσες μπορεί να βγεί λάθος συμπέρασμα.

Έχουμε νέα για τα κανάλια που πρόκειται να προστεθούν,μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε το TLC(Discovery Networks)Αλλά υπάρχουν βλέψεις για το Discovery Europe HD στην ίδια τιμή!Υπάρχει περίπτωση να μπεί και το Discovery Health αλλά και το National Geographic.(Το τελευταίο προαπαιτεί συγκεκριμένο αριθμό συνδρομιτών).

Βρε παλικάρια, τι έχω χάσει; ξεκίνησε η εμπορική διάθεση του δορυφορικού πακέτου;
Πες τε στον μετανάστη, να καταλάβει!

Βρε παιδια δεν υπαρχει νομος που λεει οτι ολα τα ηλεκτρονικα εχουν δυο χρονια εγγυηση ,ε και οι περισοτεροι δινουν ενα ,αμα ομως τους κυνηγησεις κανουν την παπια,ετσι λοιπον απο οτι ξερω σε ολη την ευρωπη ολοι οι καταναλωτες πρεπει να εχουμε προσβαση σε ολα τα δορυφορικα και επιγεια καναλια οταν θελουμε να τα αγορασουμε και οι παροχοι ειναι υποχρεωμενοι να μας βοηθουν ,ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορει να με υποχρεωσει να παρω δεκτη ΜΗ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ αντιθετα υποχρεουται με καθε μεσω να μου δωσει προσβαση στις υπερεσιες του ΕΦΟΣΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΝΩ . ΣΩΣΤΑ Η ΛΑΘΟΣ?

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Βρε παιδια δεν υπαρχει νομος που λεει οτι ολα τα ηλεκτρονικα εχουν δυο χρονια εγγυηση ,ε και οι περισοτεροι δινουν ενα ,αμα ομως τους κυνηγησεις κανουν την παπια,ετσι λοιπον απο οτι ξερω σε ολη την ευρωπη ολοι οι καταναλωτες πρεπει να εχουμε προσβαση σε ολα τα δορυφορικα και επιγεια καναλια οταν θελουμε να τα αγορασουμε και οι παροχοι ειναι υποχρεωμενοι να μας βοηθουν ,ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορει να με υποχρεωσει να παρω δεκτη ΜΗ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ αντιθετα υποχρεουται με καθε μεσω να μου δωσει προσβαση στις υπερεσιες του ΕΦΟΣΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΝΩ . ΣΩΣΤΑ Η ΛΑΘΟΣ?

Σωστά τα λες αλλά πριν αρχήσεις να πληρώνεις υπογράφεις ένα συμβόλαιο που εξηγεί πως συμφωνείς ρητά με τους παραπάνω όρους,οπότε και δεν μπορείς να πεις απολύτως τίποτα.Ο δέκτης λογικό είναι να μην τον επιλέγει ο καθένας μας,και δεν μπορούν να διατεθούν πάνω από 2-3 δέκτες,προπάντων πρέπει να είναι προσιτοί στο ευρύ κοινό,δείτε πχ το conn-x tv,δείνει τον δέκτη χωρίς σκληρό δωρεάν,και υποστηρίζει HD,Dolby Και όλα τα σχετικά.

HeHe, αυτό τώρα μου θύμισε την αρχή της dsl και τα κάτι τελείως καμμένα modem που μας δίναν, όχι πως τα τωρινά είναι καλά, αλλά τουλ σηκώνουν κάποιες ρυθμίσεις . . .

Οι πληροφορίες μου αναφέρουν πως το πακέτο θα ξεκινήσει χωρίς ούτε ένα (1) κανάλι HD. Όσοι λοιπόν περιμένουν το θαύμα από τον ΟΤΕ και 25 HD κανάλια καλό είναι να κρατούν μικρό καλάθι.

Οι πληροφορίες μου αναφέρουν πως το πακέτο θα ξεκινήσει χωρίς ούτε ένα (1) κανάλι HD. Όσοι λοιπόν περιμένουν το θαύμα από τον ΟΤΕ και 25 HD κανάλια καλό είναι να κρατούν μικρό καλάθι.

Δεν πειράζει...ας ξεκινήσει ακόμα και έτσι. Το ζητούμενο ειναι να υπάρχει ανταγωνισμός και όσα καλά αυτός μπορεί να φέρει για τον τελικό καταναλωτή. Θεωρώ οτι ο ΟΤΕ έχει όλα τα μέσα να εμπλουτίσει σύντομα το μπουκέτο του και με HD κανάλια...

Δεν πειράζει...ας ξεκινήσει ακόμα και έτσι. Το ζητούμενο ειναι να υπάρχει ανταγωνισμός και όσα καλά αυτός μπορεί να φέρει για τον τελικό καταναλωτή. Θεωρώ οτι ο ΟΤΕ έχει όλα τα μέσα να εμπλουτίσει σύντομα το μπουκέτο του και με HD κανάλια...

Σίγουρα, άλλωστε στην τιμή που φαίνεται ότι θα βγει είναι μία πολύ τίμια πρόταση. Απλώς να μη περιμένουμε πάρα πολλά για να μην απογοητευτούμε αργότερα. Ο ανταγωνισμός σίγουρα θα βοηθήσει.

Σίγουρα, άλλωστε στην τιμή που φαίνεται ότι θα βγει είναι μία πολύ τίμια πρόταση. Απλώς να μη περιμένουμε πάρα πολλά για να μην απογοητευτούμε αργότερα. Ο ανταγωνισμός σίγουρα θα βοηθήσει.

Είναι γεγονός ότι δεν έχουν μαζευτεί ακόμα όλα τα δικαιώματα ώστε να ανέβει το HD πακέτο,υπάρχουν 2 λύσεις η μια να περιμένει και η δεύτερη να ανέβει το πακέτο των SD και το επόμενο αργότερα.Από ότι γνωρίζω δεν θέλουν να ανέβουν με 3 HD κανάλια όπως η nova,πάντως αναμείνατε,στο άμεσο μέλλον θα έχετε και άλλα νέα...

Είναι γεγονός ότι δεν έχουν μαζευτεί ακόμα όλα τα δικαιώματα ώστε να ανέβει το HD πακέτο,υπάρχουν 2 λύσεις η μια να περιμένει και η δεύτερη να ανέβει το πακέτο των SD και το επόμενο αργότερα.Από ότι γνωρίζω δεν θέλουν να ανέβουν με 3 HD κανάλια όπως η nova,πάντως αναμείνατε,στο άμεσο μέλλον θα έχετε και άλλα νέα...

Αυτή η χώρα έχει ...ένδοξο παρελθόν, όλοι μας υπόσχονται λαμπρό μέλλον, αλλά μόνιμα έχουμε ζήτημα με το ...παρόν!
Ας μας δώσουν ο,τι έχουν ευχαρίστηση τέλος πάντων και θα δούμε τί θα κάνουμε(σε σχέση και με την οικονομική συγκυρία...)

Αυτο με την τιμη την προσιτη το εχω ακουσει και εγω οποτε και αν δωσει καρτα η μοντουλα στην τιμη περιπου του iptv πακετου θα παει καλα σαν πακετο αν και θα παραμεινη το προβλημα του αλλου δορυφορου και του δευτερου πιατου.....................

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Αυτο με την τιμη την προσιτη το εχω ακουσει και εγω οποτε και αν δωσει καρτα η μοντουλα στην τιμη περιπου του iptv πακετου θα παει καλα σαν πακετο αν και θα παραμεινη το προβλημα του αλλου δορυφορου και του δευτερου πιατου.....................

Εάν σου έδιναν δηλαδή προσφορά παρόμοια με αυτήν της forthnet-nova,μείον 20% ή απλά με 13 ευρώ έκανες την δουλειά σου,ποιός ο λόγος να παραμείνει το πιάτο στον Hotbird;