Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Δεν θα έπρεπε ο ΟΤΕ να κάνει καμιά ανακοίνωση τώρα που η Nova ξεκινά τα HD κανάλια της ώστε να πάρει -αν είναι ανταγωνιστικό το πακέτο- πελάτες; Πολύ ησυχία έχει πέσει.....

δεν νομιζω να τιθεται θεμα ανταγωνισμου μιας και η nova δειχνει κατ'αποκλειστικοτητα ελληνικο+αγγλικο πρωταθλημα, ενω το conx ισπανικο,
ανομοια μεγεθη νομιζω που δεν συγκρινονται

Σε καποιον τεχνικο που πηγα σημερα στο περιστερι να παρω καλωδιο , μου ειπε οτι πολυ συντομα θα ξεκινησει το Conn-x sat και οτι θα ειναι κ επισημος προμηθευτης-τεχνικος ..

Την επόμενη εβδομάδα παραλαμβάνω εξοπλισμό (πιάτο και αποκωδικοποιητή) και θα ενημερώσω αμέσως και αναλυτικά για το τι περιλαμβάνει το πακέτο.
Ο αποκωδικοποιητής είναι σίγουρα MPEG-4 και θα πιάνει τα κανάλια της Digea.

Εν αναμονή της παραλαβής

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Την επόμενη εβδομάδα παραλαμβάνω εξοπλισμό (πιάτο και αποκωδικοποιητή) και θα ενημερώσω αμέσως και αναλυτικά για το τι περιλαμβάνει το πακέτο.

Εν αναμονή της παραλαβής

Σαν beta tester σε επέλεξαν ή άρχισε σιωπηλά η εμπορική διάθεση?

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Σαν beta tester σε επέλεξαν ή άρχισε σιωπηλά η εμπορική διάθεση?

Με πρόλαβες! Ήταν η επόμενή μου ερώτηση :a0210: :grinning-smiley-043

Aυτό που έχω μάθει από τεχνικό εξουσιοδοτημένο είναι πως η εμπορική εκμετάλευση θα ξεκινήσει από Οκτώβρη, και όπως έχει ξαναειπωθεί η υπηρεσία θα παρουσιαστεί κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Τα κανάλια θα είναι μόνο αυτά που βλέπουμε κατά διαστήματα στη 12729; Γιατί, με εξαίρεση 4-5, τα υπόλοιπα είναι...

Soto έπρεπε να βάλεις ένα "ΖΜ" μπροστά από το Π.......:BDGBGDB55:

Εν αναμονή της παραλαβής

Δώσε πληροφορίες στον λαό.....!!! -bye-