Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Όλα θα διορθωθούν φίλε μου. Λίγο υπομονή. Περιμένουμε τη δεύτερη συχνότητα για το tring που θα βελτιώσει τα πάντα. Κι αυτό θέμα χρόνου είναι. Εδώ υπομέναμε 10 χρόνια τους αγάδες της νοβας, στο tring θα κολλήσουμε;
Για να κάνει όλα αυτά που λες πρέπει να ανεβεί ο νέος δορυφόρος αφού ο υπάρχων είναι ετοιμόρροπος. Ο καινούργιος από τι λένε με το ζόρι προλαβαίνει το 2011. Και φυσικά εάν καταφέρει και ανεβεί και δεν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα πάλι.

Last edited:
Συμφωνώ, αυτό είναι θέμα της eutelsat όμως και όχι του tring. Ελπίζω κι εγώ ν ανέβει γρήγορα αυτός ο δορυφόρος. Απο κει και πέρα τα υπόλοιπα είναι ειλημμένες αποφάσεις. Γι αυτό και είπα είναι θέμα χρόνου.

Σε ότι αφορά το Tring και το ότι δείχνει ελληνικό πρωτάθλημα, πρέπει να καταλάβετε πως αν οποιαδήποτε στιγμή αυτός που έχει τα δικαιώματα για το ελληνικό πρωτάθλημα (σήμερα η Nova) νιώσει ότι απειλείται το μερίδιό του από τα δικαιώματα του Tring, αυτά είτε θα κοπούν άμεσα είτε θα περιοριστούν σε αγώνες β' διαλογής. Κανείς που δίνει 180 εκατομμύρια ευρώ δεν είναι διατεθειμένος να απειληθεί το κέρδος του από κάποιον που έχει δώσει υποπολλαπλάσια χρήματα.

Δεν υπάρχει δλδ συμφωνία μεταξύ των παρόχων? Όποτε θέλει τα δίνει όποτε θέλει τα κόβει τα δικαιώματα? Λίγο παράξενο μου ακούγεται...

Δεν υπάρχει δλδ συμφωνία μεταξύ των παρόχων? Όποτε θέλει τα δίνει όποτε θέλει τα κόβει τα δικαιώματα? Λίγο παράξενο μου ακούγεται...

Συμφωνία υπάρχει, αλλά αν ο βασικός πάροχος που τα έχει σκάσει χοντρά δει ότι απειλείται, θα απαιτήσει την αλλαγή της συμφωνίας, έστω και με το να πληρώσει κάποιες ρήτρες, Δε ξέρω πόσο έχει πληρώσει το Tring, αλλά φαντάζομαι πως το ποσό είναι πολύ μακριά από τα 180 εκατομμύρια της Nova.

Δηλαδή τα δικαιώματα το Tring τα έχει πάρει από τη Nova ή από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία που τα διαχειρίζεται;

Δηλαδή τα δικαιώματα το Tring τα έχει πάρει από τη Nova ή από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία που τα διαχειρίζεται;

Τι σημασία έχει από ποιον τα πήρε; Έστω ότι τα έχει πάρει από την ομοσπονδία και έστω ότι έχει δώσει 10 εκατομμύρια ευρώ. Αν η Nova (ή η κάθε Nova - μη το συγκεκριμενοποιούμε) αντιληφθεί ότι χάνει πελάτες επειδή το Tring πουλάει συνδρομές στην Ελλάδα (κάτι που δε θα έπρεπε να γίνεται), τι νομίζεις ότι θα κάνει;

Όσο λοιπόν οι πωλήσεις του Tring στην ελληνική αγορά δεν αποβαίνουν σε μείωση μεριδίου για τη Nova, δε πρόκειται να ασχοληθεί. Αν ξαφνικά έχανε 30-40.000 συνδρομές προς το Tring, να είσαι σίγουρος πως θα αντιδρούσε.

Μήπως είμαστε ολίγον off topic ???? :D

Μία συζήτηση είναι δυναμική, τι να κάνουμε, κάθε φορά που αλλάζει λίγο η πορεία της κουβέντας να αλλάζουμε νήμα; Τέθηκε το θέμα συνδυασμού ΟΤΕ+Τring (για το ελληνικό/αγγλικό ποδόσφαιρο) και το συζητάμε. Άλλωστε στο θέμα του νήματος δεν υπάρχει κάτι νέο, αναμένουμε όλοι τις επίσημες ανακοινώσεις γιατί από τις ανεπίσημες δε βγάζουμε άκρη.

Οπότε ας περιμένουμε τις εξελίξεις..... :D που προφανώς δεν θα είναι αυτές που μας έγραψε το μέλος Παναγιωτοπούλου.....

ote γερα και τελειωσε τους αγαδες της νοβα.ηρθε ο καιρος σαυτο το μπου***λο η συνδομιτικη τηλεοραση να πωλειται σε τιμες ισαξιες των αλλων χωρων.εκμεταλευοντουσαν τον κοσμο που δεν ειχε σημα για τα ελευθερα καναλια,εκμεταλευοτανε το οτι για καποιο λογο στην ελλαδα δεν υπηρχε ανταγωνισμος τοσα χρονια.
και οσο για το πρωταθλημα που λετε,ας το παρουν να το φανε.ας μεταδιδουν αυτοι κερκυρα-πανσεραικος και εγω ας βλεπω ρεαλ-μπαρτσα στο connx.xaxaxa.

εγω επειδη ειμαι συνδρομητης του tring,και βλεπω τα δυο δημοφιλη ποδοσφαιρικα πρωταθληματα της νοβα ελληνικο και αγγλικο θα πω τα εξης.στα παπα.......αν οι νοβα χασει ολους τους συνδρομητες της.το αγγλικο το πηραν οι αλβανοι για την πατριδα τους τσαμπα και ειναι μαγκες που πουλανε τις καρτες και σε εμας.το ελληνικο το πηρανε τσαμπα διοτι σε ξενη χωρα πουλιεται παμφθηνα και οι περισσοτεροι παροχοι γελανε και ουτε καν συζητανε για να παρουν τα δικαιωματα.και χωρις να δινει λογο στη νοβα διοτι εχει συμβαση με την επο και οχι με την νοβα.οι νοβα δεν μπορει να επεμβει σε ξενο πακετο διοτι ειναι εκτος της χωρας της και εκτος ευρωπαικης ενωσης.το αν πουλιουνται καρτες ας παει να πει στους εμπορους που της πουλανε να μην φερνουν.αυτο φυσικα δεν γινεται. οσο υπαρχει αλλου ποδοσφαιρο σχεδον τσαμπα εμεις θα το τιμουμε και με το παραπανω.και φυσικα δεν ειναι η μονη καρτα που ειναι με φουλ ποδοσφαιρο σε τετοιες τιμες.συγγνωμη για το αστοχο καθως μιλαμε για τον οτε αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα λεμε.

Last edited by a moderator:
Ξέσπασμα μεγάλο βλέπω και δε μπορώ να πώ οτι δε χαίρομαι..
Ο κοσμάκης έχει αγανακτήσει πλέον. Λυπάμαι που θα το πω αλλά σε οποιαδήποτε άλλη χώρα -πλην φυσικά της χώρας των θαυμάτων, της ελλαδάρας- το πακετάκι με το πρώτο hd κανάλι μετά από 10 χρόνια λειτουργίας, δε θα είχε καμία τύχη.
Τώρα που πλέον θα νιώθουν την καυτή ανάσα των ανταγωνιστών τους, είναι καιρός - εστώ και τώρα- να βάλουν λίγο μυαλό, και να σεβαστούν τους κακομοίρηδες τους συνδρομητές τους, που τους σκάνε κάθε μήνα μια περιουσία. Αλλιώς έχει κι αλλού πορτοκαλιές..

Last edited:
Μήπως θα ήταν καλύτερα να περιοριστούμε στο θέμα του νήματος και τα ''περί νοβα'' να συνεχίσουν στα ανάλογα θέματα για την εύρυθμη λειτουργία της κατηγορίας.Κανένας μας δεν χαίρεται για το πως εξελίσεται η κατάσταση στην αγορά δικαιωμάτων όπως και κανένας επίσης δεν είναι ικανοποιημένος για την τιμολογιακή πολιτική της συγκεκριμένης συνδρομιτικής πλατφόρμας.

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Μήπως θα ήταν καλύτερα να περιοριστούμε στο θέμα του νήματος και τα ''περί νοβα'' να συνεχίσουν στα ανάλογα θέματα για την εύρυθμη λειτουργία της κατηγορίας.Κανένας μας δεν χαίρεται για το πως εξελίσεται η κατάσταση στην αγορά δικαιωμάτων όπως και κανένας επίσης δεν είναι ικανοποιημένος για την τιμολογιακή πολιτική της συγκεκριμένης συνδρομιτικής πλατφόρμας.
+1

+1 δε λες τίποτα. Εγώ προσωπικά έχω ξεχάσει τι αφορά το όλο thread που έχει πάει 122 σελίδες...

Φίλε rangers72,

σε παρακαλώ την επόμενη φορά να είσαι λιγότερο επιθετικός και πιο συγκρατημένος με τους χαρακτηρισμούς. Δόξα τω θεώ διαθέτουμε μια πολύ πλούσια γλώσσα.

Ξέσπασμα μεγάλο βλέπω και δε μπορώ να πώ οτι δε χαίρομαι..
Ο κοσμάκης έχει αγανακτήσει πλέον. Λυπάμαι που θα το πω αλλά σε οποιαδήποτε άλλη χώρα -πλην φυσικά της χώρας των θαυμάτων, της ελλαδάρας- το πακετάκι με το πρώτο hd κανάλι μετά από 10 χρόνια λειτουργίας, δε θα είχε καμία τύχη.
Τώρα που πλέον θα νιώθουν την καυτή ανάσα των ανταγωνιστών τους, είναι καιρός - εστώ και τώρα- να βάλουν λίγο μυαλό, και να σεβαστούν τους κακομοίρηδες τους συνδρομητές τους, που τους σκάνε κάθε μήνα μια περιουσία. Αλλιώς έχει κι αλλού πορτοκαλιές..

Θα συμφωνήσω μαζί σου ο κόσμος είναι τόσο απογοητευμένος που ότι και να δώσει ο ΟΤΕ μόνο από αντίδραση πιστεύω θα το πάρουν. Όχι συγκεκριμένα ο ΟΤΕ άλλα ποιος βγει.

Όπως και να 'χει, δύο πάροχοι > από έναν, τρεις πάροχοι > από δύο.....
Το θέμα της απογοήτευσης - αγανάκτησης είναι κάπως λογικό. :slapface:
Κάποτε υπήρχε μόνο ο ΟΤΕ στην τηλεφωνία και στο internet και θυμάστε τι χρέωνε και τι πρόσφερε!:fahne90:
Και για να έρθουμε στο θέμα μας, κανένα νέο έχουμε ή ότι μας έχει πει ο άγνωστος "Π" ?

Τώρα στον ΟΤΕ ασχολούνται με τα εργασιακά και μάλιστα υπάρχει μεγάλη κόντρα..ποιός θα ασχοληθεί να φτιάξει πακέτα τέτοιες μέρες...στο ένα χέρι το μελομακάρονο, στο άλλο το πλακάτ!!! :)