Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Συμφωνώ γιατί η αναδημοσίευση σε άλλα φορουμ του χώρου φέρει το όνομα του AVCLUB και όχι το όνομα της γκιόσας , με αποτέλεσμα να δυσφημείται το AVCLUB ως αναξιόπιστο.

Ίσως θα μπορούσε για παράδειγμα να επικοινωνήσει επίσημα κάποιος από την Γενική Διαχείριση με τον ΟΤΕ για να διαπιστωθεί αν πράγματι υπάρχει υπάλληλος με το όνομα Σ. Παναγιωτοπούλου που να δουλεύει στην τεχνική υποστήριξη του 13888 (πολύ αμφιβάλω).
Αυτό μάλλον θα ήταν πιο εποικοδομητικό από τις κοκορομαχίες με εκδότες περιοδικών…

Στο 13888 ουτε τον εαυτο τους δε ξερουν, ποσο μαλλον να σου πουνε ποια ειναι η κυρα Σουλα. Οτι ισχυει μεχρι τωρα κι ειναι επιβεβαιωμενο εχει ειπωθει αρκετες φορες. Ας περιμενετε ολοι τη καινουρια διαφημιση του ΟΤΕ απο τον Αντ1 αυτη τη φορα γιατι πρεπει ο κοσμακις να δωσει τηλεθεαση και στις τουρκικες σειρες!!!

Δίνεται νέα ημερομηνία για την διαφημιστική καμπάνια των δορυφορικών ψηφιακών υπηρεσιών του Οργανισμού. Στην θέση των διαφημιστικών μεταδίδονται πληροφορίες προς τους καταναλωτές για τα COSMOTE Απεριόριστα και πληροφορίες αναφορικά με τα Πακέτα Χρόνου Ομιλίας.

Soft Launch υπηρεσίας: 1/2/2011
Soft Launch υπηρεσιών Explore: 15/2/2011

Νέα ημερομηνία για την διάθεση του προϊόντος. Η ημερομηνία θα αναρτηθεί και θα δημοσιοποιηθεί στα γραφεία του Οργανισμού, σε σύντομο χρόνο.
Ελπίζω να μην μου ξαναδιαγράψετε τα ποστ μου ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ του AVCLUB γιατί πλέον ξεφτιλίζεστε ασύστολα...................................................
Τπαντων έχετε δει πολλές γυναίκες να ασχολούνται με ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ????
:flipout::flipout::flipout:
Φιλτράρετε και φιμώνετε εμάς που λέμε αλήθειες επειδή μιλάμε με κάποιους χαρακτηρισμούς ΑΛΛΑ επιτρέπετε στην κάθε μια "και καλά" εκπρόσωπο του πΟΤΕ να δίνει παραπληροφορίες................ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!

Φίλε Johnmore, το περιεχόμενο των μηνυμάτων κρίνεται από τα μέλη του avclub ως προς την ακρίβειά του.. ενίοτε πέφτει και λίγο "κράξιμο" όπως σε αυτή την περίπτωση.

Το ύφος όμως και η φρασεολογία κρίνεται από την Δ.Ο.

Τα λέμε σε έναν μήνα...

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Φίλε Johnmore, το περιεχόμενο των μηνυμάτων κρίνεται από τα μέλη του avclub ως προς την ακρίβειά του.. ενίοτε πέφτει και λίγο "κράξιμο" όπως σε αυτή την περίπτωση.

Το ύφος όμως και η φρασεολογία κρίνεται από την Δ.Ο.

Τα λέμε σε έναν μήνα...

NA AΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ
:aktion033:

Για να λήξει το θέμα "Παναγιωτοπούλου", και να μην ασχολούμαστε συνέχεια με αυτό, επιτρέψτε μου να τονίσω οτι το συγκεκριμένο μέλος δεν φαίνεται να είναι αυτό που λέει. Οπότε, παρ' όλο που δεν γίνεται να φιμωθεί μιας και αυτά που γράφει - έστω και αν είναι ψευδή - είναι και κόσμια (σε αντίθεση με τα γραπτά κάποιων άλλων) και αληθοφανή (με την υπόνοια του ψεύδους δεν μπορεί να λογοκρίνει κανείς κανένα), θα παρακαλέσω να μην λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψιν, τουλάχιστον μέχρι η κυρία να αποφασίσει να αποδείξει την ταυτότητά της στους υπεύθυνους του AVClub.

Απο την άλλη, μπορείτε κάλλιστα να τα αντιμετωπίσετε ώς ανέκδοτα και να γελάσετε και σείς (όπως και εμείς) :smile:

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Για να λήξει το θέμα "Παναγιωτοπούλου", και να μην ασχολούμαστε συνέχεια με αυτό, επιτρέψτε μου να τονίσω οτι το συγκεκριμένο μέλος δεν φαίνεται να είναι αυτό που λέει. Οπότε, παρ' όλο που δεν γίνεται να φιμωθεί μιας και αυτά που γράφει - έστω και αν είναι ψευδή - είναι και κόσμια (σε αντίθεση με τα γραπτά κάποιων άλλων) και αληθοφανή (με την υπόνοια του ψεύδους δεν μπορεί να λογοκρίνει κανείς κανένα), θα παρακαλέσω να μην λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψιν, τουλάχιστον μέχρι η κυρία να αποφασίσει να αποδείξει την ταυτότητά της στους υπεύθυνους του AVClub.

Απο την άλλη, μπορείτε κάλλιστα να τα αντιμετωπίσετε ώς ανέκδοτα και να γελάσετε και σείς (όπως και εμείς) :smile:
Φίλιππε σωστά τα λες αλλά δεν ξέρω αν ειδες τι ειχα ποσταρει πιο πριν.Ολα τα υπόλοιπα site αναδημοσιευουν το συγκεκριμένο πόστ της γκιόσας αλλά φέρουν ως πηγή το AVCLUB ! Για μένα αλλά πιστεύω κ για τους αλλους και πόσο μάλλον εσείς ΔΕΝ πρέπει να αφήσετε να διασύρεται το φορουμ επ ονόματι της Κυρά Σούλας

Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Φίλιππε σωστά τα λες αλλά δεν ξέρω αν ειδες τι ειχα ποσταρει πιο πριν.Ολα τα υπόλοιπα site αναδημοσιευουν το συγκεκριμένο πόστ της γκιόσας αλλά φέρουν ως πηγή το AVCLUB ! Για μένα αλλά πιστεύω κ για τους αλλους και πόσο μάλλον εσείς ΔΕΝ πρέπει να αφήσετε να διασύρεται το φορουμ επ ονόματι της Κυρά Σούλας

Το AVClub εννοείται ότι απλώς επιτρέπει την ανάρτηση κειμένων από τα μέλη του αρκεί τα κείμενα να είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς λειτουργίας όπως αυτοί έχουν οριστεί και τα μέλη έχουν συμφωνήσει να τηρούν.
Δεν έχει τον τρόπο να ελέγξει την ορθότητα του κάθε αναγραφόμενου κειμένου ούτε και την ευθύνη των όσων γράφονται, αφ' ής στιγμής δεν αφορούν σε παράνομη δραστηριότητα.
Αν όμως ζητηθεί από τις αρχές για τον οποιοδήποτε λόγο, το AVClub είναι υποχρεωμένο να δώσει τα όποια στοιχεία έχει στην διάθεσή του (και δεν είναι λίγα !) αναφορικά με την ηλεκτρονική ή άλλη ταυτότητα του/των συντακτών του οιουδήποτε κειμένου.
Τα όποια sites αναδημοσιεύουν κείμενα που αναρτώνται εδώ, πολύ καλά κάνουν και αναφέρουν ως πηγή τους το AVClub. Το ίδιο άλλωστε οφείλουμε να κάνουμε και όλοι εμείς που αναδημοσιεύουμε κείμενα που βρήκαμε / διαβάσαμε αλλού.

Με βάση τα παραπάνω, δεν είναι δυνατόν να διασυρθεί το όνομα του AVClub οπότε δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα...

Τώρα, αναφορικά με την κυρία, δεν νομίζω να την ξαναδούμε. Άλλωστε δεν νομίζω κανείς να την πάρει στα σοβαρά ακόμη και αν εμφανιστεί ξανά με άλλο κείμενο. Μάλλον τα γέλια θα ξαναβάλουμε όλοι μαζί :smile:

...και μια ερώτηση...Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Φεβρουάριου connx-tv SAT ή απλά ήταν μια μούφα που διερευσε για να κάνει ντόρο?

Σωστά τα παραπάνω κείμενά σου, Φίλιππε.

Θυμάστε από πότε έχει ξεκινήσει δοκιμές ο ΟΤΕ στον τότε Hotbird?
Πόσα χρόνια πριν πάμε? Έχω πλέον χάσει τον "λογαριασμό"...

...και μια ερώτηση...Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Φεβρουάριου connx-tv SAT ή απλά ήταν μια μούφα που διερευσε για να κάνει ντόρο?

Οι νεώτερες πληροφορίες μου λένε ότι εκτός απροόπτου, το πακέτο του ΟΤΕ θα αρχίσει να διατίθεται εμπορικά από τις 15/2 χωρίς ταραταζουμ και διαφημίσεις...αυτά θα ακολουθήσουν από τέλη Φεβρουαρίου αρχές Μαρτίου.

Θα υπάρχει αρχικά ένα πακέτο βασισμένο σε αυτό του conn-x TV, μείον τα Ελληνικά καναλιά αλλά με το ALTER, με λογική χρέωση ....δεν ξέρω ακριβώς την τιμή αλλά υπολογίζω γύρω στα €20
Τα HD κανάλια και τα τσοντοκάναλα θα χρεώνονται έξτρα.

αν ειναι πανω απο 20 ευρο μαζι με τα hd καναλια με αυτη την κριση που υπαρχει δεν νομιζω να ενδιαφερθουν αρκετοι

Αν το βασικό πακέτο του ΟΤΕ έχει 20 ευρώ και το full στα 40 που θα διαφέρει από αυτό της Nova;

Όσο και να το βάλει, αφού δεν έχει ελληνικό πρωτάθλημα, δεν μπορεί να συγκριθεί με τα sport πακέτα της nova. Στα μη αθλητικά πακέτα μπορεί να κοντράρει τις τιμές της nova, αλλά εκεί δεν υπάρχει και πολύ ενδιαφέρον.