Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Δεν θα δειξει ομως το Παναθηναικος-ΑΕΚ γιατι πεφτει πανω στα βραδινα ματς των αλλων ευρωπαικων κυπελλων.:bigcry:

Φιλε αυτο που ακριβως το ειδες ;Εχω ψαξει να βρω προγραμμα για το Αl Jazeera Sports αλλα δεν εχω βρει κατι.

7778_15_01_11_8_20_01.jpg

Ο σχολιασμός σίγουρα δε θα είναι στα ελληνικά. Αν το κανάλι αυτό είναι στα ελεύθερα, τότε ότι και να λέει καλό θα είναι. Στην τελική ένας αγώνας είναι, δεν είναι ολόκληρη διοργάνωση...

Ολοκληρη διοργανωση ειναι, ενα πραγμα σαν τη ΣουπαΛιγκ που εχει η Nova...

Το καναλι ειναι συνδρομητικο. Βεβαια, στο 1/5 της τιμης που δειχνει τη ΣουπαΛιγκ η Nova...

Την Τεταρτη παντως στις 18:00 το Al Jazeera Sports +2 εχει ζωντανα το Ολυμπιακος-ΠΑΟΚ!

Ο ANT1 Europe θα δείξει και τα δύο παιχνίδια. Το κανάλι είναι ... "εύθραυστης" κωδικοποίησης, στις 39E.

Δεν είναι κωδικοποίηση (mpeg 2-4)αλλά κρυπτογράφηση.Να μην αναφερθούμε καθόλου,καλύτερα στο θέμα μιας και απαγορεύεται ρητά.

Την κωδικοποίηση την αποκωδικοποιεί ο αποκωδικοποιητής...την κρυπτογράφηση αποκρυπτογραφεί ο αποκρυπτογράφος...!!!:drummer::ernaehrung004:

Μην τα μπερδεύουμε...η κάρτα παρέχει τα κλειδιά και η μονάδα αποκρυπτογράφησης του STB αποκρυπτογραφεί το εκάστοτε κανάλι.Τώρα,η μονάδα αποκωδικοποίησης είναι υπεύθυνη στο να μετατραπεί το μεταδιδόμενο ψηφιακό σήμα σε εικόνα.

παιδια παντως του αγωνες θα τους δειξουν, ον ολυμπιακο το +2 και τον παο το +10 που ειαι και ελευθερο παρακλω
για ελληνικα το παχνιδι θα το δειξει το alfa tv cy με σχολιασμοαπο το connx tv
επιβεβαιωση
http://liveonsat.com/today.php?star...t_yyyy=2011&end_dd=19&end_mm=01&end_yyyy=2011

Και ποιος σας είπε οτι δε θα χει σχολιασμό στα ελληνικά το jsc? Μ αρέσει η σιγουριά κάποιων. Δεύτερη επιλογή ήχου υπάρχει, μπορεί και να βάλει και ελληνική περιγραφή, αν τα βρούνε με τον οτε...

Νεότερα για τους 2 διαγωνισμούς του ΟΤΕ

Κινητικότητα στην τηλεοπτική αγορά από τις δύο προκηρύξεις. του ΟΤΕ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι δύο διαγωνισμοί, για την «παραγωγή τηλεοπτικών ροών με αθλητικό περιεχόμενο και παροχή συναφών υπηρεσιών» και για «την παροχή υπηρεσιών τηλεοπτικής κάλυψης αθλητικών η άλλων γεγονότων σε εξωτερικούς χώρους», θα πάρουν παράταση . Ενδιαφέρον φαίνεται να δείχνουν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς ο ΑΝΤ1 και ο Σκάι και η από τις εταιρείες παραγωγής η PLD . Η κίνηση αυτή γίνεται από τον ΟΤΕ στην προσπάθεια να συγκεντρώσει και έλληνες τηλεοπτικούς παίχτες ενόψει της λειτουργίας του ΟΤΕ TV. Παράλληλα ο ΟΤΕ ανακοίνωσε πως εξασφάλισε τα δικαιώματα του Campionato , κερδίζοντας τη μάχη με τη Nova ,ως την περίοδο 2011-12. ´Ετσι πλέον διαθέτει το Ισπανικό πρωτάθλημα, το γερμανικό (1η & 2η κατηγορία) το Ιταλικό (1η και 2η κατηγορία) το Κύπελλο Ελλάδος και την Football League.

http://media-industry.blogspot.com/

Re: NOVA-HD

Σε ότι αφορά τους συνεργάτες τεχνικούς, (δεν ξέρω αν έχει ήδη ειπωθεί εδώ..) έχουν γίνει πριν απο το φθινόπωρο οι πρώτες επαφές και οι όροι ήταν ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΙΚΟΙ για τους συνεργάτες τεχνικούς στο ξεκίνημα. Στην συνέχεια, αφου αντιλήφθηκαν ότι δεν θα μπορούσαν να έχουν αξιόπιστους συνεργάτες με αυτόν τον τρόπο, βελτίωσαν κάπως τα πράγματα και μάζεψαν ένα σωρό τεχνικούς για να τους κάνουν σεμινάρια. Χαρακτηριστικό είναι ότι ήθελαν να κατέβεις πρώτα στην Αθήνα για τα σεμινάρια και εκεί να σου δείξουν τους όρους του συμβολαίου...:vollkommenauf: (Εγώ ήμουν απο αυτούς που είπαν... "ευχαριστώ δεν θα πάρω", κυρίως γιατι δεν αντέχω στην ζωή μου τον αυταρχικό τρόπο του "μαμάω και δέρνω κι αμα θες..." , είτε αυτός προέρχεται απο κάποιον εκφραστή του μεγαλοκεφαλαίου, είτε απο τον οποιοδήποτε...). Αμφιβάλω όμως, αν με την γενικότερη αυτή "φιλοσοφία" τους μπορέσουν να καταστήσουν ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών τους, αλλά και για την γενικότερη πορεία του εγχειρήματος. Και για να μην θεωρηθώ εμπαθής απέναντί τους (πιστέψτε με, έχω πολλά ακόμη το ίδιο σοβαρά να τους σύρω μέσα απο τις επαφές που είχα, αλλα δεν είναι το κατάλληλο thread), θέλω να κλείσω λέγοντας ότι θα ήθελα να δω ένα σοβαρό και ανταγωνιστικό ΟΤΕ απέναντι στο ακριβό μονοπωλειο της nova.

Last edited:
Δεν είναι κωδικοποίηση (mpeg 2-4)αλλά κρυπτογράφηση.Να μην αναφερθούμε καθόλου,καλύτερα στο θέμα μιας και απαγορεύεται ρητά.

Μην τα μπερδεύουμε...η κάρτα παρέχει τα κλειδιά και η μονάδα αποκρυπτογράφησης του STB αποκρυπτογραφεί το εκάστοτε κανάλι.Τώρα,η μονάδα αποκωδικοποίησης είναι υπεύθυνη στο να μετατραπεί το μεταδιδόμενο ψηφιακό σήμα σε εικόνα.

Αυτό είναι αυθαίρετος ορισμός. Η λέξη αποκωδικοποίηση είναι δόκιμη και στις δύο περιπτώσεις, είτε αυτή αφορά την αποσυμπίεση του συμπιεσμένου ψηφιακού σήματος κατά MPEG είτε την αποκρυπτογράφηση κατά DVB-CSA.

Όσο για το τι απαγορεύεται, άσε τις συστάσεις στους διαχειριστές. Δεν απαγορεύεται η απλή αναφορά σε σύστημα που είναι τρύπιο. Απαγορεύεται η αναφορά πληροφοριών που οδηγούν σε μη νόμιμη θέαση (πχ κλειδιά).