Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Όσο για το τι απαγορεύεται, άσε τις συστάσεις στους διαχειριστές. Δεν απαγορεύεται η απλή αναφορά σε σύστημα που είναι τρύπιο. Απαγορεύεται η αναφορά πληροφοριών που οδηγούν σε μη νόμιμη θέαση (πχ κλειδιά).

+1000 !

Ν' αγιάσει το στόμα σου Πάνο !

πολυς λογος γινεται για το τιποτα το ντερμπι θα το δοιξει το +10 που ειναι ανοιχτο στον hot bird ολα τα αλλα ειναι για να περναει η ωρα.

Re: NOVA-HD

Σε ότι αφορά τους συνεργάτες τεχνικούς, (δεν ξέρω αν έχει ήδη ειπωθεί εδώ..) έχουν γίνει πριν απο το φθινόπωρο οι πρώτες επαφές και οι όροι ήταν ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΙΚΟΙ για τους συνεργάτες τεχνικούς στο ξεκίνημα. Στην συνέχεια, αφου αντιλήφθηκαν ότι δεν θα μπορούσαν να έχουν αξιόπιστους συνεργάτες με αυτόν τον τρόπο, βελτίωσαν κάπως τα πράγματα και μάζεψαν ένα σωρό τεχνικούς για να τους κάνουν σεμινάρια. Χαρακτηριστικό είναι ότι ήθελαν να κατέβεις πρώτα στην Αθήνα για τα σεμινάρια και εκεί να σου δείξουν τους όρους του συμβολαίου...:vollkommenauf: (Εγώ ήμουν απο αυτούς που είπαν... "ευχαριστώ δεν θα πάρω", κυρίως γιατι δεν αντέχω στην ζωή μου τον αυταρχικό τρόπο του "μαμάω και δέρνω κι αμα θες..." , είτε αυτός προέρχεται απο κάποιον εκφραστή του μεγαλοκεφαλαίου, είτε απο τον οποιοδήποτε...). Αμφιβάλω όμως, αν με την γενικότερη αυτή "φιλοσοφία" τους μπορέσουν να καταστήσουν ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών τους, αλλά και για την γενικότερη πορεία του εγχειρήματος. Και για να μην θεωρηθώ εμπαθής απέναντί τους (πιστέψτε με, έχω πολλά ακόμη το ίδιο σοβαρά να τους σύρω μέσα απο τις επαφές που είχα, αλλα δεν είναι το κατάλληλο thread), θέλω να κλείσω λέγοντας ότι θα ήθελα να δω ένα σοβαρό και ανταγωνιστικό ΟΤΕ απέναντι στο ακριβό μονοπωλειο της nova.

Απ' ότι γνωρίζω ο ΟΤΕ έχει μαζέψει τουλάχιστον 150 εγκαταστάτες με άλλους τόσους στην ουρά πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον δεν ήταν εξευτελιστικοί οι όροι για τους εγκαταστάτες....μήπως οι δικές σου απαιτήσεις ήταν υπερβολικές ???
Ξέρω δε ότι η εγκατάσταση θα κοστίζει όσο και στη NOVA, κάπου στα 70 με ΦΠΑ το οποίο το βρίσκω λογικό για την αγορά.

Και από εξοπλισμό (κεραιοσύστημα εννοώ)...είναι παρασσάγκας καλύτερος από αυτόν της ακατανόμαστης.

Αυτό είναι αυθαίρετος ορισμός. Η λέξη αποκωδικοποίηση είναι δόκιμη και στις δύο περιπτώσεις, είτε αυτή αφορά την αποσυμπίεση του συμπιεσμένου ψηφιακού σήματος κατά MPEG είτε την αποκρυπτογράφηση κατά DVB-CSA.

Όσο για το τι απαγορεύεται, άσε τις συστάσεις στους διαχειριστές. Δεν απαγορεύεται η απλή αναφορά σε σύστημα που είναι τρύπιο. Απαγορεύεται η αναφορά πληροφοριών που οδηγούν σε μη νόμιμη θέαση (πχ κλειδιά).

Δεν έκανα καμιά απολύτως σύσταση σε κανέναν,για να μην γίνει επιπλέον συζήτηση το ανάφερα.Επίσης δεν νομίζω να θεωρείται σύσταση το να υποδείξει κάποιος έναν κανόνα.Σε κάθε περίπτωση,δεν νομίζω να έγραψα κάτι προκλητικό που το καθιστά κατακριτέο.

Φιλικά,
Ανδρέας

Τέλος από εμένα το offtopic.

πολυς λογος γινεται για το τιποτα το ντερμπι θα το δοιξει το +10 που ειναι ανοιχτο στον hot bird ολα τα αλλα ειναι για να περναει η ωρα.

Να ρωτήσω κάτι.
Γιατί το +10 είναι ελεύθερο στις 13;
Θα παραμείνει έτσι ή να ετοιμαστώ για άλλους δορυφόρους;

To thread γραφει "Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat" ας περιοριστουμε ολοι συναγωνιστες σε αυτό .Οσο μπορουμε τουλαχιστον....

Λοιπον ρωτάω σημερα σε οτεshop στο Mall για connxsat και ξεπακεταρανε πισω κατι μηχανακια και εκανε ο υπαλληλος οτι δεν ξερουν ακομα....του λεω τι ειναι αυτά ...μου λεει τωρα θα τους πουνε και κατι τετοια

Από ότι φαίνεται "ο καιρος γαρ εγγυς"! Κάποια oteshop μάλλον έχουν αρχίσει να εφοδιάζονται με εξοπλισμό όπως λέει και ο φίλος zaras27 και επιβεβαιώνω και εγώ. Μην νομίζετε όμως ότι οι υπάλληλοι γνωρίζουν κάτι παραπάνω από ότι εμείς.... (οι περισσότεροι τουλάχιστον) και αυτοί που μπορεί να ξέρουν δεν γνωρίζουν τα βασικά (τιμές, ημ/νία διάθεσης).

επιβεβαιωνω κι εγω απο φιλο τεχνικο του οτε οτι εγκατεστησαν module αντιμετωπισης βλαβων conn x sat

Άλλη μία επιβεβαίωση και από μένα για τα μαγαζιά του οτε. Είχε ξεφόρτωμα σήμερα....

hellassat-connxsat

Απ' ότι γνωρίζω ο ΟΤΕ έχει μαζέψει τουλάχιστον 150 εγκαταστάτες με άλλους τόσους στην ουρά πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον δεν ήταν εξευτελιστικοί οι όροι για τους εγκαταστάτες....μήπως οι δικές σου απαιτήσεις ήταν υπερβολικές ???
Ξέρω δε ότι η εγκατάσταση θα κοστίζει όσο και στη NOVA, κάπου στα 70 με ΦΠΑ το οποίο το βρίσκω λογικό για την αγορά.

Και από εξοπλισμό (κεραιοσύστημα εννοώ)...είναι παρασσάγκας καλύτερος από αυτόν της ακατανόμαστης.

Δεν ήθελα να επεκταθώ, αλλά μετά απο την απαντηση αυτή που αφήνει ερωτηματικά για μένα, (χωρίς ιχνος διάθεσης αντιπαράθεσης με τον φίλο imcan) θα προσπαθήσω εν συντομία, για να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα, να πω κάποια πράγματα απαραίτητα:
Είπα ότι στο ξεκίνημα οι όροι ήταν πολύ χειρότεροι. Στην συνέχεια τα συμμάζεψαν κάπως. Μιλούσαν για 40 ευρώ την εγκατασταση και για πάνω απο 35 χιλιομ. + πληρωμή χιλιομετρική Δεν ξέρω εγω κανένα νομό να έχει αποστάσεις πόλεων πανω απο 35 χιλ. Άρα… 40 ευρώ...
Το ότι υπάρχουν τόσοι εγκαταστάτες, είναι κατι αντίθετο σε ότι έλεγαν στην αρχή, αφού έλεγαν ότι ανάλογα με τον πληθυσμο θα μοιραζόταν σε λίγους συνεργάτες, ώστε να συμφέρει και τον συνεργάτη λόγω τζίρου. Τώρα πλέον έχουν καλέσει τους 9 απο τους 10 τεχνικούς της περιοχής μου.
Και ένα πολύ σημαντικό, είναι ότι αν κάποιος ήταν συνεργάτης nova δεν μπορούσε να συνεργαστεί. Πίστεψε με, ξέρω ονόματα συνεργατών nova που το προηγούμενο διάστημα δεχόνται πιεστικές προτάσεις συνεργασίας.
Όσο για τον εξοπλισμό, δεν αφορά τον τεχνικό στον οποίο αναφέρθηκα, αφου απο αυτόν ο τεχνικός δεν πέρνει δεκάρα. Για κάποιες περιπτώσεις κρατάει stock κάποιες παλέτες, απο τις οποίες παίνει 2 ευρώ!!! Τις αποθηκέυει στον χώρο του, και μάλιστα ζητούσαν (στην αρχή) να καταβάλει εγγύηση κοντά στα 700 ευρώ!!! (για να πάρει 2 ευρώ Χ 4-5 παλέτες = 8-10ευρώ) Απο ότι ξέρω σ αυτό το θέμα τελικά άλλαξαν τώρα πλέον την εγγύηση σε μικρότερο ποσό...
Και για αυτό που αναφέρεις, αν εγώ ήμουν απαιτητικός, θα σε ρωτήσω το εξής: Αν εσένα στην πρώτη επίσημη επαφή σου μιλούσαν για αυτούς τους όρους, και σου λέγαν όμως δεν είναι οριστικές και ότι θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές, όταν τελικά σε παίρναν τηλέφωνο για να σου πουν ότι το project προχώρησε και θέλουν να κατέβεις 600 χιλιόμετρα για μια βδομάδα στην Αθήνα για σεμινάρια, και μόνο εκει να σου δείξουν το οριστικό συμβόλαιο, τι θα έκανες? Δεν θα ζητούσες πρώτα να σου στείλουν τους τελικούς όρους του συμβολαίου. Και το χειρότερο όλων, αν έκανες κάτι τέτοιο και έπαιρνες την απάντηση, "Δεν μπορείτε να δείτε τους όρους και να μας απορίψετε εσείς, εμείς σας επιλέγουμε...αν θέλετε..." τι θα έκανες?
Δεν θέλω να πιστέψω ότι το συμπέρασμα είναι αυτό που φωνάζανε τόσο καιρό οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ. Ότι ο Γερμανικός πλέον ΟΤΕ, είναι ένας στυγνός επαγγελματίας, που παίζει σύμφωνα με τις συνθήκες (ανεργίας και φτώχειας) που βρίσκει .
. Ειλικρινά στο προηγούμενο post μου δεν ήθελα να αναφερθώ σε όλα αυτά, γι αυτό και ανέφερα μόνο για αρχικούς απαράδεχτους όρους, και λυπάμαι που έφτασα στο σημείο να γράψω λεπτομέρειες μετα την αμφισβήτησή μου.
Λυπάμαι κυρίως γιατί πιστεύω ότι ο ΟΤΕ (που πουλήθηκε για ένα κομάτι ψωμί), είναι αναμφισβήτως η πιο αξιόπιστη απο άποψη υποδομής επιχείρηση στο θέμα τηλεπικοινωνιών,(έχω δουλέψει κατα καιρούς σε εγκαταστάσεις του και ξέρω). Και είναι κρίμα στο συγκεκριμένο θέμα που εμπιστεύτηκε το όλο project σε στελέχη που ήταν εκτος πραγματικότητας, τόσο απο τεχνικής πλευράς (ακόμη σήμερα, μετα απο 3 περίπου χρόνια, τεχνικά το project δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως) αλλά και σε θέματα οργάνωσης (ή μηπως σ αυτό το θέμα ήταν στην πραγματικότητα του ΔΝΤ και της υπεραυξημένης προσφορας εργασίας με μικρά ανταλλάγματα?).
Κλείνω και πάλι εκφράζοντας ειλικρινέστατα την επιθυμία να επιτυχει το πακέτο. Και γιατι όπως είπαμε, καιρός είναι να έχει λίγο ανταγωνισμό στο μονοπώλιο της η nova, αλλα και γιατι ο πάλε ποτέ μεγάλος ΟΤΕ δεν αξίζει να αποτυγχάνει απο …περίεργους χειρισμούς κάποιων στελεχών, που πρώτο στόχο έχουν το άμεσο κέρδος, χωρις να ελέγξουν την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του όλου εγχειρήματος.

καλημερα ναι ειναι αληθεια για τα κουτια στα mall στα oteshop επειδη στα mall εχει και goodys αλλα και μπανανες , οπως και τα κουτια που ξεφορτωναν ειναι απο conn-x tv αλλα με το που μπαινουν καποιοι πελατες τα κουτια αμεσως μεταμορφωνονται σε απλο conn-x για να μην τα βλεπουν οι περιεργοι πελατες μεχρι να βγει η διαφημηση ,οσο για το module του conn-x sat στα οτεσοπ στα 8 απο τα 10 οτεσοπ δεν εχουν κολλητηρι τα συμπερασματα δικα σας ,και επειδη δεν μιλαω σαν ---------πουλου ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ:twoguns:

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

καλημερα ναι ειναι αληθεια για τα κουτια στα mall στα oteshop επειδη στα mall εχει και goodys αλλα και μπανανες , οπως και τα κουτια που ξεφορτωναν ειναι απο conn-x tv αλλα με το που μπαινουν καποιοι πελατες τα κουτια αμεσως μεταμορφωνονται σε απλο conn-x για να μην τα βλεπουν οι περιεργοι πελατες μεχρι να βγει η διαφημηση ,οσο για το module του conn-x sat στα οτεσοπ στα 8 απο τα 10 οτεσοπ δεν εχουν κολλητηρι τα συμπερασματα δικα σας ,και επειδη δεν μιλαω σαν ---------πουλου ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ:twoguns:

+1

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Δηλαδη δεν ειδαμε καλά εννοείς γιατί ημουνα ουτε στο μισό μέτρο από τα κουτια που ξεφορτωνανε .....

Η κωμωδία του εσρ συνεχίζεται. Μετά τη διακοπή του big brother, οι "παττακοί" της τηλεόρασης αποφάσισαν και διέταξαν "τη μή έγκριση των προγραμμάτων, Baby TV , Blue Hustler , Hustler TV, και Marc Dorcel TV" για λογαριασμό του οτε. Εκκρεμεί προσφυγή του οργανισμού, όπως μας λέει το Media industry.

http://media-industry.blogspot.com/2011/01/score-financial-box.html

Ζούμε πολύ μεγάλες στιγμές...

ΑΤΙΑ, φουσκάνθρωποι (ζουν σε δικιά τους φούσκα), οι άνθρωποι που γύρισαν από το παρελθόν; Τι από όλα αυτά είναι τελικά τα μέλη του ΕΣΡ; Πάντως άτομα που ζουν στην σημερινή κοινωνία σίγουρα δεν είναι! :blink::bang:

Και σα να μην έφταναν αυτά, έχουμε και τους "άσχετους" (σε σχέση με τη δορυφορική), να πετάγονται σαν αγγούρια εκεί που δεν τα σπέρνουν....

Παρέμβαση στη μάχη ΟΤΕ - Forthnet ετοιμάζονται να κάνουν και οι εναλλακτικοί τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να θέσουν στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ερωτήματα σχετικά με το κόστος μίσθωσης της δορυφορικής χωρητικότητας του HELLAS SAT από την πλατφόρμα του ΟΤΕ, την ευέλικτη διάρκεια μίσθωσης στο πλαίσιο ελληνικής διεθνούς πρωτοτυπίας, καθώς και τη συγκέντρωση που επιχειρείται από τη χρήση τηλεπικοινωνιακών και δορυφορικών τηλεοπτικών υπηρεσιών που θα προσφέρονται μέσω του ΟΤΕ υπό μορφή πακέτου. (Παρόν)

http://www.satleo.gr/content/view/3497/1/