Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Κάνοντας λίγο το δικηγόρου του διαβόλου, μήπως ο ΟΤΕ δε προσκόμισε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του γονικού κλειδώματος της υπηρεσίας του; Πχ, αν το γονικό κλείδωμα είναι ενεργοποιημένο από default, αν ο εξοπλισμός μετάδοσης και λήψης παρέχει όλες τις αναγκαίες τεχνικές δυνατότητες για να λειτουργεί σωστά το γονικό κλείδωμα κτλ;

Αν δε προσκομίστηκαν τέτοια τεχνικά χαρακτηριστικά και το ΕΣΡ δε μπορούσε να είναι σίγουρο ότι διασφαλίζεται το γονικό κλείδωμα, καλώς δεν έδωσε άδεια.

Κάνοντας λίγο το δικηγόρου του διαβόλου, μήπως ο ΟΤΕ δε προσκόμισε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του γονικού κλειδώματος της υπηρεσίας του;

Αυτο δεν ειναι δικηγορος του διαβολου, αυτο ειναι ο συνηγορος της νοβα.

Οκ, πλακα κανω, ετσι?:ernaehrung004:

μήπως ο ΟΤΕ δε προσκόμισε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του γονικού κλειδώματος της υπηρεσίας του;
Συγνώμη , αλλά όλα τα μέλη της επιτροπής είναι κωφάλαλα ή δεν γνωρίζουν γραφή ? δηλαδή δεν μπορούσε να ζητηθεί προφορικά ή γραπτά αν έκρινε ότι δεν έχουν κατατεθεί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με το νόμο ? Εδώ μιλάμε για επένδυση εκατομμυρίων .
Μήπως όλα αυτά είναι απλές τυπικές προφάσεις , ώστε να καθυστερείται η έκδοση αδείας του ΟΤΕ ?

εγώ τελικά δε κατάλαβα αν τα πακέτα κόπηκαν για τεχνικούς λόγους ή για λόγους περιεχομένου.... δυσκολεύομαι λίγο να αποκρυπτογραφήσω την απόφαση του ΕΣΡ.

Ποιο λόγο να έχει το κράτος (ΕΣΡ) να καθυστερήσει μια πλατφόρμα που ουσιαστικά ανήκει στον ΟΤΕ στον οποίο κατέχει ακόμα το κράτος σημαντικό μερίδιο? Σχήαμ οξύμορο. Ίσως ο δικηγόρος του διαβόλου να έχει ένα point γιατί στον ΟΤΕ ψιλοβιάζονται να ανοιξει το δορυφορικό αφού όλο και σε κανένα blog καπποιος γράφει "όπου να ναι ανοιγει..." κτλ! Οπότε μπορεί να ην προσκομίσανε φουλ αυτά που έπρεπε και να φάγανε το άκυρο!

Και έτσι να είναι, ποιο είναι το πρόβλημα σε τέτοιες διαδικασίες να ζητήσουν διευκρινήσεις ή/και επιπρόσθετα στοιχεία για όσα θέματα θεωρούνται αόριστα πριν καταλήξουν σε τελική απόφαση μετά από μήνες; Η εισήγηση του νομικού συμβούλου έχει ημερομηνία 1/6/2010 και η αίτηση του ΟΤΕ είχε κατατεθεί τον Αύγουστο του 2009. Αυτά δεν είναι διαδικασίες, χελωνοδρομίες είναι...

Διερευνητικές επαφές ΟΤE -Ολυμπιακού για τα δικαιώματα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Η ΕΡΤ έχει τους αγώνες του Ολυμπιακού ως το τέλος της σεζόν και δεν επιθυμεί για μια σειρά από λόγους να ανανεώσει αυτή τη συνεργασία της.

http://media-industry.blogspot.com

Τα χουμε ξαναπει, ο μαρινακης δεν τρελλαίνεται να δωσει την ομαδα στην κυρα νοβα. Αν καιγόταν τόσο πολύ, θα είχε συμφωνήσει ήδη από πέρυσι. Βασικά, όποιος δώσει τα πιο πολλά, θα πάρει τον Ολυμπιακό και έχω μια αίσθηση οτι τελικά στον οτε θα καταλήξουμε...

Ρε φωτιες που αναψαν και δεν το εχω καταλαβει!!!!!! νοβουλα οτι και να κανεις..... ο οτε θα βγει. Τωρα αυτα τα χαζα περι γονικου κλειδωματος της υπηρεσιας της, ειναι σαν να λεμε εκει στο εσρ.. οτι ματια εχετε, αλλα κανετε τα στραβα.

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Και έτσι να είναι, ποιο είναι το πρόβλημα σε τέτοιες διαδικασίες να ζητήσουν διευκρινήσεις ή/και επιπρόσθετα στοιχεία για όσα θέματα θεωρούνται αόριστα πριν καταλήξουν σε τελική απόφαση μετά από μήνες; Η εισήγηση του νομικού συμβούλου έχει ημερομηνία 1/6/2010 και η αίτηση του ΟΤΕ είχε κατατεθεί τον Αύγουστο του 2009. Αυτά δεν είναι διαδικασίες, χελωνοδρομίες είναι...
Δημόσιο ΦΟΡΕΒΑ που λένε και τα ημισκούμπρια. Ας τα βρούνε μεταξύ τους λοιπόν!
Κατα τη γνώμη μου ο Μαρινάκης έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παπαδόπουλο απλά για του χρόνου γιατί φέτος το έχει η ΕΡΤ.

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Κατα τη γνώμη μου ο Μαρινάκης έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παπαδόπουλο απλά για του χρόνου γιατί φέτος το έχει η ΕΡΤ.
Αφου εχει συμφωνησει γιατι δεν το ανακοινωνει; Τι φοβαται; Την ερτ;

Ακόμη δεν τον είδαμε...γιάννη το βαφτίσαμε. Καθήστε ρε παιδιά να κλείσει το deal. Εμένα κάτι μου λέει ότι ο Μαρινάκης θα αποδειχθεί γερός διαπραγματευτής...δεν έχετε δει πόσος είναι; Τον έχετε να πέφτει εύκολα;;; :)

γιατι να παει στην νοβα για να ακουει οταν μεταδιδουν το παιχνιδη δεν ηταν πεναλτι του ολυμπιακου.αυτα τα ξερουν τοσα χρονια στον ολυμπιακο και δεν ψαρωνουν.εαν δεν παει κατα την γνωμη μου στον οτε θα παει σε ελευθερο καναλι και πιστευω στο sport tv.δεν εχει αναγκη ο μαρινακης καμια νοβα και κανενα οτε.

Το thread ειναι " Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat" και οχι τι θα κανει ο Μαρινακης .Αυτά στα οπαδικά thread .Ελεος ρε παιδια ...:furious3:

Λοιπόν καλησπέρα.
Αυτό είναι το πρώτο μου post και για αυτό φταίει η παραπληροφόρηση της κυρίας (που έκανε καλά την δουλειά της, προώθηση του προϊόντος).
Τελικά μου εξάψατε το ενδιαφέρον και μόλις πριν από λίγο μίλησα με το 13888.
Το παλικάρι ήταν φιλικό και καθώς ο ίδιος δεν ήξερε για το connx tv sat με έβαλε στην αναμονή για 2-3 λεπτά επέστρεψε ενημερωμένος και μου έδωσε τα φώτα του.

Λοιπόν μέσα στο Φεβρουάριο κάνει πρεμιέρα ΣΙΓΟΥΡΑ (μου το τόνισε ο τηλεφωνητής)
Μου είπε να αφήσω στοιχεία και θα πάρω σειρά προτεραιότητας ώστε αμέσως μόλις γίνει διαθέσιμο το προϊόν να με ενημερώσουν για να αγοράσω.

Του είπα καλά όλα αυτά αλλά πόσο το μπακίρι;

Αναμονή 1 λεπτό και δεν είχε φώτα να μου δώσει, μου είπε ότι ακόμα δεν έχουν βγει τα πακέτα...

Τον ρώτησα εφόσον δεν μου λέει τιμές, δεν είναι δεσμευτικό αγοράς το ότι δίνω τα στοιχεία μου.

Μου είπε όχι και επιβεβαιώσαμε το ενδιαφέρον μου για το προϊόν...

Για του λόγου το αληθές καλέστε στο 13888.

Ήρθε η ώρα να δούμε αν υπάρχει θησαυρός ή άνθρακας...

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Το αστείο είναι ότι ο τηλεφωνητής λόγω connx iptv που είναι συνηθισμένος να κλείνει με ρώτησε σταθερό και του είπα δεν έχω σταθερό καρδιά μου και δεν μου χρειάζεται για δορυφορική, ζήτησε συγνώμη και μου είπε ότι είναι η συνήθεια καθώς πρώτη φορά κάνει την συγκεκριμένη διαδικασία για το connx tv sat.

Αγαπητέ κ. Δερμιτζάκη,
Η πλειονότητα του νέου προγράμματος της ΝΕΤ και της ΕΤ-1 για το 2010 έχει παραγγελθεί σε 16/9 και προβάλλεται στο format αυτό. Το 16/9 πρόγραμμα θα αυξάνεται σταδιακά μέχρι την πλήρη μετάβαση για την οποία θα ενημερώσουμε εγκαίρως. Ως προς το QAM 64, ήδη εκπέμπουμε στη διαμόρφωση αυτή αξιοποιώντας τη μεγαλύτερη χωρητικότητα. Το bitrate και συνεπακόλουθα η ποιότητα όλων των προγραμμάτων μας στην ψηφιακή θα αυξηθεί περαιτέρω όταν εκπέμψουμε σε MPEG 4, σε λίγους μήνες από τώρα. Το HD στο δορυφορικό πακέτο του ΟΤΕ είναι απλώς φήμη. Ο ήχος 5.1 δεν είναι προς το παρόν εφικτός και θα τον εξετάσουμε για εφαρμογή στο μέλλον.
Να είστε καλά
Νίκος Μιχαλίτσης (Γ.Δ. υποδομών είναι..)

αυτό ισχύει; Είναι επίσημο ότι δεν έχει HD και ήχο 5.1; Στις φήμες που είχε κυκλοφορήσει εκείνη η κυρία έλεγε και 7 κανάλια HD...τόσο πολλές μούφες έλεγε;

Κάνοντας λίγο το δικηγόρου του διαβόλου, μήπως ο ΟΤΕ δε προσκόμισε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του γονικού κλειδώματος της υπηρεσίας του; Πχ, αν το γονικό κλείδωμα είναι ενεργοποιημένο από default, αν ο εξοπλισμός μετάδοσης και λήψης παρέχει όλες τις αναγκαίες τεχνικές δυνατότητες για να λειτουργεί σωστά το γονικό κλείδωμα κτλ;

Αν δε προσκομίστηκαν τέτοια τεχνικά χαρακτηριστικά και το ΕΣΡ δε μπορούσε να είναι σίγουρο ότι διασφαλίζεται το γονικό κλείδωμα, καλώς δεν έδωσε άδεια.

Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι το STB έχει όλες τις τεχνικές δυνατότητες για να λειτουργήσει το γονικό κλείδωμα και υπάρχει η κατάλληλη σήμανση σε όλα τα προγράμματα. Θεωρώ επίσης απίθανο να μην κατέθεσε ο ΟΤΕ όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Αυτό επιβεβαιώνεται άλλωστε και από το γεγονός ότι αρκετά μέλη του ΕΣΡ πείστηκαν....μεταξύ τον οποίον και ο μασουσάλας ο Πρόεδρος