αυτό ισχύει; Είναι επίσημο ότι δεν έχει HD και ήχο 5.1; Στις φήμες που είχε κυκλοφορήσει εκείνη η κυρία έλεγε και 7 κανάλια HD...τόσο πολλές μούφες έλεγε;
Σας το είχα πει......
αυτό ισχύει; Είναι επίσημο ότι δεν έχει HD και ήχο 5.1; Στις φήμες που είχε κυκλοφορήσει εκείνη η κυρία έλεγε και 7 κανάλια HD...τόσο πολλές μούφες έλεγε;
Adriana, αν κατάλαβα καλά ο φίλος μας παραπάνω,στην επιστολή που μας επισυνάπτει μας αναφέρει ότι του είπανε ότι κανάλι της EΡΤ σε HD δεν προβλέπεται να ανέβει τώρα στο πακέτο του OTE.
Δεν νομίζω να εννοεί ότι το αναμενόμενο πακέτο του ΟΤΕ δεν θα έχει HD κανάλια γενικώς! Έτσι τουλάχιστον κατάλαβα εγώ τη διατύπωση.Ας μας πει ο φίλος μας αν είναι όντως έτσι!
Φιλικά,
Μάνος.
Σας το είχα πει......
εδω ταιριαζει μια λαϊκη παροιμια που λεει
"Θέλει η ... να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει"
ειναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ οτι μιλαει για την ΕΡΤ!
για αλλη μια φορα πας να δημιουργησεις κλιμα κατα του ΟΤΕ..
τυχαιο?δεν νομιζω..
φιλικά
Χωρίς να έχω κατι να κερδίσω πρεπει φιλε να σου πω τα εξής¨:Δεν μπορω να καταλαβω το πως ο ΟΤΕ θα γινει ανταγωνιστικος εναντι στην ΝΟVA και επισης εχει αναφερθει επανειλημμένα οτι η Ελλαδα αντεχει ισα ισα μια εταιρια ποσο μαλλον δυο εταιριες. Αλλωστε υπαρχει και το παραδειγμα προς αποφυγην του Alpha Digital.
4)Tα Bulsat,Dolce είναι άσχημα πακέτα?? Που είναι του Οτε και αυτά??
Ήδη το κάνει, αφού η νοβα βγάζει πακέτα όπως το nova in a box, για να διαχειριστεί την είσοδο του ΟΤΕ στα δορυφορικά.
Βασικα μαζι σου ειμαι. Ο ανταγωνισμος σημαινει χαμηλες τιμες συνδρομης, καλυτερες υπηρεσιες κλπ.... Το θεμα ειναι οτι στα περισσοτερα κρατη υπαρχει μια εταιρια και οχι 2,3,κλπ. και ο λογος ειναι οτι δεν μπορουν να ανταπεξελθουν οικονομικα. Πολυ μεγαλο το κοστος... Ποσο μαλλον για ελληνικα δεδομενα...Χωρίς να έχω κατι να κερδίσω πρεπει φιλε να σου πω τα εξής¨:
1) Γιατι να μήν είναι ανταγωνιστικός πλέον και περιεχόμενο έχει και HD και τα πάντα....
2)Η τιμή του θα είναι λογική απο όσα ξέρουμε...
3)Δεν είναι άλφα , είναι οτε(DEUTSCHE TELECOM)
4)Tα Bulsat,Dolce είναι άσχημα πακέτα?? Που είναι του Οτε και αυτά??
5)Γιατί σε αυτή εδώ την χώρα ποτε μα ποτέ δεν πρέπει να υπάρξει υγειής ανταγονισμός??? δεν μπορω να καταλάβω γιατί έχουμε τετοια λογική για κάθε τι καινούριο???
Προσωπική εκτίμηση πολύ γρήγορα θα τα βρουν όλοι σκούρα με τον ΟΤΕ
και πραγματικα δεν το λέω επειδή έχω κατι να κερδίσω αλλα απο εμπειρία στα δορυφορικά.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.