Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρουν τα πανελλαδικής εμβέλειας και δυστυχώς αυτά είναι στα αποκλειστικά χέρια της Nova. Λ.χ. έχω το startpack και ανάθεμα αν έκατσα να δω ένα ολοκληρωμένο ντοκιμαντέρ στο discovery ή αλλού. Μπαλίτσα? Που εν Ελλάδι ως Σούπερ Λίγκα? Καλύτερη είναι η τοπική Γ' Εθνική, μην σου πω και οι αγώνες του δημοτικού σχολείου της περιοχής μου. Αν αναλογιστούμε πως η ΕΕΤΤ έκανε δύο χρόνια μέχρι να απαντήσει στις καταγγελίες για το πάντρεμα κάρτας-δέκτη της nova, καλό Ρίο (Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016) για την απάντηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τα αποκλειστικά!!! Και το ΕΣΡ μόλις προχθές έβγαλε ανακοίνωση για πρόστιμο στην σειρά "Τρίτος Νόμος" που προβλήθηκε τον Μάρτιο (!!!) του 2010 (!!!!).

Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρουν τα πανελλαδικής εμβέλειας και δυστυχώς αυτά είναι στα αποκλειστικά χέρια της Nova.
Ακόμα ένας λόγος που απέτυχε τότε ο alpha digital. Και φυσικά πέρα απ αυτό το όλο οικοδόμημα της εταιρείας ήταν σαθρό. Κάτι σαν Tempo tv, για όσους θυμούνται. Δυστυχως, με πο**ες δεν βάφονται αυγά.
Ο οτε πάντως και κεφάλαια διαθέτει (το κυριότερο) και τα πανελλαδικά κανάλια θα βάλει. Οπότε δεν βλέπω το λόγο να μην περπατησει..

Στην τελική ευθεία για το διπλό διαγωνισμό του ΟΤΕ, ύψους 6 εκατ. ευρώ, ενόψει των σχεδίων για τη δορυφορική συνδρομητική τηλεόραση. Η ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών παρατάθηκε για το μεσημέρι (12.00-15.00) της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου. Ο διαγωνισμός έχει δύο σκέλη: την παραγωγή «τηλεοπτικών ροών με αθλητικό περιεχόμενο» ύψους 3.792.000 ευρώ και για την κάλυψη αθλητικών ή άλλων γεγονότων σε εξωτερικούς χώρους ύψους 2.208.000 ευρώ.
Ενδιαφέρον για συμμετοχή στο διαγωνισμό έχουν δείξει ο Σκάι και ο ΑΝΤ1 και η εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων PLD και ίσως και άλλοι φορείς. Η εγγυητική επιστολή για το διαγωνισμό της παραγωγής των αθλητικών εκπομπών για τη συγκρότηση του αθλητικού καναλιού ανέρχεται σε 189.000 ευρώ και για την κάλυψη των εξωτερικών μεταδόσεων, σε 110.400 ευρώ.
Οι όροι του διαγωνισμού, μετά από ερωτήσεις και των ενδιαφερόμενων εταιρειών τροποποιήθηκαν σε ορισμένες σημεία, όπως για παράδειγμα στο σκέλος των οικονομικών προσφορών, για τις πρόσθετες παροχές. Ακόμη ο ΟΤΕ διευκρινίζει πως η οικονομική αξιολόγηση των προτάσεων για τις εκπομπές θα γίνει με βάση τη διετή συνεργασία των εταιρειών με το φορέα.
Με βάση την προκήρυξη στο σκέλος της δημιουργίας αθλητικού τηλεοπτικού καναλιού υπάρχουν κριτήρια αξιολόγησης όπως η προηγούμενη εμπειρία φορέα στο αντικείμενο, η παραγωγή αθλητικών καναλιών, οι ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις, η ομάδα έργου, οι υποδομές και ο τεχνολογικός εξοπλισμός, η δυνατότητα παροχής πρόσθετων υπηρεσιών κ.α. Στο σκέλος της παραγωγής των αθλητικών εκπομπών, στα κριτήρια προστίθενται ακόμη, η δημιουργικότητα των προτάσεων/concepts εκπομπών, το τελικό - αισθητικό αποτέλεσμα και οι παρουσιαστές – συντελεστές, ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για τη δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού αυτοδιαφήμισης.

http://media-industry.blogspot.com/

Last edited:
Για τα κεφάλαια του ΟΤΕ δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Κατά τη γνώμη μου αν θέλει να περπατήσει θα πρέπει να κανει τη διαφορά, γιατί ακόμα και χαμηλότερη τιμή από τη νόβα να έχει, η νόβα θα ρίξει τις τιμές της αναγκαστικά, επομένως μόνο για τα πανελλαδικά , δε νομίζω να κάνει πολύ κόσμος το convertion αν η διαφορά είναι 5 ευρώ ξέρω 'γω. Θα πρέπει να προσφέρει τουλάχιστον αντίστοιχο πρόγραμμα με τη νόβα, η οποία κακά τα ψέματα, τόσα χρόνια το έχει ανεβάσει πολύ και ακόμα το ανεβάζει, με τις προσθήκες HD καναλιών και νέων συμφωνιών (βλέπε NG)

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

η οποία κακά τα ψέματα, τόσα χρόνια το έχει ανεβάσει πολύ και ακόμα το ανεβάζει, με τις προσθήκες HD καναλιών και νέων συμφωνιών (βλέπε NG)
Για να ηρεμησουν λιγο εκει στην γοβα...... ακου εκει ανεβαζει!! μονον αυτο ξερει να κανει.:HTEHETH63:

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Για τα κεφάλαια του ΟΤΕ δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Κατά τη γνώμη μου αν θέλει να περπατήσει θα πρέπει να κανει τη διαφορά, γιατί ακόμα και χαμηλότερη τιμή από τη νόβα να έχει, η νόβα θα ρίξει τις τιμές της αναγκαστικά, επομένως μόνο για τα πανελλαδικά , δε νομίζω να κάνει πολύ κόσμος το convertion αν η διαφορά είναι 5 ευρώ ξέρω 'γω. Θα πρέπει να προσφέρει τουλάχιστον αντίστοιχο πρόγραμμα με τη νόβα, η οποία κακά τα ψέματα, τόσα χρόνια το έχει ανεβάσει πολύ και ακόμα το ανεβάζει, με τις προσθήκες HD καναλιών και νέων συμφωνιών (βλέπε NG)

αν δεν ειχε τα καναλια πανελλαδικης εμβελειας και τη σουπερλιγκα θα σου 'λεγα που θα βρισκοταν η νοβα. οσον αφορα το "συνεχες ανεβασμα" της που αναφερεις 4 καναλια hd εκ των οποιων τα μισα να παιζουν οποτε τους γουσταρει καθως και τα υπολοιπα sd καναλια δε δικαιολογουν επουδενι τα 62 ευρωπουλα (72 με το adult πακετο)

Παντα φιλικα :music-smiley-005:

παντως απο οτι φαινεται στην φωτο με το λογοτυπο οτε αφου την μεγενθυνα μπορω να υποθεσω οτι το κουτι πρεπει να ειναι 80-90 cm πιατο , ο χωρος καποιο μαγαζι η εργαστηριο αφου φαινονται καθαρα τουλαχιστον 4 δορυφορικοι δεκτες και συνεχιζουμαι στην αναμονη κλπ ,κλπ,κλπ,κλπ,

Ας συνοψίσουμε τι έχουμε μάθει
1)Τα μαγαζιά παραλαμβανουν πακέττα
2) Εχουν ξεκινήσει συνεργασίες με εγκαταστάτες
3) Φτιάχνουν site
4) Eτοιμάζονται τεχνολογικά για αντιμετώπιση βλαβων(ελληνικα malfunction)
5) Eτοιμάζονται για ζωντανα προγραμματα

Θεωρώ οτι είμαστε πολυ κοντά
Βεβαια δεν μιλάω για την εμπορική τους πολιτική που είναι τελείως για τα μπάζα...
Κοντος ψαλμος... κυριοι

Τί έχει κάνει η νοβα; Εχει ανεβασει το προγραμμα; hd καναλια; σταματηστε βρε σαταναδες οχι αλλο...:flipout::flipout:

Θεωρώ ότι και οι δύο τους έχουν λειτουργήσει λανθασμένα τον τελευταίο καιρό.

Ο ΟΤΕ έχει αρκεστεί στην στόμα-με-στόμα διαφήμιση και δεν κάνει τίποτα για να γίνει ευρέως γνωστό ότι σε λίγο καιρό θα βγάλει την δική του πλατφόρμα. Ειδικότερα από την στιγμή που θα μπει σε έναν χώρο αντιμετωπίζοντας το έως τώρα μονοπώλειο, δεν μπορεί να ξεκινήσει διαφημιστική καμπάνια 5-10 μέρες πριν την έναρξη. Δεν πας να αγοράσεις σοκολάτα από το περίπτερο, αλλά να κάνεις μία σημαντική επένδυση των χρημάτων σου, διότι δεν είναι μόνο τα 100-200 που θα δώσεις στην αρχή, αλλά και η τουλάχιστον 12μηνη συνδρομή. Επίσης αυτός ο οποίος θα θέλει να συνδιάσει τηλεόραση-τηλέφωνο-ίντερνετ θα πρέπει να μπει και σε διαδικασίες αλλαγών στους πάροχους κτλ. Όλα αυτά βέβαια μπορεί κάποιος να τα προσπεράσει αν θεωρήσει ότι ο ΟΤΕ βλέπει το πρώτο 6μηνο ως δοκιμαστικό και θα επιχειρήσει να μπει δυναμικά από τον Σεπτέμβρη, λόγο και των αθλητικών βέβαια.

Η Νόβα δείχνει να μην ιδρώνει το αυτί της και εξακολουθεί να κινείται στα ίδια επίπεδα. Αν εξαιρέσει κανείς τις (αστείες για μένα) προσφορές των τελευταίων ημερών, δεν δείχνει να υπάρχει καμία διάθεση από μέρους της να αναπροσαρμώσει τις τιμές της. Άλλωστε δεν έχει περάσει καιρός από τότε που επισημα χείλη είχα πει ότι εφόσον ο Έλληνας πληρώνει, δεν υπάρχει λόγος να μειωθεί καμία τιμή. Από την άλλη βέβαια για τι μειώσεις μπορούμε να μιλάμε, όταν δεν ξέρουμε τι πολιτική θα ακολουθήσει και ο ανταγωνιστής. Μήπως κάτι περισσότερο ξέρουν στην Νόβα και δεν ανησυχούν ή περιμένουν να αρχίσει η καμπάνια του ΟΤΕ ώστε να ξεκινήσει ένας διαφημιστικός πόλεμος στις τηλεοράσεις. Άλλωστε κακά τα ψέμματα, ποιος ο λόγος να υπάρξουν μειώσεις αυτήν την στιγμή εξαιτίας του ΟΤΕ, όταν όσα ξέρει ο κόσμος είναι ράδιο αρβύλα?

H Nova και η κάθε Nova δεν πρόκειται να μειώσει τις τιμές της για κανένα λόγο λόγω του ότι αυτό θα σήμαινε και μείωση κερδών και τα κέρδη είναι ο δείκτης που παρουσιάζουν τα στελέχη στους μετόχους και κρίνονται από αυτούς.

Μόνο τις τιμές έχει ανεβάσει!!!

1η Οκτωβρίου 1994
FILMNET 6.500δραχμές (19.10 )

1η Ιανουαρίου 2000 (έναρξη NOVA: 16/12/99)
NOVA 15.500δραχμές (45,50 )

1η Οκτωβρίου 2001
NOVA 16.500δραχμές (48,40 )

1η Ιανουαρίου 2002 (EURO)
NOVA 48.90

1η Οκτωβρίου 2002
NOVA 51.40

1η Οκτωβρίου 2003
NOVA 52.90

1η Οκτωβρίου 2004
NOVA 53.90

1η Οκτωβρίου 2005
NOVA 55.30

1η Σεπτεμβρίου 2006
FullPack 56,40

1η Οκτωβρίου 2007
FullPack 57.00

1η Οκτωβρίου 2008
FullPack 58.50
Cinema+Value 50.00
Sports+Value 50.50
ValuePack 29.50

1η Μαρτίου 2009
FullPack 58.50
Cinema+Value 50.00
Sports+Value 50.50
ValuePack 29.50
StartPack 19.90

1η Σεπτεμβρίου 2009
FullPack 59.90
Cinema+Value 50.00
Sports+Value 50.50
ValuePack 29.90
StartPack 19.90
XXXPack 9.99

1η Απριλίου 2010
FullPack 60.91
Cinema+Value 50.84
Sports+Value 51.35
ValuePack 30.40
StartPack 20.23

1η Ιουλίου 2010
FullPack 61.92
Cinema+Value 51.68
Sports+Value 52.20
ValuePack 30.90
StartPack 20.56

Οτι ειναι για τη ΝΟΒΑ να το γραφετε εδω http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=158

Εδω για καμια καινουργια πληροφορια μας ενδιαφερει για τον ΟΤΕ .Γισ τη ΝΟΒΑ τα εχετε γραψει 100 φορες και ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ :twoguns::smash::smash::smash::smash::smash::smash::smash::smash:

1η Ιανουαρίου 2000 (έναρξη NOVA: 16/12/99)
NOVA 15.500δραχμές (45,50 )

...

1η Ιουλίου 2010
FullPack 61.92

35% αύξηση σε 11 χρόνια, όταν μάλιστα το 5% από αυτή είναι από αύξηση του ΦΠΑ (ουσιαστικά δηλαδή η αύξηση είναι 30%), δεν είναι πολύ. Μάλιστα θα έλεγα πως είναι πολύ μικρή! Τι ακριβώς θέλεις να πεις με όλη αυτή την παράθεση τιμών;

30% όχι ότι δεν είναι και λίγο...ποια σπουδαία αναβάθμιση έγινε στο περιεχόμενο και δεν το ξέρω;

30% όχι ότι δεν είναι και λίγο...ποια σπουδαία αναβάθμιση έγινε στο περιεχόμενο και δεν το ξέρω;

Σε 11 χρόνια;

Για πες μου άλλα προϊόντα την τιμή τους την 1/1/2000 και σήμερα να συγκρίνουμε τιμές. Υπάρχει κάτι που λέγεται πληθωρισμός, το γνωρίζετε;