Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Το να διαφημίσεις το μελλοντικό προϊόν σου (δορυφορική TV) δεν νομίζω ότι μειώνει τους χρήστες conn-x tv. Εξάλλου μιλάμε για έναν αγώνα. Δεν θα μείνει για πάντα FTA.
Και δεν νομίζω να έβαλε κάποιος conn-x tv για έναν αγώνα μόνο. Οι καφετέριες δεν πιάνονται γιατί μέ τον καφέ 3-5Ε θα βγάλουν όλο το έτος με τον κόσμο σε έναν αγώνα.

Εγώ έμαθα ότι θα δείξουν το ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε HD στο TEST 5 HD

Και οι δυό σας έχετε σωστές πληροφορίες απλά ο imcan είναι χρονικά σωστός:ernaehrung004:
Αρχικά ήταν ταν να κάναμε τον ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ για σκοπούς δοκιμαστικούς HD, αλλά τελικά (για λόγους που δεν μπορώ να πω εδώ δημόσια :smash:) θα κάνουμε το ΑΕΚ - ΠΑΟ.

Και αν κάποιος από τον ΟΤΕ μας διαβάζει εδώ, καλό θα είναι να μου φέρει ένα decoder στο βαν, για να το κάνω λήψη για σκοπούς monitoring

Εμ...... έλεος.... υπάρχουν και άλλες ομάδες εκτός από τον Ολυμπιακό !!!! :D

Εγώ πάντως δεν θα έστελνα τα HD φορτηγά σε αυτόν τον αγώνα με τίποτα. Λόγο της τιμωρίας του ΠΑΟΚ ακούγονται πολλά. Καλύτερα λοιπόν η παραγωγή να γίνει στο άλλο ματς, το οποίο θα έχει και παρουσία φιλάθλων.

Εγώ πάντως δεν θα έστελνα τα HD φορτηγά σε αυτόν τον αγώνα με τίποτα. Λόγο της τιμωρίας του ΠΑΟΚ ακούγονται πολλά. Καλύτερα λοιπόν η παραγωγή να γίνει στο άλλο ματς, το οποίο θα έχει και παρουσία φιλάθλων.

Σωστό και για να σου πω την πικρή αλήθεια και εμείς το φοβόμασταν το συγκεκριμένο παιχνίδι, μιας και θα έχει 10.000 οπαδούς απ' έξω

Θα συμφωνήσω μαζί σου, υπάρχουν και άλλες δεύτερες και τρίτες ομάδες εκτός του Ολυμπιακού !!!:ernaehrung004:

Ξέρω να φτιάχνω και μολότοφ !!!!!! κανόνισε .....:twoguns:

Και οι δυό σας έχετε σωστές πληροφορίες απλά ο imcan είναι χρονικά σωστός:ernaehrung004:
Αρχικά ήταν ταν να κάναμε τον ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ για σκοπούς δοκιμαστικούς HD, αλλά τελικά (για λόγους που δεν μπορώ να πω εδώ δημόσια :smash:) θα κάνουμε το ΑΕΚ - ΠΑΟ.

Και αν κάποιος από τον ΟΤΕ μας διαβάζει εδώ, καλό θα είναι να μου φέρει ένα decoder στο βαν, για να το κάνω λήψη για σκοπούς monitoring
Πώς Γνωρίζουμε οτι είναι σίγουρη η μετάδωση??

Το γνωρίζουμε γιατί αν παρακολουθούσατε τα θέματα θα ξέρατε ότι το συγκεκριμένο μέλος που το έγραψε είναι ο υπεύθυνος του OBvan της abc που κάνει την κάλυψη των αγώνων πρωταθλήματος και μη....

Το γνωρίζουμε γιατί αν παρακολουθούσατε τα θέματα θα ξέρατε ότι το συγκεκριμένο μέλος που το έγραψε είναι ο υπεύθυνος του OBvan της abc που κάνει την κάλυψη των αγώνων πρωταθλήματος και μη....

Πάλι καλά που δεν το είπες φορτηγό να φάμε και ξύλο :7SFGSFG::flipout::flipout:

Ευχαριστω για την απαντηση !!Μαλλον αυτο μου διεφυγε...:worshippy:

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Θα το δούμε FTA όμως ή όχι;
Πρέπει να έχει κλειδώσει και το αλ τζαζίρα μέχρι την Τετάρτη...

Εσύ ειδικά να έρθεις στο γήπεδο !!!!!

Κοπανατζή!!!!!:7SFGSFG:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Εσύ ειδικά να έρθεις στο γήπεδο !!!!!

Κοπανατζή!!!!!:7SFGSFG:

Που τέτοια τύχη!
Έχει babysitting κάθε Δευτέρα και Τετάρτη...