πότε θα βγει στην αγορά;Η NEOTION εχει ηδη ετοιμασει μοντουλα την NP+6 η οποια θα παιζει τα καναλια
υψηλης ευκρινειας.
Η NEOTION εχει ηδη ετοιμασει μοντουλα την NP+6 η οποια θα παιζει τα καναλια
υψηλης ευκρινειας.
Καλησπερα σε ολα τα παιδια...Εχω μια tv Philips 37PFL9632D με τελευταιο
firmware Version: 000.064.014.022, Zip file, 24.66 MB, Date published: 2009-03-05...Επισης απο τοτε που ηρθε η digea στην Αθηνα αγορασα την neotion module mpeg4 ci slot free to air...Τα καναλια mega,ant1,star,alpha,alter,skai,maked,και τα mpeg 2 της ΕΡΤ καθως και Ετ1
ΝΕΤ και Ετ3 παιζανε βεβαια με σπασιματα...απο της 27 του μηνος που βγηκε το ΕΡΤ hd δεν μου παιζουν καν τα ερτ1,νετ,ετ3,καθως κ το ερτ hd...Η ερωτηση μου ειναι εξης:Αλλη κωδικοποιηση εχουν τα mega,ant1 κτλ...και αλλη της ερτ?
Βασικα βγαζω σε ολα ηχο αλλα οχι εικονα....εχει να κανει κ θεμα με το σημα?
Γιατι μενω Εξαρχεια κ το σημα της κεραιας δεν ειναι κ οτι καλυτερο...καπου ειδα πως πρεπει να βαλω για χωρα Ισπανια αντι για Ελλαδα το εκανα κ αυτο αλλα τιποτα...εχετε καμια συμβουλη να μου δωσετε για ολα αυτα?Η Philips εχει να βγαλει update απο τον 3το του 2009 η μεν neotion δεν μπορω να βρω πουθενα update....Οποιος γνωριζει κατι κ μπορει να με κατατοπισει θα τον ευχαριστουσα πολυ.....Να προσθεσω πως πολλες φορες κ στα degia mega,ant1,alpha....εκει που βλεπεις κανονικα σου κανει μαυριθ οθωνη για δευτερολεπτα κ επανερχεται....Αυτη τη στιγμη που γραφω η ΝΕΤ μου βγαζει ηχο αλλα οχι εικονα...Ευχαριστω πολυ περιμενω τις αποψεις σας...
Δοκίμασα το fw σε μια lg Μ2794D αλλά δεν το βλέπει καν,που σημαίνει ότι δεν κάνει.Το δοκίμασες στην lg M2394D και σου έκανε κανονικά την αναβάθμιση;Υπάρχει κάτι για την δική μου TV-monitor ή θα περιμένουμε ακόμη για κάτι;Φοράει επάνω το 3.06.1
Αμα λειτουργει ομως οπως οι τωρινες καρτες (που μετατρεπουν το MPEG4 σε MPEG2 οποτε χαλαει η ποιοτητα) δεν εχει νοημα. Τι να το κανεις το HD οταν αυτο που βλεπεις στην τηλεοραση θα ειναι SD?
Να κάνω μια ερώτηση? To Mpeg2 δεν έχει μικρότερη απωλεστική συμπίεση από το Mpeg4? Αν ναι, τότε γιατί να χαθεί ποιότητα από την μετατροπή Mpeg4->Mpeg2?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.