Καλησπερα σε ολα τα παιδια...Εχω μια tv Philips 37PFL9632D με τελευταιο
firmware Version: 000.064.014.022, Zip file, 24.66 MB, Date published: 2009-03-05...Επισης απο τοτε που ηρθε η digea στην Αθηνα αγορασα την neotion module mpeg4 ci slot free to air...Τα καναλια mega,ant1,star,alpha,alter,skai,maked,και τα mpeg 2 της ΕΡΤ καθως και Ετ1
ΝΕΤ και Ετ3 παιζανε βεβαια με σπασιματα...απο της 27 του μηνος που βγηκε το ΕΡΤ hd δεν μου παιζουν καν τα ερτ1,νετ,ετ3,καθως κ το ερτ hd...Η ερωτηση μου ειναι εξης:Αλλη κωδικοποιηση εχουν τα mega,ant1 κτλ...και αλλη της ερτ?
Βασικα βγαζω σε ολα ηχο αλλα οχι εικονα....εχει να κανει κ θεμα με το σημα?
Γιατι μενω Εξαρχεια κ το σημα της κεραιας δεν ειναι κ οτι καλυτερο...καπου ειδα πως πρεπει να βαλω για χωρα Ισπανια αντι για Ελλαδα το εκανα κ αυτο αλλα τιποτα...εχετε καμια συμβουλη να μου δωσετε για ολα αυτα?Η Philips εχει να βγαλει update απο τον 3το του 2009 η μεν neotion δεν μπορω να βρω πουθενα update....Οποιος γνωριζει κατι κ μπορει να με κατατοπισει θα τον ευχαριστουσα πολυ.....Να προσθεσω πως πολλες φορες κ στα degia mega,ant1,alpha....εκει που βλεπεις κανονικα σου κανει μαυριθ οθωνη για δευτερολεπτα κ επανερχεται....Αυτη τη στιγμη που γραφω η ΝΕΤ μου βγαζει ηχο αλλα οχι εικονα...Ευχαριστω πολυ περιμενω τις αποψεις σας...