Neotion CI Modules: Λίστα συμβατότητας

Απάντηση: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

Ελπίζω, (όταν βγει), στην λίστα συμβατότητας να έχουν προστεθεί και άλλες μάρκες-μοντέλα... (για την NP6+ λέω)

Είχα στείλει e-mail τόσο στην NEOTION όσο και στην SHARP για αυτό το θέμα, μιας και διαθέτω την SHARP LSHAC-46X8E.
Όχι ότι βρήκα άκρη αλλά (λέμε τώρα), μήπως έχουν λάβει υπ' όψιν τους αντίστοιχα mail και παροτρύνσεις και υποστηρίξουν μεγαλύτερη γκάμα τηλεοράσεων... :flute:

Re: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

Για τους φίλους με μοντούλα:
Εγώ είμαι ο τελευταίος που θα σας πω τι να κάνετε, αλλά μιας και είμαστε φόρουμ, θα καταθέσω τις εμπειρίες μου.

Η χρήση οποιασδήποτε κάρτας για transcoding είναι ένας μεγάλος συμβιβασμός στην εικόνα.
ΚΑΝΕΝΑ real time transcoder (και έχω δοκιμάσει και επαγγελματικά) δεν μπορεί να δώσει την ίδια ποιότητα στην έξοδο. ΠΑΝΤΑ υπάρχει υποβάθμιση της ποιότητας εικόνας.
Και μιλώ και για τις 2 περιπτώσεις. Δηλαδή MP2-->MP4 και MP4-->MP2.
Ακόμη και Feed MPEG2- 4:2:2 στα 20Mbps με Transcoding σε MPEG4, έχει χειρότερη εικόνα από πρωτογενές MPEG4 4:2:0 encoding στα 7Mbps.
Οπότε αφήστε τις μοντούλες και πάρτε κουτάκι HD να βρείτε την υγειά σας, και να γράφετε ότι σας αρέσει σε σκληρό.
Ετσι και αλλιώς όσοι πήρατε Ακριβή-Καλή TV την πήρατε τότε για το καλό πάνελ/ εικόνα που είχε και για να την αξιοποιήσετε με DVD, BD, media players κλπ.
Οχι για να βλέπετε τηλεοπτικό. Αλλιώς θα παίρνατε κάτι φθηνότερο.

Ναι είναι δοκιμασμένο και δουλεύει κανονικά σε LG-M2394D-PZJ. Δοκίμασε με άλλο flashάκι σε fat32.
Δυστυχώς τίποτα και με άλλο USB.Η δική μου είναι η LG-M2794D χωρίς το PZJ,άλλο μοντέλο,εξέλιξη του δικού μου μοντέλου δεν ξέρω,πάντως το firm αυτό δεν κάνει update στη δική μου.Αν βρεις κάτι για την δική μου,θα παρακαλούσα να το ανεβάσεις.Διάβασα ότι στο 3.09.1 το ενοχλητικό μήνυμα μένει μερικά δευτερόλεπτα και μετά φεύγει μόνο του,ούτε αυτό κατάφερα να βρω

Δυστυχώς τίποτα και με άλλο USB.Η δική μου είναι η LG-M2794D χωρίς το PZJ,άλλο μοντέλο,εξέλιξη του δικού μου μοντέλου δεν ξέρω,πάντως το firm αυτό δεν κάνει update στη δική μου.Αν βρεις κάτι για την δική μου,θα παρακαλούσα να το ανεβάσεις.Διάβασα ότι στο 3.09.1 το ενοχλητικό μήνυμα μένει μερικά δευτερόλεπτα και μετά φεύγει μόνο του,ούτε αυτό κατάφερα να βρω

Φυσικά και δεν κάνει αφού αναφέρεται σε άλλο μοντέλο από αυτό που έχεις. Το έγραψα από την πρώτη στιγμή... Μην προσπαθήσεις να το περάσεις για να μην κάνεις καμιά ζημιά στην τηλεόρασή σου.

Απάντηση: Re: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

Καλησπερα σε ολα τα παιδια...Εχω μια tv Philips 37PFL9632D με τελευταιο
firmware Version: 000.064.014.022, Zip file, 24.66 MB, Date published: 2009-03-05...Επισης απο τοτε που ηρθε η digea στην Αθηνα αγορασα την neotion module mpeg4 ci slot free to air...Τα καναλια mega,ant1,star,alpha,alter,skai,maked,και τα mpeg 2 της ΕΡΤ καθως και Ετ1
ΝΕΤ και Ετ3 παιζανε βεβαια με σπασιματα...απο της 27 του μηνος που βγηκε το ΕΡΤ hd δεν μου παιζουν καν τα ερτ1,νετ,ετ3,καθως κ το ερτ hd...Η ερωτηση μου ειναι εξης:Αλλη κωδικοποιηση εχουν τα mega,ant1 κτλ...και αλλη της ερτ?
Βασικα βγαζω σε ολα ηχο αλλα οχι εικονα....εχει να κανει κ θεμα με το σημα?
Γιατι μενω Εξαρχεια κ το σημα της κεραιας δεν ειναι κ οτι καλυτερο...καπου ειδα πως πρεπει να βαλω για χωρα Ισπανια αντι για Ελλαδα το εκανα κ αυτο αλλα τιποτα...εχετε καμια συμβουλη να μου δωσετε για ολα αυτα?Η Philips εχει να βγαλει update απο τον 3το του 2009 η μεν neotion δεν μπορω να βρω πουθενα update....Οποιος γνωριζει κατι κ μπορει να με κατατοπισει θα τον ευχαριστουσα πολυ.....Να προσθεσω πως πολλες φορες κ στα degia mega,ant1,alpha....εκει που βλεπεις κανονικα σου κανει μαυριθ οθωνη για δευτερολεπτα κ επανερχεται....Αυτη τη στιγμη που γραφω η ΝΕΤ μου βγαζει ηχο αλλα οχι εικονα...Ευχαριστω πολυ περιμενω τις αποψεις σας...

Δοκίμασες το "κόλπο" με αλλαγή χώρας που αναφέρθηκε για άλλες Philips? Με το update αυτό το τελευταίο? Με ενδιαφέρει γιατί έχει ο φάδερ μου το μοντέλο και προβληματίζομαι λογω της ηλικίας του κατά πόσον θα βολευόταν με επιπλέον κουτί και τηλεκοντρόλ...αλλά αν είναι να τραβιόμαστε με την κάρτα πάλι....τι να πω...εγώ πιστεύω πάντως ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση με sw update θα ήταν σε θέση να δείξει τα πάντα...μιλάμε για πολύ δυνατό μηχάνημα...

Ρε παιδια, δεν υπάρχει άλλη μάρκα εκτος απο την Neotion που να παιζει mpeg4 και μαλιστα HD? Δεν μπορει στο εξωτερικο να μην εχει καλυφθει αυτο το πρόβλημα, εκτος αν οι όλες οι εταιρειες περιμενουν την ERT HD:fahne90:

Kαλησπερα.να περιμενω την +6 δλδ αποτι λετε για μια LG3000???υπαρχει κατι καλυτερο???στην εικονα θα εχω προβλημα δλδ σπασιματα εικονας κτλ???επισης πρεπει να κανω f/w update για να βαλω την μοντουλα???ευχαριστω

Παιδιά καλησπέρα. Έχω την Philips PFL7603D

Γνωρίζει κάποιος αν είναι συμβατή με το np4+ module???

Re: Απάντηση: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

Ρε παιδια, δεν υπάρχει άλλη μάρκα εκτος απο την Neotion που να παιζει mpeg4 και μαλιστα HD? Δεν μπορει στο εξωτερικο να μην εχει καλυφθει αυτο το πρόβλημα, εκτος αν οι όλες οι εταιρειες περιμενουν την ERT HD:fahne90:

Δεν υπάρχει άλλη εταιρία! Είναι καταθετημένη πατέντα της Neotion!

παιδια καλησπερα εχω μια samsung 2333 syncmaster στηι οποια εχω βαλει επανω την neotion module free to air np4.μεχρι προσφατα επαιζε κανονικα τα digea ενω επαιζε της ερτ με μικρα σπασιματα στον ηχο(αυτο ξεκινησε οταν αρχισε να εκπεμπει το ert hd).Απο σημερα το πρωι δειχνει μονο τα mpeg2 ψηφιακα(πρισμα,ρικ και σινεσπορ)ενω στα mpeg4 βγαζει ηχο και καθολου εικονα(και στα digea και στα ερτ).Λιγη βοηθεια καποιος???

Καλησπερα κ απο μενα !
εχω Sony KDL 32U3000 η οποια εχει προεγκατεστημενο δεκτη mpeg2
σημερα εβαλα την καρτα Neotion FTA NP4 και μου κολλαει ακομα και τα καναλια που μεχρι τωρα επαιζε μια χαρα ( Σινεσπορ / riksat κλπ )
Αν την αφαιρεσω παλι παιζουν κανονικα !
Εχετε μηπως καμια ιδεα τι μπορει να φταιει πριν σπασω την τηλεοραση ? :D:violent-smiley-030::furious3:

Μία είναι η σίγουρη λύση. Εξωτερικός αποκωδικοποιητής. Αν η τηλεόραση δεν συνεργάζεται με την μοντούλα δεν γίνεται τίποτα εκτός και αν υπάρχει αναβάθμιση για την τηλεόραση.

Έχω μια F&U τηλεόραση με ci slot.
Θα παίξει η κάρτα?
Ευχαριστώ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση (νέο μέλος) έχω την KDL32L4000 κάπου είχα διαβάσει ότι κάνει η κάρτα αλλά έχω το εξής πρόβλημα:

Ενώ τα παίζει όλα τέλεια μου πετά μια μπάρα από επάνω η οποία καταλαμβάνει το 1/3 της οθόνης και λέει οτι το κανάλι π.χ. ΝΕΤ δεν είναι συντονισμένο...

Τι κάνω παίδες ???? Επιστρέφω την κάρτα ??? 2ώρες πάλευα σήμερα αλλά τίποτα!!

ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ CI SLOT

Γεια σας. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια καλή κάρτα για CI slot που να μετατρέπει το σήμα mpeg2 σε mpeg4; Ενδιαφέρομαι για τηλεόραση LG και F&U (αν παίζει κάποιο ρόλο η μάρκα). Γενικά θεωρείτε αξιόπιστη αυτή τη λύση σε σχέση με την αγορά αποκωδικοποιητή; Και τι προβλήματα ενδεχομένως παρουσιάζουν οι κάρτες;
Αν υπάρχει κάποιο άλλο thread που έχει ανοιχτεί για αυτό το θέμα, στείλτε μου το link. Ευχαριστώ.

Re: NEOTION CI Modules - Λίστα συμβατότητας

Μάλλον το αντίθετο εννοείς, δηλ: mpeg4->mpeg2

Καλύτερα ένας εξωτερικός αποκωδικοποιητής. Αυτού του είδους οι κάρτες παρουσιάζουν πολλά προβλήματα......

Re: NEOTION CI Modules - Λίστα συμβατότητας

Kalhmera σε Sony KDL40-x2000 με λογισμικο 2.10.408 και φορτωτη 0.0.31 εχει δοκιμασει κανεις την ΝP4+;;;;
Και αν ναι δουλευει κανονικα;;;
Εμενα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν προβλήματα ειδικα με το Mega.

Απάντηση: Re: NEOTION CI Modules - Λίστα συμβατότητας

Kalhmera σε Sony KDL40-x2000 με λογισμικο 2.10.408 και φορτωτη 0.0.31 εχει δοκιμασει κανεις την ΝP4+;;;;
Και αν ναι δουλευει κανονικα;;;
Εμενα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν προβλήματα ειδικα με το Mega.
Σε κάποιες σειρές στο Μega ξαφνικά θα σου σβήνει η τηλεόραση!

Re: Απάντηση: Re: NEOTION CI Modules - Λίστα συμβατότητας

Παιδια για μενα δεν αξιζει καν τον κοπο. Το να μετατρεπεις το mpeg 4 σε mpeg 2 απλα και μονο για να γλυτωσεις ενα τηλεκοντρολ, δεν εχει νοημα. Παιρνεις ενα SmartControl και κανεις δουλεια :)