Neotion CI Modules: Λίστα συμβατότητας

Απάντηση: NEOTION CI Modules - Λίστα συμβατότητας

Ρε παιδιά μπορείτε ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ να απαντήσετε λίγο ποιο αναλυτικά?

Δηλαδή τι πρόβλημα θα έχει?

Δηλαδή ο αποκωδικοποιητής είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ....

Παιδια μαλλον ΔΕΝ καταλαβαινομαστε.

Ζητησα με λεπτομεριες και οχι επιγραμματικα με ενα ναι ή οχι.

Οπως σας εξηγησα ποιο πανω το συγκεκρημενο ατομο δεν εχει ουτε χωρο για καλωδια, ουτε πριζες και ουτε τον ενδιαφερει το downgrade mpeg4 -> mpeg2 που θα κανει αυτη η καρτα module το μονο που τον ενδιαφερει ειναι:

01. Να μην εχει κι αλλο ενα χειρηστηριο για να χειρηζετε τα ψηφιακα καναλια
02. Να μην εχει και αλλη μια πριζα/συσκευη
03. Να μπορει απλα να βλεπει τα ψηφιακα καναλια ακομα και ας γινονται μετατροπη απο mpeg4 σε mpeg2 χωρις προβληματα
04. Να ειναι συμβατη η module καρτουλα που θα παρει με την τηλεοραση του....

Αυτα και μονο αυτα...

Re: NEOTION CI Modules - Λίστα συμβατότητας

fits, μάλλον εσύ δεν θέλεις να καταλάβεις.

Τα προβλήματα που και εσύ ανέφερες σε προηγούμενο post σου, εξακολουθούν να υπάρχουν. Δεν σου φτάνουν αυτά;

Σοβαρή λύση για επίγεια ψηφιακή λήψη καναλιών mpeg4 είναι μόνο οι εξωτερικοί αποκωδικοποιητές. Τελεία και παύλα. Οποιος θέλει να ταλαιπωρείται με modules και ανάλογες λύσεις είναι ελεύθερος να το κάνει. Εμείς όμως δεν μπορούμε να προτείνουμε σε κανέναν κάτι τέτοιο.

Ok πάσο θα τον πείσω να πάρει αποκωδικοποιητή.

Καλησπερα και απο μενα,δοκιμασα τη καρτουλα σε μια lg και οαλ οκ με τα καναλια αλλα αυτο το ταμπελακι που λεει σημα hd περιφερεται συνεχεια μεσα στη οθονη και δε λεει να φυγει..δεν ειναι σταθερο καπου γυρω γυρω ολη την ωρα..τι να κανω?

Δοκίμασες να αναβαθμίσεις το software της τηλεόρασης;
Οχι,πως θα το κανω αυτο η τβ δεν χει θυρα usb..δε ξερω και πολλα πολλα..πως να κανω την αναβαθμιση?

Οχι,πως θα το κανω αυτο η τβ δεν χει θυρα usb..δε ξερω και πολλα πολλα..πως να κανω την αναβαθμιση?

λαθος μου,εχει θυρα usb..που να κοιταξω για αναβαθμιση?

Βρες το νήμα που αναφέρεται στην τηλεόρασή σου από εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php/138-TV-Reviews-Εντυπώσεις-κατόχων-Τεχνικά-χαρακτηριστικά

Μέσα στο νήμα θα αναγράφεται πως γίνεται η αναβάθμιση.

Ερώτηση: Τι είναι αυτό το "ταμπελάκι HD" που περιφέρεται στην οθόνη; Είναι απ' την τηλεόραση σίγουρα; ή οφείλεται στην κάρτα;

Το ταμπελακι χωρις τη καρτα ειναι σταθερο δεξια στην οθονη και βγαινει μονο οταν το καναλι ειναι σε mpeg-4 μορφη χωρις να εχω βαλει τη καρτα μεσα και ετσι πρεπει να ειναι.Οταν ομως βαζω τη καρτα το καναλι ανοιγει μια χαρα αλλα το ταμπελακι που γραφει σημα hd περιφερεται συνεχως στην οθονη..

Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ... Έχω την philips 42pfl9732d/10 που υπάρχει στη λίστα συμβατότητας της κάρτας. Πήγα λοιπόν και πήρα την κάρτα np4+ και απλά... η κάρτα δε χωράει στην υποδοχή ci της τηλεόρασης...:BDGBGDB55:

Θα τρελλαθούμε τελείως τώρα δηλαδή...?

Παιδια. λυστε μου μια απορια...

Υπαρχει ΕΝΑΣ που να βλεπει ΕΡΤ μεσω ΝΕΟΤΙΟΝ χωρις σπασιματα (εικονα-ηχο) ? ...

(Πως δε μαζευτηκαμε να παμε να τους τα πεταξουμε πισω και να παρουμε πισω τα χρηματα μας ...)

Δοκίμασα την Neotion NP4+ σε 2 τηλεοράσεις samsung 37A6561F και SONY KDL 40V4000, και στις 2 όλα τα Digea παίζουν άψογα, αλλά όλα τα κανάλια της ερτ παίζουν με σπασίματα σε εικόνα - ήχο

Παιδια. λυστε μου μια απορια...

Υπαρχει ΕΝΑΣ που να βλεπει ΕΡΤ μεσω ΝΕΟΤΙΟΝ χωρις σπασιματα (εικονα-ηχο) ? ...

(Πως δε μαζευτηκαμε να παμε να τους τα πεταξουμε πισω και να παρουμε πισω τα χρηματα μας ...)
Το ίδιο πρόβλημα κι εγώ σε sony,τα ιδιωτικά κανάλια μια χαρά, ΕΡΤ με σπασίματα σε εικόνα και ήχο.

νεο παραδοξο σε toshiba regza ,εχθες ανοιξε η συχνοτητα 50 στην θεσσαλονικη ελα ομως που σε αυτην την τηλεοραση
με του που τα κατεβαζω κολλαει το συμπαν.

βγαζω την καρτα και επανερχεται στα φυσιολογικα της βεβαια δεν παιζει τα καναλια λογω mpeg 4
ξαναβαζω την καρτα το ιδιο κολλανε τα παντα παλι.

κλεινω και ανοιγω την τηλεοραση παλι ολα νεκρα βγαζω την καρτα και διαγραφω τα 4 νεα καναλια
βαζω την καρτα και ως δια μαγειας ολα λειτουργουν σωστα και παλι.

αυτο το εκανα 2-3 φορες και παρουσιαζε ακριβως το ιδιο θεμα,οπως καταλαβαινετε τα καναλια δεν τα ξαναεβαλα .

τηλεοραση TOSHIBA REGZA 32XV555DG καρτα ΝΡ4+

Re: Απάντηση: H ΕΡΤ HD είναι γεγονός!

Γεια σας. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω μια τηλεόραση LG 32lg3000 και έχω βάλει μια PCMCIA κάρτα ( την NEOTION NP4+ POCKET CAM FTA BULK) για να βλέπω τα ψηφιακά. Το ERT HD όμως δεν το δείχνει καθόλου. Γιατί?? Φταίει η τηλεόρασημ η κάρτα?? Μπορώ να βρω κανένα cheat για να παίζει?? (Είμαι και λίγο άσχετος με αυτά γι αυτό μπορει να είναι λιγο χαζη η ερώτηση) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!

Παιδιά ένας φίλος μου έχει την LG M2394D σαν μονιτορ αλλά και σαν TV. Μια και η συγκεκριμένη δεν υποστηρίζει ψηφιακά mpeg4 και σύντομα τα αναλογικά εξαφανίζονται, του χάρισα μια κάρτα Neotion που είχα απο παλιά στην αχρηστία.

Έχει όμως η tv του ένα παλιότερο firmware με αποτέλεσμα να μένει η ενδειξη "Υπηρεσία HD" (ή κάτι τετοιο) να τριγυρνάει στην οθόνη παρόλο που εικόνα υπάρχει κανονικά. Χρειάζεται το firmware 3.15.1 ή μεγαλύτερο για να λυθεί το θέμα αλλά παρόλο που έχουμε ψάξει πάρα πολύ δεν υπάρχει τίποτα στο ιντερνετ μάλλον λόγω παλαιότητας του μοντέλου (αν και για μερικά παλιότερα ακομα μοντέλα υπάρχουν κάποια firmwares).

Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως έχει κανείς αυτο το firmware και έχει την ευγενή καλοσύνη να το ανεβάσει σε κανένα filesharing να λειθεί το πρόβλημα?

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη