Neotion CI Modules: Λίστα συμβατότητας

Re: Απάντηση: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

Ρε παιδιά γιατί ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤ?

Αυτό που λες το εχω είδη αναφέρει σε προηγούμενο ποστ μου οπότε είναι άκυρο να το ξαναλές.

άκυρο το σχόλιό μου! νόμιζα ότι σχολίαζες αυτά που έγραψα!

Last edited:
Απάντηση: Re: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

Μετά από ψάξιμο και ανταλλαγές emails τόσο με την Neotion όσο και με την Majar...

Οι κάρτες που πωλούνται σε σακουλάκι και όχι στη συσκευασία της ελληνικής αντιπροσωπείας (majar.gr), είτε δεν είναι γνήσιες, είτε είναι παραεισαγωγής προοριζόμενες για άλλες χώρες. Προτροπή της εταιρίας είναι να επιστραφούν αυτές οι κάρτες διότι δεν μπορεί να τις υποστηρίξει με αναβαθμίσεις, μη ξέροντας τι λογισμικό κουβαλούν.
Την δικιά μου την επέστρεψα (αγορασμένη από Κωτσόβολο). Το ίδιο ισχύει και για αυτές του e-shop και άλλων αλυσίδων...
Αγόρασα μία σε κανονική συσκευασία και το απόγευμα θα την δοκιμάσω στην ίδια τηλεόραση να δω τι γίνεται. Η συσκευασία της αυθεντικής δείχνει εξωτερικά ότι είναι NP4, αλλά η κάρτα είναι NP4+ με το όνομα της αντιπροσωπείας στο sticker στην πίσω μεριά της. Τα αποτελέσματα αργότερα...

Ναι.. γιατί παραεισαγωγή δεν παίρνει και η αντιπροσωπεία τα δυσανάλογα χρήματα για την μηδαμινή μέχρι τώρα υποστήριξη του προϊόντος.. Όταν βγάλει firmware για τα ελληνικά μοντέλα TV να δώσω και τα διπλα λεφτά για να έχω ένα προϊόν που υποστηρίζεται, όμως γιατί να πληρώσω όταν το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο ?
Πόσες TV(σειρές) είναι στο Ελαδισταν με mpeg 2 και CΙ interface, 100 ? και πολλά λέω.. ας κάνει firmware να υποστηρίζεται από αυτές και μετά ας πουλήσει και +30 euro παραπάνω

Re: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

Τι παραεισαγωγη, τι μαιμου και μπανανες. Ιδιες καρτες ειναι με ιδιο τσιπακι. Σε αλλους λειτουργει και σε αλλους οχι αναλογα το μοντελο της TV.

Απλα ο ενας ριχνει το μπαλακι στον αλλο.

το έγραψα και στο νήμα για τις philips, αλλά το γάφω κι εδώ γιατί αφορά στις NP4+

Πήγα στο saturn να πάρω την MP4+
Μετά από ένα τέταρτο που περίμενα να εξυπηρετηθώ, βρήκα μόνος μου τις κάρτες στην χάρτινη συσκευασία, η οποία με την σειρά της ήταν κλειδωμένη μέσα σε πλαστική αντικλεπτική συσκευασία. Όταν τελικά εδέησαν να με εξυπηρετήσουν έκανα την κρίσημη ερώτηση.. "Είναι η απλή ή η plus?" Mε κοίταζε σαν να μιλούσα κινέζικα. Περίμενε μου λέει να φωνάξω τον γνώστη. Έρχεται ο γνώστης (τρομάρα του) ο οποίος με κόιταζε επίσης σαν κινέζο. Μπορούμε τουλάχιστον του λεω να την ανοίξουμε να δούμε αν η μοντούλα γράφει ΝΡ4 ή ΝΡ4+? Περίμενε να φωνάξω τον προϊστάμενο, μου λέει. Είχα φωρτώσει τρελά ήδη, με δυσκολία κρατιόμουν να μην τους αρχίσω στα γαλικα (μετά τα κινέζικα). Έρχεται ο προϊστάμενος, φανερά ενοχλημένος που ένας απλός πελατάκος τόλμησε να του χαλάσει την σιέστα (άδειο το μαγαζί) και τον ρώτησα το απλό και αυτονόητο. Θέλω να την αγοράσω κύριε, του λέω, αλλά πριν την πληρώσω θέλω να την ανοίξουμε να δω τι γράφει πάνω η μοντούλα. Δεν γίνεται, μου λεεί, ξερά! Τρελάθηκα λέμε.. είστε σοβαρός του λέω? Θέλω πριν αγοράσω το προϊόν να ξέρω τι αγοράζω. Πρώτα θα το αγοράσετε μου λέει και μετά θα δείτε, απαντάει. Του είπα οτι είναι απαράδεκτος, οτι καλό θα ήταν να βρει μια δουλεια που να μην έχει να κανει με ηλεκτρονικα αλλά και ούτε με πελάτες και εξαφανίστηκα (αν έμενα κι άλλο θα με βλέπατε το βάδυ στα δελτία)
Αυτα...
Στη Saturn πήγα και (προφανώς) τελευταία φορά

Απάντηση: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

Αυτά συμβαίνουν σε πάρα μα πάρα πολλά καταστήματα και εν μέρει είναι λίγο λογικό από μέρους του καταστήματος για τον απλό λόγο ότι επειδη είναι σε συσκευασία και αν ανοιχτεί χαλάει και καλά και δεν θα μπορούν να το πουλήσουν σε περίπτωση που ΔΕΝ το αγοράσεις.

Μέρος ευθύνης έχουν και αυτοί που φτιάχνουν τη συσκευασία γιατί ενώ έξω στο κουτί λέει σκέτο np4 μέσα έχουν την np4+ θα μπορούσαν πολύ απλά είτε να έγραφαν στο κουτί np4+ ώστε να ΜΗΝ χρειάζεται να ανοιχτεί το κουτί για να δούμε τι κάρτα έχει μέσα.

Οπότε μην ρίχνεις ΟΛΕΣ τις ευθύνες - Παναγίες στους πωλητές του saturn γιατί έπεσες στην περίπτωση που αλλά λέει το κουτί και άλλα είναι μέσα κάτι κουλό από μόνο του για τις συσκευασίες προϊόντων γενικότερα.

Τελικα εχει βαλει καμια καρτα σε Sony KDL-26L4000 η αλλη L4000

Re: Απάντηση: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

Αυτά συμβαίνουν σε πάρα μα πάρα πολλά καταστήματα και εν μέρει είναι λίγο λογικό από μέρους του καταστήματος για τον απλό λόγο ότι επειδη είναι σε συσκευασία και αν ανοιχτεί χαλάει και καλά και δεν θα μπορούν να το πουλήσουν σε περίπτωση που ΔΕΝ το αγοράσεις.

Μέρος ευθύνης έχουν και αυτοί που φτιάχνουν τη συσκευασία γιατί ενώ έξω στο κουτί λέει σκέτο np4 μέσα έχουν την np4+ θα μπορούσαν πολύ απλά είτε να έγραφαν στο κουτί np4+ ώστε να ΜΗΝ χρειάζεται να ανοιχτεί το κουτί για να δούμε τι κάρτα έχει μέσα.

Οπότε μην ρίχνεις ΟΛΕΣ τις ευθύνες - Παναγίες στους πωλητές του saturn γιατί έπεσες στην περίπτωση που αλλά λέει το κουτί και άλλα είναι μέσα κάτι κουλό από μόνο του για τις συσκευασίες προϊόντων γενικότερα.

Δεν θα είχα καμία αντίρηση να μου το έλεγε έτσι ο προϊτάμενος. Ο τρόπος ήταν που με εκνεύρισε περισσότερο

Απάντηση: Re: Απάντηση: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

Δεν θα είχα καμία αντίρηση να μου το έλεγε έτσι ο προϊτάμενος. Ο τρόπος ήταν που με εκνεύρισε περισσότερο

Δηλαδή ο τρόπος ο δικός σου πιστεύεις ότι είναι σωστός ?
Αν άνοιγε ο καθένας την συσκευασία ενός προϊόντος εσένα θα σου άρεσε να το έπαιρνες μετά ?
Καλά έκανε και δεν σε άφησε εφόσον δεν εξήγησες το πρόβλημα σου με το συγκεκριμένο προϊόν..

Λίστα συμβατότητας

Kατά λάθος έβγαλα την 37LG7000 από την πρίζα και την ξαναέβαλα μετά από μερικές ώρες με το Neotion NP4+ επάνω. Έκτοτε εξαφανίστηκε το πρόβλημα της αλλαγής καναλιών από ΕΡΤ σε DIGEA (και αναλογικά) και τανάπαλιν και η τηλεόραση δουλεύει κανόνι. Από τότε έγιναν και δυο διακοπές ρεύματος. Μήπως ήταν τυχαίο. Πάντως δεν την ξαναβγάζω από την πρίζα με τίποτε τώρα που τα κανάλια αλλάζουν κανονικά. :award:

Ας αναφέρει και κάποιος άλλος.

Re: Λίστα συμβατότητας

Kατά λάθος έβγαλα την 37LG7000 από την πρίζα και την ξαναέβαλα μετά από μερικές ώρες με το Neotion NP4+ επάνω. Έκτοτε εξαφανίστηκε το πρόβλημα της αλλαγής καναλιών από ΕΡΤ σε DIGEA (και αναλογικά) και τανάπαλιν και η τηλεόραση δουλεύει κανόνι. Από τότε έγιναν και δυο διακοπές ρεύματος. Μήπως ήταν τυχαίο. Πάντως δεν την ξαναβγάζω από την πρίζα με τίποτε τώρα που τα κανάλια αλλάζουν κανονικά. :award:

Ας αναφέρει και κάποιος άλλος.

Δυστυχώς η TV με τη neotion επανήλθε στα "φυσιολογικά" της πριν από λίγο. Μετά από ΕΡΤ ψηφιακή δεν δείχνει Digea. Τι να έγινε και έπαιζε σωστά πριν;

Στην Toshiba 52ZF355DG η κάρτα NEOTION NP4+ παίζει κανονικά όλα τα κανάλια .Και ERT και DIGEA. Εχω και TELETEXT και EPG στα Ελληνικά.
Όλα μια χαρά δηλαδή.
copy.png
trans.png

καλησπερα σε ολους.....και εγω ειμαι κατοχος μιας τηλεορασης samsung a32 656 και πηρα και εγω την καρτα fta της neotion την np4+ και απογοητευτικα πληρως......στα καναλια της ερτ κανει διακοπες και στης digea μετα απο ωρα κολαει και ειδικα οταν βαζεις το μενου κολλαει αρκετα και ο οδηγος στα αγγλικα.......τι να πω ειναι και στην λιστα συμβατοτητας .....α ξεχασα να πω οτι εκανα και αναβαθμιση της τηλεορασης....δυστηχως μετα τα προβλημματα αυτα το εψαξα στο νετ σας βρηκα και ειπα να ποσταρω και εγω τον πονο μου.....:bigcry::bigcry: τωρα λεω να ψαξω αλλες καρτες........καμια προταση????

Οι γονείς έχουν μια Telefunken lcd 32" με mpeg2 και CI. Τι να περιμένω;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

Δηλαδή ο τρόπος ο δικός σου πιστεύεις ότι είναι σωστός ?
Αν άνοιγε ο καθένας την συσκευασία ενός προϊόντος εσένα θα σου άρεσε να το έπαιρνες μετά ?
Καλά έκανε και δεν σε άφησε εφόσον δεν εξήγησες το πρόβλημα σου με το συγκεκριμένο προϊόν..

φυσικά και εξήγησα το πρόβλημα, το οποίο αν κρίνεις από το thread στο οποίο γράφεις, δεν είναι μόνο δικό μου αλλά και πάρα πολλών άλλων.
Το πρόβλημα είναι ότι στην εξωτερική συσκευασία λέει ΝΡ4 ακόμα κι αν μέσα είναι η ΝΡ4+, το εξήγησα, με έγραψε, έχω κάθε δίκιο να διαμαρτύρομαι.
Εσύ έχεις καποιον λόγο να υποστηρίζεις τέτοιες άθλιες πρακτικές?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

φυσικά και εξήγησα το πρόβλημα, το οποίο αν κρίνεις από το thread στο οποίο γράφεις, δεν είναι μόνο δικό μου αλλά και πάρα πολλών άλλων.
Το πρόβλημα είναι ότι στην εξωτερική συσκευασία λέει ΝΡ4 ακόμα κι αν μέσα είναι η ΝΡ4+, το εξήγησα, με έγραψε, έχω κάθε δίκιο να διαμαρτύρομαι.
Εσύ έχεις καποιον λόγο να υποστηρίζεις τέτοιες άθλιες πρακτικές?

Αυτό που δεν έχεις είναι η στοιχειώδη ευαισθητοποιηση ότι ένας υπάλληλος που παίρνει 700e το μηνα και δουλεύει σε μεγάλες αλυσίδες πολυκαταστημάτων δεν έχει την άνεση να γνωρίζει αυτά που ξέρουμε εμείς εδώ..

Και εσύ συγχύζεσαι,τρελαίνεσαι και είσαι έτοιμος να αρχίσεις τα γαλλικά σου επειδή ο υπάλληλος φυσικά και δεν μπορούσε να πάρει την ευθύνη να ανοίξει την συσκευασία (πράγμα το οποιο απογορεύεται στα περισσότερα καταστήματα).

Ένα πολύ απλό πράγμα να κανεις θα ήταν να πάρεις την κάρτα να πας στο ταμείο και μόλις πληρώσεις την ανοίγεις και τότε εάν δεν ήταν αυτό που περιέγραφε από έξω η συσκευασία να σου έδιναν τα χρήματα πίσω όπως οφείλουν..

Και επίσης μην ξεχνάς ότι το πρόβλημα δεν είναι των καταστημάτων αλλα της αντιπροσωπείας.. Όταν ζητάς εξυπηρέτηση από κάποιον δεν είναι και υποχρεωμένος να στην κάνει..

Απάντηση: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

Παιδια δοκιμασε κανεις σε Pioneer την καρτα?
Αν Ναι ποιες οι εντυπωσεις?

NEOTION CI Modules. LG7000

Στην LG7000 η neotion NP4+ λειτουργεί χωρίς κολλήματα και επανεκκίνηση με τον εξής τρόπο.

1. Ανοίγουμε την TV σε οποιοδήποτε κανάλι εκτός από Cine+ Sports&Info+ Πρίσμα+.
2. Ανοίγουμε το κανάλι ΡΙΚ από την ΕΡΤ ψηφιακή
3. Ανοίγουμε οποιοδήποτε κανάλι απο DIGEA

Από εκεί και πέρα το zapping (στη δική μου τουλάχιστον περίπτωση) γίνεται κανονικά σε οποιοδήποτε κανάλι ... :award:

Δοκίμασε την απλη NEOTION NP4

Την δοκιμασα και αυτη και τα ιδια,θα μου ερθει και ενας φιλος να ξανακανει αναβαθμιση γιατι ισως δεν την εκανα σωστα γιατι μου ειπε οτι ό οδηγος τουλαχιστον μετά από αναβάθμιση πρέπει να είναι στα ελληνικα. Θα δούμε τι θα γίνει αν και με βλέπω για αποκωδικοποιητη.