Neotion CI Modules: Λίστα συμβατότητας

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

Ναι, αυτό το πρόβλημα δεν φαίνεται να διορθώνεται ούτε με την αναβάθμιση της τηλεόρασης.
Απλώς μετέφερα τα ψηφιακά της ΕΡΤ τελευταία για να μην τα βάζω από λάθος και γνωρίζω ότι αν θέλω να τα παρακολουθήσω κατόπιν για να γυρίσω σε αυτά της Digea θα πρέπει να σβήσω από το διακόπτη την τηλεόραση και να την ξανανοίξω για να μπορέσει η κάρτα να τα αποκωδικοποιήσει.
Ευελπιστώ ότι θα γυρίσουν σύντομα όλα της ΕΡΤ σε Mpeg4 για να λυθεί και αυτό το πρόβλημα.

Δοκίμασε να σβήσεις το PRISMA.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

Δοκίμασε να σβήσεις το PRISMA.

Φίλτατε σε ευχαριστώ για την πληροφορία.:SFGSFGSF:
Πράγματι δούλεψε και δεν μπλοκάρει η κάρτα.
Μάλιστα πήγα και λίγο παραπέρα..
Έσβησα τα ψηφιακά της ΕΡΤ και τα αποθήκευσα ξανά με χειροκίνητο συντονισμό ένα προς ένα δοκιμάζοντας κάθε φορά αν υπάρχει πρόβλημα στα ψηφιακά της Digea.
Έκανα αρκετές δοκιμές και τελικά φαίνεται ότι το πρόβλημα λύθηκε. Οποιοδήποτε κανάλι Digea/ΕΡΤ να αλλάξω κάνοντας zapping δεν μπλοκάρει πλέον η κάρτα στη SONY που χρησιμοποιώ.:award:
Πιθανά σε νέο αυτόματο συντονισμό για να βρούμε νέα κανάλια να ξανακολλήσει.

Σας προτρέπω να δοκιμάσετε να κάνετε αποθήκευση με χειροκόνητο συντονισμό και να μας ενημερώσετε για το αποτέλεσμα.

Απάντηση: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

Δυστυχώς η χαρά μου δεν κράτησε πολύ, :bigcry: και λυπάμαι που έκανα κάποιους να χαρούνε πρόσκαιρα.
Το τρικ με τον χειροκίνητο συντονισμό κράτησε ακρετές ώρες και έως ότου έκλεισε η τηλεόραση για πάνω από ένα λεπτό (ακούστηκε και ο διακόπτης /ρελέ).
Όταν την άνοιξα ξανά είχαν χαθεί τα ψηφιακά της ... ΕΡΤ.

Κατόπιν νέου αυτόματου συντονισμού δοκίμασα να διαγράψω ένα από τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ. Μετά από σειρά δοκιμών, διαγράφοντας διαδοχικά ένα κάθε φορά κανάλι και κλείνοντας το δέκτη αρκετό διάστημα κατέληξα τελικά όπως είχε προτείνει ο συνάδελφος monsoon να διαγράψω το PRISMA. Μόνο με αυτό διεγραμένο η κάρτα δεν μπλοκάρει και τα κανάλια δεν αποσυντονίζονται.

Τελικά τι συμβαίνει με το PRISMA???
Εκπέμπει κάποια πληροφορία που μπλοκάρει την κάρτα??? :chinscratch:

Re: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

Είναι το μόνο που έχει υπότιτλους (βέβαια στην 40W4000 ότι γλώσσα και να βάλω οι ελληνικοί φαίνονται).

kalispera paidia exw tin moda tis neotion tin free to air kai mia sony kdl32v2000 blepw ioti einai simbati me tin thleorasi alla vazw tin moda kai ta kanalia einai maura den deixnei tpt autes oi kartoules einai plug and play??gt oti ruthmiseis kai na dokimasa den paizei enw ta psifiaka tis ert pou einai mpeg2 kanonika.

kalispera paidia exw tin moda tis neotion tin free to air kai mia sony kdl32v2000 blepw ioti einai simbati me tin thleorasi alla vazw tin moda kai ta kanalia einai maura den deixnei tpt autes oi kartoules einai plug and play??gt oti ruthmiseis kai na dokimasa den paizei enw ta psifiaka tis ert pou einai mpeg2 kanonika.

Γράφε στα Ελληνικά αν έχεις την καλωσύνη ...

Παιδια γεια σας ειμαι και καινουργιος στο forum και μετα απο πολυ διαβασμα εφτασα εδω.Θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερει κανεις τι γινεται με την PHILIPS 37PFL5603D/10 με την CI module για να εχω mpeg 4. Υπαρχει λυση η δεν εχουν βρει τιποτα ακομα και πρεπει να περιμενουμε.Στο site της philips δεν λενε τιποτα καθως επισης και ενα mail που τους εστειλα δεν πηρα απαντηση
Ευχαριστω εκ των προτερων

Να ρωτήσω αν κανείς την έχει δοκιμάσει σε μια LGPG3000 (firm 3.08.01) -
όταν αγοράστηκε δεν είχε mpeg4.

Κυριοι να ρωτησω αν ξερετε για ενα συγκεκριμενο τυπο tv/monitor αν δεχεται τετοιου τυπου καρτα? Προκειται για το lg m227wd που ειναι μονιτορ αλλα και tv και διαθετει αποκωδικοποιητη mpeg2 αλλα και εισοδο ci.

Δεν εχω καταφερει να βρω ακρη μεχρι τωρα αν καποιος τυπος κανει τελικα... ευχαριστω για τη βοηθεια!

παιδια έχω την philips 42PFL7623D/10 με mpeg2. Υπάρχει περίπτωση να πάιξει η κάρτα? την έχει δοκιμάσει κανένας?

Πάντος υπάρχει και η λύση της αγοράς ενός ψηφιακού δέκτη με το ίδιο κόστος, με επιπλέον τη χρήση του PVR και γενικότερα ότι επιπλέον χαρακτηριστικά έχει ένα ψηφιακός δέκτης σε σχέση με μία κάρτα.
Έτσι λύνεται το θέμα συμβατότητας και επιπλέον έχουμε τις δυνατότητες ενός ψηφιακού δέκτη και την δυνατότητα χρήσης του σε οποιαδήποτε τηλεόραση.

Εγώ αγόρασα τον παρακάτω ψηφιακό δέκτη που κουμπώνει στο πίσω μέρος της τηλεόρασης και δεν είναι καν ορατός. Πολύ καλής ποιότητας, δεν φαίνεται και τον φοράς σε οποιαδήποτε τηλεόραση θέλεις.

LEMM Mini SD DVB-T SD-111

Απάντηση: Re: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

παιδια έχω την philips 42PFL7623D/10 με mpeg2. Υπάρχει περίπτωση να πάιξει η κάρτα? την έχει δοκιμάσει κανένας?

Γενικά με τις xxPFLxxxxD ξέρω πως παίζει και σε μοντέλα υποδιαίστερα του δικού σου. Με τις xxPLxxxxD ΔΕΝ παίζει η καρτούλα. Αλλά,...πάντα υπάρχει ένα αλλά.

Την εβαλα σημερα σε μια toshiba regza 37z. Ολα καλα στην αρχη αλλα μετα ανακαλυψα 2 πραγματακια.Μια ελαφρα διαφορα ηχου-εικονας και μετα πολλες φορες οταν παω στα αναλογικα απο τα ψηφιακα και τουμπαλιν εχω μαυρη οθονη στη digea.Πρεπει να κλεισω μαλλον και να ξαναανοιξω για να παιξουν η κατι τετοιο.Δεν πολυασχοληθηκα πολυ. Εχουμε καποια λυση σ'αυτα τα 2 ???

ΜΕ την 32pfl9603d και neotion 4+ όλα μια χαρά. Το πρίσμα εκτός λίστας.
Αλλαγή καναλιών σε 3 περίπου δεύτερα.

Την εβαλα σημερα σε μια toshiba regza 37z. Ολα καλα στην αρχη αλλα μετα ανακαλυψα 2 πραγματακια.Μια ελαφρα διαφορα ηχου-εικονας και μετα πολλες φορες οταν παω στα αναλογικα απο τα ψηφιακα και τουμπαλιν εχω μαυρη οθονη στη digea.Πρεπει να κλεισω μαλλον και να ξαναανοιξω για να παιξουν η κατι τετοιο.Δεν πολυασχοληθηκα πολυ. Εχουμε καποια λυση σ'αυτα τα 2 ???

ακομα μια ερωτηση που ψαχνει απαντηση. Γιατι η διαφορα ηχου-εικονας δεν ειναι σε ολα τα καναλια ? π.χ σκαι -νετ ειναι αψογα.Και βαζω αυτα τα 2 γιατι το ενα ειναι mpeg2 και το αλλο mpeg4

Παιδιλα καλησπέρα,
έχω την SAMSUNG LE26R86BD γνωρίζετε με ποιά καρτούλα είναι συμβατή;Και αν κάποιος την έχει παρακαλώ ας αναφέρει εάν χρειάζεται firmware update στην τηλεόραση ή όχι;
Ευχαριστώ

Έβαλα την Neotion FTA σε μια Samsung LE32A463T1D. Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό με τη μαύρη οθόνη όταν αλλάζω απο κανάλι της ΕΡΤ σε κανάλι της DIGEA.

Η ΕΡΤ δεν εκπέμπει σε MPEG-4 πλέον; Δεν θα έπρεπε να έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα με τη μαύρη οθόνη;

ΥΓ: η κάρτα αυτή υποστηρίζει HD;

Re: Απάντηση: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

οι σταθμού θα εκπέμψουν και κωδικοποιημένα κανάλια με συνδρομή σε κωδικοποίηση IRDETO. Αν και είναι νωρίς...

Δε μου λέτε, αν βάλω σε μια neotion irdeto np4, κάρτα συνδρομητικού δορυφορικού πακέτου (σε irdeto $ ) θεωρητικά θα παίξει;