ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Status
Not open for further replies.
Βγαίνουν και αθλητικές εκπομπές;

Πριν το κλείσιμο της ΕΡΤ το ραδιόφωνο ήταν μόνιμα στην ΕΡΑ Σπορ και μου έχει λείψει.

Από ότι κατάλαβα μόνο ένα ραδιόφωνο υπάρχει μέχρι στιγμής. Λέγεται Πρώτο Πρόγραμμα και στην παρούσα μορφή θα έχει τα πάντα σε ένα πακέτο. Εκπομπές λόγου, μουσικές εκπομπές, και αθλητικές μεταδόσεις. Όχι καθαρά αθλητικό ραδιόφωνο όπως η ΕΡΑ Σπορ. Ψάχνοντας το ραδιόφωνο μου το έπιασα (στην Αθήνα) σε καμιά δεκαριά συχνότητες. Στις συχνότητες όλων των ραδιοφώνων της ΕΡΤ, που μερικά από αυτά ήταν σε δύο συχνότητες, και έτσι μαζεύονται αρκετές συχνότητες. Αλλά δεν υπάρχει στα ψηφιακά κανάλια. Έκανα σάρωση και δεν κατέβηκε τίποτα.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=27359&subid=2&pubid=113118654

Ξεκινάει το πρωτάθλημα μπάσκετ και μερικούς αγώνες θα δείχνει και η ΔΤ. Πρώτος αγώνας το Ολυμπιακός-Παναθηναικός στις 14 Οκτωβρίου.
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/545160/deytera-1410-sti-dt-ntermpi-aionion

Και την άλλη Κυριακή 6 Οκτωβρίου ξεκινάει και η Αθλητική Κυριακή.
http://www.gazzetta.gr/stili/media-cafe/article/545144/ston-ant1-osfp-pineiros-athlitiki-kyriaki-stis-610

Χθες το βράδυ κατά τις 9 έπιασα αθλητικές συζητήσεις στο ραδιόφωνο της ΔΡ, στο Πρώτο Πρόγραμμα όπως το λένε. Οπότε πιστεύω θα καλύπτει τα αθλητικά γεγονότα -αγωνιστικές-ποδόσφαιρο κλπ

Στους 105,6 εχει το παλιό της ΕΡΑ (!), στις άλλες συχνότητες δεν έχω δει. Κάθε βράδυ έχει αθλητικές εκπομπές, θα εχει και γηπεδο τα ΣΚ

Σε κάποιους όπως στους 102,9 έχει το όνομα του παλιού σταθμού της ΕΡΤ. Στους περισσότερους δεν γράφει τίποτα, και στην κεντρική συχνότητα 95,6 μία φορά κάτι έγραψε, αλλά ήταν περίεργο και δεν ξέρω τι εννοούσε, και την επόμενη φορά που ξαναέβαλα την ίδια συχνότητα δεν έγραφε τίποτα. Μάλλον δηλαδή δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι το rds δουλεύει.

Μήπως κάποιο μέλος παρακολούθησε την Αφή της Ολυμπιακής φλόγας από την Ολύμπια;
Περιμένω εντυπώσεις.
Πάντως αναφέρθηκε ότι υπήρχε lip sync, αλλα δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω λήψη της ΔΤ στην Ολύμπια για να το τσεκάρω

Τη παρακολούθησα για λίγο προς το τέλος. Ο ήχος από τα ηχεία της τηλεόρασης δεν ήταν καλός. Όταν μιλούσαν οι εκφωνητές τσίτωναν τα ηχεία αν τα λέω σωστά. Η εικόνα τυπική ΔΤ.

Σήμερα βρήκα για πρώτη φορά το πρόγραμμα της ΔΤ σε τηλεπεριοδικό κυριακάτικης εφημερίδας. Έχει 2-3 καλές ταινίες.

Όπως και να το κάνουμε, το έντυπο είναι πιο βολικό. Άσε που η σελίδα του προγράμματος στο site χρειάζεται λίγη φροντίδα.
Εντάξει, μπορεί να έχουμε αρχές πρεσβυωπίας αλλά δεν χρειάζεται τόσο μεγάλη γραμματοσειρά ;)

Έχω παραπονεθεί πολλές φορές πως εδώ στη Βάρη Αττικής, δε πιάνουμε ΔΤ.

Ε λοιπόν σήμερα, τα 3 ΔΤ και τα 4 άλλα, εμφανίστηκαν με 95+ % σήμα και ποιότητα (LV6TBOXHD).
Μάλιστα έπαιξε και διαφήμιση, για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Βέλγιο.

Ξέρει κανείς πώς, αυτή η αλλαγή?

Εχω την εντύπωση ότι οι προσλήψεις του τελευταίου κύματος με τους 1163, έφεραν και το απαιτούμενο προσωπικό από τεχνικούς για να κάνουν τις ρυθμίσεις και εκπομπές. Και στην υπόλοιπη Ελλάδα ο ρυθμός επανεκπομπών είναι ταχύτερος.

Πάντως αν πας στην Κατεχάκη και περιπλανηθείς στις εγκαταστάσεις, σε πιάνει μία νοσταλγία...

Έχω παραπονεθεί πολλές φορές πως εδώ στη Βάρη Αττικής, δε πιάνουμε ΔΤ.

Ε λοιπόν σήμερα, τα 3 ΔΤ και τα 4 άλλα, εμφανίστηκαν με 95+ % σήμα και ποιότητα (LV6TBOXHD).
Μάλιστα έπαιξε και διαφήμιση, για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Βέλγιο.

Ξέρει κανείς πώς, αυτή η αλλαγή?

Τώρα τ' απόγευμα, 53% ποιότητα, 95% ένταση.
Παίζει κανείς με τα κουμπιά?

Δεν νομιζω να εχει πιασει δουλεια κανενας απο τους 1163.
Σωστά, δεν ανακοινώθηκε και καμιά οριστική λίστα, ας πούμε έχουν συντονιστεί λίγο παραπάνω οι πρώτοι

Status
Not open for further replies.