ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Έχω παραπονεθεί πολλές φορές πως εδώ στη Βάρη Αττικής, δε πιάνουμε ΔΤ.

Ε λοιπόν σήμερα, τα 3 ΔΤ και τα 4 άλλα, εμφανίστηκαν με 95+ % σήμα και ποιότητα (LV6TBOXHD).
Μάλιστα έπαιξε και διαφήμιση, για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Βέλγιο.

Ξέρει κανείς πώς, αυτή η αλλαγή?
Εγώ εδώ και μερικές μέρες βλέπω ότι στις αναλογικές συχνότητες 34 από Πάρνηθα και 6 (που δεν ξέρω από που είναι) πιάνω πια αναλογικά την ΔΤ. Σε αυτές τις συχνότητες έπιανα ΝΕΤ και ΕΤ3 αντίστοιχα (δεύτερες συχνότητες, όχι τις κύριες του Υμηττού που χρησιμοποιούσα). Μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν κενές (μαύρη οθόνη), αλλά δεν τις είχα σβήσει από την τηλεόραση. Τώρα έγιναν ΔΤ. Φαίνεται ότι αυξάνουν τις συχνότητες που εκπέμπει η ΔΤ.

Παραιτηθηκε ι ειδικος διαχειριστης Γκικας Μαναλης.....για μια θεση στην Attica bank.

Εξελιξη που πιθανον να καθυστερησει την ελευση της Νεριτ .

Καπου πηρε το ματι μου οτι ηταν στα μαχαιρια με τον Καψη.....

Η εικόνα της ΔΤ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι μέσα στη θολούρα.

Μάλλον έχω καλή τηλεόραση γιατί θολούρα δεν βλέπω.... και είναι και κουρασμένα τα μάτια μου...

Εχεις δίκιο.,η ΔΤ σφίγγει τους ανθρώπινους δεσμούς. Εγώ έβγαλα την τηλεόραση στο μπαλκόνι, πήρα 4 μπύρες στο χέρι και πήγα στο απέναντι μπαλκόνι του γείτονα για να τον δούμε παρέα...

μέσα από τα φυτά το βλέπετε ??? λογικό !!!:flipout:!! κλαίω τον Αεκτζή !!!!

Last edited by a moderator:
"Και τις 5 εκτός έδρας νίκες του Ολυμπιακού τις παρακολουθήσατε απο την δημόσια τηλεόραση"...Βεβαίως, βεβαίως...

Μην είσαι υπερβολικός.... Ο ΑΝΤ1 δεν πιάνεται με τίποτα. Είναι μια κατηγορία μόνος του.

Πάντως αν δεις στιγμιότυπα του αγώνα από την Νοβα τώρα, νομίζεις ότι βλέπεις άλλον αγώνα...

Και έλεγα και εγώ.... γιατί δεν μιλάει Ελληνικά ο σπορτκαστερ !!!! :BDGBGDB55:

Άλλο κανάλι έβλεπα !!!:flipout:

Αν μετακινήσεις τον καναπέ 1-2 μέτρα πιο μακρυά, μια χαρά φαίνεται :p

Για τους μανιακούς της κινηματογραφοτηλεόρασης:

Ωραίος, μπράβο!
Εγώ το είδα σε 23" οθόνη PC στο μισό μέτρο και ήταν μια χαρά.

Τώρα ως προς τον αγώνα:
O Ρομπέρτο τέλειος. Αυτός πήρε τη νίκη!
Αν δεν ήταν ο Γερμανός, θα ήταν 0-0.

ΥΓ. H ΔΤ απόψε μας τράβηξε τη προσοχή.:ears:

Ως προς τον ήχο του καναλιού, έχετε κανένα σχόλιο?
Εμένα μου φάνηκε ότι η ένταση του ήχου έπεφτε - ανέβαινε στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μερικές φορές χρησιμοποιώ οχτάρι στικ για εγγραφές. Ενώ στα άλλα κανάλια γεμίζει σε 4 ώρες πάνω κάτω (3.40 μέχρι 4.15 συνήθως), στην ΔΤ χωράει σχεδόν το διπλάσιο υλικό. Για παράδειγμα χθες έγραψα 5μιση ώρες (pre game, αγώνα, εκπομπή CL μετά) και το στικ έχει γεμίσει κατά 85%. Δηλαδή πρέπει να χωράει πάνω από 7 ώρες για να γεμίσει. Αυτό γίνεται σε όλες τις εκπομπές. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με την ποιότητα εικόνας του υλικού, γιατί και με τον ΑΝΤ1 με την γνωστή χάλια εικόνα πάλι γύρω στις 4 ώρες χωράει.

Ειναι θεμα bitrate, προφανως της ΔΤ ειναι πολυ μικροτερο απο αυτο των "μεγαλων" καναλιων της Digea.

Το οτι ο Ant1 εχει χαλια εικονα δεν οφειλεται στο bitrate, αλλα στην κακη ποιοτητα εικονας που παραγει το ιδιο το καναλι.

Μην είσαι υπερβολικός.... Ο ΑΝΤ1 δεν πιάνεται με τίποτα. Είναι μια κατηγορία μόνος του.

Πάντως αν δεις στιγμιότυπα του αγώνα από την Νοβα τώρα, νομίζεις ότι βλέπεις άλλον αγώνα...

Καλα τι φαινομενο ηταν αυτο στην αναλογικη μεταδοση; αλλον αγωνα εβλεπε ο εκφωνητης κι αλλον μας εδειχναν;

Παντως εγω ειχα εικονα HD (SKY it αλλα οχι πολυ καλη) και περιγραφη ΔΤ!

Ως προς τον ήχο του καναλιού, έχετε κανένα σχόλιο?
Εμένα μου φάνηκε ότι η ένταση του ήχου έπεφτε - ανέβαινε στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Hχος ειναι απαραδεκτος απο ολες τις αποψεις και οχι μονο ως προς την ενταση.

Status
Not open for further replies.