Σωστό είναι αυτό, και ο καθένας μπορεί να επισημάνει ότι επιθυμεί σωστό. Σωστά δηλαδή επισημαίνεις εσύ αυτό, αλλά χωρίς διάθεση κόντρας, εγώ θα επισημάνω ότι κάθε χρόνο τον Δεκαπανταύγουστο τα τελευταία χρόνια μεταδιδόταν από την Τραπεζούντα και την ΕΤ3 η λειτουργία στην Παναγία Σουμελά. Σήμερα που δεν υπήρχε ΕΤ3, ενώσεις ποντίων με την βοήθεια πόντιων δημοσιογράφων της ΕΤ3 έδρασαν ώστε να μεταδοθεί η λειτουργία από τον HellasSat γιατί εκτός αυτού και του internet δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Την πληροφορία άκουσα στον Αθήνα 984, στην εκπομπή της Ναταλίας Καταρτζή που υπάρχει στο on demand του site του Αθήνα 984, αν χρειαστεί επιβεβαίωση.
Πάντως υπάρχει βελτίωση στα προγράμματα της ΔΤ και δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε. Αν και δεν υπάρχει ανάγκη κριτικής του προγράμματος αφού το κανονικό πρόγραμμα δεν έχει αρχίσει να μεταδίδεται ακόμα. Θα αρχίσει από μέρα σε μέρα. Μόνο που δεν καταλαβαίνω πως βγαίνει ακόμα και το υπάρχον πρόγραμμα, αφού δεν υπάρχουν ακόμα προσλήψεις. Και δεν είμαι ο μόνος που έχω αυτή την απορία.
Απόσπασμα από την συνέντευξη του Καψή στον ΑΝΤ1 που ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα στην προηγούμενη σελίδα:
"ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ: Ωραία. Να μείνουμε λίγο στα τωρινά. Βλέπουμε αυτές τις ημέρες στη ΔΤ το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.
ΣΙΩΜΟΠΟΥΛΟΣ: Είδαμε και τον Γιουσέιν Μπολτ χθες που έτρεξε 9,77´´ μέσα στη βροχή.
ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ: Νομίζω ότι το μεταδίδει πρώην εργαζόμενος, νομίζω ότι είναι ο κ. Αντωνιάδης, αν δεν κάνω λάθος, ο οποίος είναι συνταξιούχος;
ΚΑΨΗΣ: Ναι.
ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ: Έχει υπογράψει κάποια σύμβαση και μεταδίδει το παγκόσμιο πρωτάθλημα;
ΚΑΨΗΣ: Δεν γνωρίζω. Φαντάζομαι ότι θα έχει κάποια αμοιβή. Δεν το ξέρω αυτό. Αλλά, αυτό γίνεται ακριβώς γιατί ακόμα δεν έχουμε κάνει τις προσλήψεις.
ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ: Ναι, αλλά αυτές οι συμβάσεις όμως δεν θα έπρεπε να είχαν δημοσιευτεί, αν δεν κάνω λάθος δηλαδή, και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως…
ΚΑΨΗΣ: Νομίζω ότι όλα θα δημοσιευθούν. Αυτά είναι του φορέα υποχρεώσεις οι οποίες νομίζω ότι θα ικανοποιηθούν όλες.
ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ: Μάλιστα. Γιατί ακούσαμε και για άλλα άτομα, τα οποία έχουν μπει ήδη και είναι στο διοικητικό, αν δεν κάνω λάθος, που αυτά ακόμη δεν έχουν δημοσιευτεί και δεν ξέρουμε και τη χρονική διάρκεια, αν θέλετε, της σύμβασής τους.
ΣΙΩΜΟΠΟΥΛΟΣ: Αν θα είναι δίμηνη, τρίμηνη, τετράμηνη η σύμβαση.
ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ: Θα είναι δίμηνη;
ΚΑΨΗΣ: Και γιατί είναι πρόβλημα; Δηλαδή, με συγχωρείτε, αλλά αισθάνομαι ότι ασχολούμαστε με μη θέματα."
Και μία αναφορά εργαζόμενων της ΕΡΤ που καταγγέλουν γνωστά νεοελληνικά φαινόμενα στην επιλογή της λίστας εργαζομένων προς πρόσληψη:
http://www.enikos.gr/media/166627,POSPERT:_Periptwseis_anaxiokratias_ston.html