ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Εν τω μεταξύ βγήκαν τα πρώτα ονόματα προς πρόσληψη στην ΔΤ, χωρίς να είναι ανακοίνωση πρόσληψης γιατί πρέπει να γίνει έλεγχος των στοιχείων των αιτήσεων:
http://www.enikos.gr/media/166234,Ola_ta_onomata_twn_proslhf8entwn_sthn_Dh.html

Πολλά γνωστά ονόματα, ονόματα που έβλεπα το τελευταίο δίμηνο στην ΝΕΤ.
"Τι να κάνουν", θα μου πείτε, "να βγουν στη λαϊκή να πουλάνε μικρόφωνα;". Υποχρεώσεις υπάρχουν και όλες οι άλλες πόρτες είναι κλειστές.

Α, πολλα ζητας.
Κατσε πρωτα να δουμε, μην το δειξουν και αυτο σε ξεχειλωμενο 4:3 και γελασει ο καθε πικραμενος.

Last edited by a moderator:
Σήμερα είχαμε την πρώτη εξωτερική μετάδοση και μάλιστα από την Τήνο, αλλά δεν διαβάζω κάποιο σχόλιο, θετικό ή αρνητικό, για το σημαντικό αυτό βήμα στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ΔΤ.

Σωστό είναι αυτό, και ο καθένας μπορεί να επισημάνει ότι επιθυμεί σωστό. Σωστά δηλαδή επισημαίνεις εσύ αυτό, αλλά χωρίς διάθεση κόντρας, εγώ θα επισημάνω ότι κάθε χρόνο τον Δεκαπανταύγουστο τα τελευταία χρόνια μεταδιδόταν από την Τραπεζούντα και την ΕΤ3 η λειτουργία στην Παναγία Σουμελά. Σήμερα που δεν υπήρχε ΕΤ3, ενώσεις ποντίων με την βοήθεια πόντιων δημοσιογράφων της ΕΤ3 έδρασαν ώστε να μεταδοθεί η λειτουργία από τον HellasSat γιατί εκτός αυτού και του internet δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Την πληροφορία άκουσα στον Αθήνα 984, στην εκπομπή της Ναταλίας Καταρτζή που υπάρχει στο on demand του site του Αθήνα 984, αν χρειαστεί επιβεβαίωση.

Πάντως υπάρχει βελτίωση στα προγράμματα της ΔΤ και δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε. Αν και δεν υπάρχει ανάγκη κριτικής του προγράμματος αφού το κανονικό πρόγραμμα δεν έχει αρχίσει να μεταδίδεται ακόμα. Θα αρχίσει από μέρα σε μέρα. Μόνο που δεν καταλαβαίνω πως βγαίνει ακόμα και το υπάρχον πρόγραμμα, αφού δεν υπάρχουν ακόμα προσλήψεις. Και δεν είμαι ο μόνος που έχω αυτή την απορία.
Απόσπασμα από την συνέντευξη του Καψή στον ΑΝΤ1 που ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα στην προηγούμενη σελίδα:

"ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ: Ωραία. Να μείνουμε λίγο στα τωρινά. Βλέπουμε αυτές τις ημέρες στη ΔΤ το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.

ΣΙΩΜΟΠΟΥΛΟΣ: Είδαμε και τον Γιουσέιν Μπολτ χθες που έτρεξε 9,77´´ μέσα στη βροχή.

ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ: Νομίζω ότι το μεταδίδει πρώην εργαζόμενος, νομίζω ότι είναι ο κ. Αντωνιάδης, αν δεν κάνω λάθος, ο οποίος είναι συνταξιούχος;

ΚΑΨΗΣ: Ναι.

ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ: Έχει υπογράψει κάποια σύμβαση και μεταδίδει το παγκόσμιο πρωτάθλημα;

ΚΑΨΗΣ: Δεν γνωρίζω. Φαντάζομαι ότι θα έχει κάποια αμοιβή. Δεν το ξέρω αυτό. Αλλά, αυτό γίνεται ακριβώς γιατί ακόμα δεν έχουμε κάνει τις προσλήψεις.

ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ: Ναι, αλλά αυτές οι συμβάσεις όμως δεν θα έπρεπε να είχαν δημοσιευτεί, αν δεν κάνω λάθος δηλαδή, και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως…

ΚΑΨΗΣ: Νομίζω ότι όλα θα δημοσιευθούν. Αυτά είναι του φορέα υποχρεώσεις οι οποίες νομίζω ότι θα ικανοποιηθούν όλες.

ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ: Μάλιστα. Γιατί ακούσαμε και για άλλα άτομα, τα οποία έχουν μπει ήδη και είναι στο διοικητικό, αν δεν κάνω λάθος, που αυτά ακόμη δεν έχουν δημοσιευτεί και δεν ξέρουμε και τη χρονική διάρκεια, αν θέλετε, της σύμβασής τους.

ΣΙΩΜΟΠΟΥΛΟΣ: Αν θα είναι δίμηνη, τρίμηνη, τετράμηνη η σύμβαση.

ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ: Θα είναι δίμηνη;

ΚΑΨΗΣ: Και γιατί είναι πρόβλημα; Δηλαδή, με συγχωρείτε, αλλά αισθάνομαι ότι ασχολούμαστε με μη θέματα."

Και μία αναφορά εργαζόμενων της ΕΡΤ που καταγγέλουν γνωστά νεοελληνικά φαινόμενα στην επιλογή της λίστας εργαζομένων προς πρόσληψη:
http://www.enikos.gr/media/166627,POSPERT:_Periptwseis_anaxiokratias_ston.html

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κατά της Δημόσιας Τηλεόρασης

Η ΔΤ εξέφρασε αδυναμία να καλύψει τα φιλικά της Εθνικής στην Κρήτη, απαγορεύοντας παράλληλα την τηλεοπτική κάλυψη από άλλο κανάλι προκαλώντας την αντίδραση της ΕΟΚ.

Με επιστολή διαμαρτυρίας αντέδρασε η ΕΟΚ στην άρνηση έγκρισης της Δημόσιας Τηλεόρασης για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων της Εθνικής στην Κρήτη (17-18/08) από άλλο τηλεοπτικό κανάλι την ίδια ώρα που η ΔΤ δήλωσε αδυναμία να μεταδώσει τις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είναι υποχρεωμένο να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του και να αποδοκιμάσει την άρνηση έγκρισης της Δημόσιας Τηλεόρασης για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων της Εθνικής μας Ομάδας Ανδρών στις 17 & 18 Αυγούστου στο Ηράκλειο της Κρήτης, από άλλο τηλεοπτικό κανάλι μετά τη δήλωση ότι αδυνατεί να μεταδώσει η ίδια τους αγώνες αυτούς.

Η αρνητική αυτή ενέργειά της δημιουργεί σοβαρά προβλήματα τόσο όσον αφορά την προβολή των αγώνων της Εθνικής μας Ομάδας, αλλά και οικονομικά λόγω της στέρησης εσόδων της Ομοσπονδίας που θα προέκυπταν από την μετάδοση.

Η Ομοσπονδία επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου μέσου για την προστασία των δικαιωμάτων της.

www.sport-fm.gr/article/eok-kata-dimosias-tileorasis/693517

Εν τω μεταξύ βγήκαν τα πρώτα ονόματα προς πρόσληψη στην ΔΤ, χωρίς να είναι ανακοίνωση πρόσληψης γιατί πρέπει να γίνει έλεγχος των στοιχείων των αιτήσεων:
http://www.enikos.gr/media/166234,Ola_ta_onomata_twn_proslhf8entwn_sthn_Dh.html
Το παραπάνω link έχει εσωτερικό link με αρχείο με τα ονόματα των πρώτων που εγκρίθηκαν.
Αυτό το link:
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=254135&catID=7
έχει εσωτερικό link που σε στέλνει στο site της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας από όπου κατεβάζεις το αρχείο. Δηλαδή πιο επίσημο, αν και πιο εύκολο να το διορθώσουν.
Και τα δύο αρχεία επιβεβαιώνουν την πλάκα που διαβάζω να έχει γίνει σε twiter κτλ. Προσέξτε τα ονόματα που υπάρχουν στην θέση 16 και 324. Στην θέση 324 αρχικά δεν φαίνεται όνομα, αν και αν επεκτείνεις το πεδίο εμφανίζεται όνομα. Αλλά στην θέση 16 δεν υπάρχει καθόλου όνομα. Μάλλον λάθος στο γράψιμο της λίστας, αλλά κάποιοι βρήκαν ευκαιρία για πλάκα.

Και μία αναφορά εργαζόμενων της ΕΡΤ που καταγγέλουν γνωστά νεοελληνικά φαινόμενα στην επιλογή της λίστας εργαζομένων προς πρόσληψη:
http://www.enikos.gr/media/166627,POSPERT:_Periptwseis_anaxiokratias_ston.html
Αφού ανέφερα την άποψη των εργαζομένων, ας ανεβάσω και την απάντηση του Π.Καψή:
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=254710&catID=7

Ανταπάντηση των εργαζομένων της ΕΡΤ στην απάντηση του Π. Καψή. Με νέες καταγγελίες.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=254767&catID=7

Ξεκίνησε το ελληνικό πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας. Superleague δηλαδή, αλλά μου φαίνεται γελοίο το όνομα.
Παλιότερα θα είχαμε την Αθλητική Κυριακή που μαζί με την εκπομπή Σκάι Goal του Σκάι που ξεκινάει αύριο είναι οι μοναδικές εκπομπές που κάλυπταν το ελληνικό πρωτάθλημα μετά τους αγώνες. Πέρυσι βέβαια ούτε η Αθλητική Κυριακή τα πήγε καλά αφού δεν ξεκίνησε μαζί με το πρωτάθλημα γιατί η Nova δεν έδινε πλάνα, και δεν τελείωσε μαζί με το πρωτάθλημα λόγω απεργιών τα σαββατοκύριακα. Πάντως ήταν η παλιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης και να δούμε αν προλάβουμε να την δούμε φέτος, ή θα σταματήσει το σερί όπως και με την εκπομπή του Γιάννη Πετρίδη στο Πρώτο Πρόγραμμα που είχε το ραδιοφωνικό ρεκόρ παλαιότερης εκπομπή, αλλά ανακοίνωσε ότι σταματάει.
Αλλά εκτός από την Αθλητική Κυριακή υπήρχε και η ΕΡΑ Σπορ που ήταν το μοναδικό αθλητικό ραδιόφωνο που εξέπεμπε σε όλη την Ελλάδα, κάλυπτε όλες τις ελληνικές ομάδες, και είχε ακροατές που τηλεφωνούσαν από όλη την Ελλάδα αφού μετά τις 12 το βράδυ υπήρχε κάθε μέρα εκπομπή που τηλεφωνούσαν και μίλαγαν ακροατές. Αφαιρέθηκε και από αυτούς ο λόγος.
Πραγματικά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω σε τι χρησίμευε το κλείσιμο της ΕΡΤ. Σίγουρα υπήρχαν πολιτικοί λόγοι, αλλά όχι κοινωνικοί ή λειτουργικοί λόγοι.

σημερα ειχε χατζιχρηστο και μια συνεντευξη της γαλανη του 300πχ.

im so fucking excited!!!

Μα τι περιμένεις να δεις από ένα κανάλι το οποίο αυτή τη στιγμή απλά και μόνο καταλαμβάνει συχνότητες μέχρι την κανονική έναρξη της λειτουργία του; Και σε ότι αφορά τον Χατζηχρήστο, εγώ θέλω να τον βλέπω και όταν ανοίξει κανονικά.

Αλλού είναι το θέμα που διαμαρτύρεται η ΕΟΚ. Οκ, η ΔΤ δεν μπορεί (γιατί ο κWλ@ς της πονεί...), γιατί να μην επιτρέπει τη μετάδοση από άλλο κανάλι; Προφανώς (για μένα) το κάνει για να μην φανεί η γύμνια της και γίνουν συγκρίσεις με την ΕΡΤ και γελάει για μία ακόμα φορά ο κόσμος με το ρεντίκολο του Αντωνάκη / Κεδίκογλου...

ΥΓ. Οι τηλεθεατές δε νομίζω τελικά να ενδιαφέρονται για τους λόγους που δεν μπορεί η ΔΤ να κάνει τη δουλειά μίας δημόσιας τηλεόρασης όπως όφειλε. Το αποτέλεσμα μετρά, και αυτό είναι το μαύρο στις καλύψεις των γεγονότων, το μαύρο στην ενημέρωση από ένα επίσημο δημόσιο κανάλι...

Last edited:
Αλλού είναι το θέμα που διαμαρτύρεται η ΕΟΚ. Οκ, η ΔΤ δεν μπορεί (γιατί ο κWλ@ς της πονεί...), γιατί να μην επιτρέπει τη μετάδοση από άλλο κανάλι;

Μηπως για να μην τους ξανακατηγορησουν οτι δινουν εσοδα σε ιδιωτες με την αδεια τους...χωρις να ωφελειται το δημοσιο ?

Μάλλον γιατί τα έχουν κάνει μπάχαλο. Δεν μπορεί να είναι δικαιολογία ότι θα κατηγορηθούν ότι δίνουν έσοδα σε ιδιώτες, από τη στιγμή που οι ίδιοι δηλώνουν αδυναμία να καλύψουν τη διοργάνωση. Οι ίδιοι φταίνε γι αυτό, οι ίδιοι πρέπει να λουστούν τις κατηγορίες αυτές. Σίγουρα πάντως η λύση δεν μπορεί να είναι το μαύρο, καμία κάλυψη (αλλά δεν περιμένουμε και κάτι διαφορετικό βέβαια τελικά, αφού μόνο οι πολίτες δεν τους ενδιαφέρουν).

Και σε ότι αφορά τον Χατζηχρήστο, εγώ θέλω να τον βλέπω και όταν ανοίξει κανονικά.
Και εμένα δεν με χαλάει καθόλου ο Χατζηχρήστος και γενικά οι ελληνικές ταινίες. Είναι το μόνο που κάθομαι και παρακολουθώ στην ΔΤ, αν εξαιρέσω και τα αθλητικές μεταδόσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα.
Το Σάββατο το πρωί μάλιστα πέτυχα και τον Παραμυθά. Μία θρυλική παιδική εκπομπή που μεγάλωσε μία γενιά, και εμένα μέσα σε αυτήν. Η παιδική τηλεόραση όπως πρέπει να είναι. Γιατί τα σύγχρονα παιδικά προγράμματα δεν ξέρω πόσο κατάλληλα είναι για παιδιά, και πόσο βοηθάνε στην διαμόρφωση της προσωπικότητας τους. Τέτοιες εκπομπές είναι η απάντηση για το αν η κρατική τηλεόραση πρέπει να στοχεύει στην ποιότητα ή στην τηλεθέαση. Μόνο που τέτοια προγράμματα πρέπει να τα δημιουργεί, όχι τα να δείχνει σε επανάληψη 25 με 35 χρόνια μετά.
http://www.paramithas.gr/about/

Εμφανίστηκε και στις Σέρρες, στη θέση των μπαρών του Euronews...

Status
Not open for further replies.