Ας γίνει κάτι θετικό και θα το πούμε. Όταν όμως το νέο είναι υποδεέστερο από το παλιό, και όλη αυτή η διαδικασία γίνεται χωρίς λόγο, μόνο και μόνο επειδή το διέταξε η τρόικα, φυσικό είναι να υπάρχει αρνητική κριτική. Αρνητική κριτική υπάρχει ακόμα και τώρα, τόσο καιρό μετά, και στην Ευρώπη για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Περιθώριο δίνεται σε όποιον έχει σκοπό να χτίσει κάτι. Όταν όμως αυτός το μόνο που κάνει είναι να γκρεμίζει (μιλάω για το γκρέμισμα της ΕΡΤ) το περιθώριο σημαίνει ανοχή στο κακό που γίνεται.
Φίλε makfil συγνώμη αν σε πρόσβαλλα. Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Έχουμε μιλήσει για διάφορα άλλα θέματα στο forum παλιότερα και δεν υπάρχει κάτι προσωπικό. Στην ουσία δεν απάντησα σε εσένα. Απάντησα σε αυτόν τον τρόπο υπεράσπισης των γεγονότων και των κινήσεων που γίνονται τα 3 τελευταία χρόνια. Αυτό το πράγμα το ακούω 3 χρόνια τώρα. Μην μιλάτε, μην αντιδράτε, αφήστε να χτίσουμε αυτό το καινούριο που προσπαθούμε (και να δούμε πως μπορώ εγώ να ζήσω σε αυτό το καινούριο με τον μισό μισθό, τους τριπλάσιους φόρους, με κλειστά τα μισά νοσοκομεία και σχολεία), μην εκμεταλλεύεστε τα γεγονότα (όπως τις αντιδράσεις για τον νεαρό με το λεωφορείο), καθίστε στα αυγά σας. Και όταν αυτά δεν πιάνουν έχουμε το τελικό επιχείρημα: μην λαϊκίζετε. Κάθε αντίδραση είναι ή άκαιρη ή λαϊκισμός.Αν και το σχόλιό μου απευθυνόταν σε άλλον, ο οποίος ήδη απάντησε, βλέπω ότι δεν χάνεις την ευκαιρία να αναπτύξεις, για άλλη μια φορά, τη (σθεναρή) αντίδρασή σου σε κάθε νέα προσπάθεια.
Προφανώς, έχεις τους λόγους σου και είναι σεβαστοί, αλλά δεν θα σε ακολουθήσω σ' αυτή την αδιέξοδη διαδρομή.
Ορίστε και ένα ενδιαφέρον μέρος άρθρου του γνωστού γελοιογράφου-σχολιαστή Στάθη πάνω στο θέμα:
"Απλά πράγματα, «κάθε φτωχός και η μοίρα του», η αυτοκτονία του, η πτώση από το λεωφορείο του, η ζαρντινιέρα που θα τον βρει στο κεφάλι - τι τα ψάχνουμε τώρα; Άμα σου λέει η ελίτ που σου έχει κάτσει στο σβέρκο για «τζαμπατζήδες», «τεμπέληδες», «διεφθαρμένους» και κάθε είδους άλλους άξιους της μοίρας τους, εσύ τι είσαι; Λαϊκιστής και θέλεις να ρίξεις μια φουσκιά στο σβέρκο σου, να λιώσεις αυτό το γα...... έντομο που όχι μόνον σου πίνει το αίμα, αλλά σου βρίζει κιόλας τον θυμό, δηλαδή το μυαλό και την καρδιά."
Υπάρχει στη στήλη του στο enikos.gr. Κοινώς όποιος αντιδράει βαφτίζεται λαϊκιστής. Όπως φαίνεται δεν είμαι ο μόνος που αντιδράει πια όταν του λένε κάτσε στα αυγά σου.
Όπως είπα δεν αφορά εσένα. Δεν υπονοώ ότι εσύ έχεις κάποια σχέση ή υπερασπίζεσαι κάτι. Αλλά τόσα χρόνια προπαγάνδα φαίνεται κάποιους τους έχει επηρεάσει. Και εγώ αντέδρασα στους αρχικούς προπαγανδιστές. Εγώ μπροστά μου είδα τον Πρετεντέρη του MEGA και τον Παπαδημητρίου του Σκαι να μου λένε πάλι μην μιλάς, μην αντιδράς, κάτσε στα αυγά σου.
Στην μία το βράδυ έβαλα ΔΤ. Είδα ότι είχε CL. Δεν είχα ιδέα. Διαφημιστικά τρέιλερ δεν ξέρω αν υπάρχουν, και αν υπάρχουν πως να τα πετύχεις; EPG δεν υπάρχει, τα πρωινά σας μηνύματα δεν τα πρόλαβα. Και σκέφτομαι επίσης ότι πέρυσι και θα το ήξερα και θα έβλεπα την μπάλα σε HD.
Last edited: