ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Status
Not open for further replies.
20ετιας.....ημαρτον........

Ας κανουν και μια δημοσια διαβουλευση και διαγωνισμο για τσαμπα σημα.

Ελπιζω να μην το πληρωσαν αυτο το πραγμα.

Σαν πίτα από excel μοιάζει αν και η πρώτη σκέψη ήταν ότι εμπνεύστηκαν από το πακμαν

2338290507_pacman_xlarge.png

Last edited:
Απάντηση: Re: ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

20ετιας.....ημαρτον........

Ας κανουν και μια δημοσια διαβουλευση και διαγωνισμο για τσαμπα σημα.

Ελπιζω να μην το πληρωσαν αυτο το πραγμα.
Και μακαρι να μη πληρωσαν οσο το προηγουμενο (τι ...μασοχαψες επεσαν απο τους τοτε κυβερνωντες, ιδιους με τους σημερινους, και εχουν το θρασος να φωναζουν σημερα)

Μην ανησυχείτε το δημιουργικό για ,τα logos/promos/jingles κλπ, θα το δώσουν με ανάθεση στο εξωτερικό.

Ακομα περιμένω να δω τι θα γίνει με την προεδρία και πως θα το χειριστούν.

Ετσι κι αλλιως ειχαν πει οτι θελουνε κανα δυο βδομαδες για να ετοιμασουν το ραδιομεγαρο για μετεγκατασταση της ΔΤ εκει.

Εγω λεω οτι θα τους παρει λιγο παραπανω.....θα κανουν και τις υπολοιπες προσληψεις με διμηνες συμβασεις και ολα θα πανε πριμα.

Αυτο που ακομα δεν εχω οσμιστει ειναι αν θα καλυψει η ΔΤ την προεδρια ἠ αν θα ξεκινησει αυτη και θα συνεχισει η ΝΕΡΙΤ.

Παντως τρεχει νοεμβρης......και ακομα ουτε δαχτυλακι δεν εχει κουνηθει.

Η προβλεψη μου ειναι οτι θα παει πολυ αργα και θα σηκωσει η ΔΤ το φορτιο με την βοηθεια της δευτερης φουρνιας προσληψεων.

τι το θέλανε το ραδιοφωνία ιντερνετ τηλεόραση??. Δεν βάζανε ζαμπόν μπεικον μανιτάρια καλύτερα

Νι παιτ, έτσι θα το διαβάσει ένας αλλοδαπός στην αγγλική.
Μοιάζει με Ελλάδα!!

Αρκετές ήταν οι αντιδράσεις σήμερα το απόγευμα όταν και δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο λογότυπο της ΝΕΡΙΤ.

Ο γαλάζιος εκείνος κύκλος σε κίτρινο φόντο με το αρκτικόλεξο «ΝΕΡΙΤ» να είναι χωρισμένο σε δύο συλλαβές έφερε στο νου πολλά και διάφορα. Από ένα ανάποδο πακ-μαν μέχρι ομοιότητες με αυτό του γνωστού Deree College ήταν μερικές από τις ατάκες που κυκλοφόρησαν στα social media.

BY5P3faCQAAryKE.jpg

Μάλιστα ο Χρήστος Χωμενίδης θέλοντας να προλάβει τυχόν... παρερμηνεύσεις έγραψε στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook:

Προφανώς και ΔΕΝ είναι αυτό το λογότυπο της ΝΕΡΙΤ. Τα λογότυπα της ΝΕΡΙΤ, τόσο το εικαστικό όσο και το μουσικό, θα προκύψουν από ανοιχτό διαγωνισμό, στον οποίον θα συμμετάσχει όποιος καλλιτέχνης έχει κάτι καινούργιο να προτείνει για την Νέα Δημόσια Ραδιοφωνία-Τηλεόραση, η οποία -ως δημόσια- θα ανήκει και θα έχει τις πόρτες ανοιχτές σε όλους.

www.newsvolos.com/index.php/politik...ς-σχολιάζεται-από-τα-social-media-εικόνα.html

Απάντηση: Re: ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

τι το θέλανε το ραδιοφωνία ιντερνετ τηλεόραση??. Δεν βάζανε ζαμπόν μπεικον μανιτάρια καλύτερα
Ε, όχι και μανιτάρια. Δεν τα τρώω τα μανιτάρια. Μπορώ να παραγγείλω κάτι άλλο;

Νι παιτ, έτσι θα το διαβάσει ένας αλλοδαπός στην αγγλική.
Μοιάζει με Ελλάδα!!
Απίστευτο. Αυτό ακριβώς σκέφτηκα αμέσως και εγώ. Όπως εμείς έχουμε πλάνα από ξένα κανάλια με την λεζάντα πχ, πλάνα από BBC, τι θα πει ένας ξένος όταν δει, πλάνα από ΝΕΡΙΤ. Προφανώς θα πρέπει να γίνει NERIT, αλλά και πάλι εμένα μου θυμίζει τοπικό κανάλι από κάποιο χωριό της Αυστρίας πάνω στις Άλπεις. Αν ξέρω ότι πρόκειται για ευρωπαικό κανάλι. Αν δεν ξέρω καν ότι είναι από Ευρώπη, εμένα θα πήγαινε το μυαλό μου σε Χονγκ Κονγκ. Και δεν έχω ιδέα από δορυφορικά κανάλια, τι όνομα έχουν άραγε τα κανάλια σε αυτές τις χώρες; Αλλά για κάποιον λόγο αυτές τις χώρες μου θυμίζει αυτό το όνομα.

Από αύριο μπαίνουν στελέχη του υπουργείου οικονομικών και τεχνικοί της ΔΤ για να παραλάβουν τον εξοπλισμό της ΕΡΤ. Και σε 2 βδομάδες θα μεταφερθεί εκεί η ΔΤ. Λόγια του Παντελή Καψή στον Real FM.
http://www.newsbomb.gr/media-agb/st...ades-tha-metaferthei-i-dt-stin-agia-paraskeyi

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης δεν μπορούν ακόμα να μπουν στο ραδιομέγαρο και καταγγέλουν ότι τρώνε και ξύλο έξω από την κλειστή πόρτα.
http://news247.gr/eidiseis/politiki..._ert_apo_kwnstantopouloy_-_makrh.2497986.html
Νομίζω ότι στον μόνο τομέα που έχουμε ανάπτυξη είναι στον αριθμό των μελών των δυνάμεων των ΜΑΤ για να επιβάλλουν την "τάξη".

Και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχουν πια μεταφέρει την έδρα τους στις εγκαταστάσεις της ΕΤ3 στην Θεσσαλονίκη.
http://www.avgi.gr/article/1279903/eidiseis-apo-tin-eleutheri-ert-3-ebgalan-oi-ergazomenoi

Διευκρίνηση της ΝΕΡΙΤ για το σήμα.
"Το λογότυπο της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Ίντερνετ και Τηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ) που έφερε χθεσινή ανακοίνωση του νέου φορέα, για την ανοιχτή διαβούλευση, δεν αφορά τα κανάλια και τα ραδιόφωνα του φορέα, διευκρινίζουν στελέχη της.

Το λογότυπο δημιουργήθηκε, όπως λένε, χωρίς κόστος, από γραφίστα που εργάζεται στη Δημόσια Τηλεόραση. Όπως διευκρίνισαν στο ΑΠΕ- ΜΠΕ στελέχη της ΝΕΡΙΤ, πρόκειται για ένα εταιρικό λογότυπο που θα χρησιμοποιείται από τη ΝΕΡΙΤ ΑΕ ως εταιρεία, σε επιστολόχαρτα φακέλους κλπ.
Βασικό χαρακτηριστικό του λογοτύπου είναι ο κύκλος με το αρχικό «ν» σε χρώμα γαλάζιο και φόντο κίτρινο. Τα γράμματα του λογότυπου της ΝΕΡΙΤ είναι χρωματισμένα διαφορετικά στις δύο συλλαβές, γαλάζιο για την πρώτη συλλαβή «ΝΕ» και μπλε σκούρο για τη δεύτερη «ΡΙΤ» ενώ δίπλα αναγράφονται οι λέξεις Ραδιοφωνία, Ίντερνετ, Τηλεόραση.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ, Γιώργος Προκοπάκης, τα σήματα των καναλιών και των ραδιοφώνων του νέου φορέα θα προκύψουν από ανοιχτό διαγωνισμό και θα κριθούν από επιτροπή καταξιωμένων ειδικών."
Βάζω και το link, αν και δεν λέει τίποτα άλλο. Το μετέφερα όλο, αλλά για το έγκυρο του πράγματος.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=275826&catID=7

Θα έχουν φαίνεται μεγάλα σχέδια για την δημόσια τηλεόραση…
Σχέδια ασύλληπτα για τον κοινό νου, σαν αυτό του κλεισίματος της ΕΡΤ που δεν μπορούσε να το συλλάβει ο κοινός νους...

To μονο σχεδιο που εχουν ειναι να βγαινουν ενημερωτικα δελτια(υποχρεωτικα), να κοστιζει πολυ λιγο το προγραμμα του και να μπορουν να τα κανουν ολα αυτα με μαξιμουμ 1000 υπαλληλους.

Status
Not open for further replies.