Kostas_Y
AVClub Fanatic
Ταιριάζει με το όνομα: και τα δύο χάλια είναι :BDGBGDB55:Αυτό είναι το λογότυπο της ΝΕΡΙΤ
Ταιριάζει με το όνομα: και τα δύο χάλια είναι :BDGBGDB55:Αυτό είναι το λογότυπο της ΝΕΡΙΤ
Και μακαρι να μη πληρωσαν οσο το προηγουμενο (τι ...μασοχαψες επεσαν απο τους τοτε κυβερνωντες, ιδιους με τους σημερινους, και εχουν το θρασος να φωναζουν σημερα)20ετιας.....ημαρτον........
Ας κανουν και μια δημοσια διαβουλευση και διαγωνισμο για τσαμπα σημα.
Ελπιζω να μην το πληρωσαν αυτο το πραγμα.
Ε, όχι και μανιτάρια. Δεν τα τρώω τα μανιτάρια. Μπορώ να παραγγείλω κάτι άλλο;τι το θέλανε το ραδιοφωνία ιντερνετ τηλεόραση??. Δεν βάζανε ζαμπόν μπεικον μανιτάρια καλύτερα
Απίστευτο. Αυτό ακριβώς σκέφτηκα αμέσως και εγώ. Όπως εμείς έχουμε πλάνα από ξένα κανάλια με την λεζάντα πχ, πλάνα από BBC, τι θα πει ένας ξένος όταν δει, πλάνα από ΝΕΡΙΤ. Προφανώς θα πρέπει να γίνει NERIT, αλλά και πάλι εμένα μου θυμίζει τοπικό κανάλι από κάποιο χωριό της Αυστρίας πάνω στις Άλπεις. Αν ξέρω ότι πρόκειται για ευρωπαικό κανάλι. Αν δεν ξέρω καν ότι είναι από Ευρώπη, εμένα θα πήγαινε το μυαλό μου σε Χονγκ Κονγκ. Και δεν έχω ιδέα από δορυφορικά κανάλια, τι όνομα έχουν άραγε τα κανάλια σε αυτές τις χώρες; Αλλά για κάποιον λόγο αυτές τις χώρες μου θυμίζει αυτό το όνομα.Νι παιτ, έτσι θα το διαβάσει ένας αλλοδαπός στην αγγλική.
Μοιάζει με Ελλάδα!!
τι το θέλανε το ραδιοφωνία ιντερνετ τηλεόραση??. Δεν βάζανε ζαμπόν μπεικον μανιτάρια καλύτερα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.